benimki alıyor sağolsun hakkını yiyemem ama bizde biraz şöyle bi durum var bebeği aşırı sahipleniyor sanki onların çocuğunu ben taşıyorum doğurma görevim var sadece gibi davranıyor her şeye her an müdahale etme potansiyeli var gibi o yüzden arasını bulmak zor sanırım :)Kizlar kaynananiz yada kayinbabaniz bebisleriniz icin biseyler aldimi
Kesinlikle hic ilgilenmemesindense bu daha korkuncbenimki alıyor sağolsun hakkını yiyemem ama bizde biraz şöyle bi durum var bebeği aşırı sahipleniyor sanki onların çocuğunu ben taşıyorum doğurma görevim var sadece gibi davranıyor her şeye her an müdahale etme potansiyeli var gibi o yüzden arasını bulmak zor sanırım :)
dimi bence de zor oluyor bayaKesinlikle hic ilgilenmemesindense bu daha korkunc
Ben yakaladım valla çünkü sağolsun asla durmuyor oğlumCanım varis genetik sanırım. Ben de olmadı ama kan sulandırıcı da kullanıyorum onun da faydası olmuş olabilir.
Onun dışında iyiyiz sabahtan beri bam gümtam video çekeyim diyorum duruyor sıpa
Sen iyi düşün, hatta imkanın varsa özelde bir doktora da mutlaka git. Ne yazıkki bazı devlet doktorları empati yoksunu hatta bence duygularını kaybetmişler hastalarına karşı. Toksoplazma için gittiğim ilk enfeksiyon doktoru odasına girdiğimizde 5 dk sadece bilgisayar ekranına bakmıştı, asla ama asla bize bakmadı. Lütfedip konuşunca da yine bilgisayar ekranına bakarak konuşmuştu. Sonraki gittiğim doktor ise bebeklik aşılarıma kadar her şeye bakıp, güzel güzel anlatmıştıKizlar bugün kontrolden çıktım perinatoloji ye , burun kemiği bu sefer güzel çıktı ama bagirsakta hâlâ parlaklık varmış doktor çok katı biriydi direk genetik bir sorun olabilir dedi ben de nipt yaptırdım temiz çıktı dedim olsun yine de olabilir amniyosentez ister misin dedi hayır dedim kağıt imzalatti tamam artık perinatoloji ye değil normal gebelik bölümüne gidebilirsin bize gelme dedi çok empatisiz soğuk biriydi bebeğim 390 grammis benle hiç konuşmadı her şeyi asistana söylerken duydum plesenta bile arkadaymis çıkınca internetten dediği kelimeyi aratıp öğrendim devlet hastanesinin kalitesi işte oraya gelenler insan değil gebe değil sanki muhatap olmuyorlar eskiden böyle değildi ya covid sonrası doktorlar çok tuaflasti. Neyse bagirsakta parlaklık devam yani kızlar bi de hocam ilerde düzelir mi dedim bana dedi ki ilerde parlaklık geçse bile bi kere parlaklık görüldüğü için bir genetik sorun cikmasi muhtemel yani geçerse de rahatlayp sevinme dedi Allah imbu kadına can emanet ediliyor
Hayıır benim ki her yere vuruyor. Hatta geçen iyice sol göğüs kafesime (tam olarak kafesim değil tabi henüz ama baya yukarısı yer olarak) doğru naptıysa ah dedirtti.Ben yakaladım valla çünkü sağolsun asla durmuyor oğlumtekme atmaya başlayınca arka arkaya 5 dakika boyunca tepiyor beni o yüzden birini yakalayamiyorsam biri mutlaka denk geliyor peki sana bir soru, sürekli aynı yere mi tekme atıyor ? Benimki sürekli sol aşağıya hep ama hep aynı yere vuruyor. tekmelerini hissetmemden itibaren asla başka bir bölgede hareket olmadı hep aynı yer hatta dün kaskatı kesildi bir yerde toplandı ve o toplandığı yerde poposu ya da kafası neresiyse elime geldi hem korkarak dokundum hem de çok güzel bir duyguydu burada arkadaşlar toplanmadan bahsedince hemen video çekip doktoruma attım bu bir sorun mu, hareket edemedim kasıldım kaldım canım çok yandı dedim. Hayır annesi cenin pozisyonunda dizlerini kendine çekip yatmak istemiş bak videoda da bariz görünüyor hiç korkma dedi öyle rahatladım ama hem çok korkutucu hem çok güzel bir görüntüydü
