2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benim oğlum philips aventin %98 tutulan emziğini de tutmadı kızlar. Başka emzik önerisi olan var mı? Sizinkiler hangisini tutuyor?
Benimki de tutmuyor
Isilik onlar canım.

Tamam canım o zaman yok geçmiyor zaten

Benim oğlum 3 gündür öyleydi. Memeyi mümkün değil almıyordu, aç emmek istiyor ama 5 dakika ağlama krizine giriyor kafasını sağa sola vuruyor.biberon versem hemen alıyordu, emmiyo diye biberon vermedim hemen, krizi geçince emdi şimdi biraz düzeldi

Benim kızım meme de emse mama da yese 2 saatte fazla nadir uyuyor. Uyuyorsa ellemiyorum ben 1 aydan sonra kendi ne zaman isterse o zaman emmesi normalmis uyandirmayin diyorlar. Uyuyorsa elleme bence
Valla her zaman olmasada uyuduğu gecelerde böyle oluyor bazen. Ama yinede içim rahat etmedi

Aynen valla öyle oldu galiba. Ay iyi bari içim rahatladı biraz

Canim gece beslenmesi icin; ilk ay 2 saatte 1, ikinci ay 3-4 saatte bir, ucuncu ay gece kaldirmiyoruz.

Acikcasi benimki uyusa 15 gunluk bir defa emzirirdim yeter. Uyku ileride buyuk sorun oluyor. Simdiden uyandirinca ileride de uyanip duruyorlar.
Ayy o zaman sıkıntı yok dimi. Bazen kendime sıkıntı yapıcak şeyler buluyorum galiba. Birde ben sadece anne sütüyle besliyorum mama vermiyorum canım burda çoğu arkadaş mamada kullanınca Bi acaba açmı kalır diye düşündüm gece

Yaa öylemi tamamdır canım o zaman pek ellemiyim ben

Ben gece de olsa 3 saati geçirmiyorum, emmiyorsa uyandırma ama uykuda emşyorsa 3 saat bana vicdanen iyi geliyor doktor sa 3 saatte bir gece dedi diye belki..
Canım her gece olmuyor zaten bir gece uyuyorsa diğer geceler ayakta tutuyor bizi sıpa o uyuduğu nadir geceler öyle olunca bir sorayım sizlere dedim

Zaten her gece olmuyor böyle canım bazen oluyor. Nadiren böyle uyuduğu gecelerde bende pek uyandırmak istemiyorum hem bende dinlenmiş oluyorum diğer türlü hem çok yorgun ve bitkin oluyorum hemde o huysuz oluyor uyandırınca. İlklerde bende 2 saatte bir emziriryordum canım. Artık zaten kendi ağlıyor acıkınca bezi dolunca o yüzden pekte darlamak istemiyorum bende yavrumu. Zaten kilosu da çok şükür iyi teşekkür ederim canım sağlıkla büyüsünler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…