- 29 Temmuz 2022
- 1.129
- 2.633
- 83
- 34
Tamam ben bu işi bir araştırayım o zaman inşallah aldığımda elimde patlamaz baktım da fiyatlar iyice uçmuşDeğildir canim merak etme
Tam olarak böyle bişey
Evet canim tek sefer yatıyor
Yok canım zaten kullanim için 2 ayi doldurmasi öneriliyor hatta 3 ay diyen bile var geç kalmadın yani
Biogia verdiğim gün hiç uykuya dalamadı, gözleri kıpkırmızıydı ve gece sabahladık çığlık çığlığa ağladı resmen. Bir iki gün ara verip tekrar denedim. İlk gün biraz huzursuzdu ama birkaç gündür daha rahat. Sanırım bağırsaklarda hareket olunca huzursuzlanıyorlar. O ağlamaları aynı şekilde devam etseydi bırakacaktım.Gunaydin kizlar,kizim sabah bes bucukta uyuyabildi,bakalim bugunde aynisi olursa doktora goturecegim,bugun 29 gunluk oldu,simdiye kadar gaz sancilari oluyordu ama hic bu kadar olmamisti,biogaia verdim o mu iyi gelmedi anlamadim ki
Omuzda ben de çıkaramıyorum. Ya göğsüme yüz üstü yatırıp sırtını sıvazlıyordu ya da kol altlarından tutup kaldırıyorum. Dik pozisyonda birkaç kez aşağı yukarı yapınca hemen çıkarıyor.Benim kızım da uyurken kusuyor. O kadar hafif uyuyorum ki hık dese uyanacak şekilde. Sonra da anne pertEmme gaz çıkaramama ( deniyorum deniyorum olmuyor ) tekrar gazlanma ağlama tekrar meme ağlama bu döngüden sanki hiç çıkamayacağız gibi.
Çok geçmiş olsunKızlar merhaba nasılsınız? Mesajıma ne güzel cevaplar yazmışsınız. Daha sonra cevap yazacağım biz dün geceden beri hastanedeyiz, Tibet ateşlendi. En yüksek 38.3’ü gördük ama daha 17 günlük olduğu için araştırıyorlar neden olduğunu. Enfeksiyon değeri normal çıktı virüslerden de Covid grip influenza bakıldı değil diğerlerinede bakılacak Kan alındı sonuç bekliyoruz. Menenjit bakıldı oda değil, virüs kaynaklı istedi onlarda antibiyotik işe yaramıyor nasıl olacak bilmiyorum. Şimdilik müşahade altında tutuyorlar. Bugün de hastanede kalacağız. İlk 40 gün içinde bebeğinde ateş olan oldu mu benim gibi? Bilenler biliyordur yurtdışındayım burada da ne olduğunu bilmeden bırakmıyorlar, inşallah önemli bir şey yoktur. Bugün gene biraz ateşlendi ama çok yüksek çıkmadı ateşi, çıkan çıkmayan test sonuçlarını beklemeden zaten antibiyotik tedavisine falan başladılar. minicik el kadar bebek belinden sıvı aldılar serum taktılar, kat eter taktılar. Çok canım sıkkın, dua edin çabucak iyileşsin.
Menenjit olabilir mi diye kontrol etmek için,ciddi bir rahatsızlık olduğundan bakmaları gerekiyormuşOmuzda ben de çıkaramıyorum. Ya göğsüme yüz üstü yatırıp sırtını sıvazlıyordu ya da kol altlarından tutup kaldırıyorum. Dik pozisyonda birkaç kez aşağı yukarı yapınca hemen çıkarıyor.
Çok geçmiş olsuninşaallah önemli bir sorun yoktur da çabucak bulurlar neden olduğunu. Belden neden sıvı alındı?
