2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
ben değil ama A Aycee09 sormuştu esenler medipole doğum paketi yokmuş. Güncel doğum fiyatları da böyleymiş.
Ben ankara dayım fiyatlar uçmuş ya aslında benim için öncelik yeni doğan yoğun bakımı var mı. Olmayan hastaneyi eliyorum çünkü Allah korusun doğum sırasında bir sorun olsa sen burada bebeğin ambulans ile daha doğar doğmaz başka hastaneye götürülüyor korku filmi gibi belki de yeni doğan yoğun bakım olan hastaneler pahalıdır böyle

İnşallah gerek kalmaz. Ben farklı bir hastaneye gidiyordum, doktorumdan memnun olsam da hastane kötüydü; temizlik, imkanlar vs. Ama yeni doğan yoğunbakımı vardı. Açıkcası oranın bile varken medipolün vardır diye hiç üzerinde durmadım ama pazartesi ayrıntıyla gittiğimde soracağım.

Bu güncel fiyatmıymış umarım öyledir ayy 15 yapmışlardır diye çok üzülmüştüm
Öyleymiş öyleymiş, pazartesi gidince yine sorarım inşallah. Bu arada ayrıntılıdan sonra kendi doktoruna gidecek misin? Ben ayrıntılı sonrası önce küçük bir tatil, sonra da annemlere gitmeyi planlıyorum. Memlekette iyi bir doktora giderim diye düşündüm

Beni 1 ay sonra çağırdı ayrıntılıdan sonra, sorunsuz geçerse 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum eksik kullandığım ilaçlar vs var biraz özen gösterip ilgilensin kandaki enfeksiyon durumunu falan konuşurum en azından, orada gidersin koşuşturmada bebegi görmek iyi gelir kızımda bende eşimin ailesinin yanına gitmiştim dayanmamıştım, hem senin kendi annen belki oda görmek ister

Hamilelikte kullanılabilen bir ürün sanıyorum. Doktorunuz mu tavsiye etmişti acaba? Ben de korkuyorum genelde idrar yolundan.
evet. bu süreçte doktora sormadan pastil bile kullanmadım zaten. doktor gebelik sonuna kadar kullanacaksın dedi bana solgar cranberry için.

Kızlar dün tetenoz aşısı oldum sol kolumdan o yuzden sağ yönüme dönük uyumak zorunda kaldım bebekte sağ tarafıma yerleşik uyandığımdan beri sağ kasıgım agrıyo korkmaya başladım kasılıyo gibi

Bebeğin onda uzun süre kalacağını hiç düşünmüyorum aslında ama dediğin de mantıklı tabi, of çok zor bir karar. zaten bebek sevecek mi onu bile bilmiyoruz

Şimdi tekrar baktım senin dediğin gözle, bana açısı çok uygun geldi. Ben onu bir arkadaşımda görüp beğenmiştim. Bebek içinde çok rahat görünüyordu. ama yine de yorumlara açığım. Valla ucuz şeyler değiller hem akıl akıl üstündür :)

Kızlar bu tarz ürünler az kullanıldığı için letgoyada bakabilirsiniz gayet temiz ürünler mevcut

Bebeğin onda uzun süre kalacağını hiç düşünmüyorum aslında ama dediğin de mantıklı tabi, of çok zor bir karar. zaten bebek sevecek mi onu bile bilmiyoruz
Ya kuzenimde anakucağının atalarından vardı, çocuğu şimdi 17 yaşında toplam 5 kız çocuğu büyüdü onda. O yüzden bana uzun süreli kullanım için mantıklı geliyor ama nuna sanki 6-7 ay sonra pek kullanılmaz gibi geldi

Kızlar bu tarz ürünler az kullanıldığı için letgoyada bakabilirsiniz gayet temiz ürünler mevcut
Ben de ikinci el uygulamasından almayı düşündüm ama nunaya baktığımda ya çocuklar sevmemiş 0 ayarında ya da kısa süre sonra çocuklar rahat etmediği için atıl duruma düşmüşler.

