2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben kızımda tüylerim seyrelmis ve geç çıkıyordu, bnde çok şükür istifralarin bulantılarım içinde bide bununla uğraşmadan hemen halledebiliyorum diyordum. Şimdi tam tersi yaşıyorum bnde farkettim bu durumu sizin gbi

Yediğimden sanmıyorum. Demir olacindan sonra karnıma ağrı girdi. kahvaltıdan sonra aldım zaten. Ev kahvaltısıni bilirsiniz az çok standart olur
Bana kahvaltıdan 2 saat sonra içmemi söyledi doktor, acaba etken maddesi yiyeceklerle tepkimeye girmiş olabilir mi?

Aaa ben de bilmeden aynısını kullanıyormuşum şu an çok mutlu oldum

Valla ben ev tipi lazer yapmama rağmen çıkıyor ki Sarışınım ve beyaz tenliyim ben kıl diye birşey bilmem normalde hatta lazer görür mü sarı tüyleri diye tereddüt ederek almıştım o derece yoktu ama hamilelikte anam bir coştu anlatamam şu an durduramiyorum sadece hormonlar diyorum

İsterseniz bu ürünlere de bakin. Ben bioderma photoderm spot kullanıyorum, yorumlarında gebelikte doktorum tavsiye etmişti gibi yorumlar vardı.

Bilmiyorum ki. Kullanım önerisi sunması bana. Sadece günde bir kullan dedi
Demir ilaçları genellikle aç karına alınır. Kahvaltıda çay peynir gibi maddelerden dolayı etkinliği azalacağı için kahvaltıdan 2 saat sonra almak hem açlık hissi için hem de diğer maddelerle etkileşimini engellemek için tavsiye ediliyor bazı doktorlar tarafından. Ben aç karna aldığımda yan etki yapıyor, direkt kusuyorum. Geçen yıl bekarken kullandığımda sınıftan koşarak lavaboya gittim yan etki olduğunu anlayıncaya kadar, kız çocuklarım direkt öğretmenimiz hamile galiba demişler annelerine

İsterseniz bu ürünlere de bakin. Ben bioderma photoderm spot kullanıyorum, yorumlarında gebelikte doktorum tavsiye etmişti gibi yorumlar vardı.
Eki Görüntüle 3251348
İncia bende var kesınlıkle almayın bembeyaz tenli kızıma bile sürerken yediremiyorum aşırı beyaz bırakıyor tonla para verdım çöp oldu . Ben sürünce eşim mumyaya dönmüşsün diyor

Aslında bi nevi doğru devlette böyle hızlı hizmet almaya alışık olmayınca insan yadırgiyor

Demir ilacı kullanımı biraz dikkat gerekiyor galiba. Valla şu karın ağrısından sonra kullanmak hiç içimden gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…