Yine de kramp konusunu bir doktorunla konuş istersen. Magnezyum desteği verebilir. Veriyorsa artırabilir.Al benden de o kadar canım sürekli hareket halindeyim ama gün sonu yatağa yattığımda anlıyorum yorgunluğu y da kasığıma kramp giriyor çok yorulursam
Canım varis genetik sanırım. Ben de olmadı ama kan sulandırıcı da kullanıyorum onun da faydası olmuş olabilir.Kızlar günaydınlar. Herkes iyidir umarım. Bizim doktor en son bebişin doğum tarihini öne çekmişti yani buna göre 23+4 falan oluyorum sanırım. Son 2 haftadır inanılmaz ödem yaptım ben. Ayak bileklerim fille yarışır. Bir de sol bacağımda mis gibi varisim oldu. Bunlar için daha erken değil mi yahu?Sizler nasılsınız?
Ailemde de varis mevcut da hamilelikte çıkması bi acayip oldu. Bizim sıpa da hep öyle daha babası 1 kere hissedebildi tekmesini. Ama yalnızken pat pat vuruyorCanım varis genetik sanırım. Ben de olmadı ama kan sulandırıcı da kullanıyorum onun da faydası olmuş olabilir.
Onun dışında iyiyiz sabahtan beri bam gümtam video çekeyim diyorum duruyor sıpa
Söyledim kuzum 3 kere falan da ayağıma girmişti 3 kere de çok yoruldupum gün kasığıma girdi baya korkuttu beni o günlerYine de kramp konusunu bir doktorunla konuş istersen. Magnezyum desteği verebilir. Veriyorsa artırabilir.
En kötü günde bir soda içip bir muz ye böyle zamanlarda
Salı günü randevum vardı doktor kan uyusmazlıgı için test yaptı negatıf cıktı. Pozıtıf oldugu an yıne ıgne vurulacak.Bende makarna ve tost bir de domates başka birşey yemek istemiyorumilk dört ay hiç kilo almamıştım 19. Haftada gittiğimde bir ayda 4 kilo almışım şok oldum En son pazartesi günü gittim 21+3 günlükken kilom aynıydı doğuma kadar nasıl olacak bakalım
Bende onun için şehir Hastanesi'ne randevu alayım dedim kuzum çok teşekkür ederim cevap için
Sağ bacagım varis ayaklar şişti.. tuzuda azalttım eskiye göre ama işte olacak oluyor.Kızlar günaydınlar. Herkes iyidir umarım. Bizim doktor en son bebişin doğum tarihini öne çekmişti yani buna göre 23+4 falan oluyorum sanırım. Son 2 haftadır inanılmaz ödem yaptım ben. Ayak bileklerim fille yarışır. Bir de sol bacağımda mis gibi varisim oldu. Bunlar için daha erken değil mi yahu?Sizler nasılsınız?
Benim de öyle, babası elini koyunca içerde oynayan bebek bir anda duruyorSağ bacagım varis ayaklar şişti.. tuzuda azalttım eskiye göre ama işte olacak oluyor.
soyasosu Kızımın günlüğünü okuduk aynı haftada ben hıssedıyormusum babası elını koyunca duruyormus buda aynısı ben sabah hıssettım eşim elini koydu durdu
Merhaba, ben çok fazla kilolu başladığım için dikkat ettim kendimce, 1.5 kg almışım 22. Hafta itibariyle.Günaydın kızlar kilo alımlarınız nasıl ilerledi bu haftaya kadar?
Ben günde iki yumurta ve ortalama 80 gr et tüketiyorum. Tavuk pek yenmiyor bizde, arada hindi but veya sote güzel bir alternatif oluyor. Balık da istediğimiz gibi bulamadığımız için arada anca çiftlikten gelmiş norveç somonu (veya bulursak yerli somon). Ama ben et ve yumurta sevdiğim için keyifle yiyorum, normalde de böyle besleniyorum yani (tabii normalde kırmızı eti haftada üçle sınırlamaya çalışıyorum) ama içim almazsa (hasta gibiysem, midem keyifsizse falan ve canım çekmiyorsa) silah zoruyla bile yiyemem. O yüzden yiyemeyenleri çok iyi anlıyorum.Kızlar bir sorum olacaktı? Haftada kaç gün protein tüketiyorsunuz?(et balık ya da tavuk olarak)
Soyacım belki senin bilgin vardır, internette net bir bilgi bulamadım. Gebelik döneminde vücuttaki yağ oranı nasıl olmalı acaba? Akıllı tartıya geçtim, sadece meraktan başta bir oranlarıma baktım. Yağ oranım almış başını gidiyorprotein oranım da çok az. Eşimle sağlıklı(!) beslenme kararı aldık
günaydjn, varis için doktora gittin mi? Arkadaşım birkaç haftadır varis çorabı giyiyor, doktor sadece yatarken çıkar demiş. O da 24 haftalık falanKızlar günaydınlar. Herkes iyidir umarım. Bizim doktor en son bebişin doğum tarihini öne çekmişti yani buna göre 23+4 falan oluyorum sanırım. Son 2 haftadır inanılmaz ödem yaptım ben. Ayak bileklerim fille yarışır. Bir de sol bacağımda mis gibi varisim oldu. Bunlar için daha erken değil mi yahu?Sizler nasılsınız?