Ben de ikinci el uygulamasından almayı düşündüm ama nunaya baktığımda ya çocuklar sevmemiş 0 ayarında ya da kısa süre sonra çocuklar rahat etmediği için atıl duruma düşmüşler.
Aslında şöyle çocuklar bi kaç ay geçtikten sonra bu tarz şeylerde durma süreleri kasalıyor yani en fazla sanırım 4,5 ay kullanılıyordur genelde 6 aydan sonra durduramıyoruz bebeleri hiç bir şeyde

Çok sağol canım çok teşekkür ederim tayinimiz o tarafa çıkarsa mutlaka yazarım. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Kızlar ben dün araştırma hastanesine doktora gitmiştim. Doğum servisinden tam taburcu olan bi aile gördüm yeni doğmuştu bebekleri Allahım o kadar küçük ki hiç öyle yakından görmemiştim ya o kadar minik şeye bakmak bir o kadar büyük birde ıslak mendillere zam geldi ya daha doğrusu herşeye geldi de sepete attım alayım derken fiyat arttı sizce bir paket kaç günde bitiyor. Ben sleepynin 12 li 480 yaprak almıştım öncesinde mesela o kaç günde biter.

Benim de dün kan tahlilleri normal ama idrar da biraz enfeksiyon çıktı ama doktor çok önemsemedi az var dedi toz vermiş. Yanma falan da yok idrarımda aslında ama bol su içmek gerekiyor. Ara ara tahlil olmak gerekiyor demek ki.

Bebeğin yeri çok geniş olduğu için suan sürekli hareket ediyordur canım sen sağa yatınca emin ol gece o sola kaymistir eger bebek hareket ediyorsa hissettiusen korkma kasık ağrısı normal diuor doktorlar ha çok uzun sürer giderek artar ve lekelenme de eşlik ederse o zaman dr a gitmek mantıklı.
Beb baby turco doğadan yeni doğan alıyorum sade saf olanından 60 yaprak 24 ad olanı alıyorum tanesi çok ucuza geliyor tavsiye ederim 60 yaprak bi ıslak mendil bana uzun gidiyor aslında çiş de 1 tane kullanıyorum genelde kaka da miktara göre değişiyor ama günde bir max 2 kaka yapıyor o yüzden belki de . Yeni doğan daha sık kaka yapabilir . Bu arada e bebek in kendi markası kare şeklinde pamuklar var onlar da ucuz oluyordu bak istersen kaba koyup kaynatilmis hazır su koyup onla da kaka da silebilirsin

Selam kızlar bende kan ve rutin testler için şehir hastanesine gittim bugün muayene oldum ay sinir oldum doktora hiç bir bilgi vermedi sekretere haftaları saydı oda yazdı hangi hafta hangi uzvun anlamadım bile neden böyleler ki kapıda hiç hasta yoktu mesai dışı polikinlikti çünkü 7 de bakıldım çok üzüldüm ya belki ben hep sana gelicem doğuma kadar hiç göstermeyecekmisin ultrason kağıdı bile vermedi neyse tahlillerimi yapıldım kendi doktoruma gidicem orda görürüm artık miniğimi kilosunu öğrenebildim ama asistana söyledi 500 gram olmuş boyunu bilmiyorum bide şeker testi istemiş ama sabah yapılıyormuş hemşire dediki git sor hangi gün doktor buradaysa o zaman gel uğraşma doktora gittim sen napcan beni gel ver dedi

Birde sekretere bilgi verirken plesanta akreta mı anlamadığım bir terim kullandı eşi aşağıda dediler dedim farklı bir görüşte almış olurım diye sordum evet evet öyle dedi çok sağol amca diyesim geldi eşi çıkmamış demek ki daha

Bende 2 kez normal bi kaç kez acilden girdim ama hiç biri kağıt vermedi göremedim bile bebekleri en son cumartesi iyilerdi şükür perşembe detaylıda doya doya göremeyi bekliyorum maşallah bebegine büyümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…