2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Maşallah 41 kere yaaa sağlıkla kucağına al canımmm

Çok teşekkür ederim çok açıklayıcı olmuş böyle 22 şubat en son adet tarihim
19 temmuz 21+0 --- 5 aylik
23 agustos 26+0 --- 6 aylik --- 2. Trimester bitti
20 eylul 30+0 --- 7 aylik
25 ekim 35+0 --- 8 aylik
29 kasim 40+0 --- 9 aylik saglikla insallah

Iki tarih arasinda hangisine yakinsan onu soyleyebilirsin yuvarlak hesap :)

benim karnım o kadar büyük ki ben daha girmeden 6 ya giriyorum yada 7 giriyorum diyorum mesela benım sat 6 subat ben 1 2 gun kala baslarım artık 7 ye giriyorum diye

Canım direk bakteri yazıyor zaten

Kızlar ben evde sling kullanmayı düşünüyorum. Kış bebesi olacakları için dışarda pek kanguru, sling kullanamam gibi geldi. Açıkçası bu sebeple de yüksek paralar ödemek istemedim. Bu sayfada eft ödemeleri için kampanya var, düşünenler belki incelemek ister. Kargoyla beraber 139 liraya geldi

Kızlar 23. hafta kaç aylık oluyor? 5 bucuk mu 6 mı?

Kafam karıştığında bu tabloya bakıyorum ben

Günaydın herkese,

Ben bu konuda düz mantık giderek, hafta hesabı yapmak yerine, SATa göre hesaplıyorum. Son adet tarihim 11 şubat mesela benim, 11 ağustosta 6 ayı doldurmuş olacağım yani (25+6). 11 kasım 9 ay olacak yani ortalama.

Merhaba,
Aslında kullanabilenler için yaz kış pratik oluyor kanguru ama şahsen ben ikisini de çok iyi marka almama karşın bebeğin hızla kilo alması ve doğumdan sonra yaşadığım bir takım bel sorunları nedeniyle ikisini de verimli kullanamadım, bebek arabası hep daha pratik geldi. O yüzden yüksek paralar ödemek istememekte çok haklısınız.

Ben de neyse ki atıp satmamışım ikisini de, şimdi kanguru fiyatlarına bakınca kalbime sancı girdi sağ salim doğarsa, bu sefer bel mel dinlemeyeceğim, her yere kanguruyla

Bu uzun açıklama beni de rahatlattı, arada benim de oluyordu. Kendimi normal diye sakinleştirsem de insan yine de endişe ediyor neden böyle oluyor diye.

Ayyy büyük şok 1 nısanda degıl ama hayır ben olsam mecbur inanırdım yaa doktor yalnıs mı bakmıstı dıye senın elınde test sonucun var Allahtan
Sonrasında da bacak arasını çok gördüm yoksa test sonucu da olsa insan şüphe duyuyor ay gözümle gördüm çıkıntıyı. Çok komikti
Ah maşallah bu bebeler hep böyle ama sağlıklı olsunlar da napalım sonraki ultrasonu bekleriz

İşini iyi yapan bir doktora rastlamana sevindim Aslında bir doktordan daha görüş almak bazen iyi oluyor.

Çok detaylı ifade etmişsiniz. Benzer sancıları ben de günlerdir yaşıyorum. Sanki otururken kaslarım yapışıyor da kalkınca açamıyorum kasıklarımı gibi. Bende idrar yolu enfeksiyonu da çıktı ama yalancı sancı mıdır nedir bilmiyorum. Evet stres bizim en büyük düşmanımız sanırım. Her şey geçiyor aslında bebeğimizin şu hassas birkaç ayını daha keyifle geçirmemiz lazım

Ben de skolyoz da var zaten, mont altına sling zor gelir gibi geldi. Bebek arabasıyla giderim gibi geliyor çoğu yere. Ama tabi sling iyi de çıkarsa yine yanıma alırım ne olur ne olmaz

Sen nipti testi yaptırdın o yüzden kesin ama güzel bir şaka yapmış bebiş size benim yengem hamile doğumu eylülde oğlan oğlan dedikleri kızmış meğer böyle karışıklıklar bir beni bulmaz benimkiler direk gösteriyor hiç naz filan yapayım bir gizem yaratayım yok herşey ortada.

Kızlar bende de çok kötü mide yanması reflü başladı. Sabah bir dilim ekmeği zor yedim, bulantı gibi de aynı zamanda üşüttüm mü bebekten dolayı mı anlamadım ama çok kötüyüm yarın eve dönüyorum ilk işim gaviscon a başlamak

Kafam karıştığında bu tabloya bakıyorum ben
Şu benim bile kafamı karıştırıyor bir tane doğurdum hala öğrenemedim aydan anlamıyor hafta söylüyorum etrafımdakiker de haftadan anlamıyor

Eklentiler

• 4AB328D4-7FC8-405F-986E-F21E468C43FD.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 76
Aynı şeyden mğzdaripim eski bulantılarım geldi resmen acı su geliyor böyle ama iştahımda çok açık yani yemek yemek istiyorum yiyince kötü oluyorum artık bebekler baskı yapıyor sanırım normal

Aynı şeyden mğzdaripim eski bulantılarım geldi resmen acı su geliyor böyle ama iştahımda çok açık yani yemek yemek istiyorum yiyince kötü oluyorum artık bebekler baskı yapıyor sanırım normal
Gerçekten çok kötü sanki tuvaletim var yapsam rahatlıcam gibi karnım sert ve yer yok yemek için çok bulantım da var inşallah geçer son aylarda nefes alamıyordum bebeğim yeri iyice daraldığı için yemekte yiyemiyordum bu erken başladı

Benim birde kafası yukarda çok rahatsız ediyor bu durum beni nefes alamıyorum ay inatcı dönmüyor da

Aynen öyle zaten ben 2 doktor takipli ilerledigim için 2 hafta sonra da diğer doktorda randevum var yani normalde 2 haftada bir görüyorum bebişimi ama araya bayram tatil vs girince 5 haftadır goremiyordum diğer kontrolde yüzünü daha net gösterir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…