Canım imkanın varsa bir de özele git araştırıp, hamilelik böyle stresli geçmez. Nipt için 99,9 kesinlik diyorlar. Doktor nasıl bu kadar kesin konuşup üzebiliyor. Evet dr her şeyi söylemeli ama kesinlik varsa söylemeli. Boş yere sevinme ne demek. Ayrıca tek bulgu bağırsak parlaklığı. Ay çok sinirlendim.Kizlar bugün kontrolden çıktım perinatoloji ye , burun kemiği bu sefer güzel çıktı ama bagirsakta hâlâ parlaklık varmış doktor çok katı biriydi direk genetik bir sorun olabilir dedi ben de nipt yaptırdım temiz çıktı dedim olsun yine de olabilir amniyosentez ister misin dedi hayır dedim kağıt imzalatti tamam artık perinatoloji ye değil normal gebelik bölümüne gidebilirsin bize gelme dedi çok empatisiz soğuk biriydi bebeğim 390 grammis benle hiç konuşmadı her şeyi asistana söylerken duydum plesenta bile arkadaymis çıkınca internetten dediği kelimeyi aratıp öğrendim devlet hastanesinin kalitesi işte oraya gelenler insan değil gebe değil sanki muhatap olmuyorlar eskiden böyle değildi ya covid sonrası doktorlar çok tuaflasti. Neyse bagirsakta parlaklık devam yani kızlar bi de hocam ilerde düzelir mi dedim bana dedi ki ilerde parlaklık geçse bile bi kere parlaklık görüldüğü için bir genetik sorun cikmasi muhtemel yani geçerse de rahatlayp sevinme dedi Allah imbu kadına can emanet ediliyor
Bilgim olmayan birşey için yorum yapıp kimseyi zan altında bırakamam. Ben doktor ne derse ona uyuyorum .Evet canım negatifse bize geçmemiş oluyor ve iğne vuruluyor bizi koruyor iğne ama pozitifse geçtiği için antikor artık iğne hiç bir koruyuculuğu olmuyor vurmuyorlar oğlumda negatif çıktı 27 de vuruldum doğumda babanın kan grubunu aldığı için tekrar yapıldı bu gebeliğimde de lekelenme fe vuruldu 27 vurulacak ve doğumda bebeğe göre tekrar yapılacak senin kızın da doğumda yapıldı mı hanginizin kan grubunu aldı
ayy benimde tost, hatta çoğunlukla sucuklu tost. bi ara her akşam yiyodumBen de yemek yemiyorum ama bunu savunamammakarna en sevdiğim oldu hamilelik boyunca. Salata gibi yapıp içine her şeyi koyuyorum öyle daha rahat oluyor içim
Kizlar bugün kontrolden çıktım perinatoloji ye , burun kemiği bu sefer güzel çıktı ama bagirsakta hâlâ parlaklık varmış doktor çok katı biriydi direk genetik bir sorun olabilir dedi ben de nipt yaptırdım temiz çıktı dedim olsun yine de olabilir amniyosentez ister misin dedi hayır dedim kağıt imzalatti tamam artık perinatoloji ye değil normal gebelik bölümüne gidebilirsin bize gelme dedi çok empatisiz soğuk biriydi bebeğim 390 grammis benle hiç konuşmadı her şeyi asistana söylerken duydum plesenta bile arkadaymis çıkınca internetten dediği kelimeyi aratıp öğrendim devlet hastanesinin kalitesi işte oraya gelenler insan değil gebe değil sanki muhatap olmuyorlar eskiden böyle değildi ya covid sonrası doktorlar çok tuaflasti. Neyse bagirsakta parlaklık devam yani kızlar bi de hocam ilerde düzelir mi dedim bana dedi ki ilerde parlaklık geçse bile bi kere parlaklık görüldüğü için bir genetik sorun cikmasi muhtemel yani geçerse de rahatlayp sevinme dedi Allah imbu kadına can emanet ediliyor
İstanbulda olsaydın direk recep hocaya git derdim kızımdq ona gitmiştim iyi diye şimdi yine ona gidicem gitmeden doktor profilini okudum ne hastalar gebelikler nelerden dönmüş çok iyi diyolar tehşisleri için devlet doktorları böyle gerçekten bide üniversite hastanelerini denesen onlar biraz daha ilgililer bu doktorda çapa tıpın doktoruymuş meselaKizlar bugün kontrolden çıktım perinatoloji ye , burun kemiği bu sefer güzel çıktı ama bagirsakta hâlâ parlaklık varmış doktor çok katı biriydi direk genetik bir sorun olabilir dedi ben de nipt yaptırdım temiz çıktı dedim olsun yine de olabilir amniyosentez ister misin dedi hayır dedim kağıt imzalatti tamam artık perinatoloji ye değil normal gebelik bölümüne gidebilirsin bize gelme dedi çok empatisiz soğuk biriydi bebeğim 390 grammis benle hiç konuşmadı her şeyi asistana söylerken duydum plesenta bile arkadaymis çıkınca internetten dediği kelimeyi aratıp öğrendim devlet hastanesinin kalitesi işte oraya gelenler insan değil gebe değil sanki muhatap olmuyorlar eskiden böyle değildi ya covid sonrası doktorlar çok tuaflasti. Neyse bagirsakta parlaklık devam yani kızlar bi de hocam ilerde düzelir mi dedim bana dedi ki ilerde parlaklık geçse bile bi kere parlaklık görüldüğü için bir genetik sorun cikmasi muhtemel yani geçerse de rahatlayp sevinme dedi Allah imbu kadına can emanet ediliyor
