- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
Ben ankara dayım fiyatlar uçmuş ya aslında benim için öncelik yeni doğan yoğun bakımı var mı. Olmayan hastaneyi eliyorum çünkü Allah korusun doğum sırasında bir sorun olsa sen burada bebeğin ambulans ile daha doğar doğmaz başka hastaneye götürülüyor korku filmi gibi belki de yeni doğan yoğun bakım olan hastaneler pahalıdır böyle
İnşallah gerek kalmaz. Ben farklı bir hastaneye gidiyordum, doktorumdan memnun olsam da hastane kötüydü; temizlik, imkanlar vs. Ama yeni doğan yoğunbakımı vardı. Açıkcası oranın bile varken medipolün vardır diye hiç üzerinde durmadım ama pazartesi ayrıntıyla gittiğimde soracağım.Ben ankara dayım fiyatlar uçmuş ya aslında benim için öncelik yeni doğan yoğun bakımı var mı. Olmayan hastaneyi eliyorum çünkü Allah korusun doğum sırasında bir sorun olsa sen burada bebeğin ambulans ile daha doğar doğmaz başka hastaneye götürülüyor korku filmi gibi belki de yeni doğan yoğun bakım olan hastaneler pahalıdır böyle
Öyleymiş öyleymiş, pazartesi gidince yine sorarım inşallah. Bu arada ayrıntılıdan sonra kendi doktoruna gidecek misin? Ben ayrıntılı sonrası önce küçük bir tatil, sonra da annemlere gitmeyi planlıyorum. Memlekette iyi bir doktora giderim diye düşündümBu güncel fiyatmıymış umarım öyledirayy 15 yapmışlardır diye çok üzülmüştüm
Beni 1 ay sonra çağırdı ayrıntılıdan sonra, sorunsuz geçerse 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum eksik kullandığım ilaçlar vs var biraz özen gösterip ilgilensin kandaki enfeksiyon durumunu falan konuşurum en azından, orada gidersin koşuşturmada bebegi görmek iyi gelir kızımda bende eşimin ailesinin yanına gitmiştim dayanmamıştım, hem senin kendi annen belki oda görmek isterÖyleymiş öyleymiş, pazartesi gidince yine sorarım inşallah. Bu arada ayrıntılıdan sonra kendi doktoruna gidecek misin? Ben ayrıntılı sonrası önce küçük bir tatil, sonra da annemlere gitmeyi planlıyorum. Memlekette iyi bir doktora giderim diye düşündüm
evet. bu süreçte doktora sormadan pastil bile kullanmadım zaten. doktor gebelik sonuna kadar kullanacaksın dedi bana solgar cranberry için.Hamilelikte kullanılabilen bir ürün sanıyorum. Doktorunuz mu tavsiye etmişti acaba? Ben de korkuyorum genelde idrar yolundan.
Bebeğin onda uzun süre kalacağını hiç düşünmüyorum aslındaOna bakayım o zaman, bir de soyacım sen nunanın ana kucağını alacaktın sanrıım. Onu araştırıyorum ama onda yatay dikey gibi konumlandırma yok değil mi? Uzun süreli kullanım için açı değişimi daha mantıklı geliyor bana
Şimdi tekrar baktım senin dediğin gözle, bana açısı çok uygun geldi. Ben onu bir arkadaşımda görüp beğenmiştim. Bebek içinde çok rahat görünüyordu. ama yine de yorumlara açığım. Valla ucuz şeyler değiller hem akıl akıl üstündür :)Ona bakayım o zaman, bir de soyacım sen nunanın ana kucağını alacaktın sanrıım. Onu araştırıyorum ama onda yatay dikey gibi konumlandırma yok değil mi? Uzun süreli kullanım için açı değişimi daha mantıklı geliyor bana
Kızlar bu tarz ürünler az kullanıldığı için letgoyada bakabilirsiniz gayet temiz ürünler mevcutŞimdi tekrar baktım senin dediğin gözle, bana açısı çok uygun geldi. Ben onu bir arkadaşımda görüp beğenmiştim. Bebek içinde çok rahat görünüyordu. ama yine de yorumlara açığım. Valla ucuz şeyler değiller hem akıl akıl üstündür :)
Benimde yokHiç bulacak gibi değilim sizin aklınızda varmı biryer
Ya kuzenimde anakucağının atalarından vardı, çocuğu şimdi 17 yaşındaBebeğin onda uzun süre kalacağını hiç düşünmüyorum aslındaama dediğin de mantıklı tabi, of çok zor bir karar. zaten bebek sevecek mi onu bile bilmiyoruz
Ben de ikinci el uygulamasından almayı düşündüm ama nunaya baktığımda ya çocuklar sevmemiş 0 ayarında ya da kısa süre sonra çocuklar rahat etmediği için atıl duruma düşmüşler.Kızlar bu tarz ürünler az kullanıldığı için letgoyada bakabilirsiniz gayet temiz ürünler mevcut
Aslında şöyle çocuklar bi kaç ay geçtikten sonra bu tarz şeylerde durma süreleri kasalıyor yani en fazla sanırım 4,5 ay kullanılıyordur genelde 6 aydan sonra durduramıyoruz bebeleri hiç bir şeydeBen de ikinci el uygulamasından almayı düşündüm ama nunaya baktığımda ya çocuklar sevmemiş 0 ayarında ya da kısa süre sonra çocuklar rahat etmediği için atıl duruma düşmüşler.
