- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 133
- 35
Çok geçmiş olsun canım benim inşallah bir an önce güzel haberler alırsınız galibaKızlar merhaba nasılsınız? Mesajıma ne güzel cevaplar yazmışsınız. Daha sonra cevap yazacağım biz dün geceden beri hastanedeyiz, Tibet ateşlendi. En yüksek 38.3’ü gördük ama daha 17 günlük olduğu için araştırıyorlar neden olduğunu. Enfeksiyon değeri normal çıktı virüslerden de Covid grip influenza bakıldı değil diğerlerinede bakılacak Kan alındı sonuç bekliyoruz. Menenjit bakıldı oda değil, virüs kaynaklı istedi onlarda antibiyotik işe yaramıyor nasıl olacak bilmiyorum. Şimdilik müşahade altında tutuyorlar. Bugün de hastanede kalacağız. İlk 40 gün içinde bebeğinde ateş olan oldu mu benim gibi? Bilenler biliyordur yurtdışındayım burada da ne olduğunu bilmeden bırakmıyorlar, inşallah önemli bir şey yoktur. Bugün gene biraz ateşlendi ama çok yüksek çıkmadı ateşi, çıkan çıkmayan test sonuçlarını beklemeden zaten antibiyotik tedavisine falan başladılar. minicik el kadar bebek belinden sıvı aldılar serum taktılar, kat eter taktılar. Çok canım sıkkın, dua edin çabucak iyileşsin.
5. GündeyizGel sarılalım atak döneminde olan anne2-7 gün sürer diye okudum , 5. Hafta atağı için. Pazartesiden beri heyheyleri üstünde benim oğlanın, az kaldı diye umut ediyorum
Ha gayret5. Gündeyiz
Kızlar merhaba nasılsınız? Mesajıma ne güzel cevaplar yazmışsınız. Daha sonra cevap yazacağım biz dün geceden beri hastanedeyiz, Tibet ateşlendi. En yüksek 38.3’ü gördük ama daha 17 günlük olduğu için araştırıyorlar neden olduğunu. Enfeksiyon değeri normal çıktı virüslerden de Covid grip influenza bakıldı değil diğerlerinede bakılacak Kan alındı sonuç bekliyoruz. Menenjit bakıldı oda değil, virüs kaynaklı istedi onlarda antibiyotik işe yaramıyor nasıl olacak bilmiyorum. Şimdilik müşahade altında tutuyorlar. Bugün de hastanede kalacağız. İlk 40 gün içinde bebeğinde ateş olan oldu mu benim gibi? Bilenler biliyordur yurtdışındayım burada da ne olduğunu bilmeden bırakmıyorlar, inşallah önemli bir şey yoktur. Bugün gene biraz ateşlendi ama çok yüksek çıkmadı ateşi, çıkan çıkmayan test sonuçlarını beklemeden zaten antibiyotik tedavisine falan başladılar. minicik el kadar bebek belinden sıvı aldılar serum taktılar, kat eter taktılar. Çok canım sıkkın, dua edin çabucak iyileşsin.
Cok gecmis olsun dusmus cok sukur. Bizim de 10.5 ti sarilik degerimiz. Gecen hafta da doktora goturdum doktor.degeri yuksek degil bu bebek atar dedi halen yuzunde sarilik var zaten goz kenarlari vs baya zaman aliyor gecmesi ama icime sinmiyor ne yapsam acaba cocuk.doktoru sonrasi icin rahat etmezse aile.hekimine goster demisti.Ilk aile hekimi ölcum yapmadan degerinin kac oldugunu zsten soylemisti goturdum.hastaneye olcturdum gercekten de soyledigi gibi ciktiKızlar bizim uzamış sarılığımız var doktor bir sürü tetkik istemişti bazen safra kaynaklı vs de olabiliyor diye ultrason vs de istedi çok şükür hepsi temiz çıktı sebebini henüz bulamadık hematolojiye yönlendirdi değerimiz 15 lerden 5 e düştü çok şükür
Bu arada bana sütün 75 80 cc geliyorsa her emzirme de doyuyordur dedi bazen şüphe ediyoruz doyuyor mu diye emzirme öncesi sağıp kontrol sağlayabilirsiniz ben en son geçen ay yapmıştım bu işlemi şimdi tekrar kontrol ettim bilginiz olsun merak eden arkadaşlar vardı
Çok geçmiş olsun, benim ilk kızım 1 haftalıkken 39 dereceye yükselmişti ateşi, kanda enfeksiyon çıkmıştı 1 hafta hastanede antibiyotik tedavisi gördü sonra iyileşti şükür.Kızlar merhaba nasılsınız? Mesajıma ne güzel cevaplar yazmışsınız. Daha sonra cevap yazacağım biz dün geceden beri hastanedeyiz, Tibet ateşlendi. En yüksek 38.3’ü gördük ama daha 17 günlük olduğu için araştırıyorlar neden olduğunu. Enfeksiyon değeri normal çıktı virüslerden de Covid grip influenza bakıldı değil diğerlerinede bakılacak Kan alındı sonuç bekliyoruz. Menenjit bakıldı oda değil, virüs kaynaklı istedi onlarda antibiyotik işe yaramıyor nasıl olacak bilmiyorum. Şimdilik müşahade altında tutuyorlar. Bugün de hastanede kalacağız. İlk 40 gün içinde bebeğinde ateş olan oldu mu benim gibi? Bilenler biliyordur yurtdışındayım burada da ne olduğunu bilmeden bırakmıyorlar, inşallah önemli bir şey yoktur. Bugün gene biraz ateşlendi ama çok yüksek çıkmadı ateşi, çıkan çıkmayan test sonuçlarını beklemeden zaten antibiyotik tedavisine falan başladılar. minicik el kadar bebek belinden sıvı aldılar serum taktılar, kat eter taktılar. Çok canım sıkkın, dua edin çabucak iyileşsin.
