Bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür her şey yolundaymış. 17+1 normalde ama 17+3 çıktı ultrasonda 196 gr dedi, baya hareketliydi oğlum, ben daha hissetmesem deHareketlerini görüp kalp atışını dinlemek nasıl rahatlatıyor insanı
Hanımlar size bir şey soracağım ben hiç tahlil yaptırmamıştım şimdi doktoruma dedim bi baksak mı değerlere, rubellaya falan, sigorta karşılamıyormuş istediği testlerin bazılarını, sizce bunları devlette veya sağlık ocağında yaptırabilir miyim. Karşılanmayan testler şunlar bilgisi olan yazabilir mi ; Bun, CMV Ig M, rubella IgG, rubella IgM, toxoplasma Ig M
Hanımlar size bir şey soracağım ben hiç tahlil yaptırmamıştım şimdi doktoruma dedim bi baksak mı değerlere, rubellaya falan, sigorta karşılamıyormuş istediği testlerin bazılarını, sizce bunları devlette veya sağlık ocağında yaptırabilir miyim. Karşılanmayan testler şunlar bilgisi olan yazabilir mi ; Bun, CMV Ig M, rubella IgG, rubella IgM, toxoplasma Ig M
Ben şimdi tetanoz aşımı oldum, hemşire bebeğimin kalbini de dinletti hatta doktorum geldi yardımcı oldu bulmak için, cihazın pili bitti onu taktı falan mutlu oldum
Teşekkür ederim canım ben gideyim o zaman sağlık ocağına, doktorum bakıldığını düşünüyordu sanırım, bugün ben hatırlattım hiç bakmadık bakalım diye, umarım çok geç değildir
merhaba, ilden ile değişiyor mu bilmiyorum ama benim sağlık ocağımda çalışılmadı bu testler ama devlete gidersen tabiki yaparlar. Normalde ilk üç ay içinde istemesi lazımdı doktorunun
Arkadaşlar sol kasıklarımda ağrı oluyo ince bi ağrı tam bebegin olduğu yer sanırım sağ tarafım ağrımıyo dabahtan beri seyirme gibi ama acılı bişey tam anlamdıramadım bebek hareketlerimi rahim büyümesi olabilir mi ? Bu haftalarda yaşayan varmı bu durumu
Sağlıkla kullan inşallah. Makinanın aynısı ben de var memnundum baya iyi bir tercih olmuş. Aynı emziklerden hatta renklerine kadar aynı bizde de var.Ama benim kızım bunu değil de aventi tuttu inşallah seninki tutar. Ama bu bebeğime de ilk bu emzikleri vereceğim inşallah tutar.
merhaba, ilden ile değişiyor mu bilmiyorum ama benim sağlık ocağımda çalışılmadı bu testler ama devlete gidersen tabiki yaparlar. Normalde ilk üç ay içinde istemesi lazımdı doktorunun
Arkadaşlar sol kasıklarımda ağrı oluyo ince bi ağrı tam bebegin olduğu yer sanırım sağ tarafım ağrımıyo dabahtan beri seyirme gibi ama acılı bişey tam anlamdıramadım bebek hareketlerimi rahim büyümesi olabilir mi ? Bu haftalarda yaşayan varmı bu durumu
Sağlıkla kullan inşallah. Makinanın aynısı ben de var memnundum baya iyi bir tercih olmuş. Aynı emziklerden hatta renklerine kadar aynı bizde de var.Ama benim kızım bunu değil de aventi tuttu inşallah seninki tutar. Ama bu bebeğime de ilk bu emzikleri vereceğim inşallah tutar.
Süt sağmayı araştırıp aldım kuzum yorumları çok iyiydi indirimede girince aldım hemen birde mochi aldım o henüz gelmedi bende yedekte avent aldım ama inşallah bunu tutar renk renk alırım
Saglık ocagı aradı pzartesi gel hem kan alalım hem aşını yapalım dedi . Dedım ne kanı daha yenı verdım ben kan gebelıgın basında degerler düşmüş mü bakalım dıyor. Yok dedım ben vermek istemiyorum sonra bakarsınız dedim o zaman 24. Haftada dedı hem şeker yuklemesı hemde kana bakarız dedı şeker de yükletmiycem dedim
Haftaya gelırım aşıya dedım 18. Hafta erken degıl mı ya aşıya ben 19. Da gıdeyım
Ayy sende benim gibisin oğlumun mavi şeyi yoktu genel olarak ortak renkler griler yeşiller filan dı ama bu kız olucak diye pembe emzik aldım cinsiyeti öğrenmeden sanırım kızım olsa ben pembe şeyler alırmışım kendimden bunu anladım neyse şuan erkek dediler ve yine ortak renklerden gidiyorum
Detaylıdan çıktık erkek olduğu kesin çok şükür kendi iyi. Bağdaş kurar gibi yapmış ayaklarını her şey ortada elini de ensesine atmış keyif yapıyordu üç oğlan annesi olma fikri heyecanlandırıyor beni hayırlı evlat olsunlar