Arka bingildakta mi var on tek var diye biliyorum. Ön de hemen kapanmaz zamani varBiz kan verdik elinden sıka sıka aldılar çok üzücüydüarka bıngıldak kapanmamış Dr tsh değerlerine bakmak istedi. Bana da tuhaf geldi bu kadar çabuk kapanır mı ki hemen kan istedi anlamadım.
2. Cocuk ama arka bingildaktan haberim yokArka dogumdan sonra hizli kapaniyor bildigim. Insallah sonuc guzel cikar
Evet arkadada var.Arka bingildakta mi var on tek var diye biliyorum. Ön de hemen kapanmaz zamani var
Her seyi kim biliyor ki canim2. Cocuk ama arka bingildaktan haberim yok
Ya çok komik değiller miii o kadar basit bir şeye o kadar büyük bir şeymiş gibi bakıyor ki o anda o bakışları görüyorum ölüyorum yaŞu an kesfediyorlar Ekin de öyle kucakta etrafı izlerken ondan mutlusu Yok
Normal canım öyle Instagram'da gördüğümüz gibi değil o aktivite işleriKızlar bebekle gününüz nasıl geçiyor ? Bizimki ya ağlıyor ( daha çok ) ya uyuyor. Şarkı söylüyorum , kart gösteriyorum , evi tanıtıyorum , masaj yapıyorum falan ama yok günde toplasak 1 saat anca oyalanıyor. Bu normal mi bilmiyorum. Ev işi yemek falan yok zaten kusup boğazına kaçıyor uyurken uyanıkken gözüm hep üstünde. Bebek benim hayatıma dahil olamadı sanırım ben onu odak noktam yaptım. Hiç istemediğim ne varsa hepsini yaptım. Teoride süperdim uygulamada sınıfta kaldım. Sizlerde durumlar nasıl merak ettim.
Ya çok komik değiller miii o kadar basit bir şeye o kadar büyük bir şeymiş gibi bakıyor ki o anda o bakışları görüyorum ölüyorum ya
Canım bizim doktor 2 aylıkken çekelim dedi henüz çekilmediKızlar kalça ultrasonu kaçıncı günde çektirdiniz
Bizim değer uzun zaman 15 ile 13 arasında çıktı tam düşüyor derken tekrar 15 çıkınca doktor emin olmak istedi bakalım bugün kan sonuçlarımızı hematolojiye göstereceğiz eğer düşme eğilimindeyse sorun yok canım birde biz 20 günü geçtik hala değer yüksek çıkınca doktor uzamış sarılık dediCok gecmis olsun dusmus cok sukur. Bizim de 10.5 ti sarilik degerimiz. Gecen hafta da doktora goturdum doktor.degeri yuksek degil bu bebek atar dedi halen yuzunde sarilik var zaten goz kenarlari vs baya zaman aliyor gecmesi ama icime sinmiyor ne yapsam acaba cocuk.doktoru sonrasi icin rahat etmezse aile.hekimine goster demisti.Ilk aile hekimi ölcum yapmadan degerinin kac oldugunu zsten soylemisti goturdum.hastaneye olcturdum gercekten de soyledigi gibi cikti
@ cikolatamadeni kuzum lezzeti çok güzel herkes çok beğendi memnun kaldim benminseo canım sen Instagram da hangi sayfadan sipariş vermiştin çikolatayı bende vereceğim de mevlüt için
Beni de alın araniza 2. Gündeyiz.5. Gündeyiz
Çok geçmiş olsun canım benim inşallah bir an önce güzel haberler alırsınız galibaLeedong un kızı ateşlenmişti ama ne yaptılar hatırlamıyorum Rabbim şifa versin inşallah
Maşallah de kız bize de tarifini ver uyumuyor uyumuyor uyumuyor gözü açık dinleniyor sanki onu uyutana kadar acıkıyor bu sefer açlıktan uyanıyor.Kızlar atak haftalarinin bittiğini nasil anlarız?
Ekin 'i dün akşamüstü 7 gibi uyuttum. 11 de altını açtım emzirdim tekrar uyudu. Gece 3.30 gibi uyandi altini aldim besledim 4.30 gibi tekrar uyudu. Sabah 9.30 gibi uyandi ayni sekilde alt al besle biraz oyalandi 11 e doğru uyudu. Şimdi yeni uyandı neyi doğru yaptım acaba
İnşaallah menenjit de değildir başka ciddi bir rahatsızlık daMenenjit olabilir mi diye kontrol etmek için,ciddi bir rahatsızlık olduğundan bakmaları gerekiyormuş
Ben de ikinci kez denediğimde aynı olsa bırakacaktım ama vücut alışana kadar tepki gösterdi galiba. Bitince almayı düşünmüyorum ben de.Google aramasi yaptigimda sikayetvarda ayni sekilde yazanlar olmus,demekki her bebekte ayni etkiyi yapmiyor,ben mecbur kalmadikca kullanmayi dusunmuyorum.Oyle ya da boyle gaz sancilari oluyor uc dort aya kadar bol bol masaj yapacagim.
İlk çocukta sunny baby kullandık. Oğlum durmadı içinde daha doğrusu kullanmadık o yüzden. Pil veya elektrikle kendi kendine sallanıyordu. Sakin bebekler için kullanışlı ama hareketliydi düşebilir bebek içinden. Şimdi tiny love ana kucağı aldım letgodan. Çok memnunum. Kenarları yüksek o yüzden düşme riski yok. Kademeli olarak kalkıyor biraz büyüdüğünde mama vs için oturtulabilir hafiften. Titreşimi uyutmak için açınca uyanıyor benim kız. O yüzden uyurken mızırdanırsa açıyorum uykusunu uzatıyor biraz.Kızlar elektrikli ana kucağı kullanıyo musunuz motor geliişim içm iyi değil demişlerdi ama şuan baya ihtiyaç ya ben iş görürken biraz dursa harika olur dolaptan aliyim diyorum temiz
Totoyu kası lütfenKızlar atak haftalarinin bittiğini nasil anlarız?
Ekin 'i dün akşamüstü 7 gibi uyuttum. 11 de altını açtım emzirdim tekrar uyudu. Gece 3.30 gibi uyandi altini aldim besledim 4.30 gibi tekrar uyudu. Sabah 9.30 gibi uyandi ayni sekilde alt al besle biraz oyalandi 11 e doğru uyudu. Şimdi yeni uyandı neyi doğru yaptım acaba
AhahahahKızlar atak haftalarinin bittiğini nasil anlarız?
Tamam canım teşekkür ederim,@ cikolatamadeni kuzum lezzeti çok güzel herkes çok beğendi memnun kaldim ben
Bi bilsem tarifini bugün de yapicamMaşallah de kız bize de tarifini ver uyumuyor uyumuyor uyumuyor gözü açık dinleniyor sanki onu uyutana kadar acıkıyor bu sefer açlıktan uyanıyor.
Uzun sürmez zaten 1 günlük biseydi benceAhahahahcanım en çok annenin nazarı değer derler maşallah de çünkü ben ne zaman iyi şükür şöyle böyle desem beni yalancı çıkarması uzun sürmüyor
Tamam canım teşekkür ederim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?