2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Y yazosey B beyzosh terramycin krem denediniz mi kızlar? Ufacık ucuz bi krem ama etkisi çok iyi. Emzirmeden önce göğsünüzü yıkamanız gerekiyor ama 2 gün kullansaniz iyileşir
Denemedim ben alayım yarın canım. Peki yedirerek mi sürüyorsun meme üzerine katman şeklinde bırakıyor musun? Bir de açık mı bırakıyorsun sürünce

Gümüş kapak denedin mi canım? Benim de çok yara olmuştu en iyisi kantaron yağı ve gümüş kapak geldi bana.

Ahahah ünlüler üzerinde araştırma yaptılar herhalde bu biz olamayız çünkü canım ,

Canım 60 80 cc normal %20 30 fazlası olsa zaten yeterli doktor bana her emmede 75 90 CC arası yeterli olur dedi
Canım böyle olunca da az da olsa mama takviyesi yapmak lazım o zaman. Tek başına sütüm yeterli gelse keşke

Ben uyuturken gözüm üstünde olsun diye yön belirliyorum ona göre yatırıyorum cevirmiyo kafasını. Tabi aramızda 1 ay var. 2.ayda ne olur bilemem.
Bir de tortikollis diye bı durum var bunu da araştır canım. Bı influencer in kızı dediğin gibiydi Dr tortikollis teşhisi koymuş. Dönüşümlü yatırarak cozmuslerdi

Kızlar bebislere göz muayenesini ne zaman yaptırmamız gerekiyor?
Bizim hastane çıkarken yapılması gereken testler için belgeye 1 aylıkken göz muayenesi diye not almıştı Dr da göz Dr una gosterin dedi. Yarın randevumuz var göz muayenesi yapılacak. İntte de baktığımda ilk üç ayda mutlaka yapılması gerek yaziyodu

Y yazosey B beyzosh terramycin krem denediniz mi kızlar? Ufacık ucuz bi krem ama etkisi çok iyi. Emzirmeden önce göğsünüzü yıkamanız gerekiyor ama 2 gün kullansaniz iyileşir
Burda eczanelerde sorayım var mı terramycin diye deneyebilirim varsa
Gümüş kapak denedin mi canım? Benim de çok yara olmuştu en iyisi kantaron yağı ve gümüş kapak geldi bana.

Yok denemedim canım ilk etapta etkılı dediler önleyici olarak gümüş kapak yara olduktan sonrada fayda görur muyum

Denemedim ben alayım yarın canım. Peki yedirerek mi sürüyorsun meme üzerine katman şeklinde bırakıyor musun? Bir de açık mı bırakıyorsun sürünce
Canım zaten yoğun yapıda bir krem ben bolca sürüp havalandırmıştım biraz sonra sudyene bulasmasin degmesin diye kalkan kapatip sonraki emzirmeye kadar öyle tutmustum açık birakma şansın varsa çok daha iyi olur tabi. Sonra duş jeli ile iyice yıkanmıştim

Canım ben farkettigimden beri sağa doğru destekli yatirdim sol tarafına dönmesin diye birşeyler koydum şimdi sağa da yatiyor sola da

Cnm app kullan istersen tek tek yazmak zor oluyor, bebeğim için emzirme takibi diye bi app var uyku çiş kaka biberon sağdığım süt banyosuna kadar kaydediyorum, doktora da net bilgi verebiliyorum, app olmasa kafam o kadar gidik ki 5 dk öncesini hatırlamıyorum uykusuzluktan.

günaydıınn kızlar

bayram yaklaşıyor malum, 2 yakınımın da erkek bebekleri var. özellikle erkek bebek annelerinden fikir almak istiyorum. 3 aylık ve 6 aylık erkek bebeklere hediye ne alabilirim ? size ne gelse mutlu olurdunuz ?

Doğru
İyi geldi bana dediklerin

Hemen bakıyorum

Burda eczanelerde sorayım var mı terramycin diye deneyebilirim varsa

Yok denemedim canım ilk etapta etkılı dediler önleyici olarak gümüş kapak yara olduktan sonrada fayda görur muyum
Ben yara olduktan sonra kullanmaya başladım. Benim yaralarımı iyileşyirdi. Şu anda da yanlış emziriyorum sanırım yine uçları acıyor ama yara görünmüyor.

Onu duydum birde anne sütünü yüzüne süren arkadaşım var benim. Cildi çok güzel besliyor sende dene demisti de denemedim hiç
Kızlar kanguru kullanan var mi? Erken mi acaba kanguruyakoymak için
Ben kullanıyorum. Hatta dün 4 saate yakın kangurudaydi yine kv ye gittik kızla bahçede oynarken bebe kanguruda uyudu
Rheaa sanki kullanıyordu?
Evet cnm kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…