Kızım hep önde çıkıyordu.Bu bebeğim normal ölçülerde ama hiç karşılaştırma yapmadım 19+2 de ayrıntılı da 29 cm 300 gr diye ölçtü. Sen artık fazla yeme çocuk kilo alsın sen değil dedi doktor
Merhaba beni hatırladınız mı? İlk hamileliğimde sizinle perinatolog mustafa başbuğ hakkında konuşmuştuk. Mesajları gördüm şimdi beni çok teselli etmiştiniz o zaman sizin bebeğiniz 3 aylıkmış. Şimdi aynı vakitte hamileyiz
Herkese merhaba dün ben de detaylı ultrasona girdim. (21 artı 4) Her şey yolunda çok şükür 1 hafta önden gidiyormuş. Boyu 38 kilosu 535 gr. Uzun boylu olacak heralde dedi doktorumuz
Herkese merhaba dün ben de detaylı ultrasona girdim. (21 artı 4) Her şey yolunda çok şükür 1 hafta önden gidiyormuş. Boyu 38 kilosu 535 gr. Uzun boylu olacak heralde dedi doktorumuz
31 temmuza aldım Bu ay içinde 3. Kontrol olacak . Detaylıya 4 ünde gıttım haftasına kendı doktoruma gıttım 3 hafta sonra gel deyınce hepsı aynı aya denk geldi.
31 temmuza aldım Bu ay içinde 3. Kontrol olacak . Detaylıya 4 ünde gıttım haftasına kendı doktoruma gıttım 3 hafta sonra gel deyınce hepsı aynı aya denk geldi.
Merhaba beni hatırladınız mı? İlk hamileliğimde sizinle perinatolog mustafa başbuğ hakkında konuşmuştuk. Mesajları gördüm şimdi beni çok teselli etmiştiniz o zaman sizin bebeğiniz 3 aylıkmış. Şimdi aynı vakitte hamileyiz
Tabiki hatırlıyorum hatta bebek öncesinden de hatırlıyorum ahh bu bebekler olsun diye ne kadar uğraştık. Mustafa hocam istanbula gitti yine ona ayrıntılı yaptırmak isterdim ama nasip artık. İnşallah bu bebeklerimizi de sağ Salim kucağımıza alırız
Tabiki hatırlıyorum hatta bebek öncesinden de hatırlıyorum ahh bu bebekler olsun diye ne kadar uğraştık. Mustafa hocam istanbula gitti yine ona ayrıntılı yaptırmak isterdim ama nasip artık. İnşallah bu bebeklerimizi de sağ Salim kucağımıza alırız
Ya ben yeni fark ettim seni kusura bakma ne olur. Benim kızım biraz hareketli çok yoruluyorum burayada arada göz atıyorum görmemişim seni. Mustafa hoca yok mu artık. ben bulunduğum ilde yaptıracağım detaylı ultrasonu cumartesi günü. Inşallah güzel şeyler duyarım. Günümüzde çok yakın birbirine belki aynı gün doğum yaparız
Asla deme ankara sehir hastanesine gidiyorum aman aman dr yok full asistan covid sonrası artık hiç bir dr muayeneye inmiyor her brans için geçerli sadece vizite atıp ciddi bir vaka olursa asistan arıyor oyle geliyorlar. Ahmet diye gidiyorsun gencecik bir Ayşe çıkıyor karşına , fatma diye gidiyorsun Mehmet çıkıyor yani hadi asistan da olsa memmun kaldın diyelim aynı dr asla denk gelmiyor yine Ayşe ya da Ahmet e randevu alsan da bu sefer de ali veli Merve çıkıyor karşına sürekli dr ismi aynı olsa da asistan değişiyor sabit dr un yok bu çok kötü seni tanımıyor.. ek olarak asistanlar hocaları olmadan muayene olayına başlayınca aşırı bi kibir ve şımarma içinde oluyor egodan yanına yaklaşılmiyor eskiden hocası olurdu yanında ama şuan tek hakim olmak anlatılmaz yaşanır tavırları.. inan bana özele gidersin