2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yok artık onlara göre doğmamış bebeğe don bililmezmiş falan. Annem yapıyor çoğu şeyini geçen gün anneme diyor ki sen de bize bişey bırakmadın sanki onuntutan varmış gibi. Ben de çok belli ediyorum artık duygularımı. Bundönemde tanıdım ben kayınvalidemleri öncesinde hiç bi sorunum yoktu .

Ben de aynı öyleydim, öncesinde sorunum yoktu. Şimdi sorunum onlar

Ben de aynı öyleydim, öncesinde sorunum yoktu. Şimdi sorunum onlar
Hdhfhfhhh ya üç torunu var bu dördüncü, artık heves bitti heralde geçen de laf soktum (artık laf sokuyorum) öyle şey olurumuymış her torun farklıymış . Bence öyle değil ama neyse . Sadece heveslerini görsem de yeterdi

Bizimkiler uzakta yakın olsada almaz eminim ki eşimi aramış bişeye ihtiyacınız var mı diye oda yok demiş hayatta var demez bez demi almıyosunuz demiş tek derdimiz bezmiş gibi bez almayı düşünüyo heralde benimde zamanında oğluna Allah sabır versin sanaaaaa oğlum futbol takımımı kurucaksın dediği için umrumda değiller köye gidip buraya gelicekler tamda doğumuma yakın hiç istemiyorum aynı binada olucaz ilk zamanlar anneme bile gitmeyi düşünüyorum 1 sokak var aramızda

Ayy ben aynı binada hayatta yapamam. Aman Allah korusun katil olurum. Bizimki yönetmek istiyor, biz izin vermeyince surat beş karış. Geçtiğimiz ay ev almayı düşündük iş karşılığı şansa oturduğu yerin arka sokağındaydı. Eşime hemen dedim ki boşver işi almayalım.

Kızlar ya bebeğe aldığımız çamaşırları şimdiden yıkasak olmaz dimi çok erken yani başka işlerim de var da baya benim bari onları yapsam diye aklımdan geçmişti
Sen taşınacaksın belki de kuzum, dur acele etme ebe azından tayin olayın falan netleşsin, taşınmasan bile yıkadıkların hep tozlanır

Kizlar kaynananiz yada kayinbabaniz bebisleriniz icin biseyler aldimi
Valla ne bizimkiler ne de eşimin ailesi hiçbir şey almadı uzaktalar tabi onun da etkisi var. Sadece beşiği aldığımda annem niye acele ettin, onu biz alırdık, dedi. Annem erken alma taraftarı değil, bana pek bişi demiyor ama Allah korusun birşey olursa daha çok zorlanmamdan korkuyor

Kızlar bir sorum olacaktı? Haftada kaç gün protein tüketiyorsunuz?(et balık ya da tavuk olarak)

Canım eskiler her şeyi sonradan almaya alışmış çünkü. Eskiden bebek doğmadan önce alınırmış bir kaç parça bir şey. Biz hep tüketim toplumuyuz hem de zam olayları yüzünden gerçekten erken almak zorundayız. Ama alışkanlıkları böyle olmadıkları için erken buluyorlar. Aslında tek sebep bir şey olur korkusu değil.

Kızlar bir sorum olacaktı? Haftada kaç gün protein tüketiyorsunuz?(et balık ya da tavuk olarak)
Ben çok et seven bir insan değilim ama bebiş çin 1 gün de olsa kırmızı et tüketmeye çalışıyorum. 1 gün de tavuk tüketiyorum genelde. Yumurta her gün olmasa da yediğimde 2 adet yiyorum. Şimdilik bebiş iyi buna rağmen:)

Şimdi bizim ortalama 80 gr protein almamız gerek ancak ben de senin gibiyim. Sadece her gün düzenli 2 yumurtam var. Ordan toplam 26 gr alıyorum ama sanırım biraz artırmak gerek protein miktarını. Ben hiç böyle dikkat etmezdim kendi beslenmeme ama bebe beslenmiyor triplerine girdim

normalde halasıyla aynı binadayım ama çağırmadan gelemez buraya taşınmamın şartı buydu zırt bırt kimse gelemezdi eşimde sağolsun o konuda yanıltmadı binde bir çağırıyoruz yada iniyoruz, halası tek kayınvalidem gelince orda kalıyo bi kaç ay yine derstursuz gelmiyolar mesafe var aramızda çok şükür yoksa ben şimdiye katil olurdum kendimi biliyorum ama bebekler olunca nasıl olurlar bilmiyorum korkuyorum eşim izin vermezde annem burda diye yüz bulabilirler düşüncesi bile korkunç en iyisi annemde kalmak olucak gibi kızımda çok uzaktık 10. Gün anneme gelmiştim kafam rahattı

Bu kadar fazla et tüketirsem yan etki yapar bünyeme vallahi Zaten hamilelikte et ve türevleri değil de sebze ve meze türlerine düşer oldum. Taze fasulye çekiyor sürekli canım. :)

Annem küçük kardeşimi doğurana kadar babam harici kimse bilmiyordu annem de var o garanticilik biraz

Kesinlikle yüz bulurlar diye düşünüyorum. Hepsi mi aynı olur yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…