2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
A askk3 kızlar işe yarar inşallah sevindim beğenmenize bence 30 derecede yıkat kuzum

Kizlar bebegi kilo veren var mi? Baskul mu bozuldu oglum kilo mu verdi anlamadim.. hasta falan degil masallah ama dusuk cikiyor gecen haftaya gore

Bebekleri 3 aya yaklasmis olanlar 3 aylik olanlar gaz durumunlari nasil azalma var mi

Kizlar bebegi kilo veren var mi? Baskulu bozuldu oglum kilo mu verdi anlamadim.. hasta falan degil masallah ama dusuk cikiyor gecen haftaya gore
Bence o baskul isi pek dogru degil ya bebek kucakta hareket ediyor falan ben de bakiyorum dakikasi dakikasini tutmuyor. Zayfilamaz da belki onceki aya gore cok almamistir. Baktiginda suan kac almis gozukuyor.onceki aya gore

Bence o baskul isi pek dogru degil ya bebek kucakta hareket ediyor falan ben de bakiyorum dakikasi dakikasini tutmuyor. Zayfilamaz da belki onceki aya gore cok almamistir. Baktiginda suan kac almis gozukuyor.onceki aya gore
Olabilir canim dogru. Benim oglum 3860 dogdu, 3600e dustu. 33 gun oldugunda 5100 gr olmustu canim. Gecen hafta kiyafetle 6 kg idi, simdi 5800 falan gosteriyor

sağımı da nasıl yaptığın önemli aslında. bu topicin 1. sayfasında süt arttırma yöntemlerinde geçen bi yol var o şekilde yapmak doğruymuş. bir de sıcak kompres denedin mi ? sıcak suya batırılmış havluyla memeyi sarmak ya da sıcak duş ?

bildiğim tüm şeyler bunlar , inşallah birinden biri işe yarar.

3.ay bitse gaz, yemin ederim zil takip oynicam. .. ama hic umudum yok. Biz ayni tam gaz gidiyoruz
Valla benim ki de gazli hele gazi varsa cirpiniyor emerken ben sirf şu cirpinmalar gecsin diye dort gozle gazin gecmesini bekliyorum yoksa pis pislamaya raziyim

3.ay bitse gaz, yemin ederim zil takip oynicam. .. ama hic umudum yok. Biz ayni tam gaz gidiyoruz
Bitiyor rahatlıyorlar umudunu kaybetme benim kız da öyleydi canım. Ama sen emziriyorsun gaz açısından bebeğin rahatlamisini istiyorsan laktoz içeren besinleri az tüket çünkü sütten geçip bebeği çok rahatsız ediyor

Kizlar bebegi kilo veren var mi? Baskul mu bozuldu oglum kilo mu verdi anlamadim.. hasta falan degil masallah ama dusuk cikiyor gecen haftaya gore
Kilo verdiğini sanmiyorum canım tutuşuna göre bile farklı çıkıyor o tartilarda

Kızlar eşim uçuk çıkartmış alini hiç öpmedi ama kucağına falan aldı bir şey olur mu? Çok korkuyorum

Tam bu donemde oluyor galiba cebelleserek emzirme... Bir haftadir meme gorunce agliyor. Ciglik cigliga... Ac ustelik... Vermedik mama, aglayarak emdi... 2 gundur iyi birakti o huyu... Gazdan oluyor hepsi

Kilo verdiğini sanmiyorum canım tutuşuna göre bile farklı çıkıyor o tartilarda
Hic dikkat etmedim o kadar canim .. demek oyle... Zaten bezi bu hafta cok iyi oluyor. 4e gecmistim ya ben... Zayiflasa bezi buyuk gelir dimi yani. Esim de zayifladi falan dedi supheye dustum, muhtemel boy atti

Kızlar eşim uçuk çıkartmış alini hiç öpmedi ama kucağına falan aldı bir şey olur mu? Çok korkuyorum
Canim bi sey olmaz insallah. Ucuk insani korkutuyor gercekten... Oglum dogdugu hafta esimde cikti, unutup surekli optu. Sukur bi sey olmadi...

Ben makinede hassas yıkamaya attım bir şey olmadı canım öyle deneyebilirsin.
Bebekleri 3 aya yaklasmis olanlar 3 aylik olanlar gaz durumunlari nasil azalma var mi
Benim her gaz damlasını deneyip hiçbirinin ise yaramayan bir bebegim vardı. Çok gazlıydı ama şimdi mama içerken alttan kendi kendine çıkarıyor üstten de 1 2 sırta vuruşta hemen çıkıyor. Çok rahatladık canım çok şükür hiç gaz sorunumuz kalmadı.

Yok canim temas etmedikten sonra bişey olmaz
Doktor arkadaşa sordum bir şey olmaz dedi umarım olmaz artık uyku uyumam ben
Canim bi sey olmaz insallah. Ucuk insani korkutuyor gercekten... Oglum dogdugu hafta esimde cikti, unutup surekli optu. Sukur bi sey olmadi...
Dudaktan öpünce mi sıkıntı acaba? Şükür çok sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…