Benim varisim var doktorum 30-32 haftalarda varis çorabı giymeni isteyebilirim demişti . Hatta bi kalp damara yönlendirebilirmiş:günaydjn, varis için doktora gittin mi? Arkadaşım birkaç haftadır varis çorabı giyiyor, doktor sadece yatarken çıkar demiş. O da 24 haftalık falan
Ah çok güzel bir bebek :) hiç bir fikrim yok ancak benimkinde 4.4 mm yazıyor. Hafta olarak 20+4 görünürken.
Bilgim yok o konuda ama maşallah kilosu çok iyi . Şükür hersey de yolunda cıkmıs saglıkla gelsın doktorum söylemediyse üstünde durmadıysa demekki korkulacak bırsey degıl.
Bende şimdi baktım 6.5 mm yazıyor
Teşekkür ederimm. Ben de bi görüneyim en kısa zamanda, önlem almak lazımYalan olmasın ayrıntısını çok bilmiyorum da kadın doğum doktoru varisler için kalp damara yönlendirmiş. O yüzden aklında olsun istedim
MerhabaMerhaba maxi cosinin hangi modeli ve nerden aldınız öğrenebilir miyim? Bir de puseti var mı?
Ben yumurta seviyordum haşlayıp üstğne dere otu maydonoz yerdim bol bol sıcaktanmı nedir çok soğudumBende eti zorla yiyorum ya yumurta çok severim ama sıcakta hiç yiyemiyorum artık nasıl olacak bilmiyorum
Canım sizde uyuşmazlık mı var neden sürekli test yapılıyor anlamadım ?Salı günü randevum vardı doktor kan uyusmazlıgı için test yaptı negatıf cıktı. Pozıtıf oldugu an yıne ıgne vurulacak.
Ama gel gör ki devlete gıtsem de devlette ki doktora denk gelecek mı pozıtıf oldugu an o zaman randevu bulacakmıyım . O yüzden el mahkum özele..
Aa negatif çıkarsa vurulmuyor mu canım ? Bir de negatif çıktı diyelim bir daha ne zaman test yapılıyor ?Salı günü randevum vardı doktor kan uyusmazlıgı için test yaptı negatıf cıktı. Pozıtıf oldugu an yıne ıgne vurulacak.
Ama gel gör ki devlete gıtsem de devlette ki doktora denk gelecek mı pozıtıf oldugu an o zaman randevu bulacakmıyım . O yüzden el mahkum özele..
Evet uyusmazlık var ara ara test yapıp bakması lazımmış . 28. Haftada sanırım iğne yapılması lazım. Ben yaptırdıgım ıcın 6. Haftada belki yapılmayacak bana ondan bakıyorda olabılır.Canım sizde uyuşmazlık mı var neden sürekli test yapılıyor anlamadım ?
Ya benım ıkıdır negatıf cıkıyor ama öyle bilgili değilim bu konuda . Şimdi bana ne zaman bakar bi daha bilmiyorum muhtemelen ben 28. Haftada bakar yıne dıyorum .Aa negatif çıkarsa vurulmuyor mu canım ? Bir de negatif çıktı diyelim bir daha ne zaman test yapılıyor ?
Bana da yapıldı iğne lekelenmem olduğunda 27 haftada yapıcaz dedi bide testi iğneyi negatif çıkınca yapılıyor aslında pozitif çıkınca iş işten geçmiş oluyor o yüzden şaşırdım doğumda da vuruyorlar bebeğin kan grubuna göre.Evet uyusmazlık var ara ara test yapıp bakması lazımmış . 28. Haftada sanırım iğne yapılması lazım. Ben yaptırdıgım ıcın 6. Haftada belki yapılmayacak bana ondan bakıyorda olabılır.
Ya benım ıkıdır negatıf cıkıyor ama öyle bilgili değilim bu konuda . Şimdi bana ne zaman bakar bi daha bilmiyorum muhtemelen ben 28. Haftada bakar yıne dıyorum .
Aslında leklenme varsa hemen vuruyorlar yoksa 27 haftada test yapıyorlar negatifse vuruyorlar pozitif olunca gerek kalmıyor maalesef geç kalınmış oluyor belki doktor tedbir amaçlı sürekli test yapıyordur eğer sizde varsa muhtemelen 27 haftada test yapıp iğneyi vuracaklarAa negatif çıkarsa vurulmuyor mu canım ? Bir de negatif çıktı diyelim bir daha ne zaman test yapılıyor ?
amannnn aman diyim aman aman herkes doğurana kadar sığınaklara girsin:) aasla kızmasın kimseye.Kesinlikle katılıyorum onlarda hevesli olsun hissettirsin istiyoruzaman sakin ol kurulma kime çok kızıyorsak hamilelikte ona benziyor bu bebeler diyim bak ya huyu ya tipi kesin bilgi
Ahh bayıldım. İsmiyle büyüsünArtık bizimde bir ismimiz var Alp kısa ve özSoyadımızla aşırı uyuyor babasının adıyla aşırı aşırı uyuyor
Bu şimdi mi söylenir amaKesinlikle katılıyorum onlarda hevesli olsun hissettirsin istiyoruzaman sakin ol kurulma kime çok kızıyorsak hamilelikte ona benziyor bu bebeler diyim bak ya huyu ya tipi kesin bilgi
Bu şimdi mi söylenir ama
Valla kızlar bu gerçekten çevremde de görüp dikkatimi çeken bir durum misal huy olarak benim oğlum kız kardeşimin aynısı hamileyken deli ederdi beni yani çocuk onun olsa huyu bu kadar benzer geçen kuzenim doğurdu kız kayınvalidesiyle sürekli atıştı bebek kaynanasının ikiziamannnn aman diyim aman aman herkes doğurana kadar sığınaklara girsin:) aasla kızmasın kimseye.
Leona 2 ye ben de bakmıştım. Hangi puset uygun olur onu nasıl anlıcaz peki pek bilmiyorumMerhabaleona 2 aldım hepsiburada indirim vardı şu an devam ediyor mu bilmiyorum ama çok güzel ve kaliteli uzun süredir araştırıyordum zateN puset ayrı olarak satılıyor onu ikinci el olarak alacağım
Allahım korktuğum başıma gelicek çok büyük sözler ettim eşimin babasıyla ilgiliValla kızlar bu gerçekten çevremde de görüp dikkatimi çeken bir durum misal huy olarak benim oğlum kız kardeşimin aynısı hamileyken deli ederdi beni yani çocuk onun olsa huyu bu kadar benzer geçen kuzenim doğurdu kız kayınvalidesiyle sürekli atıştı bebek kaynanasının ikizi
Maxi cosi citi 2 var ana kucağı olarak ben onu alacağımLeona 2 ye ben de bakmıştım. Hangi puset uygun olur onu nasıl anlıcaz peki pek bilmiyorum
Evet canım negatifse bize geçmemiş oluyor ve iğne vuruluyor bizi koruyor iğne ama pozitifse geçtiği için antikor artık iğne hiç bir koruyuculuğu olmuyor vurmuyorlar oğlumda negatif çıktı 27 de vuruldum doğumda babanın kan grubunu aldığı için tekrar yapıldı bu gebeliğimde de lekelenme fe vuruldu 27 vurulacak ve doğumda bebeğe göre tekrar yapılacak senin kızın da doğumda yapıldı mı hanginizin kan grubunu aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?