- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Ay insan kendi kontrolünde göreceğini bilsede üzülüyor yinede bi görseydim istiyor çok özledim valla bende eşimin iznini bekliyorum beraber gitmek içinBende 2 kez normal bi kaç kez acilden girdim ama hiç biri kağıt vermedi göremedim bile bebekleri en son cumartesi iyilerdi şükür perşembe detaylıda doya doya göremeyi bekliyorummaşallah bebegine büyümüş
Yani keşke söyleseler sonra böyle düşünüp durmasakSelam kızlar bende kan ve rutin testler için şehir hastanesine gittim bugün muayene oldum ay sinir oldum doktora hiç bir bilgi vermedi sekretere haftaları saydı oda yazdı hangi hafta hangi uzvun anlamadım bile neden böyleler ki kapıda hiç hasta yoktu mesai dışı polikinlikti çünkü 7 de bakıldım çok üzüldüm ya belki ben hep sana gelicem doğuma kadar hiç göstermeyecekmisin ultrason kağıdı bile vermedineyse tahlillerimi yapıldım kendi doktoruma gidicem orda görürüm artık miniğimi kilosunu öğrenebildim ama asistana söyledi 500 gram olmuş boyunu bilmiyorum bide şeker testi istemiş ama sabah yapılıyormuş hemşire dediki git sor hangi gün doktor buradaysa o zaman gel uğraşma doktora gittim sen napcan beni gel ver dedi
İşte doktor amcam olduğu gün gideyim dedim beni bekleme dedi bende sonuçları kendi doktoruma götürürümYani keşke söyleseler sonra böyle düşünüp durmasak
Ne zaman yaptıracaksın şeker testini?
Evet canım açlık, 1.saat ve 2. Saat olarak üç kere kan alınıyor. İnşallah kusmazsın da boşa gitmez.İşte doktor amcam olduğu gün gideyim dedim beni bekleme dedi bende sonuçları kendi doktoruma götürürüm3 kere kan alınıyor sanırım yanlış anlamadıysam sabah yapılacakmış ben tüm testler çıkınca gideyim o gün yaptırırım diye düşündüm 3 gün sonra idrar kültürü çıkıyormuş o gün giderim tekrar ben oğlumda yaptırmadım bu testi kusarım ben kesin kendimi biliyorum
Senin ne zamandı keşke bizede Kahvaltı deselerEvet canım açlık, 1.saat ve 2. Saat olarak üç kere kan alınıyor. İnşallah kusmazsın da boşa gitmez.
3 ağustos için gün verdi doktorum bana. Bakalım nasıl olacakSenin ne zamandı keşke bizede Kahvaltı deseler
Canım eminim ki iyidir, bebeğin hareketlerini düzenli kontrol yapmak için çok erken daha.Kızlar bugün bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim neden böyle anlamadımeşim evde değil 1 saate gelirim dedi durakta taksi yok ! Yarın normalde saat 17:00 da randevum var ama bu gece rahat uyuyamam eşimi bekliyorum acile gitmek için.. İnşallah her şey yolundadır
Normalde hareketli pıt pıt hissediyordum ama dünden beri bir tuhaf dün akşam üzeri hissettim ama bugün tık yok ve tüm gün evde yatış modundaydım ama hiç hissetmedim ve endişelenmeye başladımCanım eminim ki iyidir, bebeğin hareketlerini düzenli kontrol yapmak için çok erken daha.
Lütfen stres yapma ve haber ver olur muultrasonda kıpır kıpır kızını görmen dileğiyle
Canım ben çok net hissetmeme rağmen bazen bi gün boyunca hiç oynamadığı oluyordu eminim bebeğin iyidir bizleri haberdar et üzülme annesiKızlar bugün bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim neden böyle anlamadımeşim evde değil 1 saate gelirim dedi durakta taksi yok ! Yarın normalde saat 17:00 da randevum var ama bu gece rahat uyuyamam eşimi bekliyorum acile gitmek için.. İnşallah her şey yolundadır
Uzanıyorum şu an inşallah hareketlenirde hiç gitmeme gerek kalmazCanım ben çok net hissetmeme rağmen bazen bi gün boyunca hiç oynamadığı oluyordu eminim bebeğin iyidir bizleri haberdar et üzülme annesi
Canım ağrın fln var mi ? Allah'ın izniyle birşey yoktur lütfen bize de haber verKızlar bugün bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim neden böyle anlamadımeşim evde değil 1 saate gelirim dedi durakta taksi yok ! Yarın normalde saat 17:00 da randevum var ama bu gece rahat uyuyamam eşimi bekliyorum acile gitmek için.. İnşallah her şey yolundadır
Ha bu arada yeni aklıma geldi, geçen ay kontrolumde perinatologum eğer hissetmezsen endişe etme bazen bebekler 24 saatin 23 saati uyur demiştiKızlar bugün bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim neden böyle anlamadımeşim evde değil 1 saate gelirim dedi durakta taksi yok ! Yarın normalde saat 17:00 da randevum var ama bu gece rahat uyuyamam eşimi bekliyorum acile gitmek için.. İnşallah her şey yolundadır
Normalde hareketli pıt pıt hissediyordum ama dünden beri bir tuhaf dün akşam üzeri hissettim ama bugün tık yok ve tüm gün evde yatış modundaydım ama hiç hissetmedim ve endişelenmeye başladımşimdi biraz ballı süt içtim inşallah hareketlenir
Yaa korkma annesi bebeğin daha cok kucuk . Allahın izniyle ona bişi olmamıştır o uyuyordur. Riskli haftalarda degılız ki hergün düzenli hissetmeyiz şu an ..Uzanıyorum şu an inşallah hareketlenirde hiç gitmeme gerek kalmaz
Benimki 27. Haftaya denk geliyor canım. İnternette 24-28 yazıyor.Kızlar şeker testini 24 de mi veriyorduk ben bu cumartesiye randevu aldım ama öğlen saatine buldum mecbur sonraki hafta yine gidicem test için. İlk hamilelikte şekerden çok çektim açlık sınırda çıkmıştı endokrin diyetisyen sürekli parmaktan ölçümler inşallah bunu sıkıntısız atlatırım. Bir de o şekerli su o kadar da mide bulandırıcı kötü değil hastanede baya bekliyoruz sadece o yorucu önce açlık kan testi alıyor. Sonra şekerli su 1. Saat ve sanırım 2. Saat e bakıp bitiyordu. O gün kızını kime nereye bırakıcam bakalım yoksa hastanede onunla rezillik olur
Tabiki geçiyorBende bugün kontrole gittim doktor hiç bakmadı bile ayrıntılıdakı rapora bunlar önemli değil dedi. Bunlar geciyor dedı ben 24. Haftada detaylı bakacagım zaten dedi. Amma velakin şeker yüklemesinden kaçamadım bebek için çok önemli yapalım dedi
Az kalmış annesi içini ferah tutBende bugün kontrole gittim doktor hiç bakmadı bile ayrıntılıdakı rapora bunlar önemli değil dedi. Bunlar geciyor dedı ben 24. Haftada detaylı bakacagım zaten dedi. Amma velakin şeker yüklemesinden kaçamadım bebek için çok önemli yapalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?