2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Her annenin farklı farklı huyları var işte. Bilmiyorum ama mükemmel anne olmak kolay değil sanırım. Ancak yapacağımdan emin olduğum tek şey var. Çok seveceğim. Kızımın da emin olacağı tek şey her koşulda yanında olacağımı bilmesi olacak.

Ben yumurtayı 1 e dusurdum arada ıkı ama ben etçiyim et balık yıyorum. Bırde baklıyat cok severım onlarıda yıyorum . Sadece kötü olan süt içmiyorum kac gundur kefır bıttı onudq almadım vıcdanım o yonde sızlıyor.
Tavuk vıtamın degıl canım ıstedıgı ıcın yıyorum organık nerdee..
Kızlar merhaba , Aranızda daha önce kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var mı ? 28. Haftada yapılıyor sanırım .Özelde mi Devlette mi yapıldı ? Paylaşırsanız çok sevinirim
6. Haftamda kanamam olunca yaptırdım. Özelde 1000 tlcik ödedim

Bazen hak veriyorum sonuçta o da artık rahat etmek istiyor her gün bilmem kaç adım hedefi var aktif spor yapıyor. Bir de küçüklüğünden beri çocuk bakmış anneannem teyzemi ona bırakıp işe gidiyormuş filan bunalmıştır diyorum. Ama bazen beni mahcup ediyor kendi eşime karşı da böyle davranarak. Mesela arkadaşlarımla buluşacaksam kızın uyku saatine ayarlarım ki rahat hareket ediyim diye geçenlerde bunaldım sen uyut dedim ben götürmicem senin eve yakın buluşcaz durmazsa gelirim dedim. Ee benim bezelyem var ayıklayıp buzluğa koymam lazım dedi bir buçuk aydır yoksun iki saat uyku saatinde çocuğu bırakmışım ne bezelyesinden bahsediyorsun ya sen dedim. Anne olmak zor biz nasıl oluruz bilmiyorum ama eğer kızım ikinciye hamile kalmışsa sürekli iyi cesaret, aklını peynir ekmekle yemiş gibi tepkiler vermeyeceğime eminim. Destek beklerken bir de böyle bir tutumla yaklaşması gerçekten üzücü

21 haftada yürüyemem normal mi kızlar sizde öyle misiniz? Ben azıcık yürüsem çok yoruluyorum. Birde çok ağır geliyor vücudum yavaş yavaş yürüyorum resmen normal mi son aylar neyse de daha 21. Haftada olup böyle olmak

Ben aktifim. Hatta bazen uyarı vermese abartıyorum sadece nefesim bazen az geliyor o kadar

Kizlar kaynananiz yada kayinbabaniz bebisleriniz icin biseyler aldimi
Benim ilk oğlumda herşeyi abartmıyorum şerbetliğimden tut bebeğin çorabına kadar aldı annem üstüne biz o dönem ev aldığımız için doğum parasını bile ödediler 5 yaşında hala bisiklet scooter herşeyini alıyorlar ilk torun olduğu için sanırım yazlık kışlık alışverişini bile yaparlar şuan ama canım annem ikinci bebeği yapmamı istemediği için bunu bize bırakıyor biliyorum yine dayanamaz yapar ama ilk oğlum gibi olmaz eşimin ailesinden çeyrek dışında hiç birşey görmedim kimseden maalesef hatta bugün konusu oldu bi kaç takım vardı oğlumun zamanında sattım Kayınvalidem boş yere sattınız dedi biz o zaman ev aldık doğum da üstüne geldi kimse destek olmayınca mecbur sattık dedim hım öyleyse bişey diyemem dedi sinirlendim yine

Tamam hadi yarın köfte günü yapalım etide böyle iyi pişmiş olan hünkar beğendi veya patates püresiyle severim ama yazın hiç gitmiyor peki bu biber dolması yada yemeklerin içindeki kıyma oranı yeterli gelmezmi haftada ne kadar tüketmek gerek gebelikte

