Bence olur... Sonuncunun kiz olmasi da guzel olur. Sirin seker bi sey...cok tatli oluyorlarAha haaTamam olursa muhakkak yazarim Bu ara da esimin hep hayali ilk iki erkek souncu kiz olmasiymis adamin dilegi mi kabul olur belki
Off offHemen ölmusler canim. Kamera.kayitlarinda bina 7 sn icinde yikilmis. Zsten yataklarinda yorganlari uzerindeymis. Dusun benim bile.hep aklimdalar onlari dusunemiyorum. Bir an olsun aklimdan cikmiyorlar diyordu. Biz evlendik evleneli hatirliyorum hep tayin işiyle ugrasiyorladir Marastan cikmak icin.cok.ugrastilar ama olmadi cenazeleri cikti
Atak haftasında mi acaba canım Ekin de iki gündür emerken bi anda ağlamaya başlıyor. Sonra emmek istemiyor emzik verip sakinlestiriyorum falan uykusundan da tiz sesle ağlayarak uyanıyor sıçrıyor baya huzursuzlandı bugün de bu türlü uyuyamıyor hep kısa kısa uykular yaptıKızlar 1 haftadır sağlam bir meme reddi yaşıyorum. Sensörlü gibi 2 saatte uyanan bebe şimdi uzun uzun uyuyor ve meme emme anına geldiğinde çığlık kıyamet. İlk zamanlar hemen emziği kestim ama şimdi emziği bile emmiyor diyebilirim. Baya uğraştırıyor beni, dua edin
Dün üstelik tüm günüm burnunu açmakla geçti, başkası olsa derim ki bol bol emzir hastalığı atsın (eşim gripti ondan geçti bebeğe de) ama emmiyor ki bol bol hastalığı atsın.
Ben de en çok yatarak ve ayakta başlayıp oturarak emziriyorum. İlk kızımda da yaşamıştım; insanı müthiş derecede üzen bir olay ama çaresiz değil inşallahAllah yardımcımız olsun
Off offAllah sabır versin gerçekten binalar insanlara mezar oldu... Umarım sorumlular cezasını çeker.
Atak haftasında mi acaba canım Ekin de iki gündür emerken bi anda ağlamaya başlıyor. Sonra emmek istemiyor emzik verip sakinlestiriyorum falan uykusundan da tiz sesle ağlayarak uyanıyor sıçrıyor baya huzursuzlandı bugün de bu türlü uyuyamıyor hep kısa kısa uykular yaptı
Tazyige iyi geliyor mu bu yontemAyy Allah korumus, benim sutum tazyikli geldigi icin ben de uzanarak emziriyorum,daha dikkat edeyim
Eşin ben erkek istiyorum demesi gerekir o zaman kız olur :))O da erkek olsa ne yapacagimaslinda anneme mi cektim acaba diyorum ilk iki erkek 3. Kiz annemin. Esimde diyor garanti kiz olacagini bilsem isterim
Gaz canim gazdan yapiyor onu.Vallahi bilmiyorum hanımın derdi ne
Emerken kendini geriye atıyor, ağzını kilitliyor maalesef.
Rabbim yardımcın olsun canım yaşadıkların kolay şeyler değil sonuçta hepsi düzene girecek inşallahKızlar selam nasılsınız özledim foruma girmeyi biliyorsunuz yurtdısına cıkıp düzenımı kurmaya calısacaktım okdar zor bir surecki benım için bebek ve duzen kırmak yeni bir ülke depremın getırdıgı suregelen travma.. elhamdulillah suan iyiyim yerlestım sayılır ,sızlerde iyisinizdir bebişlerinizle beraber inşallahbirde sormak istediğim bir sey var acaba halen kanamanın devam etmesi normal mı yogun sekılde devam edıyor 35. Gun kesildi 3 gun suan halen yogun devam edıyor kıpkırımızı sekılde normal mi acaba
Hangi ülkeye gittiniz cnm belki komşum olmusundur:)Kızlar selam nasılsınız özledim foruma girmeyi biliyorsunuz yurtdısına cıkıp düzenımı kurmaya calısacaktım okdar zor bir surecki benım için bebek ve duzen kırmak yeni bir ülke depremın getırdıgı suregelen travma.. elhamdulillah suan iyiyim yerlestım sayılır ,sızlerde iyisinizdir bebişlerinizle beraber inşallahbirde sormak istediğim bir sey var acaba halen kanamanın devam etmesi normal mı yogun sekılde devam edıyor 35. Gun kesildi 3 gun suan halen yogun devam edıyor kıpkırımızı sekılde normal mi acaba
Gaz canim gazdan yapiyor onu.
