Benim bebede de kirmizi renk var gözünün üstünde insallah buyudukce geçerAy bende de minik minik bi cok var
Duygusal olarak ihmal etmiyorum ama henuz yakinlasamadim benhaftaya doktoruma gorumcem tekrar, her sey yolunda desin bi .. sanki degil gibi hissediyorum
Ya benim kızım da tok olsa bile sağ yumruğunu emiyorKızçeler nasılsınız? Bebişler nasıl? Benimkisi sürekli elimi emiyor sürekli sağ elini özellikle. Sizin bebişlerde böyle mi acaba?
Benim de dogumdan sonra adet oldum zaten ondan sonra 1 defa oldu cok agrim oldu kendimi kasip korktum belki ondan nedense dogumlarimdan sonra hep korku oluyor ilk etapta. Zaten hamile kalinca her zaman dusuk tehkikemden dolayi.doktor yasak getiriyor 1 yil neredeyse olmayinca alisik olmadigim bir sey oluyor gibiBiz yaşadık canım biraz acılı oldu benim açımdan nedense
5 yil ne ki daha cok az benim 6 yil oldu canim. Hem guzel sozu hep karsidan beklememek.lazim sen soylemiyorsan sen de soyle onun da dili alisirKac yillik evlisiniz bilmiyorumda 5 yil oldu bizim ayni evde iki arkadaş gibiyiz artık hatta askerlik arkadaşı
Evet kuzum bu da başka bi çeşiti bı çok çeşiti var bu hemanjiomun sizin ki çilek görünümü bak bizimki böyleminseo gorsel eklemistim yuklenmemis. Bak bu sekilde cnm
Belki de bizden onlara geçmiştir genetikAy bende de minik minik bi cok var
Duygusal olarak ihmal etmiyorum ama henuz yakinlasamadim benhaftaya doktoruma gorumcem tekrar, her sey yolunda desin bi .. sanki degil gibi hissediyorum
Biz eşimle 10 yildir beraberiz 4 yıldır da evliyiz canımKac yillik evlisiniz bilmiyorumda 5 yil oldu bizim ayni evde iki arkadaş gibiyiz artık hatta askerlik arkadaşı
Karşılıklı olunca anlam kazaniyor bu tarz şeyler... Eşine hiç söyledin mi peki ilgisizliginden memnun olmadığını? Biraz baş başa vakit geçirseniz sen adım atsan belki daha farklı olur canımİlgisizlik olabilir ya bi guzel söze hasret kaldim
Canım biraz zaman tanı daha çok yeni uzanmayi öğreniyor ellerini keşfediyorlar ne sorunu olacak çocuklardan hemen her şeyi harika yapmasını bekliyoruz zamanla öğreneceklerKızlar selam. Nasılsınız? Bişey sorucam aryayı oyun halısına koyduğum zaman hep oyuncakları sol eliyle tutuyor. Sağ elini kolunu hareket ettirmede bi sıkıntı yok parmağımı verdiğimde de sıkıyor ama tutmaları soluyla yapmayı tercih ediyor. İnşallah bi sorun yoktur. Sağ el sol el kullanımında daha erken gibime geliyor çünkü
Bence de 5 yıl daha yeni evlilik sayılır ya5 yil ne ki daha cok az benim 6 yil oldu canim. Hem guzel sozu hep karsidan beklememek.lazim sen soylemiyorsan sen de soyle onun da dili alisir
Biz yaşadık canım ilkte biraz acılı oldu ama sonra alışıyor insan. Eşleride ihmal etmemek lazımKizlar dogumdan sonra esiyle cinsel birliktelik yasayan varmi ben acayip sogudum tvde gorsem bile izlemeye tahammulum yok icim.kalkiyor valla:) hamileligin son 4 ayi zaten olmadi 6 ay falan olmus yapmayalı:))
Zamanla onuda kullanmaya başlar canım daha küçükler zatenKızlar selam. Nasılsınız? Bişey sorucam aryayı oyun halısına koyduğum zaman hep oyuncakları sol eliyle tutuyor. Sağ elini kolunu hareket ettirmede bi sıkıntı yok parmağımı verdiğimde de sıkıyor ama tutmaları soluyla yapmayı tercih ediyor. İnşallah bi sorun yoktur. Sağ el sol el kullanımında daha erken gibime geliyor çünkü
Geçmiş olsun yoktur umarım, kakadan baktılar cnm.Cnm ne testi yaptırdınız? Benim kızda da alerji var gibi abisinde de vardı. Bende Dr götüreyim test yaptırayım bakalım ne çıkacak ? Kan testinde mi çıktı ?