Çok sağol canım çok teşekkür ederimArkadaşım öyle bir doktora denk gelmene çok üzüldüm. Her doktorun iletişimi iyi olmuyor malesef . Ben edirnede yaşamama rağmen eskişehirliyim. Eskişehir kesinleşirse beni etiketle araştırayım yakınlarımdan. Ama en önemlisi acıbadem var eskişehirde ve gerçekten her doktoru mu iyi olur. Şimdiden çocuk doktoru tavsiye edeyim mesela Dr Mehmet Kuşku. Çocuk daha kapıdan girerken anlar neyi olduğunu efsanedir. Eminim doktorun Ali bey de eskişehirde kadın doğum uzmanı tavsiye edebilir. Çocuk doğduktan sonra çok fazla doktor ihtiyacı oluyor hem rutin kontrolde hem hastalıkta Allah korusun. Bebek henüz karnındayken taşınmak daha kolay olabilir. Ne karar verirseniz verin hakkınjzda hayırlısı olsun
Benim de dün kan tahlilleri normal ama idrar da biraz enfeksiyon çıktı ama doktor çok önemsemedi az var dedi toz vermiş. Yanma falan da yok idrarımda aslında ama bol su içmek gerekiyor. Ara ara tahlil olmak gerekiyor demek ki.kızlar benimde hamilelik öncesi tahlillerde çıkmamasına rağmen idrar yollarımda yanma vardı. ara ara tekrarlıyordu. hamile kalınca kan idrar tahlili istediler ya. o zamanda çıkmamıştı. bende herhalde psikolojik abartıyorum diye düşündüm. bide rahim genişliyormuş falan baskıdan dolayı öyle hissediyorum gibi geldi. doktoruma söyledim. bana piyeloseptyl verdi. kutu bitene kadar kullandım. idrar yolları enfeksiyonu erken doğuma sebep verebiliyormuş. bazıları tahlilde çıkmıyormuş. idrar kesesiyle bebek yanyana durduğu için direkt enfeksiyon bebeğe de geçiyormuş önlemini almak zorundayız dedi. kız bebekler dirençli oluyormuş. şükret kızın var erkek olsa enfeksiyonla erken doğsa 1 ay küvezde kalır demişti. önleminizi alın sizde mutlaka. ben ilaçtan sonra solgar cranberry e devam ediyorum her sabah 1 tane. çok şükür1 aya yakındır hiç şikayetim yok. birde çamaşırımı bazen yeri geliyor günde 2 kere değiştirip mutlaka 60 90 derece de falan yıkıyorum.
Bebeğin yeri çok geniş olduğu için suan sürekli hareket ediyordur canım sen sağa yatınca emin ol gece o sola kaymistir eger bebek hareket ediyorsa hissettiusen korkma kasık ağrısı normal diuor doktorlar ha çok uzun sürer giderek artar ve lekelenme de eşlik ederse o zaman dr a gitmek mantıklı.Kızlar dün tetenoz aşısı oldum sol kolumdan o yuzden sağ yönüme dönük uyumak zorunda kaldım bebekte sağ tarafıma yerleşik uyandığımdan beri sağ kasıgım agrıyo korkmaya başladım kasılıyo gibi
Beb baby turco doğadan yeni doğan alıyorum sade saf olanından 60 yaprak 24 ad olanı alıyorum tanesi çok ucuza geliyor tavsiye ederim 60 yaprak bi ıslak mendil bana uzun gidiyor aslında çiş de 1 tane kullanıyorum genelde kaka da miktara göre değişiyor ama günde bir max 2 kaka yapıyor o yüzden belki de . Yeni doğan daha sık kaka yapabilir . Bu arada e bebek in kendi markası kare şeklinde pamuklar var onlar da ucuz oluyordu bak istersen kaba koyup kaynatilmis hazır su koyup onla da kaka da silebilirsinKızlar ben dün araştırma hastanesine doktora gitmiştim. Doğum servisinden tam taburcu olan bi aile gördüm yeni doğmuştu bebekleri Allahım o kadar küçük ki hiç öyle yakından görmemiştimya o kadar minik şeye bakmak bir o kadar büyük birde ıslak mendillere zam geldi ya daha doğrusu herşeye geldi de sepete attım alayım derken fiyat arttı sizce bir paket kaç günde bitiyor. Ben sleepynin 12 li 480 yaprak almıştım öncesinde mesela o kaç günde biter.
Bende 2 kez normal bi kaç kez acilden girdim ama hiç biri kağıt vermedi göremedim bile bebekleri en son cumartesi iyilerdi şükür perşembe detaylıda doya doya göremeyi bekliyorumSelam kızlar bende kan ve rutin testler için şehir hastanesine gittim bugün muayene oldum ay sinir oldum doktora hiç bir bilgi vermedi sekretere haftaları saydı oda yazdı hangi hafta hangi uzvun anlamadım bile neden böyleler ki kapıda hiç hasta yoktu mesai dışı polikinlikti çünkü 7 de bakıldım çok üzüldüm ya belki ben hep sana gelicem doğuma kadar hiç göstermeyecekmisin ultrason kağıdı bile vermedineyse tahlillerimi yapıldım kendi doktoruma gidicem orda görürüm artık miniğimi kilosunu öğrenebildim ama asistana söyledi 500 gram olmuş boyunu bilmiyorum bide şeker testi istemiş ama sabah yapılıyormuş hemşire dediki git sor hangi gün doktor buradaysa o zaman gel uğraşma doktora gittim sen napcan beni gel ver dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?