2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bebekle gününüz nasıl geçiyor ? Bizimki ya ağlıyor ( daha çok ) ya uyuyor. Şarkı söylüyorum , kart gösteriyorum , evi tanıtıyorum , masaj yapıyorum falan ama yok günde toplasak 1 saat anca oyalanıyor. Bu normal mi bilmiyorum. Ev işi yemek falan yok zaten kusup boğazına kaçıyor uyurken uyanıkken gözüm hep üstünde. Bebek benim hayatıma dahil olamadı sanırım ben onu odak noktam yaptım. Hiç istemediğim ne varsa hepsini yaptım. Teoride süperdim uygulamada sınıfta kaldım. Sizlerde durumlar nasıl merak ettim.

Normal canım öyle Instagram'da gördüğümüz gibi değil o aktivite işleri Daha çoooook küçükler dünyaya bile yeni adapte oluyorlar bazı günler uykuya ihtiyaçları oluyor uyuyorlar bazı günler gazları oluyor atakları oluyor huysuz oluyorlar. Her gün saatlerce bir şeyler yapmak zaten imkansız. 1 saat onun için şuan 10 saat gibi öyle düşüneceksin

Kızlar kalça ultrasonu kaçıncı günde çektirdiniz
Canım bizim doktor 2 aylıkken çekelim dedi henüz çekilmedi
Bizim değer uzun zaman 15 ile 13 arasında çıktı tam düşüyor derken tekrar 15 çıkınca doktor emin olmak istedi bakalım bugün kan sonuçlarımızı hematolojiye göstereceğiz eğer düşme eğilimindeyse sorun yok canım birde biz 20 günü geçtik hala değer yüksek çıkınca doktor uzamış sarılık dedi

Kızlar atak haftalarinin bittiğini nasil anlarız?
Ekin 'i dün akşamüstü 7 gibi uyuttum. 11 de altını açtım emzirdim tekrar uyudu. Gece 3.30 gibi uyandi altini aldim besledim 4.30 gibi tekrar uyudu. Sabah 9.30 gibi uyandi ayni sekilde alt al besle biraz oyalandi 11 e doğru uyudu. Şimdi yeni uyandı neyi doğru yaptım acaba

Çok geçmiş olsun canım benim inşallah bir an önce güzel haberler alırsınız galiba Leedong un kızı ateşlenmişti ama ne yaptılar hatırlamıyorum Rabbim şifa versin inşallah
entropii çok geçmiş olsun evet kızım daha 40 günü dolmadan ateşlendi hatta ben anlamadım cihaz bozuk çıktı çocuğun sabaha kadar inlemesinden anladım hem de yüksek ateş canım 39,8 i gördük.doktor bana çocuklar ağlıyorsa vücut ısısı artar 38 e kadar normal olabiliyormuş. Evde ölçüyorum 37.8 falan üzerini soyuyorum hemen düşüyor. Bebekler çok değişken vücut ısısına sahipler. Ama ben 39,8 i gördüm. Tüm tetkikler yapıldı bir sıkıntısı çıkmadı çok şükür. Benim çocuğum grip oldu soğuk algınlığı çünkü o zaman ablası da üşütmüştü. Evde herkes grip oldu. Onun olmaması kaçınılmazdı. Bağışıklıkları düşük olduğundan en ufak bişeyde oluyo. Üşütüyor da olabilir çocuklar. Antibiyotik kullandık 7 gün boyunca. 2.gün daha düşük oldu ateşi sonra düzeldi. Şuan 9.haftanın içindeyim 2,5 aylık olacağız haftaya gayet iyi şuan çok şükür. Tabi uykusuz bir çocuğum olduğu işin gece gündüz sadece uyku sorunumuz var. Sen de stres yapma canım çok geçmiş olsun

Maşallah de kız bize de tarifini ver uyumuyor uyumuyor uyumuyor gözü açık dinleniyor sanki onu uyutana kadar acıkıyor bu sefer açlıktan uyanıyor.

Menenjit olabilir mi diye kontrol etmek için,ciddi bir rahatsızlık olduğundan bakmaları gerekiyormuş
İnşaallah menenjit de değildir başka ciddi bir rahatsızlık da

Google aramasi yaptigimda sikayetvarda ayni sekilde yazanlar olmus,demekki her bebekte ayni etkiyi yapmiyor,ben mecbur kalmadikca kullanmayi dusunmuyorum.Oyle ya da boyle gaz sancilari oluyor uc dort aya kadar bol bol masaj yapacagim.
Ben de ikinci kez denediğimde aynı olsa bırakacaktım ama vücut alışana kadar tepki gösterdi galiba. Bitince almayı düşünmüyorum ben de.

Kızlar elektrikli ana kucağı kullanıyo musunuz motor geliişim içm iyi değil demişlerdi ama şuan baya ihtiyaç ya ben iş görürken biraz dursa harika olur dolaptan aliyim diyorum temiz
İlk çocukta sunny baby kullandık. Oğlum durmadı içinde daha doğrusu kullanmadık o yüzden. Pil veya elektrikle kendi kendine sallanıyordu. Sakin bebekler için kullanışlı ama hareketliydi düşebilir bebek içinden. Şimdi tiny love ana kucağı aldım letgodan. Çok memnunum. Kenarları yüksek o yüzden düşme riski yok. Kademeli olarak kalkıyor biraz büyüdüğünde mama vs için oturtulabilir hafiften. Titreşimi uyutmak için açınca uyanıyor benim kız. O yüzden uyurken mızırdanırsa açıyorum uykusunu uzatıyor biraz.

Totoyu kası lütfen

Ahahahah canım en çok annenin nazarı değer derler maşallah de çünkü ben ne zaman iyi şükür şöyle böyle desem beni yalancı çıkarması uzun sürmüyor
@ cikolatamadeni kuzum lezzeti çok güzel herkes çok beğendi memnun kaldim ben
Tamam canım teşekkür ederim,

Ahahahah canım en çok annenin nazarı değer derler maşallah de çünkü ben ne zaman iyi şükür şöyle böyle desem beni yalancı çıkarması uzun sürmüyor

Tamam canım teşekkür ederim,
Uzun sürmez zaten 1 günlük biseydi bence hem gazının olmaması hem uyumasi imkansız çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…