2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çok teşekkürler yanıtlarınız için. Tabii doktor bir şey demediyse üstelememek gerek aslında ama ikinci bebek olunca, cinsiyet de aynı olunca, insan ister istemez ilkiyle kıyaslıyor. Renk kodlu, karşılaştırmalı çizelgeler falan yapıyor hatta
Ya bir de bu doktor kol kemiğini de (humerus) ölçmemiş, parmakları da incelemedi (yanıltabiliyor mu ne dedi, bir neden söyledi) Bazı ekoller uyluk yeterli uzunluktaysa diğer kemikleri ölçmeyi gerekli görmüyor, veya parmak sayımını zorunlu tutmuyor. Ondan mı yoksa ilgisizlikten mi, onu bilemedim. Ama tabii benden ve google dan daha iyi biliyordur, ona kuşkum yok.

Ah çok güzel bir bebek :) hiç bir fikrim yok ancak benimkinde 4.4 mm yazıyor. Hafta olarak 20+4 görünürken.

Bilgim yok o konuda ama maşallah kilosu çok iyi . Şükür hersey de yolunda cıkmıs saglıkla gelsın doktorum söylemediyse üstünde durmadıysa demekki korkulacak bırsey degıl.

Bende şimdi baktım 6.5 mm yazıyor

Merhaba maxi cosinin hangi modeli ve nerden aldınız öğrenebilir miyim? Bir de puseti var mı?
Merhaba leona 2 aldım hepsiburada indirim vardı şu an devam ediyor mu bilmiyorum ama çok güzel ve kaliteli uzun süredir araştırıyordum zateN puset ayrı olarak satılıyor onu ikinci el olarak alacağım

Canım sizde uyuşmazlık mı var neden sürekli test yapılıyor anlamadım ?

Aa negatif çıkarsa vurulmuyor mu canım ? Bir de negatif çıktı diyelim bir daha ne zaman test yapılıyor ?

Canım sizde uyuşmazlık mı var neden sürekli test yapılıyor anlamadım ?
Evet uyusmazlık var ara ara test yapıp bakması lazımmış . 28. Haftada sanırım iğne yapılması lazım. Ben yaptırdıgım ıcın 6. Haftada belki yapılmayacak bana ondan bakıyorda olabılır.
Aa negatif çıkarsa vurulmuyor mu canım ? Bir de negatif çıktı diyelim bir daha ne zaman test yapılıyor ?
Ya benım ıkıdır negatıf cıkıyor ama öyle bilgili değilim bu konuda . Şimdi bana ne zaman bakar bi daha bilmiyorum muhtemelen ben 28. Haftada bakar yıne dıyorum .

Bana da yapıldı iğne lekelenmem olduğunda 27 haftada yapıcaz dedi bide testi iğneyi negatif çıkınca yapılıyor aslında pozitif çıkınca iş işten geçmiş oluyor o yüzden şaşırdım doğumda da vuruyorlar bebeğin kan grubuna göre.

Aslında leklenme varsa hemen vuruyorlar yoksa 27 haftada test yapıyorlar negatifse vuruyorlar pozitif olunca gerek kalmıyor maalesef geç kalınmış oluyor belki doktor tedbir amaçlı sürekli test yapıyordur eğer sizde varsa muhtemelen 27 haftada test yapıp iğneyi vuracaklar

Kesinlikle katılıyorum onlarda hevesli olsun hissettirsin istiyoruz aman sakin ol kurulma kime çok kızıyorsak hamilelikte ona benziyor bu bebeler diyim bak ya huyu ya tipi kesin bilgi
amannnn aman diyim aman aman herkes doğurana kadar sığınaklara girsin:) aasla kızmasın kimseye.

Bu şimdi mi söylenir ama
amannnn aman diyim aman aman herkes doğurana kadar sığınaklara girsin:) aasla kızmasın kimseye.
Valla kızlar bu gerçekten çevremde de görüp dikkatimi çeken bir durum misal huy olarak benim oğlum kız kardeşimin aynısı hamileyken deli ederdi beni yani çocuk onun olsa huyu bu kadar benzer geçen kuzenim doğurdu kız kayınvalidesiyle sürekli atıştı bebek kaynanasının ikizi

Merhaba leona 2 aldım hepsiburada indirim vardı şu an devam ediyor mu bilmiyorum ama çok güzel ve kaliteli uzun süredir araştırıyordum zateN puset ayrı olarak satılıyor onu ikinci el olarak alacağım
Leona 2 ye ben de bakmıştım. Hangi puset uygun olur onu nasıl anlıcaz peki pek bilmiyorum

Allahım korktuğum başıma gelicek çok büyük sözler ettim eşimin babasıyla ilgili

Evet canım negatifse bize geçmemiş oluyor ve iğne vuruluyor bizi koruyor iğne ama pozitifse geçtiği için antikor artık iğne hiç bir koruyuculuğu olmuyor vurmuyorlar oğlumda negatif çıktı 27 de vuruldum doğumda babanın kan grubunu aldığı için tekrar yapıldı bu gebeliğimde de lekelenme fe vuruldu 27 vurulacak ve doğumda bebeğe göre tekrar yapılacak senin kızın da doğumda yapıldı mı hanginizin kan grubunu aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…