- 25 Mayıs 2020
- 1.004
- 1.722
- 83
- 30
Yok artıkBen de kuruldum fazla fazla. Şimdi görüşmüyorum çok kendileriyle, gördüğümde suratımı ekşitiyorum resmen belli ediyorum. Benimki zamanında düşmesini bile beklediği için bir şey de almasın, laf da etmesin modundayım.
Ben de aynı öyleydim, öncesinde sorunum yoktu. Şimdi sorunum onlarYok artıkonlara göre doğmamış bebeğe don bililmezmiş falan. Annem yapıyor çoğu şeyini geçen gün anneme diyor ki sen de bize bişey bırakmadın sanki onuntutan varmış gibi. Ben de çok belli ediyorum artık duygularımı. Bundönemde tanıdım ben kayınvalidemleri öncesinde hiç bi sorunum yoktu .
HdhfhfhhhBen de aynı öyleydim, öncesinde sorunum yoktu. Şimdi sorunum onlar
Bizimkiler uzakta yakın olsada almaz eminim ki eşimi aramış bişeye ihtiyacınız var mı diye oda yok demiş hayatta var demez bez demi almıyosunuz demiş tek derdimiz bezmiş gibi bez almayı düşünüyo heraldeBen de kuruldum fazla fazla. Şimdi görüşmüyorum çok kendileriyle, gördüğümde suratımı ekşitiyorum resmen belli ediyorum. Benimki zamanında düşmesini bile beklediği için bir şey de almasın, laf da etmesin modundayım.
Ayy ben aynı binada hayatta yapamam. Aman Allah korusun katil olurum. Bizimki yönetmek istiyor, biz izin vermeyince surat beş karış. Geçtiğimiz ay ev almayı düşündük iş karşılığı şansa oturduğu yerin arka sokağındaydı. Eşime hemen dedim ki boşver işi almayalım.Bizimkiler uzakta yakın olsada almaz eminim ki eşimi aramış bişeye ihtiyacınız var mı diye oda yok demiş hayatta var demez bez demi almıyosunuz demiş tek derdimiz bezmiş gibi bez almayı düşünüyo heraldebenimde zamanında oğluna Allah sabır versin sanaaaaa oğlum futbol takımımı kurucaksın dediği için umrumda değiller köye gidip buraya gelicekler tamda doğumuma yakın hiç istemiyorum aynı binada olucaz ilk zamanlar anneme bile gitmeyi düşünüyorum 1 sokak var aramızda
Sen taşınacaksın belki de kuzum, dur acele etmeKızlar ya bebeğe aldığımız çamaşırları şimdiden yıkasak olmaz dimi çok erken yanibaşka işlerim de var da baya benim bari onları yapsam diye aklımdan geçmişti
Bebek arabasını onlar aldılarKizlar kaynananiz yada kayinbabaniz bebisleriniz icin biseyler aldimi
Valla ne bizimkiler ne de eşimin ailesi hiçbir şey almadıKizlar kaynananiz yada kayinbabaniz bebisleriniz icin biseyler aldimi
30a çokmışNormal insan için 18,5 - 25 arası olarak kabul ederiz. Ama hamilelikte yağ oranı artar. Yine de bunun üstüne çıkmamalı tabi. Senin kaç çok merak ettim
Canım eskiler her şeyi sonradan almaya alışmış çünkü. Eskiden bebek doğmadan önce alınırmış bir kaç parça bir şey. Biz hep tüketim toplumuyuz hem de zam olayları yüzünden gerçekten erken almak zorundayız. Ama alışkanlıkları böyle olmadıkları için erken buluyorlar. Aslında tek sebep bir şey olur korkusu değil.Valla ne bizimkiler ne de eşimin ailesi hiçbir şey almadıuzaktalar tabi onun da etkisi var. Sadece beşiği aldığımda annem niye acele ettin, onu biz alırdık, dedi. Annem erken alma taraftarı değil, bana pek bişi demiyor ama Allah korusun birşey olursa daha çok zorlanmamdan korkuyor
Ben çok et seven bir insan değilim ama bebiş çin 1 gün de olsa kırmızı et tüketmeye çalışıyorum. 1 gün de tavuk tüketiyorum genelde. Yumurta her gün olmasa da yediğimde 2 adet yiyorum. Şimdilik bebiş iyi buna rağmen:)Kızlar bir sorum olacaktı? Haftada kaç gün protein tüketiyorsunuz?(et balık ya da tavuk olarak)
Yok yok değildir bence30a çokmış
Akşam yemeklerim mutlaka ya tavuk ya et köfte bişi yoksa doymuyorum zatenKızlar bir sorum olacaktı? Haftada kaç gün protein tüketiyorsunuz?(et balık ya da tavuk olarak)
Şimdi bizim ortalama 80 gr protein almamız gerek ancak ben de senin gibiyim. Sadece her gün düzenli 2 yumurtam var. Ordan toplam 26 gr alıyorum ama sanırım biraz artırmak gerek protein miktarını. Ben hiç böyle dikkat etmezdim kendi beslenmeme ama bebe beslenmiyor triplerine girdimBen çok et seven bir insan değilim ama bebiş çin 1 gün de olsa kırmızı et tüketmeye çalışıyorum. 1 gün de tavuk tüketiyorum genelde. Yumurta her gün olmasa da yediğimde 2 adet yiyorum. Şimdilik bebiş iyi buna rağmen:)
Ayy ben aynı binada hayatta yapamam. Aman Allah korusun katil olurum. Bizimki yönetmek istiyor, biz izin vermeyince surat beş karış. Geçtiğimiz ay ev almayı düşündük iş karşılığı şansa oturduğu yerin arka sokağındaydı. Eşime hemen dedim ki boşver işi almayalım.
Tebrik ederimAkşam yemeklerim mutlaka ya tavuk ya et köfte bişi yoksa doymuyorum zaten
Bu kadar fazla et tüketirsem yan etki yapar bünyeme vallahiŞimdi bizim ortalama 80 gr protein almamız gerek ancak ben de senin gibiyim. Sadece her gün düzenli 2 yumurtam var. Ordan toplam 26 gr alıyorum ama sanırım biraz artırmak gerek protein miktarını. Ben hiç böyle dikkat etmezdim kendi beslenmeme ama bebe beslenmiyor triplerine girdim
Annem küçük kardeşimi doğurana kadar babam harici kimse bilmiyorduCanım eskiler her şeyi sonradan almaya alışmış çünkü. Eskiden bebek doğmadan önce alınırmış bir kaç parça bir şey. Biz hep tüketim toplumuyuz hem de zam olayları yüzünden gerçekten erken almak zorundayız. Ama alışkanlıkları böyle olmadıkları için erken buluyorlar. Aslında tek sebep bir şey olur korkusu değil.
Kesinlikle yüz bulurlar diye düşünüyorum. Hepsi mi aynı olur yahunormalde halasıyla aynı binadayım ama çağırmadan gelemez buraya taşınmamın şartı buydu zırt bırt kimse gelemezdi eşimde sağolsun o konuda yanıltmadı binde bir çağırıyoruz yada iniyoruz, halası tek kayınvalidem gelince orda kalıyo bi kaç ay yine derstursuz gelmiyolar mesafe var aramızda çok şükür yoksa ben şimdiye katil olurdum kendimi biliyorum ama bebekler olunca nasıl olurlar bilmiyorum korkuyorum eşim izin vermezde annem burda diye yüz bulabilirler düşüncesi bile korkunç en iyisi annemde kalmak olucak gibi kızımda çok uzaktık 10. Gün anneme gelmiştim kafam rahattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?