Benimki Vestel ama başka bir arkadaşımda xioami var. Sanrıım artık birçok marka çıkardı. Yeni kullanmaya başladık, şimdilik memnunumBen ev tipi öyle tartılar olduğunu bilmiyordum, ne güzelmiş. Memnunsanız marka önerisi alabilir miyim?
21 haftada yürüyemem normal mi kızlar sizde öyle misiniz? Ben azıcık yürüsem çok yoruluyorum. Birde çok ağır geliyor vücudum yavaş yavaş yürüyorum resmen normal mi son aylar neyse de daha 21. Haftada olup böyle olmak
Ah çok güzel bir bebek :) hiç bir fikrim yok ancak benimkinde 4.4 mm yazıyor. Hafta olarak 20+4 görünürken.Herkese günaydın, bu hafta (21+2) ben de detaylıya girdim sonunda. Görebildiğim kadarıyla herkes iyi haberler almış, almakta. Hepimizin gözü aydın
Benimki 475 gr. 27 cm olmuş, doktor 45 dakika kadar baktı, tüm ölçümler normal dedi. Detaylı raporda da her şey için normal yazıyor ama bir şey kafama takıldı. Sisterna manga (kısaltması CM, raporda normal değerlendirildi yazıyor) 7 mm çıkmış, internet dipsiz kuyusunda sınır 10 mm diyor (büyüyebilen veya küçülebilen bir şey anladığım kadarıyla) ilk gebeliğimde de aynı haftada 4 mm imiş. Bu konuda fikri/tecrübesi olan var mı acaba?
Yavrumun biraz korku filmi karakteri gibi çıkmış olsa da, usg çıktısını paylaşıyorum. Hiç öyle fotojenik pozlar düşmesi şansımıza(en azından yüz kısmında, yoksa başka açılardan frikikli şahane pozlar verdi)
Bilgim yok o konuda ama maşallah kilosu çok iyi . Şükür hersey de yolunda cıkmıs saglıkla gelsın doktorum söylemediyse üstünde durmadıysa demekki korkulacak bırsey degıl.Herkese günaydın, bu hafta (21+2) ben de detaylıya girdim sonunda. Görebildiğim kadarıyla herkes iyi haberler almış, almakta. Hepimizin gözü aydın
Benimki 475 gr. 27 cm olmuş, doktor 45 dakika kadar baktı, tüm ölçümler normal dedi. Detaylı raporda da her şey için normal yazıyor ama bir şey kafama takıldı. Sisterna manga (kısaltması CM, raporda normal değerlendirildi yazıyor) 7 mm çıkmış, internet dipsiz kuyusunda sınır 10 mm diyor (büyüyebilen veya küçülebilen bir şey anladığım kadarıyla) ilk gebeliğimde de aynı haftada 4 mm imiş. Bu konuda fikri/tecrübesi olan var mı acaba?
Yavrumun biraz korku filmi karakteri gibi çıkmış olsa da, usg çıktısını paylaşıyorum. Hiç öyle fotojenik pozlar düşmesi şansımıza(en azından yüz kısmında, yoksa başka açılardan frikikli şahane pozlar verdi)
Yok henüz gitmedim. Gitmeyi düşünüyorum da ultrason vs derken 1 ay-2 ay geçmiş olacak. Ultrason olmadan da sanırım çorap vermiyorlargünaydjn, varis için doktora gittin mi? Arkadaşım birkaç haftadır varis çorabı giyiyor, doktor sadece yatarken çıkar demiş. O da 24 haftalık falan
Bende şimdi baktım 6.5 mm yazıyorAh çok güzel bir bebek :) hiç bir fikrim yok ancak benimkinde 4.4 mm yazıyor. Hafta olarak 20+4 görünürken.
Imın tınrım hahahahahahKesinlikle katılıyorum onlarda hevesli olsun hissettirsin istiyoruzaman sakin ol kurulma kime çok kızıyorsak hamilelikte ona benziyor bu bebeler diyim bak ya huyu ya tipi kesin bilgi
Yalan olmasın ayrıntısını çok bilmiyorum da kadın doğum doktoru varisler için kalp damara yönlendirmiş. O yüzden aklında olsun istedimYok henüz gitmedim. Gitmeyi düşünüyorum da ultrason vs derken 1 ay-2 ay geçmiş olacak. Ultrason olmadan da sanırım çorap vermiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?