2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Çok geçmiş olsun canım benim inşallah bir an önce güzel haberler alırsınız galiba Leedong un kızı ateşlenmişti ama ne yaptılar hatırlamıyorum Rabbim şifa versin inşallah

Kızlar bizim uzamış sarılığımız var doktor bir sürü tetkik istemişti bazen safra kaynaklı vs de olabiliyor diye ultrason vs de istedi çok şükür hepsi temiz çıktı sebebini henüz bulamadık hematolojiye yönlendirdi değerimiz 15 lerden 5 e düştü çok şükür

Bu arada bana sütün 75 80 cc geliyorsa her emzirme de doyuyordur dedi bazen şüphe ediyoruz doyuyor mu diye emzirme öncesi sağıp kontrol sağlayabilirsiniz ben en son geçen ay yapmıştım bu işlemi şimdi tekrar kontrol ettim bilginiz olsun merak eden arkadaşlar vardı

Cok gecmis olsun Bana da abarti geliyor ordaki uygulamalar. Bebek bu yani, steril bir ortamdan mikrop dolu bir dunyaya geldi. Normal ateslenmesi. Burda da bebekten kan bile alirken hemen karar vermiyor doktorlar. Yani yapilan uygulama bana da fazla geldi

Kızlar elektrikli ana kucağı kullanıyo musunuz motor geliişim içm iyi değil demişlerdi ama şuan baya ihtiyaç ya ben iş görürken biraz dursa harika olur dolaptan aliyim diyorum temiz

Cok gecmis olsun dusmus cok sukur. Bizim de 10.5 ti sarilik degerimiz. Gecen hafta da doktora goturdum doktor.degeri yuksek degil bu bebek atar dedi halen yuzunde sarilik var zaten goz kenarlari vs baya zaman aliyor gecmesi ama icime sinmiyor ne yapsam acaba cocuk.doktoru sonrasi icin rahat etmezse aile.hekimine goster demisti.Ilk aile hekimi ölcum yapmadan degerinin kac oldugunu zsten soylemisti goturdum.hastaneye olcturdum gercekten de soyledigi gibi cikti

Merhaba arkadaşlar benim kız da gündüz çok güzel uyuyor gece 1-5 arası uyumuyordu, çok huysuzlanıyordu 2 gündür şöyle bir çözüm buldum. Akşam 9-10 gibi altını açarak uyandırıyorum sonra oturma odasında sesli ortamda oynuyoruz falan uyutmuyoruz 12 e kadar. Uyanık kalma süresini böyle doldurmuş oluyoruz 12den sonra gece 3 er saatlik uyku yapıyor, uyanınca da emip tekrar uyuyor şükür. Biz de biraz uyumuş oluyoruz böylece.
Kızım 20 günlük. Aynı sorunu yaşayanlara denemelerini tavsiye ederim

Çok geçmiş olsun, benim ilk kızım 1 haftalıkken 39 dereceye yükselmişti ateşi, kanda enfeksiyon çıkmıştı 1 hafta hastanede antibiyotik tedavisi gördü sonra iyileşti şükür.
Siz de bir şey çıkmamış inşallah hemen geçer ateşi de Allah şifa versin

Kızlar elektrikli ana kucağı kullanıyo musunuz motor geliişim içm iyi değil demişlerdi ama şuan baya ihtiyaç ya ben iş görürken biraz dursa harika olur dolaptan aliyim diyorum temiz
Sallanarak uyuyorsa işe yarıyor canım, ben de var. Elele baby'nin

Kizlar saçını boyayan var mı? Bana doktor organik boyayla boyayabilirsin dedi ama organik boyalar da güzel renk vermiyor, sadece uc kisimlari normal boyayla boyasam ne gibi zarari olur ki? Dipleri boyamicam sonucta

Canım çok geçmiş olsun bazen çok derinlerde ararken gözümün önündekini göremiyoruz inşallah araştırdıkları kadar değildir basit bir şeydir hemen çözülür gider şimdi ateş nasıl?
Kızlar kalça ultrasonu kaçıncı günde çektirdiniz
Biz bir aylık kontrole gittiğimizde doktor çektir göreyim sonuçlarını dedi o yüzden 30 günlükken çektirdik
Aynı bizimki de birle dört arası uyumuyor sallamak emzirmek ve onu oyalamakla meşgul oluyorum gece. Akşamüstü uyutmayacağım bunu deneyeceğim canım

Biz kan verdik elinden sıka sıka aldılar çok üzücüydü arka bıngıldak kapanmamış Dr tsh değerlerine bakmak istedi. Bana da tuhaf geldi bu kadar çabuk kapanır mı ki hemen kan istedi anlamadım.

Şu an kesfediyorlar Ekin de öyle kucakta etrafı izlerken ondan mutlusu Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…