2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Mamayi kabul ediyor mu peki. Meme.reddi asiri zor doktora goturdun mu canim yogun gazdan yapiyordur belki.

Off aynı biz şuan.. Öğlenden beri doğru düzgün uyumadı resmen hep kesik kesik 5-10 dklık uykular. Gözleri kayıyor şuan mesela ama yok dalmıyor. Neyse yine 5.hafta atağından daha iyi geldi bu bana sanki
Allah aşkına kaç gün sürüyor bu 5. Hafta atağı, ben atak olacağım yoksa

Omuzda pek gaz çıkmıyor dizinde yapiyormusun karnı sıkışınca daha iyi çıkıyor

Kızlar sizin bebeklerin de el ve ayakları soğuk mu ?
Elleri soğuk canim ama yüzü ve ensesi sıcak olduğu için dikkate almadım ben
Off aynı biz şuan.. Öğlenden beri doğru düzgün uyumadı resmen hep kesik kesik 5-10 dklık uykular. Gözleri kayıyor şuan mesela ama yok dalmıyor. Neyse yine 5.hafta atağından daha iyi geldi bu bana sanki
Sorma artik pes edip akşam 7 de bir uyudu yeni uyandi simdi gece nasıl gececek bakalim
Benim de bitti sarı sarı geliyor
Acaba normal mi bilemedim ben de

Sorma artik pes edip akşam 7 de bir uyudu yeni uyandi simdi gece nasıl gececek bakalim

Bizimki hala uyumadı Dün gece baya uyudu ama önce deliksiz 3 buçuk saat sonra emdi tekrar bi 3 saat uyudu. Umarım bu gece de böyle olur yoksa ben pert ben iptalll

Ben de bilemedim pek önemsemedim de insallah prob değildir ya

Akşam 6dan bu yana uyutamadik, ne oluyor bu çocuklara bilen var mi? Ilk kez oluyor. 1. Atak zamani diyor ama bu böyle bisey mi

Kuzum o tek seferlik değilmi ya ilk çocuk 30tl ikinci çocuk 400 tl üçüncü 600 tl tek sefer diye biliyorum

Cnm ben bazen bunu bazen normal kundak kullanıyorum ama normal kundakta bazen sinirleniyor bunda çok daha rahat ediyor.
Bir alayım deneyelim bakalım uyurken kolları havaya kalkıyor düşünce de sıçrıyor kendini uyandırıyor
9 kilo yazıyor, ay olarak yazanlar da var biz iki aya yaklaştık geç kaldım sanırım zaten bizde sağ olalım kucağa alıştırmışız orda cok rahat ama bana zor
M miniktostos bak böyle yatıyor çok seviyor geçen gün mutfağa aldık o yattı bakındı biz annemle sarma sardık
Ne kadar da şık bir bayan
Yaa ne güzelmiş sevindim durmasına, oto koltuğu ortada bizimde ona koyuyorum bende biraz biraz alışıyor gibi
Cıktınız mı canım, nasıl geçti
Kızlar sizin bebeklerin de el ve ayakları soğuk mu ?
Evet ayakları sanki buzda kalmış gibi her alt açışımda bu ne diyorum yaa ama normalmiş vücudu sıcak çünkü

En azından dil olarak komşu olmuşuz Fransızca:)

Ya kızlar bu senenin modası burun tikanmasiminya nedir bu bebeklerin çektiği benim kızda aynı dertten muzdarip

Ben de bilemedim pek önemsemedim de insallah prob değildir ya
Değildir canim merak etme
Akşam 6dan bu yana uyutamadik, ne oluyor bu çocuklara bilen var mi? Ilk kez oluyor. 1. Atak zamani diyor ama bu böyle bisey mi
Tam olarak böyle bişey
Kuzum o tek seferlik değilmi ya ilk çocuk 30tl ikinci çocuk 400 tl üçüncü 600 tl tek sefer diye biliyorum
Evet canim tek sefer yatıyor
kilo yazıyor, ay olarak yazanlar da var biz iki aya yaklaştık geç kaldım sanırım zaten bizde sağ olalım kucağa alıştırmışız orda cok rahat ama bana zor
Yok canım zaten kullanim için 2 ayi doldurmasi öneriliyor hatta 3 ay diyen bile var geç kalmadın yani

Şuan ben de yapamam memeleri.cok buyuk.olanlar daha guzel yapiyordurBen sirt ustu yatirip ustune cokuyordum. Bebek baya buyuyunce yan yatarak emzirebildim.
Ya çok komik çıktık ama bütün dışarda olduğumuz süre boyunca arya hakkında konuşup fotoğraflarına baktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…