2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende ilk defa 17. Haftada yuzunu gordum kızımın oğlum ters yattıgı için goremedim malesef suyuna normal dedi ama hiç sormadım kaç cm normal belki bol sıvı tüketmen işe yarayabılır. Kaçıncı haftadasın?

Yazmıyor o şekilde umarım normal bir şekilde çıkar yarın gittiğimizde teşekkür ederim cevabınız için de

Kesinlikle. Sonra en muhteşem babaanne o olacak kendi gözünde

Benim doktorum sadece ilk gittiğimde tarttı neden acaba aslında çok kilo aldığımı sanmıyorum benim sorunum zaten hali hazırda kilolu hamile kalmak şuan kaç oldunuz siz
Ben ilk gebelik düşündüğümde sağlık ocağına gitmiştim. Orada tartılmıştım, şimdi her gittiğimde de tartılıyorum onlar tartmasa da

İnşallahh Rahim ağzı uzunluğunuz ve kasılmalarınız hakkında görüşebildiniz mi doktorunuzla, nasipse bende cuma tekrar görüşeceğim
Rahim ağzı uzunluğum bu sefer 29-30 cm çıktı doktor iyi dedi . Kasılmalarım hakkında bişey söylemedi onu kendi doktorumla görüşeceğim umarım sizinde iyi olur

22. Haftaya giriyorum yarın canım sıkıntılı değil ama sınır üstü dedi ben de kaç olması gerektiğini bilmiyorum tedirgin oldum

Rahim ağzı uzunluğum bu sefer 29-30 cm çıktı doktor iyi dedi . Kasılmalarım hakkında bişey söylemedi onu kendi doktorumla görüşeceğim umarım sizinde iyi olur
Çok sevindim, demek uzayabiliyor istirahat ve fitillerle umarım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Benim evimde tartı var düzenli tartılıyorum
Bir dönem alacaktım gebelikten önce keşke alsaymışım son dönemlerde bu kadar kilo almazdım demek hiç fark etmeden aldım o kiloları büyük oranda da arabayla her yere gidip gelmekten aldım zaten evde takılıyorum hareketsizlik beni etkiledi onun dışında aslında ben mezelerle beslenen biriyim yemek yiyen bir yapım yok aslında bide gece kaçamak yaptığım makarnaların canı sağolsun makarna ince çizgim nasıl vercez biz bu kiloları ya ben kafaya çok takıyorum

Ben ilk gebelik düşündüğümde sağlık ocağına gitmiştim. Orada tartılmıştım, şimdi her gittiğimde de tartılıyorum onlar tartmasa da
Hiç istemiyorum tartıdaki rakamları görünce bunlar bana ait değil diyesim geliyor beni işte 2 kere bir gebelik başında birde 18 haftada tarttılar 2 kilo almıştım o zaman şimdi aşıda ne kadar kaçaamda tartarlar

22. Haftaya giriyorum yarın canım sıkıntılı değil ama sınır üstü dedi ben de kaç olması gerektiğini bilmiyorum tedirgin oldum
Sınır 25 diye biliyorum rahim ağzı uzunluğu aşağısı riskli 35 ve üstü iyi hafta yaklaştıkça kısalıyor diye biliyorum. Benim 30 cm yinede dikkat ediyorum progestan ve magnezyum kullanıyorum kendimi yormuyorum sınırın üstüyse sıkıntı yoktur diye düşünüyorum tedirgin olmayınız

Ben de yemek yemiyorum ama bunu savunamam makarna en sevdiğim oldu hamilelik boyunca. Salata gibi yapıp içine her şeyi koyuyorum öyle daha rahat oluyor içim

Kilo konuşulmuş ben en az 6 kilo aldım sanırım yine 14 kilo filan alırım ilkine göre aynı gidiyorum. Sadece 2 kilo eksik hamile kalmıştım 64 65 oldum

Ben kızımın doğumundan sonra bi hafta annem 5 gün filanda kaç gelmişti. Süt ve emzirme konusunda baya gerildik çünkü benim bildiğiniz memem kanıyordu ve çocuk her ağladığında emzir aç aç diye beni sinir ediyordu. Bunda asla istemiyorum zaten aramızdaki ilişki artık çok net ve zorunlu olduğum durumlarda görüşüyorum ya da aradığında eşim konuşuyorum. Baya kafa olarak rahatladım ne ondan bir beklentim ne de yüzünü görmeye tahammülüm var kendisi de çok net biliyor şuan barışmaya çalışıyor ama 2 çocukla çok bunalsam bile asla yardım istemicem.

Gelelim kendi anneme işten ayrılalı bir ayı geçti bir kere bana çaya kahveye yardıma gelmedi. Haftada bir ben gidersem gidiyorum yemek yiyoruz bi iki saat çocuğa bakmaya yardım ediyor o kadar. Yazlıklarında 4 gece kaldık orda benim çayımı doldurmama bile izin vermedi o konuda hakkını yiyemem ama sen bir şey istemezsen emir vaki yapmazsan içinden gelip yapmaz. Yani ben çocuk bakim konusunda tamamen tekim, eve gelen abla haftada iki gün gelecek tek güvendiğim kişi o şuan

Bir şey alma konusunda da kızımda odasını babam aldı gelenek olduğunu söyleyip ve cumhuriyet taktılar doğunca bir de hastane çıkış takımı aldırmıştım. Bunda kimse sormuyor bile Annem arada hala inanamıyorum sen nasıl ikinciyi yaptın aklını peynir ekmekle mi yedin gibi şakayla karışık sitem ediyor. Ucu ona dokunucak diye endişeli galiba

Son 5 haftada 2 kg iyi bence.
4 haftada bir cagiriyor. 20 bitince gidecegim. Ama bir sonrakinin arasi 2 hafta olacak. 22. Hafta bitince detayliya cagirdi.
Rahim agzini surekli olcuyor. Olcu soylemedi ama guzel risk yok dedi. Surekli doktorum perinatolog zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…