Mamayi kabul ediyor mu peki. Meme.reddi asiri zor doktora goturdun mu canim yogun gazdan yapiyordur belki.Pazartesiden beri meme reddi benim oğlumda da var, inanılmaz mutsuzum o yüzden. Memeyi vermeye çalışırken çocuğa sanki zehir veriyormusum gibi katıla katıla ağlıyor
Mama veriyordum doymuyor diye, onu da azalttım. Burun da tıkalı serum fizyolojik damlatıp otri bebe ile çekiyorum bi nebze rahatlatıyor. Nebülizatör ile hava verdim bakalım bu gecemiz nasıl geçecek. İnşallah yavrular bir an önce atlatır bu meme reddini . Beni inanılmaz yıpratıyor çünkü
Mamayı kabul ediyor, sütü sağınca biberon ile öyle de içiyorMamayi kabul ediyor mu peki. Meme.reddi asiri zor doktora goturdun mu canim yogun gazdan yapiyordur belki.
Allah aşkına kaç gün sürüyor bu 5. Hafta atağı, ben atak olacağım yoksaOff aynı biz şuan.. Öğlenden beri doğru düzgün uyumadı resmen hep kesik kesik 5-10 dklık uykular. Gözleri kayıyor şuan mesela ama yok dalmıyor. Neyse yine 5.hafta atağından daha iyi geldi bu bana sanki
Omuzda pek gaz çıkmıyor dizinde yapiyormusun karnı sıkışınca daha iyi çıkıyorBenim kızım da uyurken kusuyor. O kadar hafif uyuyorum ki hık dese uyanacak şekilde. Sonra da anne pertEmme gaz çıkaramama ( deniyorum deniyorum olmuyor ) tekrar gazlanma ağlama tekrar meme ağlama bu döngüden sanki hiç çıkamayacağız gibi.
Elleri soğuk canim ama yüzü ve ensesi sıcak olduğu için dikkate almadım benKızlar sizin bebeklerin de el ve ayakları soğuk mu ?
Sorma artik pes edip akşam 7 de bir uyudu yeni uyandi simdi gece nasıl gececek bakalimOff aynı biz şuan.. Öğlenden beri doğru düzgün uyumadı resmen hep kesik kesik 5-10 dklık uykular. Gözleri kayıyor şuan mesela ama yok dalmıyor. Neyse yine 5.hafta atağından daha iyi geldi bu bana sanki
Acaba normal mi bilemedim ben deBenim de bitti sarı sarı geliyor
Valla bizim 1 hafta falan sürdü yanlış hatırlamıyorsamAllah aşkına kaç gün sürüyor bu 5. Hafta atağı, ben atak olacağım yoksa
Bizimki hala uyumadıElleri soğuk canim ama yüzü ve ensesi sıcak olduğu için dikkate almadım ben
Sorma artik pes edip akşam 7 de bir uyudu yeni uyandi simdi gece nasıl gececek bakalim
Acaba normal mi bilemedim ben de
Ben de bilemedim pek önemsemedim de insallah prob değildir yaElleri soğuk canim ama yüzü ve ensesi sıcak olduğu için dikkate almadım ben
Sorma artik pes edip akşam 7 de bir uyudu yeni uyandi simdi gece nasıl gececek bakalim
Acaba normal mi bilemedim ben de
Kuzum o tek seferlik değilmi ya ilk çocuk 30tl ikinci çocuk 400 tl üçüncü 600 tl tek sefer diye biliyorumSgk dan başvuruluyor canim ona. Benim eşim doğum evragini götürdü o sekilde hesabima yatirdilar 300 küsur bir para Rapor Paranin nasıl yatacağı da müşavirin ya da işyerinde bu işi kim yapıyorsa muhasebede raporu nasıl işleyeceğine bağlı. Aylık ödeme olarak almak istiyorsan onu bildir ki o şekilde sistemde her ay onaylasinlar raporunu. Benim 2 aydir tıkır tıkır yatti hesabima.
Bir alayım deneyelim bakalım uyurken kolları havaya kalkıyor düşünce de sıçrıyor kendini uyandırıyorCnm ben bazen bunu bazen normal kundak kullanıyorum ama normal kundakta bazen sinirleniyor bunda çok daha rahat ediyor.
9 kilo yazıyor, ay olarak yazanlar da var biz iki aya yaklaştık geç kaldım sanırımCanım verme bakalım bi de öyle dene nasıl olacak
Ben de sabahları yanıma alıyorum ama hiç emzirmedim yatarken emzirmeyi beceremiyorum zatenyanımda çok huzurlu uyuyor sabahları uyanıp durmuyor.
