2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
İçti valla bizimki de cok cok Dışarıda kolaylık oluyor gerçekten. Evde hasta vs olmadığım sürece vermem diye düşünüyorum. Biberonu da reddetmedi. Benim de o ilk günlerden kalma kolostrumlu sütler var ama onları acemilikle yanlış saklamışız. Yani dolaptaki soğuk süte yeni sağdıklarımı karıştırdım hiç bilgim yoktu. Onlar çöp oldu malesef :/

İyi yapmışsın ziyan olmamış işte ne güzel Ben de daha göğüsler terbiye olmadığı zaman mastit olmayayım diye sağdıklarımı çiçeklere dökmüştüm bir coştular bir coştular hepsi çiçeklendi

Benim de sol göğsümdeki çatlak geçmiyor bi türlü. Her şeyi denedim lansinoh krem, ayva çekirdeği jeli, tahin yağı, zeytin yağı.. Malesef dediğin gibi hep ıslak ve kapalı kaldığı için iyileşmiyor canım. Ben de saldım artık ne yapayım acıya alıştım sanırım

İyi akşamlar hipp süt artırıcı çay kullandım 24 günlük bebeğim gaz krizine girdi acaba çayla alakalı olabilir mi çünkü yediklerime çok dikkat ediyorum..

Hepsini okumaya yetişemedim sağdığınız sütleri nasıl değerlendiriyorsunuz kızlar benim de çözüm bulmam gerek bir an önce

Hepsini okumaya yetişemedim sağdığınız sütleri nasıl değerlendiriyorsunuz kızlar benim de çözüm bulmam gerek bir an önce
Canım benim çok sütüm yok buzlukta. Daha doğrusu bebişin içip içmeyeceğini bilmediğim için fazla depolamadım. Bazı bebekler buzluktan çıkan sütü içmiyormuş çünkü. Bugün ilk defa denedim içti o yüzden artık depolayacağım. Ben dışarıda kullanmak için buzluğa atacağım bulunsun. Senin çok mu var süt saklama poşetleriyle at buzluğa en iyisi ihtiyacın oldukça kullanırsın

İyi akşamlar hipp süt artırıcı çay kullandım 24 günlük bebeğim gaz krizine girdi acaba çayla alakalı olabilir mi çünkü yediklerime çok dikkat ediyorum..
Doğumdan beri kullanıyorum böyle bir problem yaşamadım. İçeriğinde kimyon rezene vs var sanmıyorum çaydan olduğunu canım

Hayrettin bey 'e devam ediyoruz, atiye hanım inşallah gelir ona geçerim hemen. Nereden duydun ki, acaba ne zaman başlar
Bir arkadaşım bayadır takipli hastası o söyledi mayısta başlıyormuş.
Dün tüm gün evde olunca denemedim bu akşam dışarda olacağız dolaba çıkarttım sütü bakalım
Hadi bakalım,sonucu yazarsın

İçeriğinde ne var canım? Belki etki etmiş olabilir

bende öyleyim ejce yi anlıyorum aslında böyle de sağlıklı her şey kilo değil tabii ki ama bir tombiklik var ya böyle hani yanakları tostosss oluyor o hallerini çok seviyorum bebeklerin yoksa bu günümüze şükür gayet sağlıklı, mutlu huzurlu bu daa her şeyden önemli

Bende acıyla emziriyorum cok zor bir durum ya bende saldım artık yok bir çözümü sanırım

Bende acıyla emziriyorum cok zor bir durum ya bende saldım artık yok bir çözümü sanırım
Kortizonlu kremler falan var hızlı iyileştiriyormuş ama emzirmemek gerekiyor kullanırken sanırım. Belki arkadaşlarımızın farklı önerileri vardır yazarlarsa seviniriz

1 saat mi ? bu araştırmayı kabul etmiyorum
Ahahah ünlüler üzerinde araştırma yaptılar herhalde bu biz olamayız çünkü canım ,
Kızlar siz sütünüzü sağdığınızda ne kadar geliyor benim genelde 60 cc birkaç kez 80 cc çıktı o kadar zamanla artar mı ki
Canım 60 80 cc normal %20 30 fazlası olsa zaten yeterli doktor bana her emmede 75 90 CC arası yeterli olur dedi

Y yazosey B beyzosh terramycin krem denediniz mi kızlar? Ufacık ucuz bi krem ama etkisi çok iyi. Emzirmeden önce göğsünüzü yıkamanız gerekiyor ama 2 gün kullansaniz iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…