Ayy bn ayağını saklamak istemiştimMaşallah yavruma balmumu heykel gibi Allah ne güzel yaratmış bebekleri
A askk3 kızlar işe yarar inşallah sevindim beğenmenizeAz önce geldi bizimki de denedim hemen çeviremiyor kafasını biraz sinirlendiAma yıkamak lazım plastik gibi bir koku var üstünde de yıkama talimatı yazmıyor kaçta yıkanır ki bu ay çok güzel bir buluş ya teşekkürler arkadaşım minseo
Bence o baskul isi pek dogru degil ya bebek kucakta hareket ediyor falan ben de bakiyorum dakikasi dakikasini tutmuyor. Zayfilamaz da belki onceki aya gore cok almamistir. Baktiginda suan kac almis gozukuyor.onceki aya goreKizlar bebegi kilo veren var mi? Baskulu bozuldu oglum kilo mu verdi anlamadim.. hasta falan degil masallah ama dusuk cikiyor gecen haftaya gore
Olabilir canim dogru. Benim oglum 3860 dogdu, 3600e dustu. 33 gun oldugunda 5100 gr olmustu canim. Gecen hafta kiyafetle 6 kg idi, simdi 5800 falan gosteriyorBence o baskul isi pek dogru degil ya bebek kucakta hareket ediyor falan ben de bakiyorum dakikasi dakikasini tutmuyor. Zayfilamaz da belki onceki aya gore cok almamistir. Baktiginda suan kac almis gozukuyor.onceki aya gore
3.ay bitse gaz, yemin ederim zil takip oynicam. .. ama hic umudum yok. Biz ayni tam gaz gidiyoruzBebekleri 3 aya yaklasmis olanlar 3 aylik olanlar gaz durumunlari nasil azalma var mi
sağımı da nasıl yaptığın önemli aslında. bu topicin 1. sayfasında süt arttırma yöntemlerinde geçen bi yol var o şekilde yapmak doğruymuş. bir de sıcak kompres denedin mi ? sıcak suya batırılmış havluyla memeyi sarmak ya da sıcak duş ?Bestlak kullaniyorum. Doktor tavsiyesi ile helva, pekmez icine maya karisimi tukettim. 1 lt sut urunu dedi doktor kefir, sut vs hic biri yok yani. Ise yaramadi. Bir tableti deneyeyim damlaya da devam edeyim. Uyuyorum da aslinda annem yardimci oluyor sagolsun. Acaba sagimdan dolayi mi cok cikmiyor diyorum. Ama millet 100 ml bile sagiyor. Anlamadim..
Valla benim ki de gazli hele gazi varsa cirpiniyor emerken ben sirf şu cirpinmalar gecsin diye dort gozle gazin gecmesini bekliyorum yoksa pis pislamaya raziyim3.ay bitse gaz, yemin ederim zil takip oynicam. .. ama hic umudum yok. Biz ayni tam gaz gidiyoruz
Var kuzum artık gazdan uyanmiyor kendi çıkarıyor gazını çooook şükürBebekleri 3 aya yaklasmis olanlar 3 aylik olanlar gaz durumunlari nasil azalma var mi
Bitiyor rahatlıyorlar umudunu kaybetme benim kız da öyleydi canım. Ama sen emziriyorsun gaz açısından bebeğin rahatlamisini istiyorsan laktoz içeren besinleri az tüket çünkü sütten geçip bebeği çok rahatsız ediyor3.ay bitse gaz, yemin ederim zil takip oynicam. .. ama hic umudum yok. Biz ayni tam gaz gidiyoruz
Kilo verdiğini sanmiyorum canım tutuşuna göre bile farklı çıkıyor o tartilardaKizlar bebegi kilo veren var mi? Baskul mu bozuldu oglum kilo mu verdi anlamadim.. hasta falan degil masallah ama dusuk cikiyor gecen haftaya gore
Yok canim temas etmedikten sonra bişey olmazKızlar eşim uçuk çıkartmış alini hiç öpmedi ama kucağına falan aldı bir şey olur mu? Çok korkuyorum
Tam bu donemde oluyor galiba cebelleserek emzirme... Bir haftadir meme gorunce agliyor. Ciglik cigliga... Ac ustelik... Vermedik mama, aglayarak emdi... 2 gundur iyi birakti o huyu... Gazdan oluyor hepsiBitiyor rahatlıyorlar umudunu kaybetme benim kız da öyleydi canım. Ama sen emziriyorsun gaz açısından bebeğin rahatlamisini istiyorsan laktoz içeren besinleri az tüket çünkü sütten geçip bebeği çok rahatsız ediyor
Hic dikkat etmedim o kadar canim .. demek oyle... Zaten bezi bu hafta cok iyi oluyor. 4e gecmistim ya ben... Zayiflasa bezi buyuk gelir dimi yani. Esim de zayifladi falan dedi supheye dustum, muhtemel boy attiKilo verdiğini sanmiyorum canım tutuşuna göre bile farklı çıkıyor o tartilarda
Canim bi sey olmaz insallah. Ucuk insani korkutuyor gercekten... Oglum dogdugu hafta esimde cikti, unutup surekli optu. Sukur bi sey olmadi...Kızlar eşim uçuk çıkartmış alini hiç öpmedi ama kucağına falan aldı bir şey olur mu? Çok korkuyorum
Ben makinede hassas yıkamaya attım bir şey olmadı canım öyle deneyebilirsin.Az önce geldi bizimki de denedim hemen çeviremiyor kafasını biraz sinirlendiAma yıkamak lazım plastik gibi bir koku var üstünde de yıkama talimatı yazmıyor kaçta yıkanır ki bu ay çok güzel bir buluş ya teşekkürler arkadaşım minseo
Benim her gaz damlasını deneyip hiçbirinin ise yaramayan bir bebegim vardı. Çok gazlıydı ama şimdi mama içerken alttan kendi kendine çıkarıyor üstten de 1 2 sırta vuruşta hemen çıkıyor. Çok rahatladık canım çok şükür hiç gaz sorunumuz kalmadı.Bebekleri 3 aya yaklasmis olanlar 3 aylik olanlar gaz durumunlari nasil azalma var mi
Doktor arkadaşa sordum bir şey olmaz dedi umarım olmaz artık uyku uyumam benYok canim temas etmedikten sonra bişey olmaz
Dudaktan öpünce mi sıkıntı acaba? Şükür çok sevindim canımCanim bi sey olmaz insallah. Ucuk insani korkutuyor gercekten... Oglum dogdugu hafta esimde cikti, unutup surekli optu. Sukur bi sey olmadi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?