- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 133
- 35
Teşekkür ederim canımValla ben şaşırdım artık elimi neye atsam gaz
Çayın demini bi tabağa koyup ılıkken pamuğu batır fazlasını sıkıp sil canım
Sağol canım ilaç isimlerini yazarsan müsait olunca sevinirimSunrseee
Bugün doktora gittim. (Acıbadem)
Benim ve senin gibi başkaları da varsa faydalansın diye yazmak istedim.
Bebeğim 1. Ayını doldurdu. Genel olarak herkes gibi gaz problemi mevcut. Biogaia devam edebilirsin dedi. Bir ilaç daha verdi. Şu an yataktan yazıyorum. O yüzden reçeteye bakmak için kalkamıyorumAma yarın yazarım.
Sütüm az. Toplasan iki memeden 30cc çıkıyor. Ben her 3 saatte bir gece gündüz farketmeden 15 er dakika meme+60cc mama yapıyordum. Mamayı kesip sütü çoğaltmamız lazım dedi. Normalde bu günlerde 90cc tek öğün ihtiyacı varmış. Benden aldığı sütle beraber bu öğünü tamamlıyor. Fakat günler geçtikçe bu 90cc ihtiyaç değeri artacak. Biz mamayı yine de 60cc de tutup, memedeki süt oranını arttırcakmışız. Sonra zaten artarsa sütün zamanla tamamende mamayı kesebiliriz dedi. Bunun için Bestlak devam. Ben ebebek ten malt içecek almıştım. Ondansa bir alman markası söyledi. Metro da satılıyor. Malt içecek, bira gibi. Çok süt yapıyormuş, onu iç dedi. Bir ilaç verdi. Yan etkisi süt yapmakmış. İsimleri yarın yazarım. Tahin yiyordum ama yeme dedi. Süt ürünleri de yasak. Su çok önemli, 3-4 lt içilecek. En önemlisi dinlenmek/uyku, iyi psikoloji ve sonra düzenli beslenmeymiş.
bebek gece uykusunda 5-6 saate kadar uyuyabilirmiş. Kaldırmıcakmışız. Kalkarsa emzir uyut yeniden dedi. Altı bile kalabilirmiş… Çok hassas değilse ve pişiği çok değilse. Ortam karanlık ve sessiz olmalıymış. Gündüz ise iki saatte bir mutlaka emzir dedi. Uyandırcakmışız. Zorla yaniEvde ses ve ışık gündüz mutlaka olmalıymış.
Kedim var. Onu sordum. Zararı olmaz dedi
Pişik için mustela kullanıyordum. Bitince daha alma dedi. Eczaneden alabileceğim iki adet ilaç yazdı.
Ücretli aşıları mutlaka yaptır dedi. İkinci hepatit i orada yaptı. Bu aşıyı devlet karşıladığından ödemedik.
Aklıma gelenler bunlar.
Merhaba sakıncası yoksa hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Çok güzel detaylar vermiş doktor arayışındayım da istanbuldaysa sizinkini deneyimSunrseee
Bebeğim 1. Ayını doldurdu. Genel olarak herkes gibi gaz problemi mevcut. Biogaia devam edebilirsin dedi. Bir ilaç daha verdi. Şu an yataktan yazıyorum. O yüzden reçeteye bakmak için kalkamıyorumAma yarın yazarım.
Sütüm az. Toplasan iki memeden 30cc çıkıyor. Ben her 3 saatte bir gece gündüz farketmeden 15 er dakika meme+60cc mama yapıyordum. Mamayı kesip sütü çoğaltmamız lazım dedi. Normalde bu günlerde 90cc tek öğün ihtiyacı varmış. Benden aldığı sütle beraber bu öğünü tamamlıyor. Fakat günler geçtikçe bu 90cc ihtiyaç değeri artacak. Biz mamayı yine de 60cc de tutup, memedeki süt oranını arttırcakmışız. Sonra zaten artarsa sütün zamanla tamamende mamayı kesebiliriz dedi. Bunun için Bestlak devam. Ben ebebek ten malt içecek almıştım. Ondansa bir alman markası söyledi. Metro da satılıyor. Malt içecek, bira gibi. Çok süt yapıyormuş, onu iç dedi. Bir ilaç verdi. Yan etkisi süt yapmakmış. İsimleri yarın yazarım. Tahin yiyordum ama yeme dedi. Süt ürünleri de yasak. Su çok önemli, 3-4 lt içilecek. En önemlisi dinlenmek/uyku, iyi psikoloji ve sonra düzenli beslenmeymiş.
bebek gece uykusunda 5-6 saate kadar uyuyabilirmiş. Kaldırmıcakmışız. Kalkarsa emzir uyut yeniden dedi. Altı bile kalabilirmiş… Çok hassas değilse ve pişiği çok değilse. Ortam karanlık ve sessiz olmalıymış. Gündüz ise iki saatte bir mutlaka emzir dedi. Uyandırcakmışız. Zorla yaniEvde ses ve ışık gündüz mutlaka olmalıymış.