Evet ben arapça biliyorum ama hep fransızca buralar arapça bilenler dahi fransızca arapça karısık konusuyor anlasılmıyor arapçalarıEn azından dil olarak komşu olmuşuz Fransızca:)
Çok gecmiş olsunKızlar merhaba nasılsınız? Mesajıma ne güzel cevaplar yazmışsınız. Daha sonra cevap yazacağım biz dün geceden beri hastanedeyiz, Tibet ateşlendi. En yüksek 38.3’ü gördük ama daha 17 günlük olduğu için araştırıyorlar neden olduğunu. Enfeksiyon değeri normal çıktı virüslerden de Covid grip influenza bakıldı değil diğerlerinede bakılacak Kan alındı sonuç bekliyoruz. Menenjit bakıldı oda değil, virüs kaynaklı istedi onlarda antibiyotik işe yaramıyor nasıl olacak bilmiyorum. Şimdilik müşahade altında tutuyorlar. Bugün de hastanede kalacağız. İlk 40 gün içinde bebeğinde ateş olan oldu mu benim gibi? Bilenler biliyordur yurtdışındayım burada da ne olduğunu bilmeden bırakmıyorlar, inşallah önemli bir şey yoktur. Bugün gene biraz ateşlendi ama çok yüksek çıkmadı ateşi, çıkan çıkmayan test sonuçlarını beklemeden zaten antibiyotik tedavisine falan başladılar. minicik el kadar bebek belinden sıvı aldılar serum taktılar, kat eter taktılar. Çok canım sıkkın, dua edin çabucak iyileşsin.
Çok çok geçmiş olsun bütün dualarım sizinleKızlar merhaba nasılsınız? Mesajıma ne güzel cevaplar yazmışsınız. Daha sonra cevap yazacağım biz dün geceden beri hastanedeyiz, Tibet ateşlendi. En yüksek 38.3’ü gördük ama daha 17 günlük olduğu için araştırıyorlar neden olduğunu. Enfeksiyon değeri normal çıktı virüslerden de Covid grip influenza bakıldı değil diğerlerinede bakılacak Kan alındı sonuç bekliyoruz. Menenjit bakıldı oda değil, virüs kaynaklı istedi onlarda antibiyotik işe yaramıyor nasıl olacak bilmiyorum. Şimdilik müşahade altında tutuyorlar. Bugün de hastanede kalacağız. İlk 40 gün içinde bebeğinde ateş olan oldu mu benim gibi? Bilenler biliyordur yurtdışındayım burada da ne olduğunu bilmeden bırakmıyorlar, inşallah önemli bir şey yoktur. Bugün gene biraz ateşlendi ama çok yüksek çıkmadı ateşi, çıkan çıkmayan test sonuçlarını beklemeden zaten antibiyotik tedavisine falan başladılar. minicik el kadar bebek belinden sıvı aldılar serum taktılar, kat eter taktılar. Çok canım sıkkın, dua edin çabucak iyileşsin.
Yapıyorum onda da kusuyor.Omuzda pek gaz çıkmıyor dizinde yapiyormusun karnı sıkışınca daha iyi çıkıyor
Normal o zaman. 2 çorap giydiriyorum gene buzEvet ya buz gibi patik giydiriyorul yine soguk
Gel sarılalım atak döneminde olan anneBu atak zımbırtısı kaç gün sürüyor
Çok çok geçmiş olsun canım, inşallah önemli bir şey yoktur.Kızlar merhaba nasılsınız? Mesajıma ne güzel cevaplar yazmışsınız. Daha sonra cevap yazacağım biz dün geceden beri hastanedeyiz, Tibet ateşlendi. En yüksek 38.3’ü gördük ama daha 17 günlük olduğu için araştırıyorlar neden olduğunu. Enfeksiyon değeri normal çıktı virüslerden de Covid grip influenza bakıldı değil diğerlerinede bakılacak Kan alındı sonuç bekliyoruz. Menenjit bakıldı oda değil, virüs kaynaklı istedi onlarda antibiyotik işe yaramıyor nasıl olacak bilmiyorum. Şimdilik müşahade altında tutuyorlar. Bugün de hastanede kalacağız. İlk 40 gün içinde bebeğinde ateş olan oldu mu benim gibi? Bilenler biliyordur yurtdışındayım burada da ne olduğunu bilmeden bırakmıyorlar, inşallah önemli bir şey yoktur. Bugün gene biraz ateşlendi ama çok yüksek çıkmadı ateşi, çıkan çıkmayan test sonuçlarını beklemeden zaten antibiyotik tedavisine falan başladılar. minicik el kadar bebek belinden sıvı aldılar serum taktılar, kat eter taktılar. Çok canım sıkkın, dua edin çabucak iyileşsin.
