- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
Bende ilk defa 17. Haftada yuzunu gordum kızımın oğlum ters yattıgı için goremedim malesefKızlar ben de detaylıdan cıktım cok sükür hersey yolundaymıs ilk defa yüzünü gördüm ne kadar güzel bir hismiş sadece suyu 12 cm dedi anlayan var mı sanırım biraz azalma olmus kaç olması gerekiyor kaç olursa tehlikeli acaba
Yazmıyor o şekilde umarım normal bir şekilde çıkar yarın gittiğimizde teşekkür ederim cevabınız için deAlt kısımlarda yazıyor mu emin olamadım. GA ( AUA) yazan bir bölüm var mı? Sadece her ölçümde sadece GA yazanları gördüm. İnşallah kendi doktorun en iyisini söyler ama hemşire arkadaşım 3 hafta gelişim geriliği ve ileriliğinin normal olduğunu söylemişti. (2 haftada da olabilir, tam emin olamadım)
Evet öyle söyleniyor ama işte insan düşünüyor neden acaba diye inşallah sağlıkla haftasında ilerlesin tüm bebişler2 haftaya kadar gerilik normal kabul ediliyormus canım
Kesinlikle. Sonra en muhteşem babaanne o olacak kendi gözündeKesinlikle.. illa açta açıkta bırakmayıp kesesine göre herkes yapar çocuğuna düzenini ama hatırlanmak kayinvalide dede nene olarak teyze hala olarak ilgilenildigini bilmek istiyor insan sonra da canım torun canım yeğenim oluyor insan ona kızıyor
Benim doktorum sadece ilk gittiğimde tarttı neden acababen tartılmasam doktor her gittiğimde tartıyor
Ben ilk gebelik düşündüğümde sağlık ocağına gitmiştim. Orada tartılmıştım, şimdi her gittiğimde de tartılıyorum onlar tartmasa daBenim doktorum sadece ilk gittiğimde tarttı neden acabaaslında çok kilo aldığımı sanmıyorum benim sorunum zaten hali hazırda kilolu hamile kalmak şuan kaç oldunuz siz
Benim evimde tartı var düzenli tartılıyorumBenim doktorum sadece ilk gittiğimde tarttı neden acabaaslında çok kilo aldığımı sanmıyorum benim sorunum zaten hali hazırda kilolu hamile kalmak şuan kaç oldunuz siz
Rahim ağzı uzunluğum bu sefer 29-30 cm çıktı doktor iyi dedi . Kasılmalarım hakkında bişey söylemedi onu kendi doktorumla görüşeceğim umarım sizinde iyi olurİnşallahhRahim ağzı uzunluğunuz ve kasılmalarınız hakkında görüşebildiniz mi doktorunuzla, nasipse bende cuma tekrar görüşeceğim
22. Haftaya giriyorum yarın canım sıkıntılı değil ama sınır üstü dedi ben de kaç olması gerektiğini bilmiyorum tedirgin oldumBende ilk defa 17. Haftada yuzunu gordum kızımın oğlum ters yattıgı için goremedim malesefsuyuna normal dedi ama hiç sormadım kaç cm normal belki bol sıvı tüketmen işe yarayabılır. Kaçıncı haftadasın?
Canım kacıncı haftada 30 cıktı?Rahim ağzı uzunluğum bu sefer 29-30 cm çıktı doktor iyi dedi . Kasılmalarım hakkında bişey söylemedi onu kendi doktorumla görüşeceğim umarım sizinde iyi olur
Bilenler yazar canım22. Haftaya giriyorum yarın canım sıkıntılı değil ama sınır üstü dedi ben de kaç olması gerektiğini bilmiyorum tedirgin oldum
Çok sevindim, demek uzayabiliyor istirahat ve fitillerle umarım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırızRahim ağzı uzunluğum bu sefer 29-30 cm çıktı doktor iyi dedi . Kasılmalarım hakkında bişey söylemedi onu kendi doktorumla görüşeceğim umarım sizinde iyi olur
Bir dönem alacaktım gebelikten önce keşke alsaymışım son dönemlerde bu kadar kilo almazdım demek hiç fark etmeden aldım o kiloları büyük oranda da arabayla her yere gidip gelmekten aldım zaten evde takılıyorum hareketsizlik beni etkiledi onun dışında aslında ben mezelerle beslenen biriyim yemek yiyen bir yapım yok aslında bide gece kaçamak yaptığım makarnaların canı sağolsun makarna ince çizgimBenim evimde tartı var düzenli tartılıyorum
Hiç istemiyorum tartıdaki rakamları görünce bunlar bana ait değil diyesim geliyorBen ilk gebelik düşündüğümde sağlık ocağına gitmiştim. Orada tartılmıştım, şimdi her gittiğimde de tartılıyorum onlar tartmasa da
21. Haftada çıktıCanım kacıncı haftada 30 cıktı?
Sınır 25 diye biliyorum rahim ağzı uzunluğu aşağısı riskli 35 ve üstü iyi hafta yaklaştıkça kısalıyor diye biliyorum. Benim 30 cm yinede dikkat ediyorum progestan ve magnezyum kullanıyorum kendimi yormuyorum22. Haftaya giriyorum yarın canım sıkıntılı değil ama sınır üstü dedi ben de kaç olması gerektiğini bilmiyorum tedirgin oldum
Ben de yemek yemiyorum ama bunu savunamamBir dönem alacaktım gebelikten önce keşke alsaymışım son dönemlerde bu kadar kilo almazdım demek hiç fark etmeden aldım o kiloları büyük oranda da arabayla her yere gidip gelmekten aldım zaten evde takılıyorum hareketsizlik beni etkiledi onun dışında aslında ben mezelerle beslenen biriyim yemek yiyen bir yapım yok aslında bide gece kaçamak yaptığım makarnaların canı sağolsun makarna ince çizgimnasıl vercez biz bu kiloları ya ben kafaya çok takıyorum
Ben maalesef 80 ile hamile kaldımBenim doktorum sadece ilk gittiğimde tarttı neden acabaaslında çok kilo aldığımı sanmıyorum benim sorunum zaten hali hazırda kilolu hamile kalmak şuan kaç oldunuz siz
Son 5 haftada 2 kg iyi bence.Bende son 5 haftada 2 kg almışım ama fazlada kacırdıgım oldu tatildeydım demekki daha az bıle alırmışım dedım ama daha az almak zaten saglıklı olmazdı benceen son 12. Haftada gitmiştim şimdi 17 oldum öyle gittim. Seni doktorun kaç haftada 1 cagırıyor?
Kuzum agırlaştıysan rahım agzı boyutunu ölçtürmeyi unutma mutlaka baktır ikiz gebelikte cok onemliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?