- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.186
- 88
Ben ilk 3 ay hiç kilo almadım. 4.ayın sonunda 4 kilo aldım, nasıl oldu inan hiç anlamadım. Şimdi 5.ayın sonundayım ve 1 ay boyu yine hiç kilo almadım. Kiii bayramda falan dozunu kaçırdım. O yüzden hiç öyle çok alırım, şöyle olur böyle olur gibi düşünme. Kiii bi de seninkiler ikizBenim de yakin takip ettigim konu.
Ilk 3 ay (ilk 13 haftayi) 2 kg ile bitirdim.
Sonra ayda yarim kilo almaya basladim
4. Ay 2 kg aldim 4 haftada. 17 haftada Toplam 4 kg oldu yani.
Ikizlerde cok ağırlaştırım, erken dogum baslar diye cok korkuyorum. Cok da yemiyorum aslinda ama sanirim bu haftadan itibaren haftada 700 gr alacagim. doktor cok normal dedi kiloma ama sizlerden cok almisim daha geri bir haftada olmama ragmen.
Normalde yapim zayif, ama annem 2 dogumunda da 30 kilo almis ona cekerim diye korkuyorumhedefim 15 16 ile bitirmek :)
Ay seninkiler de bir garip, daha önceki yorumlarını da hatırlıyorum.Hiç bişey almadılarannem sağolsun çocuğun 1 yaşında giyeceği kıyafeti bile alıyor şu anda ablası yeğeninin resmine bakıp ay çok tatlı yeğenim falan ne bileyim bişey diyeceğine bebeğin elini başka bir kafa daha var sanıp ikiz de söylemiyor musunuz siz bize desin anca gıcık oldum yine bak
Bpd kafa çevresi, ac karın çevresi,fl uyluk kemiği,Kızlar merhaba şimdi doktor kontrolünden çıktık açıkçası detaylı ben bakarım gerek yok demesine rağmen rutin kontrol etti 5 dakika sürdü yarın detaylı için başka doktora randevu aldım şimdi her ölçümde farklı çıktı haftası hangisini baz almamız gerekiyor acaba anlayan varsa yardımcı olabilir mi görsel atıyorum normalde 22+1 günlük
Mükemmel gitmişsinBenim de yakin takip ettigim konu.
Ikizlerde cok ağırlaştırım, erken dogum baslar diye cok korkuyorum. Cok da yemiyorum aslinda ama sanirim bu haftadan itibaren haftada 700 gr alacagim. doktor cok normal dedi kiloma ama sizlerden cok almisim daha geri bir haftada olmama ragmen.
Normalde yapim zayif, ama annem 2 dogumunda da 30 kilo almis ona cekerim diye korkuyorumhedefim 15 16 ile bitirmek :)
Hahahahaha ya ablası normal değil yoksa annesi babası iyi kendi halinde onlar yine, almasınlar çok beklentim yok da ablası ayyyy aman yarabbi doğuma da gelmese bariAy seninkiler de bir garip, daha önceki yorumlarını da hatırlıyorum.
Amaan ben boşverdim, asla da umursayacağım. Hiç bir şey bebeklerimizden önemli değil.
Teşekkür ederim doktor bir şey demedi aslında ama yine de ben görünce düşündüm birde plesanta aşağıdaymış umarım yukarı çıkar ilerleyen zamanlardaBpd kafa çevresi, ac karın çevresi,fl uyluk kemiği,
Bunlar değişken olabiliyor. Bence şimdilik son adet tarihi baz almalısın.Benim de farklı çıkıyor ama doktorum değiştirmiyor tarihi
Doktorun tam olarak ne dedi? Mesela benimki de ölçümlerde farklı farklı ama totalde 1 hafta ilerideydi 1 ay önce. Devam ederse böyle adet tarihimi değiştirecek. Kırmuzıyla çizdiğim yer bebeğin gelişimini gösteriyor, üstteki ise son adet tarihime göre olanı. Karşılarında ise tahmini doğum tarihleriKızlar merhaba şimdi doktor kontrolünden çıktık açıkçası detaylı ben bakarım gerek yok demesine rağmen rutin kontrol etti 5 dakika sürdü yarın detaylı için başka doktora randevu aldım şimdi her ölçümde farklı çıktı haftası hangisini baz almamız gerekiyor acaba anlayan varsa yardımcı olabilir mi görsel atıyorum normalde 22+1 günlük
Benim kv sekerdir. Durumlari iyi degil, biz arada yardim etmeye calistigimizda da kiyameti koparirlar. Benim de tabi oyle daha cok icimden gelir, gizliden ya da azcik pembe yalanlarla ihtiyaclarini alirim zorlaAy seninkiler de bir garip, daha önceki yorumlarını da hatırlıyorum.
Amaan ben boşverdim, asla da umursayacağım. Hiç bir şey bebeklerimizden önemli değil.
