2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Off off Allah sabır versin gerçekten binalar insanlara mezar oldu... Umarım sorumlular cezasını çeker.
Atak haftasında mi acaba canım Ekin de iki gündür emerken bi anda ağlamaya başlıyor. Sonra emmek istemiyor emzik verip sakinlestiriyorum falan uykusundan da tiz sesle ağlayarak uyanıyor sıçrıyor baya huzursuzlandı bugün de bu türlü uyuyamıyor hep kısa kısa uykular yaptı

Vallahi bilmiyorum hanımın derdi ne

Emerken kendini geriye atıyor, ağzını kilitliyor maalesef.

Kızlar nasılsınız ben 9.haftadayım atak haftası o yüzden huzursuz ve çok ağlak beni bitirdi kaç gündür. Artık buna bakıyorum ataklarına..siz nasılsınız bebişlerinşz nasıl okuyamadım çok sayfa birikmiş kızlar.

Eklentiler

• B19B0C36-9738-4F08-9914-C1674D5E559D.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar selam nasılsınız özledim foruma girmeyi biliyorsunuz yurtdısına cıkıp düzenımı kurmaya calısacaktım okdar zor bir surecki benım için bebek ve duzen kırmak yeni bir ülke depremın getırdıgı suregelen travma.. elhamdulillah suan iyiyim yerlestım sayılır ,sızlerde iyisinizdir bebişlerinizle beraber inşallah birde sormak istediğim bir sey var acaba halen kanamanın devam etmesi normal mı yogun sekılde devam edıyor 35. Gun kesildi 3 gun suan halen yogun devam edıyor kıpkırımızı sekılde normal mi acaba

Rabbim yardımcın olsun canım yaşadıkların kolay şeyler değil sonuçta hepsi düzene girecek inşallah canım benim 45. Gün hala leke geliyor ama açık pembemsi ve yoğun değil damla damla

Hangi ülkeye gittiniz cnm belki komşum olmusundur:)

Senden haber almak ne güzel canım regl olmuş olabilirsin, ben de çok yoğun kanamalı geçirdim lohusalığı ama şuan bitti çok şükür

Rabbim yardımcın olsun canım yaşadıkların kolay şeyler değil sonuçta hepsi düzene girecek inşallah canım benim 45. Gün hala leke geliyor ama açık pembemsi ve yoğun değil damla damla
Amin canım çok sagol iyi normaldir benimde o halde
Hangi ülkeye gittiniz cnm belki komşum olmusundur:)
Tunus tayız biz canım eşimi buraya doktoraya gonderdiler göreve ,cok az turk var buralarda ah keske komsum olsan cok yalnız hissedıyor buralarda insan
Senden haber almak ne güzel canım regl olmuş olabilirsin, ben de çok yoğun kanamalı geçirdim lohusalığı ama şuan bitti çok şükür
Sagol canım Umarım regldir bende kesildikten sonra tekrar yogun baslayınca regl olabılır dıye dusundum

Kızlar lekelenmem biteli 4 gün oluyor. Yeşil, kokusuz akıntım var. Sizce bu enfeksiyon mudur yoksa rahim kendini mi temizliyor acaba ? Böyle bir sey yaşayan oldu mu ?

Pazartesiden beri meme reddi benim oğlumda da var, inanılmaz mutsuzum o yüzden. Memeyi vermeye çalışırken çocuğa sanki zehir veriyormusum gibi katıla katıla ağlıyor
Mama veriyordum doymuyor diye, onu da azalttım. Burun da tıkalı serum fizyolojik damlatıp otri bebe ile çekiyorum bi nebze rahatlatıyor. Nebülizatör ile hava verdim bakalım bu gecemiz nasıl geçecek. İnşallah yavrular bir an önce atlatır bu meme reddini . Beni inanılmaz yıpratıyor çünkü

Off aynı biz şuan.. Öğlenden beri doğru düzgün uyumadı resmen hep kesik kesik 5-10 dklık uykular. Gözleri kayıyor şuan mesela ama yok dalmıyor. Neyse yine 5.hafta atağından daha iyi geldi bu bana sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…