2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben Şuan günde bir gynoferon, haftada bir D vitamini ve günde bir femibion kullanıyorum
(i mom gibi bir multi vitamin takviyesi) folik asit multivitaminde zaten var o yüzden bıraktım ben folik asit ayrıca içmiyorum

Eklentiler

• image.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 97
İyi olmana çok sevindim :)
Benim de normalde anca A cup şimdi biraz büyüdü ama çok fazla değil, keşke benim de öyle olsa
Sen de iyisin canım di mi deme öyle deme şimdi bu büyüklükte kalmayacaklar ilerde sönecekler sanırım o daha kötü ben minnak seviyordum ne güzel zarif görünüyor şimdi benimkiler başkasından gelmiş gibi

İyi olmana çok sevindim :)
Benim de normalde anca A cup şimdi biraz büyüdü ama çok fazla değil, keşke benim de öyle olsa
Benim vücuduma göre zaten büyük olan göğüslerim şuan iyice büyüdük 85b yada 80c kullanıyordum markaya göre şuan 90 aldığım sütyen sıktı

Benim vücuduma göre zaten büyük olan göğüslerim şuan iyice büyüdük 85b yada 80c kullanıyordum markaya göre şuan 90 aldığım sütyen sıktı
Bende de 85C var şu an duramıyorum iş yerinde içinde arada arkadan kopçasını açıyorum bir gün fena patlayacağım bu yüzden Bir de arkadaşım dedi ağırlaşan göğüsler sırt ağrısı yapmaması için ve sarkmaları önlemek için uyurken bile sütyen takmalıymışız

Kesınlıkle öyledir . İnanıyorum doktorun yaptıklarına ama düşünsene 12. Haftadan doguma kadar ılac kullanıyorsun ve karacıgerlerını ne kadar yoruyorsun ablamın bebegını sırf bu yuzden erken aldılar . Karacıgerleri baya sıkıntılıydı ılac kullanmaktan kasınmaya basladı bebegı bekletmedıler . Ara ara tahlıl yaparsın baktın iyi verme kötüyse tabiki destekle.
Bak pentinin lotus modelı var alacaksan onu a yumusacık sonra emzırme sutyenı olarakta kullanabılıyorsun.
Bence daha buyumez merak etme göbekle yarısmaz bi yerde duracak ben uzatma taktım arkasına alana kadar ıdare edeyim dedim 70c den şu an 85 olmustur kesin benımde

Ben de iyiyim çok teşekkür ederim insan hep kendinde olmayanı istermiş o yüzden sanırım gerçi kendimde minik bir insanım memeler büyük olsaydı kötü görünürdüm

Merhabaa. 12+4 de muayeneden çıktım yazıyorum :) yine cinsiyet söylemedi 16 haziranda söyleyecekmiş ölçüm yaptı normal dedi ikili tarama için kan verdim 1 hafta sonra sekreteri arayacakmış sonuçlar gelince. Fotoğraf yüklüyorum tahmin varsa alırım :) bu arada ben 3. Çocuk haberinde aşırı şok yaşamıştım bakmaya halim gücüm yok gibi hissediyordum yine aynı süreç içimi sıkıyordu. Ama bugün baya bebeğe benzer kıpırdar haliyle görünce şu an mutluyum çok şükür

Eklentiler

• Image_4.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 89
  • Image_3.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 72
  • Image_1.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 90
İçimdem geçen kız

ben dayanamadım bu cuma randevum var ama cumartesi günü ultrason doktoruna gittim ve yüzde 85 cinsiyet kız dedi ve hemen isim bakmaya başladım bile :) eşim tabi beni delirtiyor yok neymiş daha erkenmiş isim bulup durmayacakmışım la havle dedim yani bir ben mi böyleyim kızlar heyecanım abartı mı

Hic olur mu abarti. Cocugun nufusunu cikartacak degilsin ya, bak tabi insan hevesleniyor :) ben de aklimdan isim geciriyorum cinsiyet belli olmasa da ve hala kayip yasamaktan cok korksam da...

aynı durum ben
şey diyoki bizimkide dur nipt te kesinleşsin görmekte yetmiyo

Birebir aynı! Yüzümde değil fakat vücumda o kadar hızlı çıkıyorlar ki.. Çok sinir ya

İnsan isim düşünmeye bebek fikri aklına girdiği an başlıyor ki. Bizim eşimle ilk evlendiğimizde bile vardı aklımızda isimler :)
o yüzden hiç abartı değil. Sadece fikrin değişebilir o da değişse ne olacak ki S saskito nun dediği gibi nufüs kağıdı çıkmayacak sonuçta :)

ben cinsiyetin belli olmasini bekliyorum ama tabiki belirledim bi belli olsun ilan edecem insallah
kiz olursa Tanem
erkek olursa Umut

Bizim çoktan belli kızımızın ismi. Hamile kalmadan yıllar önce seçmiştik eşimle kızsa şu erkekse bu diye. Leyla koyacağız rabbim nasip ederse. :)

12 haftalık hamileyim 2. Gebeliğim cinsiyeti de belli değil mide yanması , ekşimesi , şişmesine ölücem..

ilk gebeliğimde bulantıdan çekmiştim , son aylarda mide rahatsızlıgı olurdu
Bundada bulantı kesildi , midem beni mahvediyor aglıcam artık yemek yemek istemiyorum
Bu durumu yaşayan var mı ?

Valla hiç abartı değil bence , insan bunlarla avunacak daha ney düşünecek başka
İsim olayıda zor bişi insan karar veremiyor canını sıkma bence

İlaç kullandığım halde hala var, umarım 16,hafta da kesilir de tatilde premses olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…