- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 133
- 35
Ben Şuan günde bir gynoferon, haftada bir D vitamini ve günde bir femibion kullanıyorumKızlar aile sağlığı merkezinden arandım hemşire tarafından. 12. Haftada demir başlıyoruz gelip kilo ve tansiyon için kontrol olman gerek filan dedi. Ama doktorum bana demir ilacı vermedi. Açıkcası yazmadım sa doktora sadexe çok iyi bir demir değeriyle hamile kaldığımı biliyorum. Sizler kullanıyor musunuz?
Hangi marka hangi tür takviyeleri alıyorsunuz?
Sen de iyisin canım di miİyi olmana çok sevindim :)
Benim de normalde anca A cup şimdi biraz büyüdü ama çok fazla değil, keşke benim de öyle olsa
Günaydın arkadaşlar, haftasonu ve hatta düne kadar biraz şehirdışında dinlenme modundaydık. Tek tek okudum buradaki mesajları herkes iyi keyifler yerinde ne güzel çok şükürŞu alışveriş işlerine ben de daha tam başlayamadım. Bir de benim göğüslerin çok büyüdü Şöyle söyleyim hamilelik öncesi A cup veya destekli B cup kullanan ben şimdi C sıkıyor kocaman oldular normal mi bu kadar büyümesi
Benim vücuduma göre zaten büyük olan göğüslerim şuan iyice büyüdük 85b yada 80c kullanıyordum markaya göre şuan 90 aldığım sütyen sıktıİyi olmana çok sevindim :)
Benim de normalde anca A cup şimdi biraz büyüdü ama çok fazla değil, keşke benim de öyle olsa
Bende de 85C var şu an duramıyorum iş yerinde içinde arada arkadan kopçasını açıyorumBenim vücuduma göre zaten büyük olan göğüslerim şuan iyice büyüdük 85b yada 80c kullanıyordum markaya göre şuan 90 aldığım sütyen sıktı
Kesınlıkle öyledir . İnanıyorum doktorun yaptıklarına ama düşünsene 12. Haftadan doguma kadar ılac kullanıyorsun ve karacıgerlerını ne kadar yoruyorsun ablamın bebegını sırf bu yuzden erken aldılar . Karacıgerleri baya sıkıntılıydı ılac kullanmaktan kasınmaya basladı bebegı bekletmedıler . Ara ara tahlıl yaparsın baktın iyi verme kötüyse tabiki destekle.Bebek annedeki depoları öyle hızlı emiyor ki inanılmaz .. değerlerin iyiyken birden düşüyor çünkü bebeğin senden beslenmesi günümüzde yeme içme ile pek mümkün olmuyor malesef bu yüzden depolara yükleniyor ve depolarin boşalıyor yanlış hatırlamıyorsam 16. Hafta sonrası omega demir kalsiyum d3 başlanıyor eğer kramp sıkıntısı varsa magnezyum da . Değerlerin iyi olsa da bu bir kaç gün içinde düştüğü için doktorlar başlatıyor
Bak pentinin lotus modelı var alacaksan onu a yumusacık sonra emzırme sutyenı olarakta kullanabılıyorsun.Günaydın arkadaşlar, haftasonu ve hatta düne kadar biraz şehirdışında dinlenme modundaydık. Tek tek okudum buradaki mesajları herkes iyi keyifler yerinde ne güzel çok şükürŞu alışveriş işlerine ben de daha tam başlayamadım. Bir de benim göğüslerin çok büyüdü Şöyle söyleyim hamilelik öncesi A cup veya destekli B cup kullanan ben şimdi C sıkıyor kocaman oldular normal mi bu kadar büyümesi
Ben de iyiyim çok teşekkür ederimSen de iyisin canım di mideme öyle deme şimdi bu büyüklükte kalmayacaklar ilerde sönecekler sanırım o daha kötü ben minnak seviyordum ne güzel zarif görünüyor şimdi benimkiler başkasından gelmiş gibi
İçimdem geçen kızMerhabaa. 12+4 de muayeneden çıktım yazıyorum :) yine cinsiyet söylemedi 16 haziranda söyleyecekmişölçüm yaptı normal dedi ikili tarama için kan verdim 1 hafta sonra sekreteri arayacakmış sonuçlar gelince. Fotoğraf yüklüyorum tahmin varsa alırım :) bu arada ben 3. Çocuk haberinde aşırı şok yaşamıştım bakmaya halim gücüm yok gibi hissediyordum yine aynı süreç içimi sıkıyordu. Ama bugün baya bebeğe benzer kıpırdar haliyle görünce şu an mutluyum çok şükür
