2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ay bende de minik minik bi cok var

Duygusal olarak ihmal etmiyorum ama henuz yakinlasamadim ben haftaya doktoruma gorumcem tekrar, her sey yolunda desin bi .. sanki degil gibi hissediyorum
Benim bebede de kirmizi renk var gözünün üstünde insallah buyudukce geçer

Kızçeler nasılsınız? Bebişler nasıl? Benimkisi sürekli elimi emiyor sürekli sağ elini özellikle. Sizin bebişlerde böyle mi acaba?
Ya benim kızım da tok olsa bile sağ yumruğunu emiyor 3. Ay içinde normal bir davranış mı acaba? Aşıya gittiğimizde sıra beklerken tanıştığım anne de aynısından şikayetçiydi.

Biz yaşadık canım biraz acılı oldu benim açımdan nedense
Benim de dogumdan sonra adet oldum zaten ondan sonra 1 defa oldu cok agrim oldu kendimi kasip korktum belki ondan nedense dogumlarimdan sonra hep korku oluyor ilk etapta. Zaten hamile kalinca her zaman dusuk tehkikemden dolayi.doktor yasak getiriyor 1 yil neredeyse olmayinca alisik olmadigim bir sey oluyor gibi

Kızlar selam. Nasılsınız? Bişey sorucam aryayı oyun halısına koyduğum zaman hep oyuncakları sol eliyle tutuyor. Sağ elini kolunu hareket ettirmede bi sıkıntı yok parmağımı verdiğimde de sıkıyor ama tutmaları soluyla yapmayı tercih ediyor. İnşallah bi sorun yoktur. Sağ el sol el kullanımında daha erken gibime geliyor çünkü

Ay bende de minik minik bi cok var

Duygusal olarak ihmal etmiyorum ama henuz yakinlasamadim ben haftaya doktoruma gorumcem tekrar, her sey yolunda desin bi .. sanki degil gibi hissediyorum
Belki de bizden onlara geçmiştir genetik ne açıdan yolunda hissetmiyorsun canım fiziksel olarak mi? Senin dikişin var mıydı? Bi muayne ol canim tabi normal doğumda belki insan kendini hemen hazır hissedemez doğal olarak
Kac yillik evlisiniz bilmiyorumda 5 yil oldu bizim ayni evde iki arkadaş gibiyiz artık hatta askerlik arkadaşı
Biz eşimle 10 yildir beraberiz 4 yıldır da evliyiz canım Ay öyle deme öyle dersen öyle olur öyle olmaması için caba gösterin canım yoksa evlilik çok monotonlasiyor ve ciftler duygusal olarak birbirinden soğuyorlar
İlgisizlik olabilir ya bi guzel söze hasret kaldim
Karşılıklı olunca anlam kazaniyor bu tarz şeyler... Eşine hiç söyledin mi peki ilgisizliginden memnun olmadığını? Biraz baş başa vakit geçirseniz sen adım atsan belki daha farklı olur canım

Canım biraz zaman tanı daha çok yeni uzanmayi öğreniyor ellerini keşfediyorlar ne sorunu olacak çocuklardan hemen her şeyi harika yapmasını bekliyoruz zamanla öğrenecekler

Kizlar dogumdan sonra esiyle cinsel birliktelik yasayan varmi ben acayip sogudum tvde gorsem bile izlemeye tahammulum yok icim.kalkiyor valla:) hamileligin son 4 ayi zaten olmadi 6 ay falan olmus yapmayalı:))
Biz yaşadık canım ilkte biraz acılı oldu ama sonra alışıyor insan. Eşleride ihmal etmemek lazım

Zamanla onuda kullanmaya başlar canım daha küçükler zaten

Cnm ne testi yaptırdınız? Benim kızda da alerji var gibi abisinde de vardı. Bende Dr götüreyim test yaptırayım bakalım ne çıkacak ? Kan testinde mi çıktı ?
Geçmiş olsun yoktur umarım, kakadan baktılar cnm.

Bir ayım kaldı yani bir aya razıyım ama bütün yaz böyle geçerse akıl sağlığımı koruyamayabilirim. Evet bugün kontrole gittim calpol yarım ölçek kullanabilirsin son çare dedi, sana da kolaylıklar dilerim cnm bunu sadece yaşayan anneler anlar zaten, bir an önce geçer inşallah bugün daha iyi bir gün gibi başladı bizim
Relactaz sormadım cnm ya sorayım not alıp unutuyorum her şeyi. Çok ağır bir alerji diyetine başlattı bugün doktor süt ürünleri yasak inek eti yasak domates susam tahin ceviz çerezler fln komple yasak ne yicem bilmiyorum umarım fayda eder de güzel şeyler yazarım şuraya

Senin için de onun için de zor bir süreç canım. Faydasi olsun da çektiğiniz zorluğa değsin inşallah Alerji alaninda ayrica uzman doktorlar da var dilersen farklı bir görüş için de görüşebilirsin canım. Alerji konusunda farklı yaklaşımlar olabiliyor çünkü

Evet canim fizilsel... Dikisler yuzunden ve demistim ya ara ara koku oluyor. Ozguvensizlik oldu bu yuzden. Temiz ve guzel kokmak cok onemli ya... Kusmuk kokusu ve sut kokusu da etkiliyor beni...

Evet canim fizilsel... Dikisler yuzunden ve demistim ya ara ara koku oluyor. Ozguvensizlik oldu bu yuzden. Temiz ve guzel kokmak cok onemli ya... Kusmuk kokusu ve sut kokusu da etkiliyor beni...
Enfeksiyon tarzi bir şey vardir canim belki bi muayene ol bakalım doktorun ne diyecek bu genital bölgeyi yıkamak için intim jeller oluyor ben ara ara kullanıyorum çok sık olmasa da çok temiz hissettiriyor

Enfeksiyon tarzi bir şey vardir canim belki bi muayene ol bakalım doktorun ne diyecek bu genital bölgeyi yıkamak için intim jeller oluyor ben ara ara kullanıyorum çok sık olmasa da çok temiz hissettiriyor
Ben dikisle ilgili bir sorun oldugunu dusunuyorum. Doktor bi sey yok derse alirim ben de...

Doğumdan 1 hafta öncesinden başlayan uçuk serüvenim hala sürüyor. 80 gündür falan bir yerden sönüp diğer yerden patlıyor. Bebek doğduğunda ağlaya ağlaya maskeyle emzirmiştim uçuk bulaşsa ne olacak diye dikkat edince bir sorun olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…