2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Merhaba beni hatırladınız mı? İlk hamileliğimde sizinle perinatolog mustafa başbuğ hakkında konuşmuştuk. Mesajları gördüm şimdi beni çok teselli etmiştiniz o zaman sizin bebeğiniz 3 aylıkmış. Şimdi aynı vakitte hamileyiz

Ya eşim izinde birde kızım tatilde havuz deniz ancak akşam uyumadan bakıyorum biriken sayfaları okuyorum
Bu arada o minnak göbüşün içindekini yerim
Tahmin ettim aslında ama iyi olduğunuzu duymak güzel
Teşekkür ederim

Yok daha ağustosun ilk haftasında senin ne zamandı

Bebeğin haftası mı kilom mu
31 temmuza aldım Bu ay içinde 3. Kontrol olacak . Detaylıya 4 ünde gıttım haftasına kendı doktoruma gıttım 3 hafta sonra gel deyınce hepsı aynı aya denk geldi.

31 temmuza aldım Bu ay içinde 3. Kontrol olacak . Detaylıya 4 ünde gıttım haftasına kendı doktoruma gıttım 3 hafta sonra gel deyınce hepsı aynı aya denk geldi.
Ben de haftaya cuma için ilk kez başka bir doktordan randevu aldım. Devleti deneyimleyeceğim bu zamana kadar gitmeyerek iyi dayandım zaten

Ben de haftaya cuma için ilk kez başka bir doktordan randevu aldım. Devleti deneyimleyeceğim bu zamana kadar gitmeyerek iyi dayandım zaten
Yaa bende devleti bıraktım ahahahh Ama bizim buralar küçük devletler berbat şehir hastanesi olsa burda inan asla özele gitmem

Tabiki hatırlıyorum hatta bebek öncesinden de hatırlıyorum ahh bu bebekler olsun diye ne kadar uğraştık. Mustafa hocam istanbula gitti yine ona ayrıntılı yaptırmak isterdim ama nasip artık. İnşallah bu bebeklerimizi de sağ Salim kucağımıza alırız

Ya ben yeni fark ettim seni kusura bakma ne olur. Benim kızım biraz hareketli çok yoruluyorum burayada arada göz atıyorum görmemişim seni. Mustafa hoca yok mu artık. ben bulunduğum ilde yaptıracağım detaylı ultrasonu cumartesi günü. Inşallah güzel şeyler duyarım. Günümüzde çok yakın birbirine belki aynı gün doğum yaparız

Yaa bende devleti bıraktım ahahahh Ama bizim buralar küçük devletler berbat şehir hastanesi olsa burda inan asla özele gitmem
Asla deme ankara sehir hastanesine gidiyorum aman aman dr yok full asistan covid sonrası artık hiç bir dr muayeneye inmiyor her brans için geçerli sadece vizite atıp ciddi bir vaka olursa asistan arıyor oyle geliyorlar. Ahmet diye gidiyorsun gencecik bir Ayşe çıkıyor karşına , fatma diye gidiyorsun Mehmet çıkıyor yani hadi asistan da olsa memmun kaldın diyelim aynı dr asla denk gelmiyor yine Ayşe ya da Ahmet e randevu alsan da bu sefer de ali veli Merve çıkıyor karşına sürekli dr ismi aynı olsa da asistan değişiyor sabit dr un yok bu çok kötü seni tanımıyor.. ek olarak asistanlar hocaları olmadan muayene olayına başlayınca aşırı bi kibir ve şımarma içinde oluyor egodan yanına yaklaşılmiyor eskiden hocası olurdu yanında ama şuan tek hakim olmak anlatılmaz yaşanır tavırları.. inan bana özele gidersin

Kızlar günaydıınyolu yarıladık çok şükürama ben oğluma hala isim bulamadım isim önerirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…