2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben yoyko park yatak aldım canım çokta beğendim. Benimde yatak odam büyük değil ama boyut olarak gayet iyi durdu diyebilirim

Yok bir kaç olaydan dolayı kocam bey sinir oldu gerek yok dedi birde eşimin kız kardeşi 17 yaşında ve hamile eşimin bundan haberi yok olaylar biraz gergin o yüzden söylemedik
Öyle tabiki.. birde hafta olarak benden büyük ne kadar kaynanam 2 aylık desede tetenoz aşını bile olmuş oda bildiğim kadarıyla 20.haftada vuruluyor güya bizi kandırıyor işte..
Eyvah bide sis şimdi peş peşe doğum yapacaksınız diye telaş yapar aman boşver fırsat bulunca söylersiniz önemli olan bebiş sağlıklı siz huzurlu olun gerisi boş

Aynı şekilde düşünüyorum 1 yaşına kadar sadece dolabı olacak odası için büyük montessori yatak istiyorum odayı Amsterdam dolap denen dolaplarla dizayn etmek istiyorum o nedenle ilk yıl oda yok yanımızda olacak anne yanı yatak almak istiyorum. Ama bir türlü karar veremiyorum. Çok uygun fiyatlı birşey aşıp geçsek mi nasılsa 6 ay reflü yatağı var diyorum ama hiç fikrim yok

Bunları aldım kızlar. Çocuklar için kullanılabilmesi paraben,alkol,gaz,parfüm,silikon,boya parafin içermemesi cazip geldi bir bakın isterseniz

Eklentiler

• image.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 62
  • image.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 63
Çarşamba radyolojide ultrasona randevu verdiler. O zaman söylicem doktoruma. Bir de radyolojiye neden sıra verdiğini de anlamadım. 17. Hafta için detayli ultrason çok erken değil mi? Kendi niye bakmadı bilmiyorum. Normalde özele gidiyordum. Devlete gideyim dedim o da radyolojiye yönlendirdi hemen

Ama yine de 24 saat de çok kısa değil mi acaba hatalı mi çıkar sonuç diye düşündüm
Özele verdıgımızde 1 saatte cıkan kan devlette 30 günde cıkmasını sorgulamıyoruz 24 saatte cıkmasını mı sorguluyoruz
İçin rahat olsun yalnış olsa hata verır işlenmiş kan bakılmışsa sonuc gırer kolay degıl o sisteme gitmek .

3.lü Test yapacaktır belkı detaylı ıcın erken 18 den sonra . Gıt ıcıne sınen bısı olmazsa zaten yaptırma

kimse yazmayinca dedim bende terslik var galiba.gecmis olsun normalde cikinca dert etmezdim bu kadar da.hamilelikte korktum acikcasi
Yani bende genelde çok çıkardı ama hastalık falan atlayınca çıkardı şimdi durduk yere çıktı bağışıklığımız düştü ondan oluyor sanırım,size de çok geçmiş olsun hiç korkmayın bence

Kızlar kızlar bir sorum var ..
Benim kızıma hamileyken tüylerim öyle gec cıkardı ki allahım hamılelık ne guzel bısı tüy kıl uzamıyo derdım ..
Lakinnn bu gebeliğimde tam tersi kaşımı alıyorum arkamı dönüyorum kaşım çıkmış
Sizde durumlar nasıl ?

Bende kıl konusunda zaman farkı yok. Yine aynı sürede çıkıyor

Elele madre anne yani park yatak aldım. Benimki 70x110, ancak farklı markalarda daha küçükleri de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…