- 11 Temmuz 2022
- 1.047
- 1.550
- 63
- 33
Yani aslında kuru tutmaman gerekiyor sürekli nemli ve açık tutulmalı. Benim de hala geçmedi, kanaması durdu ağrı azaldı ama devam:/ bana lansinoh tan ziyade Garmastan daha iyi geldi. İlk başta iyi gelmiyor diye düşünebilirsin aktif olarak sürdüğünde ya da sürmediğin zaman farkını anlıyorsun. Benim kadar kötüyse ben kortizonlu kremler fl da kullandım başta kopacak diyordum yarılmıştı ama onları sürünce emziremiyorsun. Çok çom iyi yıkaman gerekiyor. Daha iyi olunca da Garmastana geçtim. Lansinohta hemen krem kalıntısı kalmıyor üzerine tehirt fl giyince garmastanda sürünce yağlı kalıyor onyüzden daha iyi bence.Kızlar selamlar acaba hala meme ucu agrısı yasayan var mı benım gibi sol gogsumdeki yara iyileşti fakat sağ gogsumdeki yarık hala duruyor burada doktora gittim bana amustil adında fotografını koydugum bir krem ve öncesinde sıkmak için sprey verdi fakat bir sonuc alamıyorum mememde yarık oluşmuş ve kuru kalmayıp sütlendiği için iyileşmıyor ne yapacagım bilmiyorum
Bu videoyu çekenler henüz Ekin'le tanışmamışKucakta uyuyan bebisi yatirirken bu şekilde yatiriyorum ben yatarken uyanmıyor bilginize
Ben dün kanguru aldım. Ama benim doktorum kalça çıkıklığı ultrasonda cikmayabilir 3 aya kadar fiziki takipte yapacağız dedi. O yüzden 3 ay dolana kadar kullanmayi düşünmüyorum canım ben. Bir de eklemleri daha çok yumuşak bacaklarında şekil bozukluğu olur diye korktum biraz. 3 ay dolunca başlarım heralde. Yine kontrole gidince sorarım doktora da bakalım be diyecek.Kızlar kanguru kullanan var mi? Erken mi acaba kanguruyakoymak için
Ultrason cekmicek misiniz? Vallahi bana da isin aliyorlar diye huzurlukluk geliyor... Madem neden cektiriyirlar ki henuz miniciklerBen dün kanguru aldım. Ama benim doktorum kalça çıkıklığı ultrasonda cikmayabilir 3 aya kadar fiziki takipte yapacağız dedi. O yüzden 3 ay dolana kadar kullanmayi düşünmüyorum canım ben. Bir de eklemleri daha çok yumuşak bacaklarında şekil bozukluğu olur diye korktum biraz. 3 ay dolunca başlarım heralde. Yine kontrole gidince sorarım doktora da bakalım be diyecek.
Ben de hiç sevemedim sanki çocuk iki büklüm gibi oluyor içindeKizlar, oto kolduguna nasil oturtuyorsunuz bebisinizi? Ya ben rahat edemiyorum. Sanki boynu katlaniyor gibi geliyor. Cok da kusuyorlar ya bogulur diye kaygilaniyorum. Ben mi oturtamadim anlamadim ki... Kucakta da alisirsa sonra reddediyorlar kizimdan biliyorum... Bizimki baby2go marka kirmizidan...
Ultrason cekildi canım Normal çıktı ama çocuk doktoru 3 aya kadar fiziki muaynede yapacak bazen ultrasonda Göremeyebiliyorlar dedi bacaklarini falan ölçüyor muayenede. Teşekkür ederiz canımUltrason cekmicek misiniz? Vallahi bana da isin aliyorlar diye huzurlukluk geliyor... Madem neden cektiriyirlar ki henuz minicikler
Bu arada tebrikler2 aylik olmussunuz
Kıyafet çok vardır, gelişim destekleyici oyuncak olabilir mi ? Fisher price tarzı öğreticigünaydıınn kızlar
bayram yaklaşıyor malum, 2 yakınımın da erkek bebekleri var. özellikle erkek bebek annelerinden fikir almak istiyorum. 3 aylık ve 6 aylık erkek bebeklere hediye ne alabilirim ? size ne gelse mutlu olurdunuz ?
Ben kullanıyorum, içinde yeni doğan aparatı varKızlar kanguru kullanan var mi? Erken mi acaba kanguruyakoymak için
Keşke taktikler tüm bebeklere uysaBu videoyu çekenler henüz Ekin'le tanışmamış
KeşkeeeeeKeşke taktikler tüm bebeklere uysa
Beli de boslukta kaliyor. Bence de dedigin gibi 3 aydan sonra hatta 4 bence ... Sagol canim demekki koyanlar umursamiyor bu durumuBen de hiç sevemedim sanki çocuk iki büklüm gibi oluyor içindebizimki bebek arabasinin puseti şuan onu kullanıyoruz 2-3 ay sonra daha düzgün oturabilirler belki kafa kontrolü vs. Tam oturunca
Ay ne yapalim cektirtecegiz mecburUltrason cekildi canım Normal çıktı ama çocuk doktoru 3 aya kadar fiziki muaynede yapacak bazen ultrasonda Göremeyebiliyorlar dedi bacaklarini falan ölçüyor muayenede. Teşekkür ederiz canım
Mama yiyorlarsa mama al bence çok makbule geçergünaydıınn kızlar
bayram yaklaşıyor malum, 2 yakınımın da erkek bebekleri var. özellikle erkek bebek annelerinden fikir almak istiyorum. 3 aylık ve 6 aylık erkek bebeklere hediye ne alabilirim ? size ne gelse mutlu olurdunuz ?
Yenidoğana uygun bi tasarımları yok bence çocuklar hamur gibi yamuluyorBeli de boslukta kaliyor. Bence de dedigin gibi 3 aydan sonra hatta 4 bence ... Sagol canim demekki koyanlar umursamiyor bu durumu
Önemli canım çektir mutlaka hatta girmişken tüm batın da baktır kafan rahat olurAy ne yapalim cektirtecegiz mecbur
Ben 50 günlükken kontrole gittiğimde doktora sormuştum kullanabilirsin dedi siz hangi marka hangi model aldınız henüz karar veremedik bizBen dün kanguru aldım. Ama benim doktorum kalça çıkıklığı ultrasonda cikmayabilir 3 aya kadar fiziki takipte yapacağız dedi. O yüzden 3 ay dolana kadar kullanmayi düşünmüyorum canım ben. Bir de eklemleri daha çok yumuşak bacaklarında şekil bozukluğu olur diye korktum biraz. 3 ay dolunca başlarım heralde. Yine kontrole gidince sorarım doktora da bakalım be diyecek.
Solomom aldım canımBen 50 günlükken kontrole gittiğimde doktora sormuştum kullanabilirsin dedi siz hangi marka hangi model aldınız henüz karar veremedik biz
Cnm değiştirme kartı olan herşey mutlu ediyorgünaydıınn kızlar
Trendyoldan hediye çeki alınsa aşırı mutlu olurdumgünaydıınn kızlar
Bebek arabasinin pusetini kullaniyorum zaten o puset bir sure oto koltuğu olarak kullanilabiliyorKizlar, oto kolduguna nasil oturtuyorsunuz bebisinizi? Ya ben rahat edemiyorum. Sanki boynu katlaniyor gibi geliyor. Cok da kusuyorlar ya bogulur diye kaygilaniyorum. Ben mi oturtamadim anlamadim ki... Kucakta da alisirsa sonra reddediyorlar kizimdan biliyorum... Bizimki baby2go marka kirmizidan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?