Bir ayım kaldı yani bir aya razıyım ama bütün yaz böyle geçerse akıl sağlığımı koruyamayabilirim. Evet bugün kontrole gittim calpol yarım ölçek kullanabilirsin son çare dedi, sana da kolaylıklar dilerim cnm bunu sadece yaşayan anneler anlar zaten, bir an önce geçer inşallah bugün daha iyi bir gün gibi başladı bizimBüyük oğlum 3 ay sürdü. Şimdi ufaklıkta aynı. Zor bir gündü dün benim içinde. Acı çeker gibi ağlıyor çocuğum. Doktor çok ağladığı zamanlar 1 çay kaşığı calpol ver dedi bana. Banyo yaptırıp calpol verdim o biraz rahatlattı da uyudu
Relactaz sormadım cnm ya sorayım not alıp unutuyorum her şeyi. Çok ağır bir alerji diyetine başlattı bugün doktor süt ürünleri yasak inek eti yasak domates susam tahin ceviz çerezler fln komple yasak ne yicem bilmiyorumAh kuzum ya çok zor bu durum. Relactaz i sormuş muydun canim doktoruna? Laktozun sindirilmesi için bi damla belki işe yarar canım
Canım seni rahatsız edecek anksiyete düzeyinde ise bence bi danışmanlık al. Bu olay bende hamile kalmadan önce vardi. Hamile kalirsam kaybedicem gibi hissediyordum korku vardi terapi aldim ve iyi geldi hamileliğimde sorun yaşamadım çok şükür
Valla nasıl konforluysa öyle canım yapacak bişey yok. Biz de insanız dinlenme uyku en önemli ihtiyaçlardan iyi yapmışsın. En azindan evde bi kisi dinlenmiş ve dinç olsun bu da çok önemli. İki kişi uykusuz ve mutsuz olunca karı koca ilişkisi de bozulmaya başlıyor agresiflik artıyor
Evet ama kabarık bi leke canim Ekin büyüdükçe o da büyüyor yavaş yavaş. Kabarık kırmızı süngerimsi bir yapıda. Belli bi süre sonra leke beyazlamaya başlayıp o kabarıklık geçiyormuş. İyi huylu kandaki tümör dedi dr u. Sadece büyüme hızını takip edelim birden anormal bir büyüme olursa o zaman ilaçla müdahele ederiz dedi
Evet canım o konuda annemin çok faydasını gördüm ben de.Mesela ben ateşi mi çıkacak diye endiselenirken annem daha soğukkanlı yaklaşıp hiç bişey olmaz rahat ol falan diyince bile bi rahatlama geliyor insana o panik hali olmuyor
Canım biraz zaman tanı daha çok yeni uzanmayi öğreniyor ellerini keşfediyorlar ne sorunu olacak çocuklardan hemen her şeyi harika yapmasını bekliyoruz zamanla öğrenecekler
Haklısınız kızlar doğruZamanla onuda kullanmaya başlar canım daha küçükler zaten
Senin için de onun için de zor bir süreç canım. Faydasi olsun da çektiğiniz zorluğa değsin inşallahRelactaz sormadım cnm ya sorayım not alıp unutuyorum her şeyi. Çok ağır bir alerji diyetine başlattı bugün doktor süt ürünleri yasak inek eti yasak domates susam tahin ceviz çerezler fln komple yasak ne yicem bilmiyorumumarım fayda eder de güzel şeyler yazarım şuraya
Normal canim engel olmayinYa benim kızım da tok olsa bile sağ yumruğunu emiyor3. Ay içinde normal bir davranış mı acaba? Aşıya gittiğimizde sıra beklerken tanıştığım anne de aynısından şikayetçiydi.
Evet canim fizilsel... Dikisler yuzunden ve demistim ya ara ara koku oluyor. Ozguvensizlik oldu bu yuzden. Temiz ve guzel kokmak cok onemli ya... Kusmuk kokusu ve sut kokusu da etkiliyor beni...Belki de bizden onlara geçmiştir genetikne açıdan yolunda hissetmiyorsun canım fiziksel olarak mi? Senin dikişin var mıydı? Bi muayne ol canim tabi normal doğumda belki insan kendini hemen hazır hissedemez doğal olarak
Biz eşimle 10 yildir beraberiz 4 yıldır da evliyiz canımAy öyle deme öyle dersen öyle olur öyle olmaması için caba gösterin canım yoksa evlilik çok monotonlasiyor ve ciftler duygusal olarak birbirinden soğuyorlar
Karşılıklı olunca anlam kazaniyor bu tarz şeyler... Eşine hiç söyledin mi peki ilgisizliginden memnun olmadığını? Biraz baş başa vakit geçirseniz sen adım atsan belki daha farklı olur canım
Enfeksiyon tarzi bir şey vardir canim belki bi muayene ol bakalım doktorun ne diyecek bu genital bölgeyi yıkamak için intim jeller oluyor ben ara ara kullanıyorum çok sık olmasa da çok temiz hissettiriyorEvet canim fizilsel... Dikisler yuzunden ve demistim ya ara ara koku oluyor. Ozguvensizlik oldu bu yuzden. Temiz ve guzel kokmak cok onemli ya... Kusmuk kokusu ve sut kokusu da etkiliyor beni...
Ben dikisle ilgili bir sorun oldugunu dusunuyorum. Doktor bi sey yok derse alirim ben de...Enfeksiyon tarzi bir şey vardir canim belki bi muayene ol bakalım doktorun ne diyecek bu genital bölgeyi yıkamak için intim jeller oluyor ben ara ara kullanıyorum çok sık olmasa da çok temiz hissettiriyor
Olabilir canım sormak lazım. Ben de dün reformera başladım 3 ayim doldu dikiş yerim acır mi diye tereddüt etmistim ama şükür sorun olmadıBen dikisle ilgili bir sorun oldugunu dusunuyorum. Doktor bi sey yok derse alirim ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?