2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bir sorum olacaktı? Haftada kaç gün protein tüketiyorsunuz?(et balık ya da tavuk olarak)
Hiiicc, en büyük yaram o ben normalde vejetaryenim (ama yemek isteyip yiyemeyenlerden ) hamile kaldığımdan beri haftada 1 tavuk 1 kerede kasap köfte yiyordum. ömrümde ilk defa da balık yedim o da somondu tadına bayildim diğer balıklar bana çok yağlı geldi midem almadı ee somon mevsimi bitti şu anda onu da yiyemiyorum :/ eti de kurbandan beri yiyemiyorum benim yaşadığım şehirde satılan hayvanlarin %90ında verem çıkmış salgın varmış korkumdan onu da yiyemiyorum o yüzden full baklagile dayandım valla ne yapayım

Benim bide ayağım sıkıntılı o kuşum şişerse diye çok korkuyorum ödem varmı peki sizde bileklerde yaz hamileliği de ayrı zormuş

Normalde kilo bile almadım ödemimde yok ama yorulunca böyle oluyor. Bacaklarımda dayanılmaz bir sızı var şuan. Parol içmek istemiyorum umarım uyuyunca geçer. Ama bende kramplar başladı. Tam kalça kemiğimden giriyor

Bence içinde olacak insanın annem suan bir yelek yapsa oğluma abimin bebesi içinde yapıyor abim evli bile değil hak geçsin istemez kayınvalidemi de bilmiyorum cidden eşi yok diye zaten yapsa da istemem ama kızına yapınca demek ki maddiyatla alakalı değil bu durum diyemeden edemiyorum inan maddi değil manevi destek istiyorum oda yok doğumumda herkes yiyip içip gitti canım annem öyle hizmet etti sürekli annem çok kalamadı 1 hafta sonra gitti sonrada kimse gelmedi kalktım evimi bile kendim süpürdüm böyle böyle güçlendim 7 yıldır herleyşn altından kalkıyorum yarın öbür ben böyle yaptım şöyle yaptım diyemezler en azından birde sana tavsiye en güzeli herşeyi eşinle paylaşıp yap aranızdaki bağ çok güçleniyor annem bi kaç gğn kalıp gider eşimle hallederiz inşallah ama sana ben çok sakin bir karakter olmama rağmen lohusa kafasıyla herkesi boğasım geliyordu o yüzden uzak kalmaları daha iyi o lohusalık durumu insan en ufak söze bile kırılıp sinirleniyor aman dikkat

Aynı şekil ağrımız cidden bende de ödem yok ama garip parol çok zararlı değil dayanamadığın bir durumda iç canım inşallah bu günlerde geçecek öyle böyle

Aynı şekil ağrımız cidden bende de ödem yok ama garip parol çok zararlı değil dayanamadığın bir durumda iç canım inşallah bu günlerde geçecek öyle böyle

1 numaralı bebişlerden dolayı bizim ağrılar kesin anladım. Neyse canları sağ olsun ne yapalım

1 numaralı bebişlerden dolayı bizim ağrılar kesin anladım. Neyse canları sağ olsun ne yapalım
Bazen gün oluyor cidden 4,5 saat ful ayakta oluyorum yani çalışsam daha az yorulurdum herhalde bide benimki biraz hiperaktif onu havuza götürüp getiriyorum sabahları yürüyerek daha sonra bir maraton başlıyor ki cümbüş bugün akşam üstü uyuyakalmışım çocuk nerde kimde haberim bile yok öyle içim geçmiş

Bende unutup uyuyakalmayı çok isterdim. ama benim kız 1.5 yaşında vee aslaa peşimi bırakmıyor. Sabah 8.30da uyandım hala ayaktayım. Yarın ki kahvaltısının ön hazırlıgını yaptım patateslere doğrayıp suya koydum. Acayip sabırsız bu sabah kahvaltı hazır olana kadar bağırdı dolabı açıp yumurta haşladığım cezveyi bulmuş bana fırlattı mamaa diye bağırarak

