2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben ilk 3 ay hiç kilo almadım. 4.ayın sonunda 4 kilo aldım, nasıl oldu inan hiç anlamadım. Şimdi 5.ayın sonundayım ve 1 ay boyu yine hiç kilo almadım. Kiii bayramda falan dozunu kaçırdım. O yüzden hiç öyle çok alırım, şöyle olur böyle olur gibi düşünme. Kiii bi de seninkiler ikiz

Ay seninkiler de bir garip, daha önceki yorumlarını da hatırlıyorum.
Amaan ben boşverdim, asla da umursayacağım. Hiç bir şey bebeklerimizden önemli değil.

Bpd kafa çevresi, ac karın çevresi,fl uyluk kemiği,
Bunlar değişken olabiliyor. Bence şimdilik son adet tarihi baz almalısın.Benim de farklı çıkıyor ama doktorum değiştirmiyor tarihi

Mükemmel gitmişsin

Amaan ben boşverdim, asla da umursayacağım. Hiç bir şey bebeklerimizden önemli değil.
Hahahahaha ya ablası normal değil yoksa annesi babası iyi kendi halinde onlar yine, almasınlar çok beklentim yok da ablası ayyyy aman yarabbi doğuma da gelmese bari yürüyen negatif ama artık altta kalmıyorum her lafına karşı lafım var sayesinde hazır cevap oldum çok mutluyum

Bpd kafa çevresi, ac karın çevresi,fl uyluk kemiği,
Bunlar değişken olabiliyor. Bence şimdilik son adet tarihi baz almalısın.Benim de farklı çıkıyor ama doktorum değiştirmiyor tarihi
Teşekkür ederim doktor bir şey demedi aslında ama yine de ben görünce düşündüm birde plesanta aşağıdaymış umarım yukarı çıkar ilerleyen zamanlarda

Doktorun tam olarak ne dedi? Mesela benimki de ölçümlerde farklı farklı ama totalde 1 hafta ilerideydi 1 ay önce. Devam ederse böyle adet tarihimi değiştirecek. Kırmuzıyla çizdiğim yer bebeğin gelişimini gösteriyor, üstteki ise son adet tarihime göre olanı. Karşılarında ise tahmini doğum tarihleri

Eklentiler

• IMG_6676.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 55
Yazamasam da her gün takipteyim. Çok şükür detaylı çok güzel geçti soluğu tatilde aldım inşallah girmeyenlerde güzel haberler alırlar. Kiloyu hiç takmayın doğum sonrası hemen gidiyor hatta ben ilk bebeğimde hamile kaldığım kilonun bile altına düşmüştüm 20. Haftam bitti toplam 5 kilo almışım. Kızımda toplam 9 kilo almıştım bunda fazla oldu ama yemem içmem aynı aslında.
Geçen emzik konuşulmuş ben doğduğu gün emzik verdim daha doğrusu Almanya’daki ebeler vermem için teşvik etti gerçekten de emziğin ekmeğini çok yedim. Dişleri inci gibi geveze bir kızım var yani o bahsedilen olumsuzlukların biz hiçbirini yaşamadık inş emzik vermeyi düşünen buradaki annelerimde yaşamaz.

Benim kv sekerdir. Durumlari iyi degil, biz arada yardim etmeye calistigimizda da kiyameti koparirlar. Benim de tabi oyle daha cok icimden gelir, gizliden ya da azcik pembe yalanlarla ihtiyaclarini alirim zorla zaten daha ben baslamadim alisverise ama hic bir sey almasa da hic uzulmem beklemem.
Ama dusunuyorum durumlari iyi olsaydi da istemezdim. Kendi bebelerime ben en iyisini alirim. Gelen seyi begenmem fln... Kendi annem de hevesleniyor ama huyumu bilir bana sormadan almaz eminim :)

Hiç konuşmadı ben aslında şehir dışına gidiyordum başka bir doktora yaşadığım şehirde bu doktoru önerdikleri için son 2 seferdir bu doktora gittik yarın kendi doktorum normal olup olmadığını belirtir sanırım

Alt kısımlarda yazıyor mu emin olamadım. GA ( AUA) yazan bir bölüm var mı? Sadece her ölçümde sadece GA yazanları gördüm. İnşallah kendi doktorun en iyisini söyler ama hemşire arkadaşım 3 hafta gelişim geriliği ve ileriliğinin normal olduğunu söylemişti. (2 haftada da olabilir, tam emin olamadım)

2 haftaya kadar gerilik normal kabul ediliyormus canım

Benim beklentim hiç maddiyat değil. Çok şükür gücüm var en güzelini yaparım. Ama kızım bir ihtiyacın var mı demesini çok isterdim. Bayram öncesi ev taşımak durumunda kaldık. Annem gelemedi. Babam geldi. Her şeyi nerdeyse babam yaptı. Evi yerleştirdi her şeyi yıkadı kaldırdı.Giderken buzluğumu doldurup gitti. Ama kayınvalidem hiç sormadı benim ki duygusal eksiklik tamamen

Kızlar ben de detaylıdan cıktım cok sükür hersey yolundaymıs ilk defa yüzünü gördüm ne kadar güzel bir hismiş sadece suyu 12 cm dedi anlayan var mı sanırım biraz azalma olmus kaç olması gerekiyor kaç olursa tehlikeli acaba

Anladim canim, ah ah bir gonul almak bu kadar mi zor

Kesinlikle.. illa açta açıkta bırakmayıp kesesine göre herkes yapar çocuğuna düzenini ama hatırlanmak kayinvalide dede nene olarak teyze hala olarak ilgilenildigini bilmek istiyor insan sonra da canım torun canım yeğenim oluyor insan ona kızıyor

Birebir aynıyız

Kesinlikle katılıyorum. Açıkçası kayınvalidemden çok bir şey beklemiyorum, bir torununu daha hiç görmedi doğduktan sonra siz düşünün. Bazılarını 2 yaşındayken falan görmüş. Ama kendi annemde o duygusal eksikliği hissediyorum gelinimiz benden önce evlenmişti ve ne yazıkki doğal yollarla çocuğu olmayacağını öğrendi yakın zamanda. Annemle altlı üstlü, maşallah anne koz gibiler. O kırılmasın diye annem bebeğimi fazla dillendirmiyor. yoksa çok şükür anne babası olarak zaten biz bütçemiz elverdiğince en iyisini yaparız çocuklarımıza

Bende son 5 haftada 2 kg almışım ama fazlada kacırdıgım oldu tatildeydım demekki daha az bıle alırmışım dedım ama daha az almak zaten saglıklı olmazdı bence en son 12. Haftada gitmiştim şimdi 17 oldum öyle gittim. Seni doktorun kaç haftada 1 cagırıyor?

Kuzum agırlaştıysan rahım agzı boyutunu ölçtürmeyi unutma mutlaka baktır ikiz gebelikte cok onemliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…