2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Değildir canim merak etme

Tam olarak böyle bişey

Evet canim tek sefer yatıyor

Yok canım zaten kullanim için 2 ayi doldurmasi öneriliyor hatta 3 ay diyen bile var geç kalmadın yani
Tamam ben bu işi bir araştırayım o zaman inşallah aldığımda elimde patlamaz baktım da fiyatlar iyice uçmuş

Biliyor musunuz benim kızım gecelerin hakimi oldu ya resmen rutin oldu 3-4 gibi uyuması bir de saat 12:00’den sonra bir huysuzlanıyor bir ağlamalar bi kucak istemeler Çılgınlar gibi memeye saldırmalar bu ne demek ya kolik değil bence çünkü sürekli ağlamıyor gaz sancısı desem oda değil ayağa kalkıp gezdirince susuyor çünkü etrafa bakıyor çok mutlu

Gunaydin kizlar,kizim sabah bes bucukta uyuyabildi,bakalim bugunde aynisi olursa doktora goturecegim,bugun 29 gunluk oldu,simdiye kadar gaz sancilari oluyordu ama hic bu kadar olmamisti,biogaia verdim o mu iyi gelmedi anlamadim ki
Biogia verdiğim gün hiç uykuya dalamadı, gözleri kıpkırmızıydı ve gece sabahladık çığlık çığlığa ağladı resmen. Bir iki gün ara verip tekrar denedim. İlk gün biraz huzursuzdu ama birkaç gündür daha rahat. Sanırım bağırsaklarda hareket olunca huzursuzlanıyorlar. O ağlamaları aynı şekilde devam etseydi bırakacaktım.

Kızlar merhaba nasılsınız? Mesajıma ne güzel cevaplar yazmışsınız. Daha sonra cevap yazacağım biz dün geceden beri hastanedeyiz, Tibet ateşlendi. En yüksek 38.3’ü gördük ama daha 17 günlük olduğu için araştırıyorlar neden olduğunu. Enfeksiyon değeri normal çıktı virüslerden de Covid grip influenza bakıldı değil diğerlerinede bakılacak Kan alındı sonuç bekliyoruz. Menenjit bakıldı oda değil, virüs kaynaklı istedi onlarda antibiyotik işe yaramıyor nasıl olacak bilmiyorum. Şimdilik müşahade altında tutuyorlar. Bugün de hastanede kalacağız. İlk 40 gün içinde bebeğinde ateş olan oldu mu benim gibi? Bilenler biliyordur yurtdışındayım burada da ne olduğunu bilmeden bırakmıyorlar, inşallah önemli bir şey yoktur. Bugün gene biraz ateşlendi ama çok yüksek çıkmadı ateşi, çıkan çıkmayan test sonuçlarını beklemeden zaten antibiyotik tedavisine falan başladılar. minicik el kadar bebek belinden sıvı aldılar serum taktılar, kat eter taktılar. Çok canım sıkkın, dua edin çabucak iyileşsin.

Omuzda ben de çıkaramıyorum. Ya göğsüme yüz üstü yatırıp sırtını sıvazlıyordu ya da kol altlarından tutup kaldırıyorum. Dik pozisyonda birkaç kez aşağı yukarı yapınca hemen çıkarıyor.

Çok geçmiş olsun inşaallah önemli bir sorun yoktur da çabucak bulurlar neden olduğunu. Belden neden sıvı alındı?

Menenjit olabilir mi diye kontrol etmek için,ciddi bir rahatsızlık olduğundan bakmaları gerekiyormuş

Çok gecmiş olsun

Çok çok geçmiş olsun bütün dualarım sizinle

Çok çok geçmiş olsun canım, inşallah önemli bir şey yoktur.
Ne güzel aslında her şeyi araştırıp içinde şüphe bırakmıyorlar , önemli bir şey çıkmayacak inşallah, Allah'ın izniyle

Cook.gecmis olsun. Benim gecen hafta Acile sarilik icin goturdugumde 37.7 cikmisti sarilik ates yapar demislerdi ama oglumun sariligi aman aman yuksek degildi 10.5 ti. ben evde kendim olctugumde 37.5 ti genelde. Sonra ertesi gunu.cocuk doktoruna goturdum bana 37.5 bebek icin normal cok sarip sarmaladigimiz icin de ates yuksek cikar dedi. Tibetin atesi şuan nasil

Meme ucunda süt kabarcigi ya da Süt incisi denilen durumu yasayan oldu mu ? Ağrısını gidermek için ne yapılabilir bilen var midir ?

Google aramasi yaptigimda sikayetvarda ayni sekilde yazanlar olmus,demekki her bebekte ayni etkiyi yapmiyor,ben mecbur kalmadikca kullanmayi dusunmuyorum.Oyle ya da boyle gaz sancilari oluyor uc dort aya kadar bol bol masaj yapacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…