İçti valla bizimki de cok cokBen kizimda dolabi doldurmustum. Kizim icmedi. Biberon da kabul etmedi. Bagis yapacaktim. Dinen uygun degil dediler.Hepsini dokmustum.
Simdide oglumda sagmadim. Sadece mastit olmak uzereyken sagdiklarimi kolezyum diye buzluga koydum. Ama gecen toplantidaydim, esim o esnada birini icirmis. Hem biberonu tutmus hem hepsini icmis masallah
Ay odaya bir girdim, eline tutturmus esim, biberondan iciyor. Bir kotu oldum. Oglum napiyorsun dedim refleksleSutu olup da emzirmek istemeyenleri dusundum, onlar nasil dusunuyor, onlarin zihni nasil calisiyor
İyi yapmışsın ziyan olmamış işte ne güzelÖnceden hastane kabul ediyordu sağım sütü. Ama pandemi donemi olunca kabul etmediler, dedim etrafta birini bulalım onu da bulamadık, kanser tedavisi gören birine verelim oda yoktu. Çok üzülmüştüm. Sonra eşimin iş yerine küçük yavru köpek almışlar, ona verdik tüm sütü nasıl yedi minnak. En azından o da bir bebekti
Benim de sol göğsümdeki çatlak geçmiyor bi türlü. Her şeyi denedim lansinoh krem, ayva çekirdeği jeli, tahin yağı, zeytin yağı.. Malesef dediğin gibi hep ıslak ve kapalı kaldığı için iyileşmiyor canım. Ben de saldım artık ne yapayım acıya alıştım sanırımKızlar selamlar acaba hala meme ucu agrısı yasayan var mı benım gibi sol gogsumdeki yara iyileşti fakat sağ gogsumdeki yarık hala duruyor burada doktora gittim bana amustil adında fotografını koydugum bir krem ve öncesinde sıkmak için sprey verdi fakat bir sonuc alamıyorum mememde yarık oluşmuş ve kuru kalmayıp sütlendiği için iyileşmıyor ne yapacagım bilmiyorum
Hepsini okumaya yetişemedim sağdığınız sütleri nasıl değerlendiriyorsunuz kızlar benim de çözüm bulmam gerek bir an önceİyi yapmışsın ziyan olmamış işte ne güzelBen de daha göğüsler terbiye olmadığı zaman mastit olmayayım diye sağdıklarımı çiçeklere dökmüştüm bir coştular bir coştular hepsi çiçeklendi
Canım benim çok sütüm yok buzlukta. Daha doğrusu bebişin içip içmeyeceğini bilmediğim için fazla depolamadım. Bazı bebekler buzluktan çıkan sütü içmiyormuş çünkü. Bugün ilk defa denedim içti o yüzden artık depolayacağım. Ben dışarıda kullanmak için buzluğa atacağım bulunsun. Senin çok mu var süt saklama poşetleriyle at buzluğa en iyisi ihtiyacın oldukça kullanırsınHepsini okumaya yetişemedim sağdığınız sütleri nasıl değerlendiriyorsunuz kızlar benim de çözüm bulmam gerek bir an önce
Doğumdan beri kullanıyorum böyle bir problem yaşamadım. İçeriğinde kimyon rezene vs var sanmıyorum çaydan olduğunu canımİyi akşamlar hipp süt artırıcı çay kullandım 24 günlük bebeğim gaz krizine girdi acaba çayla alakalı olabilir mi çünkü yediklerime çok dikkat ediyorum..
Benim cok hosuma gidiyor emzirirken çıkarıyor bi bakısıyoruzBenim kız da öyle kucağımda bomba gibi patlıyor
Bir arkadaşım bayadır takipli hastası o söyledi mayısta başlıyormuş.Hayrettin bey 'e devam ediyoruz, atiye hanım inşallah gelir ona geçerim hemen. Nereden duydun ki, acaba ne zaman başlar
Hadi bakalım,sonucu yazarsınDün tüm gün evde olunca denemedim bu akşam dışarda olacağız dolaba çıkarttım sütü bakalım
İçeriğinde ne var canım? Belki etki etmiş olabilirİyi akşamlar hipp süt artırıcı çay kullandım 24 günlük bebeğim gaz krizine girdi acaba çayla alakalı olabilir mi çünkü yediklerime çok dikkat ediyorum..
Hahahah bunların hepsi ayni model yaBenim cok hosuma gidiyor emzirirken çıkarıyor bi bakısıyoruz
bende öyleyimNeden kiloya takıyorsun ki canım? Gelişimi güzelse ha 100 gr fazla almış ha 200 gr eksik almış. Hiç bi dr bebek kilolu diye ooo bu bebek çok kilolu dünyanın en sağlıklı bebeği harika demiyorBenim kızım 2440 gr doğdu. En son 1,5 aylikken 4040 gr di. Bence çok hızlı kilo almamasi daha iyi kollarimiz omuzlarımız sağlam kalır Ayrıca hiç bir bebekle kendi bebeğini kıyaslama canım. Bebeğin kendine özel bi gelişimi var kitabi bilgilere takılma Bebeğin zayıf ya da kilolu olması annenin bi başarısı değil. Malesef bizim ülkemizde böyle empoze edildiği için anneler bu kilo işine çok takıyorlar. Kendini incitme
İki biberon aldım yanıma birinde taze sağdığım dolaptaki süt vardı diğerinde buzluktan çıkardığım süt. İkisini de içtiBir arkadaşım bayadır takipli hastası o söyledi mayısta başlıyormuş.
Hadi bakalım,sonucu yazarsın
Teşekkür ederim gazlı bebek çok zorDoğumdan beri kullanıyorum böyle bir problem yaşamadım. İçeriğinde kimyon rezene vs var sanmıyorum çaydan olduğunu canım
Bende acıyla emziriyorum cok zor bir durum ya bende saldım artık yok bir çözümü sanırımBenim de sol göğsümdeki çatlak geçmiyor bi türlü. Her şeyi denedim lansinoh krem, ayva çekirdeği jeli, tahin yağı, zeytin yağı.. Malesef dediğin gibi hep ıslak ve kapalı kaldığı için iyileşmiyor canım. Ben de saldım artık ne yapayım acıya alıştım sanırım
Rezene kimyon ısırgan otu melisa doğal limon otu gibiİçeriğinde ne var canım? Belki etki etmiş olabilir
En sevdiğim sesHahahah bunların hepsi ayni model yabenim kız da gözümün içine bakıyor bi de gaz cikardiktan sonra ehhhhh diyor rahatliyor ona da hastayim
Kortizonlu kremler falan var hızlı iyileştiriyormuş ama emzirmemek gerekiyor kullanırken sanırım. Belki arkadaşlarımızın farklı önerileri vardır yazarlarsa sevinirizBende acıyla emziriyorum cok zor bir durum ya bende saldım artık yok bir çözümü sanırım
Ahahah ünlüler üzerinde araştırma yaptılar herhalde bu biz olamayız çünkü canım ,1 saat mi ? bu araştırmayı kabul etmiyorum
Canım 60 80 cc normal %20 30 fazlası olsa zaten yeterli doktor bana her emmede 75 90 CC arası yeterli olur dediKızlar siz sütünüzü sağdığınızda ne kadar geliyor benim genelde 60 cc birkaç kez 80 cc çıktı o kadar zamanla artar mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?