Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Şükür kızım gayet iyi kalp atışını dinledik her şey yolundaymış çok korkuttu bizi hareket etsin diye neler yaptım gram kımıldamadı hastaneden çıktığımızdan beri tekmeliyor valla doğduğunda ısırıcam ayaklarını
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Şükür kızım gayet iyi kalp atışını dinledik her şey yolundaymış çok korkuttu bizi hareket etsin diye neler yaptım gram kımıldamadı hastaneden çıktığımızdan beri tekmeliyor valla doğduğunda ısırıcam ayaklarını
Çok şükür bazen bende gün içinde fazlaca dinlendiysem hareket etmiyor yürüyüş yapıp iş yaparsam hareketleniyor acaba öyle bir gün mü geçirdiniz ki neyse ki iyiymiş miniğiniz annesini korkutmuş birazcık
Ya yerim heyecan aramış bence benim de pıt pıt atıyor tekmeliyor eşimin elini koyuyorum hemen o da hissetsin diye hemen duruyor ya daha hiç yakalayamadı
Çok şükür bazen bende gün içinde fazlaca dinlendiysem hareket etmiyor yürüyüş yapıp iş yaparsam hareketleniyor acaba öyle bir gün mü geçirdiniz ki neyse ki iyiymiş miniğiniz annesini korkutmuş birazcık
Bence uyuşuk gününe denk geldi ev işlerini yaptım bugün ama hareket hissetmeyince dinlenme moduna geçtim yine bir şey hissetmeyince endişelenmeye başladım valla korkuttu beni
Ya yerim heyecan aramış bence benim de pıt pıt atıyor tekmeliyor eşimin elini koyuyorum hemen o da hissetsin diye hemen duruyor ya daha hiç yakalayamadı
Eve geldiğimizden beri hiç durmuyor eşimde çok korktu valla içeriye almadılar onu bi çıktım gözleri dolmuş ama şükür iyi kızım Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
Ben de daha şimdi videosunu çektim dışarıdan tekmeleri bariz görünüyor miniğiminn eşim bir kere sağlam tekmesine denk geldi çığlık attı ben bişey mi yaptım diyo bu erkekler çok garip varlıklar ya
Ben de daha şimdi videosunu çektim dışarıdan tekmeleri bariz görünüyor miniğiminn eşim bir kere sağlam tekmesine denk geldi çığlık attı ben bişey mi yaptım diyo bu erkekler çok garip varlıklar ya
Ben video açınca duruyor ama bugün yakaladım eşime attım bugün baya hareketliydi. Erkekler dışarıdan elleyince dayanamıyor biz napalım acaba ki bu tekmeler daha minik baya sert olunca tutsalar ne olur acaba
Ben video açınca duruyor ama bugün yakaladım eşime attım bugün baya hareketliydi. Erkekler dışarıdan elleyince dayanamıyor biz napalım acaba ki bu tekmeler daha minik baya sert olunca tutsalar ne olur acaba
İnşallah gerek kalmaz. Ben farklı bir hastaneye gidiyordum, doktorumdan memnun olsam da hastane kötüydü; temizlik, imkanlar vs. Ama yeni doğan yoğunbakımı vardı. Açıkcası oranın bile varken medipolün vardır diye hiç üzerinde durmadım ama pazartesi ayrıntıyla gittiğimde soracağım.
Merhaba ben kızımı esenler medipolde doğurdum. Evet yoğun bakımı var kızım erken doğum olduğu için 1 hafta kalmak zorunda kalmıştı. İnşallah ihtiyaç olmaz.
Redpanda11
in aklına gelmişti. Haraketsiz günlerde bebek daha sakin oluyor genelde ben ne zaman dışarda olsam uzun süre yürüsem eve geldiğimde hiç durmuyor o da. Büyük ihtimalle sakince uyuyor annesi
Ben kayınvalidemdeyken pek iş yapmadım. Genel olarak da hareketsizdim. Ve o dönemde 3-4 gün hissetmedim bebişi ama ben bişi mi oldu’dan ziyade bu bebiş niye küstü modundaydum. Eve dönüş tarihimiz yaklaştıkça onun da hareketleri başladı bence bizim ruh halimizden de çok etkileniyorlar mesela şimdi yataktayım, hafiften de olsa anneeee ben burdayım diyor
Merhaba ben kızımı esenler medipolde doğurdum. Evet yoğun bakımı var kızım erken doğum olduğu için 1 hafta kalmak zorunda kalmıştı. İnşallah ihtiyaç olmaz.
Amin inşallah ihtiyaç kalmaz, ama hangi medipoldu sizinki? İnternete yazdığımda meganınkini gördüm genelde. Eğer benim gittiğimde yoksa en kötü oraya yollarlar diye düşünüyorum olası acil bir durumda. Kiiii inşallah hiçbirimizin bebeği için gerek kalmaz
Kızlar merhaba, ben 20+3 hamileyim bebeğin hareketlerini hissediyorum ama öyle tekme gibi değil sanki yani dışardan hiç bişi belli olmuyor hissetmem için daha küçük dimi
Amin inşallah ihtiyaç kalmaz, ama hangi medipoldu sizinki? İnternete yazdığımda meganınkini gördüm genelde. Eğer benim gittiğimde yoksa en kötü oraya yollarlar diye düşünüyorum olası acil bir durumda. Kiiii inşallah hiçbirimizin bebeği için gerek kalmaz
Kızlar merhaba, ben 20+3 hamileyim bebeğin hareketlerini hissediyorum ama öyle tekme gibi değil sanki yani dışardan hiç bişi belli olmuyor hissetmem için daha küçük dimi
Çok normal bende 20. Haftada doğru düzgün hissedemiyordum 21. Haftada dışardan bile belli oluyordu. Şuan 22. Haftadayım asla geçen hafta gibi hareketli değil. Bencede değişkenlik gösteren bi durum bir haftası bir haftalarına uymuyor. Merak etmeyin
Yorumları okudum da birkaç gündür hareketsizlik benim bebeğimde de var. çoook seyrek aralıklarla pıt pıt vuruyor. birkaç gün öncesinde daha net hissettiğim sık vuruşlar yapıyordu. iyice endişelendiğim zamanlarda minicik bir pıt yapıyor bu birkaç gündür. uykularının uzun olduğu haftalarda mıyız acaba.