2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Peranın gözü çok sulanıp çapaklanıyor önceden de olurdu ama 1 güne geçerdi göz yaşı gibi akıyor damla vermişti doktor onu kullanıyorum daha önce yaşayanlar oldu diye hatırlıyorum çok uzun sürüyormu bu süreç

Bende sabah öyle yaptım seansa gitmeden ama 12 den beri uyumuyor resmen

Hepsi aynı anda bozulmuş bence. Benim de yine ve yine migrenim tuttu. Eşim izin aldı o ilgilendi bugün ben emziremedim bile ağrıdan. Biraz toparladım şimdi valla emzirme bitsin ilk işim migren botoksu yaptırmak olacak.

Benimkisi de değişmedi. 6. Aya kadar değişebilirmiş

Ee sıcak basacak açarsa birde sacı halil sezai olanlar anlamaz bunu
Hooops nasıl gectı gezin
Eve daha yeni girdim HARİKAYDIII ay bana çok iyi geldi yoruldum ama yorulmayı özlemişim emzirdim uyudu bebek arabasında uyutma derdim olmadı çok rahatladım ya sürekli bi uyut emzir rutininden çıktık ben artık gezerim kv gelmeside iyi oldu mağaza dolaşırken bebişime o baktı alışverişte yaptım para harcamakta iyi geldi kendime bi iki bişey aldım ohh be dünya varmış

Of benimde şimdi aklıma geldi o günler 11 gün kaldık annemi bile almadılar içeriye azarladılar maalesef ki diğer odadaki bebekleri de düşünüyorlar çünkü enfeksiyondan yatan çocuklar var ve bizim bebeklerimizede enfeksiyondan yatıyor diyorlar aslında enfeksiyon yoktu hastalığından ötürü sanırım annem odanın kapısından dahi göremedi asansörün orda bırakıyorlar eşyaları vs çok zor bi süreçti gerçekten rabbim tekrarını yaşatmasın

Bizimde bebişin her yeri döktü yaa benim yediklerimden olmaz sanırım bu kadar antibiyotikler mi yaptı acaba yada hastanede aldığı hava gerçi sadece yüzü değil vücudu da döktü ama yüzü kötü oldu krem sürüyorum düzelmedi

Spring05 in büyük kızı alerji geliştirmişti bir antibiyotiğe, böyle bir şey miydi o da acaba?

Egzama ve kuruluk tarzı küçük döküntülere mustela nın cisastela sı iyi geliyor genelde, stelatopiadan daha etkili olabiliyor yani.

Aynen bizim infex e alerjimiz vardı yüzü dahil her yerinde döküntü şeklinde kızarıklık oldu 2. Verişimden sonra

Ama mesela bizde de ikisinde vücut kuruluğuna bağlı egzama var. Umay’da da çıktı bioderma sürüyorum bende

Hiç haberlerde de duymadım çok geçmiş olsun

Yaa geçmiş olsun gördüm videoları çok kötü bazı evler hasar bile almış geçmiş olsun misafirlikteydim hiç birimiz anlamadık ben bi ara sallandım ama ben bu aralar sürekli deprem olduğu için psikolojik sandım yine açıkçası öyle hissettiğim bir deprem değildi rabbim beterinden korusun Bursa da son zamanlarda çok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…