Selam kızlar. Benim bugün kasıklarımdave belimde çok sancı var. Çok yoruldum kızım hep kucağımdaydı şimdide sancı başladı. Bacaklarıma doğru inen bi ağrı. Doktora gitmelimiyim dinlenince geçer mi. Bebiş hareketi hissettim bu arada. Ahh... ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamadım ama bu 2.de çok yoruluyorum hiç dikkat edemiyorum

Günlük 80 gr protein. Ben yediklerimden almıyorumdur ama o kesin. Ben yemeklerin içine de kıyma koymam hiç, hep zeytinyağı yarın köfte günü bana da uyar

Kesinlikle katılıyorum ikinci hamilelik ilkine göre zor ve ağır geçiyor şuan ayağımın tekini uzatmış sızlanıyorum resmen vajinada baskı var ağrıyor ayrıca ayağım şişmiş bebeğin hareketleri aktif büyük ihtimalle yoruluyoruz evdeki bebelerle

Günlük 80 gr protein. Ben yediklerimden almıyorumdur ama o kesin. Ben yemeklerin içine de kıyma koymam hiç, hep zeytinyağı yarın köfte günü bana da uyar
Evet zeytinyağlı yemekler çok güzel hele bide yaz ayları soğuk soğuk daha da hoşuma gidiyor ben bazen kahvaltıya bile havuç kavak yoğurtlayıp yiyorum o kadar abartıyorum tamam hafî bakalım şifa olsun şimdiden. Bebişlere ama biz sanki köftenin yanına da bir meze uydururuz geçen eşim diyor m@yhaneye çevirmişsin yine

Benimde ayak bileklerim şişmiş. Hemen tansiyon ölçtüm normal. Dediğiniz gibi yorgunluktan bu hale geliyoruz. Nasıl bitireceğiz biz bu hamileliği

Kızlar burda sonuç bakteri pozitif diyor ama değer filan yok referans içinde negatif diyor ne demek bu anlamadım bakteri var mı ?

Eklentiler

• DE27A4C6-5080-4D5B-9C0C-C5C28E1BD511.webp
    23 KB · Görüntüleme: 44
Benimde ayak bileklerim şişmiş. Hemen tansiyon ölçtüm normal. Dediğiniz gibi yorgunluktan bu hale geliyoruz. Nasıl bitireceğiz biz bu hamileliği
Benim bide ayağım sıkıntılı o kuşum şişerse diye çok korkuyorum ödem varmı peki sizde bileklerde yaz hamileliği de ayrı zormuş

Kizlar kaynananiz yada kayinbabaniz bebisleriniz icin biseyler aldimi
Valla ben alma dedikçe şu an her şeyini almaya devam ediyor sağolsun tabiiki ama bir yandan da ilerleyen zamanlarda lafını yapar mı diye de çekinmiyor değilim çünkü eşim de almasını istemiyor ama asla durduramiyoruz her gün bir şeyler alıyor

Yaramız çok derin
Seninle biz dertten kederden veririz kiloları dert etme hsshshsh ya cidden anlam veremiyorum . 5 kişiden 4 ü aynı şeyi söylüyor. Bu kayınvalideler babaanne olacak değil mi sonuçta , neden elini ayağını çekiyorlar çok ayıp ve üzücü. Sonuçta asıl senin kanından bu çocuk. Anane yapmasa daha az yapsa bişey diyemezsin ama babaanne bilmiyorum daha fazla üstlenmeli diye düşünüyorum. Ben de her bir araya geldiğimizde sinirleniyorum. Ben çalışmıyorum durumumuzu da biliyor mesela demedi ki yavrum bunu da ben alayım. Ben puanlarını verdim şu bi kaç ayda. Artık dilim de sivriledi, doğumdan sonra gözüm görsün istemem muhtemelen gelişine yapıştırırım lafları. Kayınvalidem üç torun baktı besledi hala daha bakıyor beraber yaşıyorlar . Bi benim bebem mi fazla , o zaman ona göre değerini biçerisssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…