Kızlar bir konuda danışacağım.
Anne yanı yatağı olarak alan var mı ne tercih ettiniz acaba ? Ben çok büyük bir şey istemiyorum yatak odam da küçük çünkü.
Ama odasına da montessori mobilya düşündüğüm için en azından 1 yaşına kadar anne yanını kullanabilmesi gerekiyor.
Kafam çok karıştı
Şuana kadar bende birken titreşim gibi kanat çırma gibi hissettim bir kez tık tık alttan solda biri dokunuyor gibi hissettim Bence çok hareketli bebek hissediliyor erkenden
Yok bir kaç olaydan dolayı kocam bey sinir oldu gerek yok dedi birde eşimin kız kardeşi 17 yaşında ve hamile eşimin bundan haberi yok olaylar biraz gergin o yüzden söylemedik
Öyle tabiki.. birde hafta olarak benden büyük ne kadar kaynanam 2 aylık desede tetenoz aşını bile olmuş oda bildiğim kadarıyla 20.haftada vuruluyor güya bizi kandırıyor işte..
Eyvah bide sis şimdi peş peşe doğum yapacaksınız diye telaş yapar aman boşver fırsat bulunca söylersiniz önemli olan bebiş sağlıklı siz huzurlu olun gerisi boş
Anne yanı yatağı olarak alan var mı ne tercih ettiniz acaba ? Ben çok büyük bir şey istemiyorum yatak odam da küçük çünkü.
Ama odasına da montessori mobilya düşündüğüm için en azından 1 yaşına kadar anne yanını kullanabilmesi gerekiyor.
Kafam çok karıştı
Aynı şekilde düşünüyorum 1 yaşına kadar sadece dolabı olacak odası için büyük montessori yatak istiyorum odayı Amsterdam dolap denen dolaplarla dizayn etmek istiyorum o nedenle ilk yıl oda yok yanımızda olacak anne yanı yatak almak istiyorum. Ama bir türlü karar veremiyorum. Çok uygun fiyatlı birşey aşıp geçsek mi nasılsa 6 ay reflü yatağı var diyorum ama hiç fikrim yok
Feramat bana ıshal yaptı ben bunu unutup yıne onu aldım sabaha kadar afedersın ama kustum ve ıshal oldum sonra bıraktım baska markaya gectım. Sende gıdınce degıstır ılacı ıstersen kımıne ıshal kımıne kabız yapıyor cunku.
Çarşamba radyolojide ultrasona randevu verdiler. O zaman söylicem doktoruma. Bir de radyolojiye neden sıra verdiğini de anlamadım. 17. Hafta için detayli ultrason çok erken değil mi? Kendi niye bakmadı bilmiyorum. Normalde özele gidiyordum. Devlete gideyim dedim o da radyolojiye yönlendirdi hemen
Yok yok normalı bu aslında onlar erken beklemememiz ıcın bıze 15 gun dıyorlar ben 3 unde gıttım bana 25 -30 gun dedi netten baktım 15 ınde cıkmıs sonuc
Özele verdıgımızde 1 saatte cıkan kan devlette 30 günde cıkmasını sorgulamıyoruz 24 saatte cıkmasını mı sorguluyoruz
İçin rahat olsun yalnış olsa hata verır işlenmiş kan bakılmışsa sonuc gırer kolay degıl o sisteme gitmek .
Çarşamba radyolojide ultrasona randevu verdiler. O zaman söylicem doktoruma. Bir de radyolojiye neden sıra verdiğini de anlamadım. 17. Hafta için detayli ultrason çok erken değil mi? Kendi niye bakmadı bilmiyorum. Normalde özele gidiyordum. Devlete gideyim dedim o da radyolojiye yönlendirdi hemen
Yani bende genelde çok çıkardı ama hastalık falan atlayınca çıkardı şimdi durduk yere çıktı bağışıklığımız düştü ondan oluyor sanırım,size de çok geçmiş olsun hiç korkmayın bence
Kızlar kızlar bir sorum var ..
Benim kızıma hamileyken tüylerim öyle gec cıkardı ki allahım hamılelık ne guzel bısı tüy kıl uzamıyo derdım ..
Lakinnn bu gebeliğimde tam tersi kaşımı alıyorum arkamı dönüyorum kaşım çıkmış
Sizde durumlar nasıl ?
Kızlar kızlar bir sorum var ..
Benim kızıma hamileyken tüylerim öyle gec cıkardı ki allahım hamılelık ne guzel bısı tüy kıl uzamıyo derdım ..
Lakinnn bu gebeliğimde tam tersi kaşımı alıyorum arkamı dönüyorum kaşım çıkmış
Sizde durumlar nasıl ?
Kafam çok karıştı