Ben de bunu hiç anlamadım canım, diğer çocuklarımda hiç rutin doktora götürmedik. Aşılar ve kontroller asm’de idi hep. Şimdi ne oldu bilmiyorum; doktorlar daha ulaşılır mı oldu farkındalık mı arttı ne olduysa biz de herkes gibi ilk 2 ay doktora götürdük. 3. Ay sadece kontrol olduğu için sağlık ocağına gideceğiz inşallah
Ah kuzum yaa... Mamaya başladınız mi canim rahatlatmadi mi birazOf o kadar zor bir gün geçirdim ki bebeğimin gaz sancıları genelde akşam başlar ama bugün sabah başladı, tüm gün ağladı çatlayacak gibi ağlıyor nefessiz kalana kadar, mahvoluyorum o anlarda çaresizlikten ben de ağlıyorum. Şimdi uyudu ben bitik haldeyim çok zor kızlar çok. Kolik bebekler kaç aya kadar böyle devam ediyor acaba
Cocuk doktoru radyolojiye istek atiyorKalça ultrasonu için hangi bölüme gitmemiz gerekiyor kızlar?
Opmediyse sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ben düşündüm uçuk çıkarsa unutur öperim napicam diye. Çıkarsa maske takicam insan unutuyo eşin maske taksın bnce insan unutup opebilir. en azından için rahat ederKızlar eşim uçuk çıkartmış alini hiç öpmedi ama kucağına falan aldı bir şey olur mu? Çok korkuyorum
Biz de dün gece kaka için uyandık heralde aynı üst üste 2 kere yaptı bide yapışkan yeşilimsi bişeyKızlar bizimki bu aralar çok kaka yapıyor ya. Daha yarım saat olmadı üstüne başına çıkarmış değiştim tertemiz yaptım yine yaptı ve yine taştıNormal mi bi sıkıntı mı var anlamıyorum. Sizinkiler ne durumda kaka konusunda İyice hareketlendi ondan mı oluyor acaba
Mantıklı. Yarın maske taktırayım en iyisi zaten kendisi de çok tedirgin olduOpmediyse sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ben düşündüm uçuk çıkarsa unutur öperim napicam diye. Çıkarsa maske takicam insan unutuyo eşin maske taksın bnce insan unutup opebilir. en azından için rahat eder
İlk 3 ay bı sorun olmasa da gidilmeli bnce hem sorularımız yanıt bulur hem gelişimi takip edilir. Ben sorun olmazsa 3 den sonra her ay götürmeyi düşünmüyorum aralıklı şekilde belki götürürüm. Bu kontroller tamamen bebeğin sikayetleriyle ilgili bnce yani şart değil tabi.Kızlar sanırım 6 aylık olana kadar her ay dr görmesi gerekiyor di mi? Gitmek şart mı? 2. Ay için gideceğim ama öncesinde asm gördü boy kilo va ölçtü değişik bir rutin mi var acaba
Hiç hatırlamıyorum dün dikkatimi çekmemişti demekki normaldi belki deBazen biriktirip yapıyor gibilerdün durum nasıldı?
Bizimki gece yapmıyor hiç. Rengi dokusu vs her zamanki gibi aynı ama fazlalaştı dediğim gibiBiz de dün gece kaka için uyandık heralde aynı üst üste 2 kere yaptı bide yapışkan yeşilimsi bişey
Bnde sagdigim sütü verdim bağırsaklari durduramadik harıl harıl çalışıyoBizimki gece yapmıyor hiç. Rengi dokusu vs her zamanki gibi aynı ama fazlalaştı dediğim gibi
Kızlar bu rota menenjit aşısını naısl yapıcaz ya biri beni aydınlatabilir mi? Asm yapıyor mu biz aşıyı
Başladık cnm ilk birkaç gün dünya varmış dedik nasıl neşeli mutluydu, normal bebekler böyle miymiş ne kolay dedim rüya gibiydiAh kuzum yaa... Mamaya başladınız mi canim rahatlatmadi mi biraz
Bende her zaman uçuk oluyor. Evimden zovirax eksik olmaz. Geçen haftada kocaman çıktı. Hiçbir şey olmadı merak etme.Kızlar eşim uçuk çıkartmış alini hiç öpmedi ama kucağına falan aldı bir şey olur mu? Çok korkuyorum
Evet o zaman da çok gazlı oluyor. Sağarken süt damladıkça köpükleniyor o yüzden heraldeBnde sagdigim sütü verdim bağırsaklari durduramadik harıl harıl çalışıyo
Olabilir ne kadar köpük o kadar gaz . O köpüğü de sıfıra indiremiyorum maalesef dairesel hareketle çalkalama yapıyorum ama köpük hep varEvet o zaman da çok gazlı oluyor. Sağarken süt damladıkça köpükleniyor o yüzden heralde
Evet bunu bende keşfetimm kızlar sağdığımız sütü verince gaz çok oluyorhem biberon hemde sütün sağarken köpük köpük damlamasından dolayıEvet o zaman da çok gazlı oluyor. Sağarken süt damladıkça köpükleniyor o yüzden heralde
Çocuk doktoruna gittik o yönlendirdi ultrasona.Kalça ultrasonu için hangi bölüme gitmemiz gerekiyor kızlar?
Öpmüş müydün peki bebisi?Bende her zaman uçuk oluyor. Evimden zovirax eksik olmaz. Geçen haftada kocaman çıktı. Hiçbir şey olmadı merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?