2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Valla ben şaşırdım artık elimi neye atsam gaz

Çayın demini bi tabağa koyup ılıkken pamuğu batır fazlasını sıkıp sil canım
Teşekkür ederim canım
Sağol canım ilaç isimlerini yazarsan müsait olunca sevinirim

Merhaba sakıncası yoksa hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Çok güzel detaylar vermiş doktor arayışındayım da istanbuldaysa sizinkini deneyim

Kucağımda yapıyorum. Yatırarak yapmak orta kulak iltihabına sebep olabiliyor diyorlar. Dr her emzirme öncesi açabilirsin dedi. Her gün mecbur açıyorum nefes alamıyor çocuk. Eğer çok dolu hissediyorsam da aspiratör kullanıyorum. Umarım yanlış bir şey yapmıyorumdur.

Yalnız değilmişim demek ki Eşime veriyorum ağlıyor diyip geri veriyor bana. Max 10 dk Benim dışımda kimsede durmuyor ciyak ciyak ağlıyor. Hem hoşuma gidiyor bu durum kucağıma alınca kedi gibi olması ama aynı zamanda dinlenemediğim için yorucu da oluyor. Hafiften delilik yüklendi bana ana olunca

Anladım ben de kucağımda yapıyorum ama aspiratör hiç kullanmadım onu kullanmaya korkuyorum açıkçası. Herkes farklı bir şey söylediği için korkmanız çok normal ben de bir şey yaparken hep tedirgin olarak yapıyorum

Paylaşım için teşekkürler canım bizde 2 gece önce fena sancilandik sürekli hiç durmadan emmek istiyodu bende sakinliyor diye veriyordum ama kötü etmişim zaten emince gazı cikmadan yine emmeye basliyodu aglamasi çok kötüydü başka birşeyi vardır diye acile gittik Dr sürekli emmesinden kaynaklı dedi. Bağırsakları normale göre aşırı çalışıyormuş ve gazi çok var dedi. Emmeden durmayacagini söyledim emzik ver dedi bı sure onunla idare etmeye çalıştım. Mutlaka 2 saat emmeye ara verilmeli dedi hazmetmeden emerse sürekli gaz oluşacak mis. Burda bı arkadaş yazmıştı ama sağlam kafa olmayınca okuduğunu algilayamiyosun. 2 Probiyotik önerdi biri biogaia diğeri aklımda yok evde bu vardi onu veriyorum , bı de fitil verdi ama bn kullanmadim. Dün de 1 aylık kontrolümüz e gittik o Dr da aynısını söyledi sürekli emmesi ilk sütü alıp son sütü almaması gaza neden oluyor. Bı gün kakasını totosu açıkken yaptırdım köpük köpük tü o da hep ilk sütten mis. Ben mamayı 3 gecedir kestim çünkü aç değil artık onu biliyorum. Memede doymazsa bı sonraki öğünü sagarak vericem biberonla daha net doyuyor gibi . Şimdi sürekli 2 saati bekliyoruz ama saati dolana kadar çok agliyo. Yavaş yavaş düzene girecek inşallah.
Özel aşıları bana da yap dedi.
Metrodaki içecek neymiş bakıp bnde alayım. Gündüz yatırırken hep aydinlik oluyor gece gündüz ayrımına kolay alisacagiz inşallah.
Bana sünneti de önerdi bir de günde 5-6 dk yüzüstü yatir kuvvetlensin dedi zaten yapmaya başlamıştım. Şimdi bı kaç etkinlik için hışırtılı kitap siyah beyaz kartlar aldım onlarla düzenli yaparız etkinliği. Burun için de günde bir tüp serumu belli aralıklarla uygulayıp bitir dedi ben çok az veriyordum 2 damla kadar o da yetmezmiş zaten. Serum verip aspiratörle cekicem bı sure çünkü hırıltı başladı bı iki gündür.

Sulasil alan bir arkadaş vardı memnun mu acaba kullanımından bende alacağım pamuklarım az kaldı da

Kızlar gözümüzün biri çapaklanıyor akıyor birisi çay ile siliyorum demişti ama nasıl yapıyorsunuz
Bizim de capaklaniyor baya baya azaldi. Gecen goz kontrolu vardi doktora.soyledim masaj onerdi eger goz sulaniyorsa da damlayi kullan dedi.Banyo sonrasi o masaj cok iyi oluyor.Gozu ile burnu arasinda parmagini bastirip yukaridan aşagi dogru cek gun icinde bir kac defa yap canim. Cayi ben de taze demleyip iliyinca suyuna batirip pamukla siliyorum. Ha by ara da suan capaklanmasi normal dedi gozunde de bir sikinti cikmadi

Bende aynı kaygıları yaşıyorum ama Allah’a emanet yavrularımız Böyle böyle kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.

Kac

Kac saatte bir besliyorsun canim. Beslenme saatini biraz uzat istersen eger cok sik sik beslemeye calisiyorsan fazla gelip kusuyordur. Isteksizlikte olur. Cok gecmis olsun. Olmadi kontrol icin yakin bir sehirdeki doktora getirebilirsin
Beslenmeyle beraber 3 saatte bir besliyorum ama beslenmemiz bir saat sürüyor. İsteksizlik var zaten. Dün istediği kadar besledim 2 saate bir uyandı 20 cc içti kusmadı da ama 30 gr vermiş. İşte ona göre hareket edince de kilo veriyor. Ya bi de bugün iyi yada kilo alımı güzel dediğim an tepe taklak oluyoruz Beslenmeyi 3 saatten 4 de çıkarayım diyorum ağlıyor aranıyor içim el vermiyor öylede az az sıksık beslemek gerekiyor galiba

Anladım canım sağolasın bende masaj yapayım tek gözde var bizimde enfeksiyon gibi sulanma yok şimdilik dün ilk kez oldu ılık çay ile sildim yoksa göz kontrolümüzde bize de iyi demişti ama o zaman birşey yoktu tabi

Canim benim oglum 2 saat olmadan istiyor. Henuz kucukler ben ne zaman isterse veriyorum. Sizin bebeginizin ozel durumu var. Ben olsam surekli teklif ederdim bebegime. Bir yudum bir yudumdur...saati takip ederdim ama arayi cok acmamak icin. Reddettigi aralik genis olunca biraz zorlardim mecburi

Evet galiba fazla geliyor ama onun gönlünede bıraksam 2-3 saate bir 20 cc yetecek ona. Dün karışmadım istediği kadar besledim 30 gr vermiş ne yapıcam bilmiyorum. Sizler nasıl besliyorsunuz, belli bir saate uygun mu yoksa acıkıp arandıkça mı ???

Bugün öyle yaptım zaten arandıkça miktarı az tutup besledim inş kusmaz bugün böyle devam edeyim inşşş işe yarar. Teşekkürler

Biz kan verdik elinden sıka sıka aldılar çok üzücüydü arka bıngıldak kapanmamış Dr tsh değerlerine bakmak istedi. Bana da tuhaf geldi bu kadar çabuk kapanır mı ki hemen kan istedi anlamadım.
Arka bingildak doğumdan hemen sonra kapanıyor canım. Ön bilgildak uzun sürüyor kapanması

Durup dururken anlamadığında bitmiş oluyor genelde

Göz kontrolünü çocuk doktoru mu yaptı göz doktoru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…