Uykusu gelince de gaz sancısı gibi ağlıyorlar ayakta biraz uzun gezince bizimki uykuya dalıyor.Biliyor musunuz benim kızım gecelerin hakimi olduya resmen rutin oldu 3-4 gibi uyuması bir de saat 12:00’den sonra bir huysuzlanıyor bir ağlamalar bi kucak istemeler Çılgınlar gibi memeye saldırmalar bu ne demek ya kolik değil bence çünkü sürekli ağlamıyor gaz sancısı desem oda değil ayağa kalkıp gezdirince susuyor çünkü etrafa bakıyor çok mutlu
Benim kızım da kusmuyor normalde. Çok emdiğinde veya gaz sancısı çektiğinde kendini çok sıkınca kusuyor. O yüzden emmeye başlamadan önce sakinse eğer biraz masaj yapıp gazını çıkarmaya çalışıyorum.Sizin bebeğinizde emme veya mama sonrası kusuyor mu acaba ve bu kusmalar normal mi ben kime sorsam midesi genişliyor ondan kusuyor diyorlar ve bı kaç gündür çok yoğun gaz sancısı yaşıyor kendni sıktığı için mi kusuyor acaba diye düşünüyorum
Evet gece burnunu açmak zorunda kalıyorum. Sinirleniyor onun için de ayrı ağlıyor. Allah korusun nefessiz kalır diye serumfizyolojik sıkıyorum. Dün sıktım diye de çok kızdı 1.30-4 arası ağladı ağladı ağladı.Yaa geçmiş olsun sizinkide mi öyle benim bebeğimde bu hafta tam dediğiniz gibi uyurken gözüm arkada kalıyor ekstra bide burun tikanikligi oluyor hırıltı geliyor geceleri çok huzursuz oluyorum ..
Anladım bizimkinde de bu hafta arttı bu sikayetler umarım uzun sürmez canları çok yanıyor ve zorlanıyorlar üzücü ve yıpratıcı oluyor..Benim kızım da kusmuyor normalde. Çok emdiğinde veya gaz sancısı çektiğinde kendini çok sıkınca kusuyor. O yüzden emmeye başlamadan önce sakinse eğer biraz masaj yapıp gazını çıkarmaya çalışıyorum.
Ay yalnız degilmisim bizde aynı şekildeyiz. Siz serum fizyolojik sıkarken bebeği yan yatırıp mi kullaniyorsunuz yoksa kucağınızda mi yapıyorsunuz ? Birde aspiratör kullanıyor musunuz ? Burnunu açınca kısa süre sonra geri tıkanıyor.. bazıları hergun serum kullanabilirsin diyor bazıları tahriş olur kullanma diyor çok arada kalıyorum bu yüzdenEvet gece burnunu açmak zorunda kalıyorum. Sinirleniyor onun için de ayrı ağlıyor. Allah korusun nefessiz kalır diye serumfizyolojik sıkıyorum. Dün sıktım diye de çok kızdı 1.30-4 arası ağladı ağladı ağladı.Gaz , hırıltı , kusma var e bu çocuk uyanmasın da kim uyansın.
Bazıları midesi büyüyor diyor bazıları fazlasını çıkarıyor diyor.. ama sürekli ve yoğun kusuyorsa reflü vs. Gibi nedenleri olabiliyormuş o zaman doktora göstermekte fayda varKizlar bebek neden emdikten sonra süt kusar çok beslendiği için mi?
Kisirin salcasini guzelce kavurursan bir de icine yesil sogan koymassan gaz yapmaz,tabi bol kimyonda koyunca daha iyi olur.Ben de yarin yapayim canin cektiAaa taze fasulye yiyebilir miyizkısır da beni çok mutlu etti o kadr istemiştm ki
Hamileliğimin son haftası yiyeemedim. Yicem galiba yarın. Bulgur pilavı yiyen var mı peki
Kimyonu da hiç sevmem burnumun dibinde bittiBu toz kimyon modeli farklicaciga da ekliyorum
1 hafta içinde doğum kilosu yakalanmasi beklenir daha sonraki aylarda 1. Haftaki kilonun üzerine koyarak hesaplanirKızlar merhaba,
Umarım bebişler de siz de iyisinizdir. Bir şey sormak istiyorum.
Bebeğin her ay en az 500 gr alması gerektiğini biliyorum ama hastaneden çıkarkenki kilosu mu baz alınıyor yoksa doğduğu kilo mu?
Hangisinin üstüne 500 gr koyup hesaplamak lazım? Benim hastaneden çıkışa göre 40ında 600 gr artış varken doğduğu kiloya göre 40ında 350 gr var
Benim oğlanin ödemi gittikten sonra 300 gram vermişti ben o kilodan hesapliyorum. Emzirmeyle beraber mama veriyor musun?Kızlar merhaba,
Umarım bebişler de siz de iyisinizdir. Bir şey sormak istiyorum.
Bebeğin her ay en az 500 gr alması gerektiğini biliyorum ama hastaneden çıkarkenki kilosu mu baz alınıyor yoksa doğduğu kilo mu?
Hangisinin üstüne 500 gr koyup hesaplamak lazım? Benim hastaneden çıkışa göre 40ında 600 gr artış varken doğduğu kiloya göre 40ında 350 gr var
Sen biogaia damlasini hergün mü veriyosun yoksa sadece gazi oldugunda mi1 hafta içinde doğum kilosu yakalanmasi beklenir daha sonraki aylarda 1. Haftaki kilonun üzerine koyarak hesaplanir
Biogaia probiyotik düzenli kullanımda faydası olur canım. Her gün ayni saatlerde verSen biogaia damlasini hergün mü veriyosun yoksa sadece gazi oldugunda miben hergün veriyorum da acaba yanlış mı yapiyorum hahshs
Gaz sancisi çekip aglamiyor da ben yine de veriyorum. ne zaman versem kivranmaya başlıyor sanirim o da etki ettiği içinBiogaia probiyotik düzenli kullanımda faydası olur canım. Her gün ayni saatlerde ver
Sizin bebeğinizde emme veya mama sonrası kusuyor mu acaba ve bu kusmalar normal mi ben kime sorsam midesi genişliyor ondan kusuyor diyorlar ve bı kaç gündür çok yoğun gaz sancısı yaşıyor kendni sıktığı için mi kusuyor acaba diye düşünüyorum
Yaa geçmiş olsun sizinkide mi öyle benim bebeğimde bu hafta tam dediğiniz gibi uyurken gözüm arkada kalıyor ekstra bide burun tikanikligi oluyor hırıltı geliyor geceleri çok huzursuz oluyorum ..
Bebeğiniz hayırlı olsun.Saglikli huzurlu,hayırlı evlat olsun.Butun annelerin (benim de acemiligim) göğüs ucunu veriyoruz Köyü renkli bölgeyi bebeğe verirsek böyle yipranmiyor.
Yok hayır sadece anne sütü veriyorum.Benim oğlanin ödemi gittikten sonra 300 gram vermişti ben o kilodan hesapliyorum. Emzirmeyle beraber mama veriyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?