Benım doktor her test tarama testi amniyosentez harici hiç birşeyin 100/100 güvenirliği yok dedi. Bana da sordu bende istemedim işaretledi istemiyor diye.Kizlar bugün kontrolden çıktım perinatoloji ye , burun kemiği bu sefer güzel çıktı ama bagirsakta hâlâ parlaklık varmış doktor çok katı biriydi direk genetik bir sorun olabilir dedi ben de nipt yaptırdım temiz çıktı dedim olsun yine de olabilir amniyosentez ister misin dedi hayır dedim kağıt imzalatti tamam artık perinatoloji ye değil normal gebelik bölümüne gidebilirsin bize gelme dedi çok empatisiz soğuk biriydi bebeğim 390 grammis benle hiç konuşmadı her şeyi asistana söylerken duydum plesenta bile arkadaymis çıkınca internetten dediği kelimeyi aratıp öğrendim devlet hastanesinin kalitesi işte oraya gelenler insan değil gebe değil sanki muhatap olmuyorlar eskiden böyle değildi ya covid sonrası doktorlar çok tuaflasti. Neyse bagirsakta parlaklık devam yani kızlar bi de hocam ilerde düzelir mi dedim bana dedi ki ilerde parlaklık geçse bile bi kere parlaklık görüldüğü için bir genetik sorun cikmasi muhtemel yani geçerse de rahatlayp sevinme dedi Allah imbu kadına can emanet ediliyor
Bana bu iğneden o kadar fazla yapıldı ki kimyasalda bile vurdular sanırım dediğin gibi diğer gebelikte sorun olmasın diye yoksa kimyasal gebelikten bile sayılmazken vuruldu bu iğneBilgim olmayan birşey için yorum yapıp kimseyi zan altında bırakamam. Ben doktor ne derse ona uyuyorum .
Kızım benımle aynı oldugu ıcın dogumdan sonra yapılmadı bana. Zaten bu iğne diğer bir bebek için önlem aslında değil mi bu bebek için değil .
Benim de göbüşte başladı. Yağlar, nemlendiriciler, serumlar, losyonlar her naneyi denedim. Ama çatladı işte. Akışına bıraktım vallahi Lierac bile fayda etmiyor. Kantaron yağını sürüp geçiyorum artık içim rahat etsin diye. Bi tık mor görünümü azalttı ama.Kızlar bugün duştan sonra fark ettim, göbek bölgemde hi bir çatlak yok ama bel bölgemde başlamış. Açıkçası kardeşim ve annemde de o bölgede çatlak olduğu için özellikle orayı da yağlıyordum ama genetiğe çare yok sanırım
Bende kızımdada lekelenme olunca erken haftada vurulmuştum o kadar . Buda aynısı bakalım başka yapılacak mı benım kan grubından mı olacak .Bana bu iğneden o kadar fazla yapıldı ki kimyasalda bile vurdular sanırım dediğin gibi diğer gebelikte sorun olmasın diye yoksa kimyasal gebelikten bile sayılmazken vuruldu bu iğne
Kızının Senin kan grubundan olması çok iyi ama canım bu senin için ve bu gebeliğin için çok iyi bir durumBende kızımdada lekelenme olunca erken haftada vurulmuştum o kadar . Buda aynısı bakalım başka yapılacak mı benım kan grubından mı olacak .
Kiz yorumuma niye beğenmedim attınSen iyi düşün, hatta imkanın varsa özelde bir doktora da mutlaka git. Ne yazıkki bazı devlet doktorları empati yoksunu hatta bence duygularını kaybetmişler hastalarına karşı. Toksoplazma için gittiğim ilk enfeksiyon doktoru odasına girdiğimizde 5 dk sadece bilgisayar ekranına bakmıştı, asla ama asla bize bakmadı. Lütfedip konuşunca da yine bilgisayar ekranına bakarak konuşmuştu. Sonraki gittiğim doktor ise bebeklik aşılarıma kadar her şeye bakıp, güzel güzel anlatmıştıikisi de devlette çalışan doktor ama karakter meselesi işte
Senin yorumuna değil olaya sinirine bence.Kiz yorumuma niye beğenmedim attın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?