2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Uzun sürmez zaten 1 günlük biseydi bence hem gazının olmaması hem uyumasi imkansız çünkü
Aslinda canim rahat olsalar uyurlar. Hep bu gaz yuzunden... Sabahtan beri uyutuyorum yataga birakiyorum. Yatakta gaz cikarmaya basliyor, kivaranarak uyaniyor. Yani o kadar cikan gazi da gorsen ve daha da var ki kivraniyor! Cidden biz olsak sancisina dayanamayiz. Yazik iste minicik halleri Ile aci cekiyorlar yoksa bence uyumak istiyorlar...

Ben de ona sok oluyorum yaa.. büyük insanda o kadar gaz olmaz ben dün süt ürünü hiç tüketmedim ve cidden gazı yoktu sadece gegirdi beslenmeden sonra kakasını bile gaz cikarmadan yapmış hep sonradan farkettim normalde gaz çıkararak yapardı. Acaba o mu etki etti diyorum Bugün de yemeyecegim bakalım gozlemleyecegim bi

Dün aynısı bana oldu diyoırum ki allahım neyi doğru ilerletiyorum şuanda

Kizlar benim oglum beslenmeden sonra nadir geyiriyor. Pat pat vuruyorum geyirmiyor normalde cok guzel cikarttirirdim.buyuk ogluma oyle yapinca direk.cikariyordu. Acaba bu oglumda agizdan geyirme gazi mi.olusmuyor yoksa ben mi beceremiyorum. Oylece yatirinca rahatsiz olmuyor ama siz soylediniz ya geyirtmeyince alttan gaz olusuyor. Alttan gazi var ama onu baya yapiyor.

Ben sut icmedim dun denemek icin. Ama bugun cok gazi var. Onunla ilgili degil benimki bence. Bagirsaklari olgunlasiyor ona bagliyorum

Bi video atmıştım gaz çıkarma ile ilgili onu denedin mi ?

Alttan çıkarması daha zor bence bebek için. Kıvranıyorlar çünkü

Merhaba kızlar bende oğlumda hastaydıkbenim bademcikler çok kötüydü antibiyotik kullandım biraz düzeldi oğlumda 1-2 aydır sürekli nezle boğazları da ağrıyor antibiyotik şurup içmediği içinde iyileşmiyor hepkorkuyordum kızımda hasta olur diye galiba oldu süt içmek istemiyor maksimum isteğiyle 20 cc içiyor diğer 30 cc ben zorlayarak içiriyordum ki o şekilde kilo aldı. 3-4 gündür düzensizlik var kızımda içiriyorum sonra burnundan süt fışkırıyor ve artık her beslenme oluyor. Bu sabahta 7:30 da besledim 1-2 saat sonra baktım hiç uyumadı aranıyorda biraz emzirmeyi deneyeyim dedim istemedi ağzına koymaya çalıştım midesi bulandı ve kustu yoğurt kesiği gibi baya kustu. Sabahtan beri de 10 cc 20 cc içiyor zorlamıyorum ama onuda burnundan fışkırarak çıkarıyor burnunu sildim yeşil sümükte vardı kusmuğunda da balgam vardı. Hastalanmış mıdır acaba ???
Hastaneyedegittik Dr yok malum deprem bölgesindeyiz. Ya bi dedin yıkadım yüzü göğüsleri sırtı boynu hep isilik olmuştu bende üstünü çok örtmedim ilcelttim isilik baya azaldı rengide açıldı ama hasta oldu gibi sürekli uyuyor. Beslerken de kıpkırmızı oluyor topluyor kendini gazı var ama çıkarıyorda maflor da kullanıyoruz. Oğlumda hasta oda kustu baya. Çok bitik hissediyorum eşimde bende

O harika bir video yaa ben gaza gelip fazla yapıyorum arada kusuyor ama dua ediyoruz sana kızımla pis gazlar gidiyor diye anlatıyorum
Di mi ne güzel çıkıyor evde bayram havası oluyor valla saatlerce sırta vurmaya son
Peynir falan onu da mi?
Evet kuzum, zaten peynirde de çok yoğun laktoz varmış bi süre yemeyecegim bakalım ne olacak

Di mi ne güzel çıkıyor evde bayram havası oluyor valla saatlerce sırta vurmaya son

Evet kuzum, zaten peynirde de çok yoğun laktoz varmış bi süre yemeyecegim bakalım ne olacak
Süt ürünleri ben de tüketmiyorum sadece geçen biraz yoğurt yedim yavaştan alıştırmak da istiyorum. Bulgur vs tüketiyor musun? Bakliyat grubuna hiç yanaşamadım daha küçük diye. Hangi sebzeleri tüketiyorsun bir de?

Ayıptır söylemesi dün kısır yedim hiç bişi olmadı. Mercimek, kuru fasulye falan henüz hiç denemedim Ben hep yedim yoğurt,ayran ama yemedigim günler cidden farketti demek ki sindiremiyor Sebze olarak brokoli,karnabahar ve taze soğan harici her seyi yiyorum canım. Pırasa, ıspanak, kereviz, taze fasulye vs. Yiyorum hep

Peki sen kalsiyumu nasil alacaksin? Kemiklerin masallah erir

Mercimek çorbası içtim aslında diğer günlerden farkı yoktu zaten gaz sancıları vardı. Sebze kısmını biraz daha genişleteceğim ben de. Bulgur deneyeyim bari bir de referans oluyor böyle sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…