2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Yani aslında kuru tutmaman gerekiyor sürekli nemli ve açık tutulmalı. Benim de hala geçmedi, kanaması durdu ağrı azaldı ama devam:/ bana lansinoh tan ziyade Garmastan daha iyi geldi. İlk başta iyi gelmiyor diye düşünebilirsin aktif olarak sürdüğünde ya da sürmediğin zaman farkını anlıyorsun. Benim kadar kötüyse ben kortizonlu kremler fl da kullandım başta kopacak diyordum yarılmıştı ama onları sürünce emziremiyorsun. Çok çom iyi yıkaman gerekiyor. Daha iyi olunca da Garmastana geçtim. Lansinohta hemen krem kalıntısı kalmıyor üzerine tehirt fl giyince garmastanda sürünce yağlı kalıyor onyüzden daha iyi bence.

Kızlar kanguru kullanan var mi? Erken mi acaba kanguruyakoymak için
Ben dün kanguru aldım. Ama benim doktorum kalça çıkıklığı ultrasonda cikmayabilir 3 aya kadar fiziki takipte yapacağız dedi. O yüzden 3 ay dolana kadar kullanmayi düşünmüyorum canım ben. Bir de eklemleri daha çok yumuşak bacaklarında şekil bozukluğu olur diye korktum biraz. 3 ay dolunca başlarım heralde. Yine kontrole gidince sorarım doktora da bakalım be diyecek.

Kizlar, oto kolduguna nasil oturtuyorsunuz bebisinizi? Ya ben rahat edemiyorum. Sanki boynu katlaniyor gibi geliyor. Cok da kusuyorlar ya bogulur diye kaygilaniyorum. Ben mi oturtamadim anlamadim ki... Kucakta da alisirsa sonra reddediyorlar kizimdan biliyorum... Bizimki baby2go marka kirmizidan...

Ultrason cekmicek misiniz? Vallahi bana da isin aliyorlar diye huzurlukluk geliyor... Madem neden cektiriyirlar ki henuz minicikler

Bu arada tebrikler 2 aylik olmussunuz

Ben de hiç sevemedim sanki çocuk iki büklüm gibi oluyor içinde bizimki bebek arabasinin puseti şuan onu kullanıyoruz 2-3 ay sonra daha düzgün oturabilirler belki kafa kontrolü vs. Tam oturunca

Ultrason cekmicek misiniz? Vallahi bana da isin aliyorlar diye huzurlukluk geliyor... Madem neden cektiriyirlar ki henuz minicikler

Bu arada tebrikler 2 aylik olmussunuz
Ultrason cekildi canım Normal çıktı ama çocuk doktoru 3 aya kadar fiziki muaynede yapacak bazen ultrasonda Göremeyebiliyorlar dedi bacaklarini falan ölçüyor muayenede. Teşekkür ederiz canım

Son düzenleme:
Kıyafet çok vardır, gelişim destekleyici oyuncak olabilir mi ? Fisher price tarzı öğretici
Kızlar kanguru kullanan var mi? Erken mi acaba kanguruyakoymak için
Ben kullanıyorum, içinde yeni doğan aparatı var

Ben de hiç sevemedim sanki çocuk iki büklüm gibi oluyor içinde bizimki bebek arabasinin puseti şuan onu kullanıyoruz 2-3 ay sonra daha düzgün oturabilirler belki kafa kontrolü vs. Tam oturunca
Beli de boslukta kaliyor. Bence de dedigin gibi 3 aydan sonra hatta 4 bence ... Sagol canim demekki koyanlar umursamiyor bu durumu

Ultrason cekildi canım Normal çıktı ama çocuk doktoru 3 aya kadar fiziki muaynede yapacak bazen ultrasonda Göremeyebiliyorlar dedi bacaklarini falan ölçüyor muayenede. Teşekkür ederiz canım
Ay ne yapalim cektirtecegiz mecbur

Mama yiyorlarsa mama al bence çok makbule geçer ingilizce eğitici sesli kitaplar olabilir mesela bana gelse şuan mutlu olurdum ya da kışlık astronot mont tarzı bişey

Ben 50 günlükken kontrole gittiğimde doktora sormuştum kullanabilirsin dedi siz hangi marka hangi model aldınız henüz karar veremedik biz

Ben 50 günlükken kontrole gittiğimde doktora sormuştum kullanabilirsin dedi siz hangi marka hangi model aldınız henüz karar veremedik biz
Solomom aldım canım

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-17-13-07-30-806_trendyol.com.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 53
Reactions: Cmz
Cnm değiştirme kartı olan herşey mutlu ediyor Kart yoksa mutsuzluk.

Trendyoldan hediye çeki alınsa aşırı mutlu olurdum Ama bu uygulamayı sonlandırmışlar sanırım niyeyse bence çok da güzeldi

Bebek arabasinin pusetini kullaniyorum zaten o puset bir sure oto koltuğu olarak kullanilabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…