2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bllossom benim şuan gittiğim dr um ben ekstra bir durum olmadığı, çocuk hasta olmadığı sürece her ay kontrole cağirmiyorum ama anne isterse tabi getirebilir muayneye dedi. Ben de Ekin deki hemanjiom için götürüyorum aylık takibi için

Ah kuzum yaa... Mamaya başladınız mi canim rahatlatmadi mi biraz

Kızlar eşim uçuk çıkartmış alini hiç öpmedi ama kucağına falan aldı bir şey olur mu? Çok korkuyorum
Opmediyse sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ben düşündüm uçuk çıkarsa unutur öperim napicam diye. Çıkarsa maske takicam insan unutuyo eşin maske taksın bnce insan unutup opebilir. en azından için rahat eder

Biz de dün gece kaka için uyandık heralde aynı üst üste 2 kere yaptı bide yapışkan yeşilimsi bişey

Mantıklı. Yarın maske taktırayım en iyisi zaten kendisi de çok tedirgin oldu

Kızlar sanırım 6 aylık olana kadar her ay dr görmesi gerekiyor di mi? Gitmek şart mı? 2. Ay için gideceğim ama öncesinde asm gördü boy kilo va ölçtü değişik bir rutin mi var acaba
İlk 3 ay bı sorun olmasa da gidilmeli bnce hem sorularımız yanıt bulur hem gelişimi takip edilir. Ben sorun olmazsa 3 den sonra her ay götürmeyi düşünmüyorum aralıklı şekilde belki götürürüm. Bu kontroller tamamen bebeğin sikayetleriyle ilgili bnce yani şart değil tabi.

Kızlar bu rota menenjit aşısını naısl yapıcaz ya biri beni aydınlatabilir mi? Asm yapıyor mu biz aşıyı alınca

Rotayı yapıyor bizim ebemiz getirin ben yaparım dedi zaten damla seklinde bir aşı ama ben kontrole gittiğimde doktora yaptıracağım hastaneden alıp menenjit bilmiyorum
Kızlar bu rota menenjit aşısını naısl yapıcaz ya biri beni aydınlatabilir mi? Asm yapıyor mu biz aşıyı

Ah kuzum yaa... Mamaya başladınız mi canim rahatlatmadi mi biraz
Başladık cnm ilk birkaç gün dünya varmış dedik nasıl neşeli mutluydu, normal bebekler böyle miymiş ne kolay dedim rüya gibiydi Emin olunca mamanın işe yaradığından buraya da yazacaktım ama önce akşamları hafiften başladı ağlamalar dün de tüm gün sürdü tamamen eskiye döndük tekrar, annem de döndü artık evine yalnız olunca mahvoldum. Ne oldu anlamadım yediğim bir şey mi dokundu yoksa bu durum ne yaparsak yapalım geçmeyecek mi bilmiyorum

Kızlar günaydın sizle bir şey paylaşmak istiyorum belki benimle aynı şeyleri yaşayan vardır. Bende alin doğduktan sonra ciddi bir kaybetme korkusu oluştu ona bir şey olacak diye ödüm kopuyor muhtemelen her anne bu duyguyu yaşıyor ama bu kadar mı emin değilim. Normalde düşünmemeye çalışıyorum ama bazı durumlarda tetikleniyor maalesef. Geçen hafta aşı vurunuyor çocuk o ağlıyor ben beş kat ağlıyorum canı yanıyor diye. Ateşi için bütün gece nöbet tutuyorum falan. Dün yazmıştım eşim uçuk çıkarmış acaba bebeğe temas etti mi diye bütün gece düşündüm ağladım. İlk anneliğim bu duyguları böyle yaşamam normal mi yoksa yardım mı almalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…