Sallanarak uyuyorsa işe yarıyor canım, ben de var. Elele baby'ninKızlar elektrikli ana kucağı kullanıyo musunuz motor geliişim içm iyi değil demişlerdi ama şuan baya ihtiyaç ya ben iş görürken biraz dursa harika olur dolaptan aliyim diyorum temiz
Geçen hafta cuma çektirdik canım yani 47 günlüktüKızlar kalça ultrasonu kaçıncı günde çektirdiniz
Canım çok geçmiş olsun bazen çok derinlerde ararken gözümün önündekini göremiyoruz inşallah araştırdıkları kadar değildir basit bir şeydir hemen çözülür gider şimdi ateş nasıl?Kızlar merhaba nasılsınız? Mesajıma ne güzel cevaplar yazmışsınız. Daha sonra cevap yazacağım biz dün geceden beri hastanedeyiz, Tibet ateşlendi. En yüksek 38.3’ü gördük ama daha 17 günlük olduğu için araştırıyorlar neden olduğunu. Enfeksiyon değeri normal çıktı virüslerden de Covid grip influenza bakıldı değil diğerlerinede bakılacak Kan alındı sonuç bekliyoruz. Menenjit bakıldı oda değil, virüs kaynaklı istedi onlarda antibiyotik işe yaramıyor nasıl olacak bilmiyorum. Şimdilik müşahade altında tutuyorlar. Bugün de hastanede kalacağız. İlk 40 gün içinde bebeğinde ateş olan oldu mu benim gibi? Bilenler biliyordur yurtdışındayım burada da ne olduğunu bilmeden bırakmıyorlar, inşallah önemli bir şey yoktur. Bugün gene biraz ateşlendi ama çok yüksek çıkmadı ateşi, çıkan çıkmayan test sonuçlarını beklemeden zaten antibiyotik tedavisine falan başladılar. minicik el kadar bebek belinden sıvı aldılar serum taktılar, kat eter taktılar. Çok canım sıkkın, dua edin çabucak iyileşsin.
Biz bir aylık kontrole gittiğimizde doktor çektir göreyim sonuçlarını dedi o yüzden 30 günlükken çektirdikKızlar kalça ultrasonu kaçıncı günde çektirdiniz
Aynı bizimki de birle dört arası uyumuyor sallamak emzirmek ve onu oyalamakla meşgul oluyorum gece. Akşamüstü uyutmayacağım bunu deneyeceğim canımMerhaba arkadaşlar benim kız da gündüz çok güzel uyuyor gece 1-5 arası uyumuyordu, çok huysuzlanıyordu 2 gündür şöyle bir çözüm buldum. Akşam 9-10 gibi altını açarak uyandırıyorum sonra oturma odasında sesli ortamda oynuyoruz falan uyutmuyoruz 12 e kadar. Uyanık kalma süresini böyle doldurmuş oluyoruz 12den sonra gece 3 er saatlik uyku yapıyor, uyanınca da emip tekrar uyuyor şükür. Biz de biraz uyumuş oluyoruz böylece.
Kızım 20 günlük. Aynı sorunu yaşayanlara denemelerini tavsiye ederim
Biz kan verdik elinden sıka sıka aldılar çok üzücüydüCok gecmis olsunBana da abarti geliyor ordaki uygulamalar. Bebek bu yani, steril bir ortamdan mikrop dolu bir dunyaya geldi. Normal ateslenmesi. Burda da bebekten kan bile alirken hemen karar vermiyor doktorlar. Yani yapilan uygulama bana da fazla geldi
Yurt disinda misiniz?Biz kan verdik elinden sıka sıka aldılar çok üzücüydüarka bıngıldak kapanmamış Dr tsh değerlerine bakmak istedi. Bana da tuhaf geldi bu kadar çabuk kapanır mı ki hemen kan istedi anlamadım.
Hayır Türkiyedeyim.Yurt disinda misiniz?
Arka dogumdan sonra hizli kapaniyor bildigim. Insallah sonuc guzel cikarHayır Türkiyedeyim.
Bir buçuk ayda kapanması gerekiyor dedi ama 3-4 ay diyen Dr lar da var bilemedim. Teşekkür ederimArka dogumdan sonra hizli kapaniyor bildigim. Insallah sonuc guzel cikar
Şu an kesfediyorlar Ekin de öyle kucakta etrafı izlerken ondan mutlusu YokBiliyor musunuz benim kızım gecelerin hakimi olduya resmen rutin oldu 3-4 gibi uyuması bir de saat 12:00’den sonra bir huysuzlanıyor bir ağlamalar bi kucak istemeler Çılgınlar gibi memeye saldırmalar bu ne demek ya kolik değil bence çünkü sürekli ağlamıyor gaz sancısı desem oda değil ayağa kalkıp gezdirince susuyor çünkü etrafa bakıyor çok mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?