2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Uykusu gelince de gaz sancısı gibi ağlıyorlar ayakta biraz uzun gezince bizimki uykuya dalıyor.

Benim kızım da kusmuyor normalde. Çok emdiğinde veya gaz sancısı çektiğinde kendini çok sıkınca kusuyor. O yüzden emmeye başlamadan önce sakinse eğer biraz masaj yapıp gazını çıkarmaya çalışıyorum.

Yaa geçmiş olsun sizinkide mi öyle benim bebeğimde bu hafta tam dediğiniz gibi uyurken gözüm arkada kalıyor ekstra bide burun tikanikligi oluyor hırıltı geliyor geceleri çok huzursuz oluyorum ..
Evet gece burnunu açmak zorunda kalıyorum. Sinirleniyor onun için de ayrı ağlıyor. Allah korusun nefessiz kalır diye serumfizyolojik sıkıyorum. Dün sıktım diye de çok kızdı 1.30-4 arası ağladı ağladı ağladı. Gaz , hırıltı , kusma var e bu çocuk uyanmasın da kim uyansın.

Kizlar bebek neden emdikten sonra süt kusar çok beslendiği için mi?

Anladım bizimkinde de bu hafta arttı bu sikayetler umarım uzun sürmez canları çok yanıyor ve zorlanıyorlar üzücü ve yıpratıcı oluyor..

Ay yalnız degilmisim bizde aynı şekildeyiz. Siz serum fizyolojik sıkarken bebeği yan yatırıp mi kullaniyorsunuz yoksa kucağınızda mi yapıyorsunuz ? Birde aspiratör kullanıyor musunuz ? Burnunu açınca kısa süre sonra geri tıkanıyor.. bazıları hergun serum kullanabilirsin diyor bazıları tahriş olur kullanma diyor çok arada kalıyorum bu yüzden

Kizlar bebek neden emdikten sonra süt kusar çok beslendiği için mi?
Bazıları midesi büyüyor diyor bazıları fazlasını çıkarıyor diyor.. ama sürekli ve yoğun kusuyorsa reflü vs. Gibi nedenleri olabiliyormuş o zaman doktora göstermekte fayda var

Aaa taze fasulye yiyebilir miyiz kısır da beni çok mutlu etti o kadr istemiştm ki
Hamileliğimin son haftası yiyeemedim. Yicem galiba yarın. Bulgur pilavı yiyen var mı peki
Kisirin salcasini guzelce kavurursan bir de icine yesil sogan koymassan gaz yapmaz,tabi bol kimyonda koyunca daha iyi olur.Ben de yarin yapayim canin cekti

Kızlar şimdi buzluktan süt çıkardım sıcak suyun içinde benmari usulü çözdürdüm. Ne kadar sürede tüketmesi lazım bebişin? İnternetten baktım farklı farklı bilgiler var kafam karıştı iyice

Kızlar merhaba,

Umarım bebişler de siz de iyisinizdir. Bir şey sormak istiyorum.

Bebeğin her ay en az 500 gr alması gerektiğini biliyorum ama hastaneden çıkarkenki kilosu mu baz alınıyor yoksa doğduğu kilo mu?

Hangisinin üstüne 500 gr koyup hesaplamak lazım? Benim hastaneden çıkışa göre 40ında 600 gr artış varken doğduğu kiloya göre 40ında 350 gr var

Kizlar ben ne zaman normal aptamil versem çocuk kabiz oluyor gaz sancisi cekiyor ne zaman nişastasiz aptamil versem çok rahat çıkarıyor. Kabizlik yaşayan varsa bunu bi gözlemlesin

1 hafta içinde doğum kilosu yakalanmasi beklenir daha sonraki aylarda 1. Haftaki kilonun üzerine koyarak hesaplanir

Benim oğlanin ödemi gittikten sonra 300 gram vermişti ben o kilodan hesapliyorum. Emzirmeyle beraber mama veriyor musun?

1 hafta içinde doğum kilosu yakalanmasi beklenir daha sonraki aylarda 1. Haftaki kilonun üzerine koyarak hesaplanir
Sen biogaia damlasini hergün mü veriyosun yoksa sadece gazi oldugunda mi ben hergün veriyorum da acaba yanlış mı yapiyorum hahshs

Biogaia probiyotik düzenli kullanımda faydası olur canım. Her gün ayni saatlerde ver
Gaz sancisi çekip aglamiyor da ben yine de veriyorum. ne zaman versem kivranmaya başlıyor sanirim o da etki ettiği için

Yaa geçmiş olsun sizinkide mi öyle benim bebeğimde bu hafta tam dediğiniz gibi uyurken gözüm arkada kalıyor ekstra bide burun tikanikligi oluyor hırıltı geliyor geceleri çok huzursuz oluyorum ..

Bir kaç gündür emme sonrasında peynir kesiği gibi kustu fazla emdigini farkettim normale göre.Bende geceleri tedirgin oluyorum kusarda duymam diye. O yüzden doydugunu düşündüğümde memeden çekiyorum emzigi veriyorum. Zaten doymadiginda 15 20 dk sonra tekrar memeyi istiyor oradan anliyorum.Şükür bi daha kusmadi. Sanırım aynı haftalarda olduğumuz için benzer şeyler yaşıyoruz hepimiz. Çocuklarımız her gün büyüyor ve buna göre ihtiyaçları değişiyor. Bir günü bir gününü tutmuyor gerçekten 1 ayda yaşlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…