Pişik için mustela kullanıyordum. Bitince daha alma dedi. Eczaneden alabileceğim iki adet ilaç yazdı.
Ücretli aşıları mutlaka yaptır dedi. İkinci hepatit i orada yaptı. Bu aşıyı devlet karşıladığından ödemedik.
Aklıma gelenler bunlar.
Ben geceleri yatırıyorumKızlar bebişler memede emerken uyuyakalınca gaz çıkarıyor musunuz yoksa yatırıyor musunuz?
Malesef BursaMerhaba sakıncası yoksa hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Çok güzel detaylar vermiş doktor arayışındayım da istanbuldaysa sizinkini deneyim
Kucağımda yapıyorum. Yatırarak yapmak orta kulak iltihabına sebep olabiliyor diyorlar. Dr her emzirme öncesi açabilirsin dedi. Her gün mecbur açıyorum nefes alamıyor çocuk. Eğer çok dolu hissediyorsam da aspiratör kullanıyorum. Umarım yanlış bir şey yapmıyorumdur.Ay yalnız degilmisim bizde aynı şekildeyiz. Siz serum fizyolojik sıkarken bebeği yan yatırıp mi kullaniyorsunuz yoksa kucağınızda mi yapıyorsunuz ? Birde aspiratör kullanıyor musunuz ? Burnunu açınca kısa süre sonra geri tıkanıyor.. bazıları hergun serum kullanabilirsin diyor bazıları tahriş olur kullanma diyor çok arada kalıyorum bu yüzden
Yalnız değilmişim demek kiGece çok geç yattığım için sabah besleyip eşime devrediyorum ve birkaç saat uyuyorum çok şükür . Sonra kalkınca yine aynısını yapıyorumarada karın üstü egzersiz sonra kucakta ev turu sonra yine beslenme ve alt temizlik saati böylece akşam oluyor ve yine aynı şeyler
Anladım ben de kucağımda yapıyorum ama aspiratör hiç kullanmadım onu kullanmaya korkuyorum açıkçası. Herkes farklı bir şey söylediği için korkmanız çok normal ben de bir şey yaparken hep tedirgin olarak yapıyorumKucağımda yapıyorum. Yatırarak yapmak orta kulak iltihabına sebep olabiliyor diyorlar. Dr her emzirme öncesi açabilirsin dedi. Her gün mecbur açıyorum nefes alamıyor çocuk. Eğer çok dolu hissediyorsam da aspiratör kullanıyorum. Umarım yanlış bir şey yapmıyorumdur.
Paylaşım için teşekkürler canımSunrseee
Aklıma gelenler bunlar.
Bizim de capaklaniyor baya baya azaldi. Gecen goz kontrolu vardi doktora.soyledim masaj onerdi eger goz sulaniyorsa da damlayi kullan dedi.Banyo sonrasi o masaj cok iyi oluyor.Gozu ile burnu arasinda parmagini bastirip yukaridan aşagi dogru cek gun icinde bir kac defa yap canim. Cayi ben de taze demleyip iliyinca suyuna batirip pamukla siliyorum. Ha by ara da suan capaklanmasi normal dedi gozunde de bir sikinti cikmadiKızlar gözümüzün biri çapaklanıyor akıyor birisi çay ile siliyorum demişti ama nasıl yapıyorsunuz
Bende aynı kaygıları yaşıyorum ama Allah’a emanet yavrularımızAnladım ben de kucağımda yapıyorum ama aspiratör hiç kullanmadım onu kullanmaya korkuyorum açıkçası. Herkes farklı bir şey söylediği için korkmanız çok normal ben de bir şey yaparken hep tedirgin olarak yapıyorum
Beslenmeyle beraber 3 saatte bir besliyorum ama beslenmemiz bir saat sürüyor. İsteksizlik var zaten. Dün istediği kadar besledim 2 saate bir uyandı 20 cc içti kusmadı da ama 30 gr vermiş. İşte ona göre hareket edince de kilo veriyor. Ya bi de bugün iyi yada kilo alımı güzel dediğim an tepe taklak oluyoruzKac
Kac saatte bir besliyorsun canim. Beslenme saatini biraz uzat istersen eger cok sik sik beslemeye calisiyorsan fazla gelip kusuyordur. Isteksizlikte olur. Cok gecmis olsun. Olmadi kontrol icin yakin bir sehirdeki doktora getirebilirsin