Kesinlikle daha açmaya başlarken pirtlamalar başlıyorEkin de bu sabah 5 saat uyku yapti ve gazla uyandi Hemen altını açtım pirtlamalardan sonra rahatladı
Canım gün içinde mesela mutfakta işim mi var ya da uyumadı yemek mi yiyeceğim koyuyorum ana kucağına duruyor ben de işimi yapıyorum. Ya da uykuya dalamadiysa koyuyorum sallıyorum uyuyor. Titreşim olduğu için sakinlestiriyor baya. Ama ne zamana kadar kullanılır inan bilmiyorum. Bebeğe de bağlı biraz 5 -6 ay falan kullanilir bence en az 5 aydan sonra da uyuyacağında falan kullanilir bence
Ne kadar da şık bir bayanM miniktostos bak böyle yatıyor çok seviyorgeçen gün mutfağa aldık o yattı bakındı biz annemle sarma sardık
Cıktınız mı canım, nasıl geçtiKızlar bugün ilk defa aryayı anneme bırakıp dışarı çıkıcam çok heyecanlıyızbuzlukta ki sütlerden götürücem anneme çok değil 2 saat durucam ama acıkırsa diye götürüyorum buzluktan çıkarıp direk götürüp annemin buzluğuna koysam nolur 5 dakikalık yol
Evet ayakları sanki buzda kalmış gibi her alt açışımda bu ne diyorum yaa ama normalmiş vücudu sıcak çünküKızlar sizin bebeklerin de el ve ayakları soğuk mu ?
En azından dil olarak komşu olmuşuz Fransızca:)Amin canım çok sagoliyi normaldir benimde o halde
Tunus tayız biz canım eşimi buraya doktoraya gonderdiler göreve ,cok az turk var buralarda ah keske komsum olsan cok yalnız hissedıyor buralarda insan
Sagol canımUmarım regldir bende kesildikten sonra tekrar yogun baslayınca regl olabılır dıye dusundum
Evet ya buz gibi patik giydiriyorul yine sogukKızlar sizin bebeklerin de el ve ayakları soğuk mu ?
Bazen uzun uyuyor emmeye çalışırken birden süt patlama yapıyor resmen çocukta ememiyor ben perişan oluyorumEvet sutu tazyikli akanlar icin uzanarak emzirmek iyi oluyor.
Değildir canim merak etmeBen de bilemedim pek önemsemedim de insallah prob değildir ya
Tam olarak böyle bişeyAkşam 6dan bu yana uyutamadik, ne oluyor bu çocuklara bilen var mi? Ilk kez oluyor. 1. Atak zamani diyor ama bu böyle bisey mi
Evet canim tek sefer yatıyorKuzum o tek seferlik değilmi ya ilk çocuk 30tl ikinci çocuk 400 tl üçüncü 600 tl tek sefer diye biliyorum
Yok canım zaten kullanim için 2 ayi doldurmasi öneriliyor hatta 3 ay diyen bile var geç kalmadın yanikilo yazıyor, ay olarak yazanlar da var biz iki aya yaklaştık geç kaldım sanırımzaten bizde sağ olalım kucağa alıştırmışız orda cok rahat ama bana zor
Emzirmeden önce ön sütü sağarsan daha rahat olur canımBazen uzun uyuyor emmeye çalışırken birden süt patlama yapıyor resmen çocukta ememiyor ben perişan oluyorum
Soğuk canım normal diye biliyorumKızlar sizin bebeklerin de el ve ayakları soğuk mu ?
Şuan ben de yapamam memeleri.cok buyuk.olanlar daha guzel yapiyordurBen sirt ustu yatirip ustune cokuyordum. Bebek baya buyuyunce yan yatarak emzirebildim.
Ya çok komik çıktık ama bütün dışarda olduğumuz süre boyunca arya hakkında konuşup fotoğraflarına baktıkBir alayım deneyelim bakalım uyurken kolları havaya kalkıyor düşünce de sıçrıyor kendini uyandırıyor
9 kilo yazıyor, ay olarak yazanlar da var biz iki aya yaklaştık geç kaldım sanırımzaten bizde sağ olalım kucağa alıştırmışız orda cok rahat ama bana zor
Ne kadar da şık bir bayan
Yaa ne güzelmiş sevindim durmasına, oto koltuğu ortada bizimde ona koyuyorum bende biraz biraz alışıyor gibi
Cıktınız mı canım, nasıl geçti
Evet ayakları sanki buzda kalmış gibi her alt açışımda bu ne diyorum yaa ama normalmiş vücudu sıcak çünkü
Gerçekten ne çektik yYa kızlar bu senenin modası burun tikanmasiminya nedir bu bebeklerin çektiği benim kızda aynı dertten muzdarip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?