Bizim de yeni uyudu iftardan beri tükendim yaGel sarılalım atak döneminde olan anne2-7 gün sürer diye okudum , 5. Hafta atağı için. Pazartesiden beri heyheyleri üstünde benim oğlanın, az kaldı diye umut ediyorum
Cook.gecmis olsun. Benim gecen hafta Acile sarilik icin goturdugumde 37.7 cikmisti sarilik ates yapar demislerdi ama oglumun sariligi aman aman yuksek degildi 10.5 ti. ben evde kendim olctugumde 37.5 ti genelde. Sonra ertesi gunu.cocuk doktoruna goturdum bana 37.5 bebek icin normal cok sarip sarmaladigimiz icin de ates yuksek cikar dedi. Tibetin atesi şuan nasilKızlar merhaba nasılsınız? Mesajıma ne güzel cevaplar yazmışsınız. Daha sonra cevap yazacağım biz dün geceden beri hastanedeyiz, Tibet ateşlendi. En yüksek 38.3’ü gördük ama daha 17 günlük olduğu için araştırıyorlar neden olduğunu. Enfeksiyon değeri normal çıktı virüslerden de Covid grip influenza bakıldı değil diğerlerinede bakılacak Kan alındı sonuç bekliyoruz. Menenjit bakıldı oda değil, virüs kaynaklı istedi onlarda antibiyotik işe yaramıyor nasıl olacak bilmiyorum. Şimdilik müşahade altında tutuyorlar. Bugün de hastanede kalacağız. İlk 40 gün içinde bebeğinde ateş olan oldu mu benim gibi? Bilenler biliyordur yurtdışındayım burada da ne olduğunu bilmeden bırakmıyorlar, inşallah önemli bir şey yoktur. Bugün gene biraz ateşlendi ama çok yüksek çıkmadı ateşi, çıkan çıkmayan test sonuçlarını beklemeden zaten antibiyotik tedavisine falan başladılar. minicik el kadar bebek belinden sıvı aldılar serum taktılar, kat eter taktılar. Çok canım sıkkın, dua edin çabucak iyileşsin.
Cok mu abartmislar acaba 38.3 aman aman bir ates degilki.Menenjit olabilir mi diye kontrol etmek için,ciddi bir rahatsızlık olduğundan bakmaları gerekiyormuş
Aynı durumdayızBizim de yeni uyudu iftardan beri tükendim ya
Google aramasi yaptigimda sikayetvarda ayni sekilde yazanlar olmus,demekki her bebekte ayni etkiyi yapmiyor,ben mecbur kalmadikca kullanmayi dusunmuyorum.Oyle ya da boyle gaz sancilari oluyor uc dort aya kadar bol bol masaj yapacagim.Biogia verdiğim gün hiç uykuya dalamadı, gözleri kıpkırmızıydı ve gece sabahladık çığlık çığlığa ağladı resmen. Bir iki gün ara verip tekrar denedim. İlk gün biraz huzursuzdu ama birkaç gündür daha rahat. Sanırım bağırsaklarda hareket olunca huzursuzlanıyorlar. O ağlamaları aynı şekilde devam etseydi bırakacaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?