Anladım canım sağolasın bende masaj yapayım tek gözde var bizimde enfeksiyon gibi sulanma yok şimdilik dün ilk kez oldu ılık çay ile sildim yoksa göz kontrolümüzde bize de iyi demişti ama o zaman birşey yoktu tabiBizim de capaklaniyor baya baya azaldi. Gecen goz kontrolu vardi doktora.soyledim masaj onerdi eger goz sulaniyorsa da damlayi kullan dedi.Banyo sonrasi o masaj cok iyi oluyor.Gozu ile burnu arasinda parmagini bastirip yukaridan aşagi dogru cek gun icinde bir kac defa yap canim. Cayi ben de taze demleyip iliyinca suyuna batirip pamukla siliyorum. Ha by ara da suan capaklanmasi normal dedi gozunde de bir sikinti cikmadi
Canim benim oglum 2 saat olmadan istiyor. Henuz kucukler ben ne zaman isterse veriyorum. Sizin bebeginizin ozel durumu var. Ben olsam surekli teklif ederdim bebegime. Bir yudum bir yudumdur...saati takip ederdim ama arayi cok acmamak icin. Reddettigi aralik genis olunca biraz zorlardim mecburiBeslenmeyle beraber 3 saatte bir besliyorum ama beslenmemiz bir saat sürüyor. İsteksizlik var zaten. Dün istediği kadar besledim 2 saate bir uyandı 20 cc içti kusmadı da ama 30 gr vermiş. İşte ona göre hareket edince de kilo veriyor. Ya bi de bugün iyi yada kilo alımı güzel dediğim an tepe taklak oluyoruzBeslenmeyi 3 saatten 4 de çıkarayım diyorum ağlıyor aranıyor içim el vermiyor öylede az az sıksık beslemek gerekiyor galiba
Evet galiba fazla geliyor ama onun gönlünede bıraksam 2-3 saate bir 20 cc yetecek ona. Dün karışmadım istediği kadar besledim 30 gr vermiş ne yapıcam bilmiyorum. Sizler nasıl besliyorsunuz, belli bir saate uygun mu yoksa acıkıp arandıkça mı ???Süper bir şey o
Evet, üstten gazı kolay çıkarıyor da alttan saatlerimi alıyor
Çok geçmiş olsun, bebeklerin hasta olması bizleri daha çok etkiliyor.
Benim oğlum da kusunca burnundan fışkırıyordu ama çok içtiği zaman oluyor. Acaba seninkini de fazla mı geliyor
Bugün öyle yaptım zaten arandıkça miktarı az tutup besledim inş kusmaz bugün böyle devam edeyim inşşş işe yarar. TeşekkürlerCanim benim oglum 2 saat olmadan istiyor. Henuz kucukler ben ne zaman isterse veriyorum. Sizin bebeginizin ozel durumu var. Ben olsam surekli teklif ederdim bebegime. Bir yudum bir yudumdur...saati takip ederdim ama arayi cok acmamak icin. Reddettigi aralik genis olunca biraz zorlardim mecburi
Doktorumuz 45.gun dedi. 19unda cektirecegim.Kızlar kalça ultrasonu kaçıncı günde çektirdiniz
Arka bingildak doğumdan hemen sonra kapanıyor canım. Ön bilgildak uzun sürüyor kapanmasıBiz kan verdik elinden sıka sıka aldılar çok üzücüydüarka bıngıldak kapanmamış Dr tsh değerlerine bakmak istedi. Bana da tuhaf geldi bu kadar çabuk kapanır mı ki hemen kan istedi anlamadım.
Durup dururken anlamadığında bitmiş oluyor geneldeKızlar atak haftalarinin bittiğini nasil anlarız?
Ekin 'i dün akşamüstü 7 gibi uyuttum. 11 de altını açtım emzirdim tekrar uyudu. Gece 3.30 gibi uyandi altini aldim besledim 4.30 gibi tekrar uyudu. Sabah 9.30 gibi uyandi ayni sekilde alt al besle biraz oyalandi 11 e doğru uyudu. Şimdi yeni uyandı neyi doğru yaptım acaba
Göz kontrolünü çocuk doktoru mu yaptı göz doktoru mu?Bizim de capaklaniyor baya baya azaldi. Gecen goz kontrolu vardi doktora.soyledim masaj onerdi eger goz sulaniyorsa da damlayi kullan dedi.Banyo sonrasi o masaj cok iyi oluyor.Gozu ile burnu arasinda parmagini bastirip yukaridan aşagi dogru cek gun icinde bir kac defa yap canim. Cayi ben de taze demleyip iliyinca suyuna batirip pamukla siliyorum. Ha by ara da suan capaklanmasi normal dedi gozunde de bir sikinti cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?