Aslinda canim rahat olsalar uyurlar. Hep bu gaz yuzunden... Sabahtan beri uyutuyorum yataga birakiyorum. Yatakta gaz cikarmaya basliyor, kivaranarak uyaniyor. Yani o kadar cikan gazi da gorsen ve daha da var ki kivraniyor! Cidden biz olsak sancisina dayanamayiz. Yazik iste minicik halleri Ile aci cekiyorlarUzun sürmez zaten 1 günlük biseydi bencehem gazının olmaması hem uyumasi imkansız çünkü
Ben de ona sok oluyorum yaa.. büyük insanda o kadar gaz olmazAslinda canim rahat olsalar uyurlar. Hep bu gaz yuzunden... Sabahtan beri uyutuyorum yataga birakiyorum. Yatakta gaz cikarmaya basliyor, kivaranarak uyaniyor. Yani o kadar cikan gazi da gorsen ve daha da var ki kivraniyor! Cidden biz olsak sancisina dayanamayiz. Yazik iste minicik halleri Ile aci cekiyorlaryoksa bence uyumak istiyorlar...
Dün aynısı bana oldu diyoırum ki allahım neyi doğru ilerletiyorum şuandaKızlar atak haftalarinin bittiğini nasil anlarız?
Ekin 'i dün akşamüstü 7 gibi uyuttum. 11 de altını açtım emzirdim tekrar uyudu. Gece 3.30 gibi uyandi altini aldim besledim 4.30 gibi tekrar uyudu. Sabah 9.30 gibi uyandi ayni sekilde alt al besle biraz oyalandi 11 e doğru uyudu. Şimdi yeni uyandı neyi doğru yaptım acaba
Ben sut icmedim dun denemek icin. Ama bugun cok gazi var. Onunla ilgili degil benimki bence. Bagirsaklari olgunlasiyor ona bagliyorumBen de ona sok oluyorum yaa.. büyük insanda o kadar gaz olmazben dün süt ürünü hiç tüketmedim ve cidden gazı yoktu sadece gegirdi beslenmeden sonra kakasını bile gaz cikarmadan yapmış hep sonradan farkettim normalde gaz çıkararak yapardı. Acaba o mu etki etti diyorum Bugün de yemeyecegim bakalım gozlemleyecegim bi
Benim oğlumda kucakta etrafı izlerken, abisi güvenlik kamerası diyor kardeşineŞu an kesfediyorlar Ekin de öyle kucakta etrafı izlerken ondan mutlusu Yok
Bi video atmıştım gaz çıkarma ile ilgili onu denedin mi ?Kizlar benim oglum beslenmeden sonra nadir geyiriyor. Pat pat vuruyorum geyirmiyor normalde cok guzel cikarttirirdim.buyuk ogluma oyle yapinca direk.cikariyordu. Acaba bu oglumda agizdan geyirme gazi mi.olusmuyor yoksa ben mi beceremiyorum. Oylece yatirinca rahatsiz olmuyor ama siz soylediniz ya geyirtmeyince alttan gaz olusuyor. Alttan gazi var ama onu baya yapiyor.
Çok doğru bi tespit hahahahaBenim oğlumda kucakta etrafı izlerken, abisi güvenlik kamerası diyor kardeşinekafasını sağa sola çeviriyor diye
Alttan çıkarması daha zor bence bebek için. Kıvranıyorlar çünküKizlar benim oglum beslenmeden sonra nadir geyiriyor. Pat pat vuruyorum geyirmiyor normalde cok guzel cikarttirirdim.buyuk ogluma oyle yapinca direk.cikariyordu. Acaba bu oglumda agizdan geyirme gazi mi.olusmuyor yoksa ben mi beceremiyorum. Oylece yatirinca rahatsiz olmuyor ama siz soylediniz ya geyirtmeyince alttan gaz olusuyor. Alttan gazi var ama onu baya yapiyor.
Olabilir canım ben yoğurt ayran içince çok sancısı oluyor onu farkedip kestimBen sut icmedim dun denemek icin. Ama bugun cok gazi var. Onunla ilgili degil benimki bence. Bagirsaklari olgunlasiyor ona bagliyorum
O harika bir video yaaBi video atmıştım gaz çıkarma ile ilgili onu denedin mi ?
Peynir falan onu da mi?Olabilir canım ben yoğurt ayran içince çok sancısı oluyor onu farkedip kestim
Di mi ne güzel çıkıyor evde bayram havası oluyor vallaO harika bir video yaaben gaza gelip fazla yapıyorum arada kusuyor ama dua ediyoruz sana kızımla pis gazlar gidiyor diye anlatıyorum
Evet kuzum, zaten peynirde de çok yoğun laktoz varmış bi süre yemeyecegim bakalım ne olacakPeynir falan onu da mi?
Süt ürünleri ben de tüketmiyorum sadece geçen biraz yoğurt yedim yavaştan alıştırmak da istiyorum. Bulgur vs tüketiyor musun? Bakliyat grubuna hiç yanaşamadım daha küçük diye. Hangi sebzeleri tüketiyorsun bir de?Di mi ne güzel çıkıyor evde bayram havası oluyor vallasaatlerce sırta vurmaya son
Evet kuzum, zaten peynirde de çok yoğun laktoz varmış bi süre yemeyecegim bakalım ne olacak
Koptum hahahahahKızlar çok güldüm bunlar bizim bebişler değil mi
Ayıptır söylemesi dün kısır yedim hiç bişi olmadı. Mercimek, kuru fasulye falan henüz hiç denemedimSüt ürünleri ben de tüketmiyorum sadece geçen biraz yoğurt yedim yavaştan alıştırmak da istiyorum. Bulgur vs tüketiyor musun? Bakliyat grubuna hiç yanaşamadım daha küçük diye. Hangi sebzeleri tüketiyorsun bir de?
Peki sen kalsiyumu nasil alacaksin? Kemiklerin masallah erirDi mi ne güzel çıkıyor evde bayram havası oluyor vallasaatlerce sırta vurmaya son
Evet kuzum, zaten peynirde de çok yoğun laktoz varmış bi süre yemeyecegim bakalım ne olacak
Mercimek çorbası içtim aslında diğer günlerden farkı yoktu zaten gaz sancıları vardı. Sebze kısmını biraz daha genişleteceğim ben de. Bulgur deneyeyim bari bir deAyıptır söylemesi dün kısır yedim hiç bişi olmadı. Mercimek, kuru fasulye falan henüz hiç denemedimBen hep yedim yoğurt,ayran ama yemedigim günler cidden farketti demek ki sindiremiyor Sebze olarak brokoli,karnabahar ve taze soğan harici her seyi yiyorum canım. Pırasa, ıspanak, kereviz, taze fasulye vs. Yiyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?