2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay insan kendi kontrolünde göreceğini bilsede üzülüyor yinede bi görseydim istiyor çok özledim valla bende eşimin iznini bekliyorum beraber gitmek için

Yani keşke söyleseler sonra böyle düşünüp durmasak
Ne zaman yaptıracaksın şeker testini?

Yani keşke söyleseler sonra böyle düşünüp durmasak
Ne zaman yaptıracaksın şeker testini?
İşte doktor amcam olduğu gün gideyim dedim beni bekleme dedi bende sonuçları kendi doktoruma götürürüm 3 kere kan alınıyor sanırım yanlış anlamadıysam sabah yapılacakmış ben tüm testler çıkınca gideyim o gün yaptırırım diye düşündüm 3 gün sonra idrar kültürü çıkıyormuş o gün giderim tekrar ben oğlumda yaptırmadım bu testi kusarım ben kesin kendimi biliyorum

Evet canım açlık, 1.saat ve 2. Saat olarak üç kere kan alınıyor. İnşallah kusmazsın da boşa gitmez.

Kızlar bugün bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim neden böyle anlamadım eşim evde değil 1 saate gelirim dedi durakta taksi yok ! Yarın normalde saat 17:00 da randevum var ama bu gece rahat uyuyamam eşimi bekliyorum acile gitmek için.. İnşallah her şey yolundadır

Canım eminim ki iyidir, bebeğin hareketlerini düzenli kontrol yapmak için çok erken daha.
Lütfen stres yapma ve haber ver olur mu ultrasonda kıpır kıpır kızını görmen dileğiyle

Canım eminim ki iyidir, bebeğin hareketlerini düzenli kontrol yapmak için çok erken daha.
Lütfen stres yapma ve haber ver olur mu ultrasonda kıpır kıpır kızını görmen dileğiyle
Normalde hareketli pıt pıt hissediyordum ama dünden beri bir tuhaf dün akşam üzeri hissettim ama bugün tık yok ve tüm gün evde yatış modundaydım ama hiç hissetmedim ve endişelenmeye başladım şimdi biraz ballı süt içtim inşallah hareketlenir

Canım ben çok net hissetmeme rağmen bazen bi gün boyunca hiç oynamadığı oluyordu eminim bebeğin iyidir bizleri haberdar et üzülme annesi

Canım ağrın fln var mi ? Allah'ın izniyle birşey yoktur lütfen bize de haber ver

Ha bu arada yeni aklıma geldi, geçen ay kontrolumde perinatologum eğer hissetmezsen endişe etme bazen bebekler 24 saatin 23 saati uyur demişti

Kızlar şeker testini 24 de mi veriyorduk ben bu cumartesiye randevu aldım ama öğlen saatine buldum mecbur sonraki hafta yine gidicem test için. İlk hamilelikte şekerden çok çektim açlık sınırda çıkmıştı endokrin diyetisyen sürekli parmaktan ölçümler inşallah bunu sıkıntısız atlatırım. Bir de o şekerli su o kadar da mide bulandırıcı kötü değil hastanede baya bekliyoruz sadece o yorucu önce açlık kan testi alıyor. Sonra şekerli su 1. Saat ve sanırım 2. Saat e bakıp bitiyordu. O gün kızını kime nereye bırakıcam bakalım yoksa hastanede onunla rezillik olur

Redpanda11 in aklına gelmişti. Haraketsiz günlerde bebek daha sakin oluyor genelde ben ne zaman dışarda olsam uzun süre yürüsem eve geldiğimde hiç durmuyor o da. Büyük ihtimalle sakince uyuyor annesi

Uzanıyorum şu an inşallah hareketlenirde hiç gitmeme gerek kalmaz
Yaa korkma annesi bebeğin daha cok kucuk . Allahın izniyle ona bişi olmamıştır o uyuyordur. Riskli haftalarda degılız ki hergün düzenli hissetmeyiz şu an ..
İçin rahat edecekse git tabi acile

Benimki 27. Haftaya denk geliyor canım. İnternette 24-28 yazıyor.

Bende bugün kontrole gittim doktor hiç bakmadı bile ayrıntılıdakı rapora bunlar önemli değil dedi. Bunlar geciyor dedı ben 24. Haftada detaylı bakacagım zaten dedi. Amma velakin şeker yüklemesinden kaçamadım bebek için çok önemli yapalım dedi

Tabiki geçiyor 24. Haftada bir şey kalmamış olacak. Ah ne zaman yapacaksın? Bu sefer çok rahat geçer umarım

Az kalmış annesi içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…