Denemedim ben alayım yarın canım. Peki yedirerek mi sürüyorsun meme üzerine katman şeklinde bırakıyor musun? Bir de açık mı bırakıyorsun sürünce
Gümüş kapak denedin mi canım? Benim de çok yara olmuştu en iyisi kantaron yağı ve gümüş kapak geldi bana.Kızlar selamlar acaba hala meme ucu agrısı yasayan var mı benım gibi sol gogsumdeki yara iyileşti fakat sağ gogsumdeki yarık hala duruyor burada doktora gittim bana amustil adında fotografını koydugum bir krem ve öncesinde sıkmak için sprey verdi fakat bir sonuc alamıyorum mememde yarık oluşmuş ve kuru kalmayıp sütlendiği için iyileşmıyor ne yapacagım bilmiyorum
Canım böyle olunca da az da olsa mama takviyesi yapmak lazım o zaman. Tek başına sütüm yeterli gelse keşkeAhahah ünlüler üzerinde araştırma yaptılar herhalde bu biz olamayız çünkü canım ,
Canım 60 80 cc normal %20 30 fazlası olsa zaten yeterli doktor bana her emmede 75 90 CC arası yeterli olur dedi
Ben uyuturken gözüm üstünde olsun diye yön belirliyorum ona göre yatırıyorum cevirmiyo kafasını. Tabi aramızda 1 ay var. 2.ayda ne olur bilemem.Kızlar peki bişey sorucam uyurken bebisleriniz illa bi yöne döndürüyor mu kafasını yoksa siz nasıl yatirirsaniz öyle mi uyuyorlar? Benim kız sola takıntılı hatta boynu tutuldu sandım bi ara ama sağa sola cevirebiliyor kafasını bi sorun yokAma illa ki sola dönüp yatıyor anası kılıklı Hamilelikte çok sola yattık ondan mıdır nedir Ben sağa çeviriyorum o sola çeviriyor inatla
Bizim hastane çıkarken yapılması gereken testler için belgeye 1 aylıkken göz muayenesi diye not almıştı Dr da göz Dr una gosterin dedi. Yarın randevumuz var göz muayenesi yapılacak. İntte de baktığımda ilk üç ayda mutlaka yapılması gerek yaziyoduKızlar bebislere göz muayenesini ne zaman yaptırmamız gerekiyor?
Burda eczanelerde sorayım var mı terramycin diye deneyebilirim varsa
Gümüş kapak denedin mi canım? Benim de çok yara olmuştu en iyisi kantaron yağı ve gümüş kapak geldi bana.
Canım zaten yoğun yapıda bir krem ben bolca sürüp havalandırmıştım biraz sonra sudyene bulasmasin degmesin diye kalkan kapatip sonraki emzirmeye kadar öyle tutmustum açık birakma şansın varsa çok daha iyi olur tabi. Sonra duş jeli ile iyice yıkanmıştimDenemedim ben alayım yarın canım. Peki yedirerek mi sürüyorsun meme üzerine katman şeklinde bırakıyor musun? Bir de açık mı bırakıyorsun sürünce
Canım pek bebeğe zararı olacak gibi değil ama kesip bi de öyle dene istersenRezene kimyon ısırgan otu melisa doğal limon otu gibi
Umarım vardır canımBurda eczanelerde sorayım var mı terramycin diye deneyebilirim varsa
Canım ben farkettigimden beri sağa doğru destekli yatirdim sol tarafına dönmesin diye birşeyler koydum şimdi sağa da yatiyor sola daBen uyuturken gözüm üstünde olsun diye yön belirliyorum ona göre yatırıyorum cevirmiyo kafasını. Tabi aramızda 1 ay var. 2.ayda ne olur bilemem.
Bir de tortikollis diye bı durum var bunu da araştır canım. Bı influencer in kızı dediğin gibiydi Dr tortikollis teşhisi koymuş. Dönüşümlü yatırarak cozmuslerdi
Cnm app kullan istersen tek tek yazmak zor oluyor, bebeğim için emzirme takibi diye bi app var uyku çiş kaka biberon sağdığım süt banyosuna kadar kaydediyorum, doktora da net bilgi verebiliyorum, app olmasa kafam o kadar gidik ki 5 dk öncesini hatırlamıyorum uykusuzluktan.2-3 gün önceye kadar en az 20 saat uyuyor diyebilirdim ama 2 gündür bir azalma var bence bugünden itibaren uyku saatlerini not alıyorum
Doğduğundan beri emme ve kaka saatlerini vs yazıyorum ama uykuyu yazmadım sçıkçası
DoğruHiç sorumlu hissetme kilo işi %30 beslenme ise %70 genetik. Mesela şey düşün ne kadar çok yerse yesin kilo almayan insanlar vardır. Bizim bebislerimizin de bi limiti var aslında normal bi beslenme rutini ile ne kadar kilo alacaklari ne seyirde izleyecekleri daha anne karnında belli. Erkek bebek-kiz bebekte çok farkediyor. Erkek bebekler daha iri oluyor bu da fizyolojik bi gerçeklik. Bizim kızlar fit olacak sen neden kilo aldırmaya çalışıyorsun
Hemen bakıyorumCnm app kullan istersen tek tek yazmak zor oluyor, bebeğim için emzirme takibi diye bi app var uyku çiş kaka biberon sağdığım süt banyosuna kadar kaydediyorum, doktora da net bilgi verebiliyorum, app olmasa kafam o kadar gidik ki 5 dk öncesini hatırlamıyorum uykusuzluktan.
Ben yara olduktan sonra kullanmaya başladım. Benim yaralarımı iyileşyirdi. Şu anda da yanlış emziriyorum sanırım yine uçları acıyor ama yara görünmüyor.Burda eczanelerde sorayım var mı terramycin diye deneyebilirim varsa
Yok denemedim canım ilk etapta etkılı dediler önleyici olarak gümüş kapak yara olduktan sonrada fayda görur muyum
Onu duydum birde anne sütünü yüzüne süren arkadaşım var benim. Cildi çok güzel besliyor sende dene demisti de denemedim hiçBen de o yüzden pek sağım yapmıyordum aslında şuan sadece 2 poşet süt var mesela buzluğumda. Bu akşam deneyeceğim eğer içerse sağım yapacağım buzlukta bulunsun. İçmeyenler de o sütlerle bebişlere süt banyosu yaptırıyorlarmış ziyan olmasın diye
Ben kullanıyorum. Hatta dün 4 saate yakın kangurudaydiKızlar kanguru kullanan var mi? Erken mi acaba kanguruyakoymak için
Evet cnm kullanıyorum.Rheaa sanki kullanıyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?