Etrafımdaki herkes benden kız bekliyorİçimdem geçen kız
Hic olur mu abarti. Cocugun nufusunu cikartacak degilsin ya, bak tabi insan hevesleniyor :) ben de aklimdan isim geciriyorum cinsiyet belli olmasa da ve hala kayip yasamaktan cok korksam da...ben dayanamadım bu cuma randevum var ama cumartesi günü ultrason doktoruna gittim ve yüzde 85 cinsiyet kız dedi ve hemen isim bakmaya başladım bile :) eşim tabi beni delirtiyor yok neymiş daha erkenmiş isim bulup durmayacakmışım la havle dedim yani bir ben mi böyleyim kızlar heyecanım abartı mı
ben dayanamadım bu cuma randevum var ama cumartesi günü ultrason doktoruna gittim ve yüzde 85 cinsiyet kız dedi ve hemen isim bakmaya başladım bile :) eşim tabi beni delirtiyor yok neymiş daha erkenmiş isim bulup durmayacakmışım la havle dedim yani bir ben mi böyleyim kızlar heyecanım abartı mı
Birebir aynı! Yüzümde değil fakat vücumda o kadar hızlı çıkıyorlar ki.. Çok sinir yaKızlar kızlar bir sorum var ..
Benim kızıma hamileyken tüylerim öyle gec cıkardı ki allahım hamılelık ne guzel bısı tüy kıl uzamıyo derdım ..
Lakinnn bu gebeliğimde tam tersi kaşımı alıyorum arkamı dönüyorum kaşım çıkmış
Sizde durumlar nasıl ?
İnsan isim düşünmeye bebek fikri aklına girdiği an başlıyor ki. Bizim eşimle ilk evlendiğimizde bile vardı aklımızda isimler :)ben dayanamadım bu cuma randevum var ama cumartesi günü ultrason doktoruna gittim ve yüzde 85 cinsiyet kız dedi ve hemen isim bakmaya başladım bile :) eşim tabi beni delirtiyor yok neymiş daha erkenmiş isim bulup durmayacakmışım la havle dedim yani bir ben mi böyleyim kızlar heyecanım abartı mı
ben cinsiyetin belli olmasini bekliyorum ama tabiki belirledimben dayanamadım bu cuma randevum var ama cumartesi günü ultrason doktoruna gittim ve yüzde 85 cinsiyet kız dedi ve hemen isim bakmaya başladım bile :) eşim tabi beni delirtiyor yok neymiş daha erkenmiş isim bulup durmayacakmışım la havle dedim yani bir ben mi böyleyim kızlar heyecanım abartı mı
Bizim çoktan belli kızımızın ismi. Hamile kalmadan yıllar önce seçmiştik eşimle kızsa şu erkekse bu diye. Leyla koyacağız rabbim nasip ederse. :)ben dayanamadım bu cuma randevum var ama cumartesi günü ultrason doktoruna gittim ve yüzde 85 cinsiyet kız dedi ve hemen isim bakmaya başladım bile :) eşim tabi beni delirtiyor yok neymiş daha erkenmiş isim bulup durmayacakmışım la havle dedim yani bir ben mi böyleyim kızlar heyecanım abartı mı
Valla hiç abartı değil bence , insan bunlarla avunacak daha ney düşünecek başkaben dayanamadım bu cuma randevum var ama cumartesi günü ultrason doktoruna gittim ve yüzde 85 cinsiyet kız dedi ve hemen isim bakmaya başladım bile :) eşim tabi beni delirtiyor yok neymiş daha erkenmiş isim bulup durmayacakmışım la havle dedim yani bir ben mi böyleyim kızlar heyecanım abartı mı
İlaç kullandığım halde hala var, umarım 16,hafta da kesilir de tatilde premses olurum12 haftalık hamileyim 2. Gebeliğim cinsiyeti de belli değilmide yanması , ekşimesi , şişmesine ölücem..
ilk gebeliğimde bulantıdan çekmiştim , son aylarda mide rahatsızlıgı olurdu
Bundada bulantı kesildi , midem beni mahvediyor aglıcam artık yemek yemek istemiyorum
Bu durumu yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?