Kızlar selam nasılsınız özledim foruma girmeyi biliyorsunuz yurtdısına cıkıp düzenımı kurmaya calısacaktım okdar zor bir surecki benım için bebek ve duzen kırmak yeni bir ülke depremın getırdıgı suregelen travma.. elhamdulillah suan iyiyim yerlestım sayılır ,sızlerde iyisinizdir bebişlerinizle beraber inşallahbirde sormak istediğim bir sey var acaba halen kanamanın devam etmesi normal mı yogun sekılde devam edıyor 35. Gun kesildi 3 gun suan halen yogun devam edıyor kıpkırımızı sekılde normal mi acaba
Amin canım çok sagolRabbim yardımcın olsun canım yaşadıkların kolay şeyler değil sonuçta hepsi düzene girecek inşallahcanım benim 45. Gün hala leke geliyor ama açık pembemsi ve yoğun değil damla damla
Tunus tayız biz canım eşimi buraya doktoraya gonderdiler göreve ,cok az turk var buralarda ah keske komsum olsan cok yalnız hissedıyor buralarda insanHangi ülkeye gittiniz cnm belki komşum olmusundur:)
Sagol canımSenden haber almak ne güzel canımregl olmuş olabilirsin, ben de çok yoğun kanamalı geçirdim lohusalığı ama şuan bitti çok şükür
Evet sutu tazyikli akanlar icin uzanarak emzirmek iyi oluyor.Tazyige iyi geliyor mu bu yontem
Evet öyle canım normalmişKızlar sizin bebeklerin de el ve ayakları soğuk mu ?
Benim oglumda da gaz krizi baslayinca altini acip bacaklari havaya kaldirdigimda cok guzel cikariyor. Uyuyup hsreketsiz kaldiklari icinde gaz birikiyor. Uyanikken bacak hareketleri yaptiriyorum. Oglum uykusuzluga da hic gelemiyor gazi tutmus uyuyayamamissa iyice huysuzlaniyor ve bizim zor saatlerimiz belli kucuk ama duzen suan belli. Sabah 9 10 u atlattim mi rahat oluyor. Bir taraftan bebek agliyor bir taraftan ogluma kahvalti hazirlamam lazim 2 cocuklu anneye emzik şart biraz susturuyor en azindan.
Pazartesiden beri meme reddi benim oğlumda da var, inanılmaz mutsuzum o yüzden. Memeyi vermeye çalışırken çocuğa sanki zehir veriyormusum gibi katıla katıla ağlıyorKızlar 1 haftadır sağlam bir meme reddi yaşıyorum. Sensörlü gibi 2 saatte uyanan bebe şimdi uzun uzun uyuyor ve meme emme anına geldiğinde çığlık kıyamet. İlk zamanlar hemen emziği kestim ama şimdi emziği bile emmiyor diyebilirim. Baya uğraştırıyor beni, dua edin
Dün üstelik tüm günüm burnunu açmakla geçti, başkası olsa derim ki bol bol emzir hastalığı atsın (eşim gripti ondan geçti bebeğe de) ama emmiyor ki bol bol hastalığı atsın.
Ben de en çok yatarak ve ayakta başlayıp oturarak emziriyorum. İlk kızımda da yaşamıştım; insanı müthiş derecede üzen bir olay ama çaresiz değil inşallahAllah yardımcımız olsun
Off aynı biz şuan.. Öğlenden beri doğru düzgün uyumadı resmen hep kesik kesik 5-10 dklık uykular. Gözleri kayıyor şuan mesela ama yok dalmıyor. Neyse yine 5.hafta atağından daha iyi geldi bu bana sankiOff offAllah sabır versin gerçekten binalar insanlara mezar oldu... Umarım sorumlular cezasını çeker.
Atak haftasında mi acaba canım Ekin de iki gündür emerken bi anda ağlamaya başlıyor. Sonra emmek istemiyor emzik verip sakinlestiriyorum falan uykusundan da tiz sesle ağlayarak uyanıyor sıçrıyor baya huzursuzlandı bugün de bu türlü uyuyamıyor hep kısa kısa uykular yaptı
Benim de bitti sarı sarı geliyorKızlar lekelenmem biteli 4 gün oluyor. Yeşil, kokusuz akıntım var. Sizce bu enfeksiyon mudur yoksa rahim kendini mi temizliyor acaba ? Böyle bir sey yaşayan oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?