Yaaa canımm yerim onu yaa

Aslında sorun alamadığımız veya yapamadığımız değil senin de dediğim gibi gayrette yapıyoruz fakat ben kayınvalidemin elinde benim bebeğim için bi örgü başladığını görmek isterdim. Bebekle ilgili bi konu açıldığında onun da katılmasını isterdim hal böyle olunca işte heves yok ya da benim annem kadar ilgisi yok diyorum. Sorma işte ben de şimdiden bu kadar kuruldum lohusalığımı kestiremiyorum

Kesinlikle katılıyorum onlarda hevesli olsun hissettirsin istiyoruz aman sakin ol kurulma kime çok kızıyorsak hamilelikte ona benziyor bu bebeler diyim bak ya huyu ya tipi kesin bilgi

Merhaba maxi cosinin hangi modeli ve nerden aldınız öğrenebilir miyim? Bir de puseti var mı?

Covid geçirmiş miydin? Ben covidden beri genel anlamda çabuk tıkanan biriyim, kilolu olmadığım halde. Geçen haftadan beri ise uzun yürüyüş yapabildiğim halde ilk fırsatta dinleniyorum ya da yavaşlıyorum. Ben covide bağlıyorum bu durumu

Bu hamileliğimde hiç öyle uzun yürümedim tatil dışında ama ilkinde burada yürüyüş forumlarına filan katılmıştık. Baya hırslı yürüyorduk sanırım 24 lerden sonra çok yürüyünce kasılma gibi karında ağrı oluyordu o zaman oturup dinleniyordum. Ama bu sıcakta yürünecek gibi de değil zaten evde nefes alınmıyor

Ben her gün üşenmeden kızımı havuza götürüyorum bir kere gidip geliyorum sonrada çocuk havuzunda bacak hareketi yapıyorum o kadar magnezyum istecem bende daha başlamadım her sabah bacak krampı ile uyanıyorum belki ağrılarının sebebi o olabilir

Ben de yemek yemiyorum ama bunu savunamam makarna en sevdiğim oldu hamilelik boyunca. Salata gibi yapıp içine her şeyi koyuyorum öyle daha rahat oluyor içim
Bende makarna ve tost bir de domates başka birşey yemek istemiyorum ilk dört ay hiç kilo almamıştım 19. Haftada gittiğimde bir ayda 4 kilo almışım şok oldum En son pazartesi günü gittim 21+3 günlükken kilom aynıydı doğuma kadar nasıl olacak bakalım
Bende onun için şehir Hastanesi'ne randevu alayım dedim kuzum çok teşekkür ederim cevap için

Bende 21+5 günlüğüm kuzum.Ev taşıdım bu ay bir yandan sınavlar bir yandan iş yeri eğitimleri bir yandan ev topla taşın yetleştir aynı zamanda çalışıyorum akşam 11 e kadar da sürekli evde hareket baya baya yoruldum.Ama en son bütün kemiklerim ağrıyordu ben yorulduğum için sanıyorum ama hava sıcakları karnınız büyüyor hepsi bir etken olabilir .Bir de gün içerisinde vitaminimi içmeyi unutursam yorgun hissediyorum o kadar

Benim etle hiç işim yok eşim beye sürekli yapıyorum ama canım istemiyor zaten hamilelikte tavuktan bile tiksindim mercimek salatası yiyorum olmazmı
Bende eti zorla yiyorum ya yumurta çok severim ama sıcakta hiç yiyemiyorum artık nasıl olacak bilmiyorum

Bende çok yorulunca kasıklarıma kramp giriyor direkt .Doktorum dinlenince geçen bir ağrıysa sorun yok ama baskı gibi dinlensende geçmeyen sanki birşey çıkarmış gibi hissettiğin lekelenme ya da akıntı fazlalığın olursa saat kaç olursa olsun ara dedi.Erken doğum sancısı mı bunu birtek ultrasonda bakarak anlayabiliriz ve rahim ağzının ölçülmesi gerekir dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…