Hiç konuşmadıDoktorun tam olarak ne dedi? Mesela benimki de ölçümlerde farklı farklı ama totalde 1 hafta ilerideydi 1 ay önce. Devam ederse böyle adet tarihimi değiştirecek. Kırmuzıyla çizdiğim yer bebeğin gelişimini gösteriyor, üstteki ise son adet tarihime göre olanı. Karşılarında ise tahmini doğum tarihleri
Alt kısımlarda yazıyor mu emin olamadım. GA ( AUA) yazan bir bölüm var mı? Sadece her ölçümde sadece GA yazanları gördüm. İnşallah kendi doktorun en iyisini söyler ama hemşire arkadaşım 3 hafta gelişim geriliği ve ileriliğinin normal olduğunu söylemişti. (2 haftada da olabilir, tam emin olamadım)Hiç konuşmadıben aslında şehir dışına gidiyordum başka bir doktora yaşadığım şehirde bu doktoru önerdikleri için son 2 seferdir bu doktora gittik yarın kendi doktorum normal olup olmadığını belirtir sanırım
2 haftaya kadar gerilik normal kabul ediliyormus canımKızlar merhaba şimdi doktor kontrolünden çıktık açıkçası detaylı ben bakarım gerek yok demesine rağmen rutin kontrol etti 5 dakika sürdü yarın detaylı için başka doktora randevu aldım şimdi her ölçümde farklı çıktı haftası hangisini baz almamız gerekiyor acaba anlayan varsa yardımcı olabilir mi görsel atıyorum normalde 22+1 günlük
Benim beklentim hiç maddiyat değil. Çok şükür gücüm var en güzelini yaparım. Ama kızım bir ihtiyacın var mı demesini çok isterdim. Bayram öncesi ev taşımak durumunda kaldık. Annem gelemedi. Babam geldi. Her şeyi nerdeyse babam yaptı. Evi yerleştirdi her şeyi yıkadı kaldırdı.Giderken buzluğumu doldurup gitti. Ama kayınvalidem hiç sormadıBenim kv sekerdir. Durumlari iyi degil, biz arada yardim etmeye calistigimizda da kiyameti koparirlar. Benim de tabi oyle daha cok icimden gelir, gizliden ya da azcik pembe yalanlarla ihtiyaclarini alirim zorlazaten daha ben baslamadim alisverise ama hic bir sey almasa da hic uzulmem beklemem.
Ama dusunuyorum durumlari iyi olsaydi da istemezdim. Kendi bebelerime ben en iyisini alirim. Gelen seyi begenmem fln... Kendi annem de hevesleniyor ama huyumu bilir bana sormadan almaz eminim :)
Anladim canim, ah ah bir gonul almak bu kadar mi zorBenim beklentim hiç maddiyat değil. Çok şükür gücüm var en güzelini yaparım. Ama kızım bir ihtiyacın var mı demesini çok isterdim. Bayram öncesi ev taşımak durumunda kaldık. Annem gelemedi. Babam geldi. Her şeyi nerdeyse babam yaptı. Evi yerleştirdi her şeyi yıkadı kaldırdı.Giderken buzluğumu doldurup gitti. Ama kayınvalidem hiç sormadıbenim ki duygusal eksiklik tamamen
Kesinlikle.. illa açta açıkta bırakmayıp kesesine göre herkes yapar çocuğuna düzenini ama hatırlanmak kayinvalide dede nene olarak teyze hala olarak ilgilenildigini bilmek istiyor insan sonra da canım torun canım yeğenim oluyor insan ona kızıyorBenim beklentim hiç maddiyat değil. Çok şükür gücüm var en güzelini yaparım. Ama kızım bir ihtiyacın var mı demesini çok isterdim. Bayram öncesi ev taşımak durumunda kaldık. Annem gelemedi. Babam geldi. Her şeyi nerdeyse babam yaptı. Evi yerleştirdi her şeyi yıkadı kaldırdı.Giderken buzluğumu doldurup gitti. Ama kayınvalidem hiç sormadıbenim ki duygusal eksiklik tamamen
Birebir aynıyızBen ilk 3 ay hiç kilo almadım. 4.ayın sonunda 4 kilo aldım, nasıl oldu inan hiç anlamadım. Şimdi 5.ayın sonundayım ve 1 ay boyu yine hiç kilo almadım. Kiii bayramda falan dozunu kaçırdım. O yüzden hiç öyle çok alırım, şöyle olur böyle olur gibi düşünme. Kiii bi de seninkiler ikiz
Kesinlikle katılıyorum. Açıkçası kayınvalidemden çok bir şey beklemiyorum, bir torununu daha hiç görmedi doğduktan sonra siz düşünün. Bazılarını 2 yaşındayken falan görmüş. Ama kendi annemde o duygusal eksikliği hissediyorumBenim beklentim hiç maddiyat değil. Çok şükür gücüm var en güzelini yaparım. Ama kızım bir ihtiyacın var mı demesini çok isterdim. Bayram öncesi ev taşımak durumunda kaldık. Annem gelemedi. Babam geldi. Her şeyi nerdeyse babam yaptı. Evi yerleştirdi her şeyi yıkadı kaldırdı.Giderken buzluğumu doldurup gitti. Ama kayınvalidem hiç sormadıbenim ki duygusal eksiklik tamamen
20+3 4kilo almışım. Belli aldığım ama agirlastigimi hissediyorumGünaydın kızlar kilo alımlarınız nasıl ilerledi bu haftaya kadar?
Bende son 5 haftada 2 kg almışım ama fazlada kacırdıgım oldu tatildeydım demekki daha az bıle alırmışım dedım ama daha az almak zaten saglıklı olmazdı benceBenim de yakin takip ettigim konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?