2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Tam bu donemde oluyor galiba cebelleserek emzirme... Bir haftadir meme gorunce agliyor. Ciglik cigliga... Ac ustelik... Vermedik mama, aglayarak emdi... 2 gundur iyi birakti o huyu... Gazdan oluyor hepsi
Sanırım Ekin de öyle işte tahammülü yok çocuğun sanki etini sıkıyoruz gibi bağırıyordu memeye
Hic dikkat etmedim o kadar canim .. demek oyle... Zaten bezi bu hafta cok iyi oluyor. 4e gecmistim ya ben... Zayiflasa bezi buyuk gelir dimi yani. Esim de zayifladi falan dedi supheye dustum, muhtemel boy atti
Bı sağlık ocağına götür tarttir canim istersen ama bence boy atmıştır

Sanırım Ekin de öyle işte tahammülü yok çocuğun sanki etini sıkıyoruz gibi bağırıyordu memeye

Bı sağlık ocağına götür tarttir canim istersen ama bence boy atmıştır
Haftaya doktora ve asiya gidicegiz canim, sabredeyim bir hafta daha... Bu hafta kongrem var, 2 tane sunumum var, oglumu da goturcem baya yorucu olacak... Bi de doktora gitmiyeyim

Kızlar bizimki bu aralar çok kaka yapıyor ya. Daha yarım saat olmadı üstüne başına çıkarmış değiştim tertemiz yaptım yine yaptı ve yine taştı Normal mi bi sıkıntı mı var anlamıyorum. Sizinkiler ne durumda kaka konusunda İyice hareketlendi ondan mı oluyor acaba

Benimki de cikariyor ama.yine de yetmiyor demek. Umudumuz 3. Ayda

Tam bu donemde oluyor galiba cebelleserek emzirme... Bir haftadir meme gorunce agliyor. Ciglik cigliga... Ac ustelik... Vermedik mama, aglayarak emdi... 2 gundur iyi birakti o huyu... Gazdan oluyor hepsi
Canim iste o huy bir gelip bir gidiyor demek cok sancili gunler oyle yapiyorlar.

Benim de bugün 5 kere yaptı. Uzun zamandır bu kadar çok yapmıyordu ben de tedirgin oldum.

Kızlar sanırım 6 aylık olana kadar her ay dr görmesi gerekiyor di mi? Gitmek şart mı? 2. Ay için gideceğim ama öncesinde asm gördü boy kilo va ölçtü değişik bir rutin mi var acaba

Haftaya doktora ve asiya gidicegiz canim, sabredeyim bir hafta daha... Bu hafta kongrem var, 2 tane sunumum var, oglumu da goturcem baya yorucu olacak... Bi de doktora gitmiyeyim
Öyle yap canım acil bir durum değil nasıl olsa. Uykulariniz ne alemde hala ayni mi
Ekin günde maksimum 2 defa yapiyor canim ama o da bugün 3 defa yaptı. Çok mu emiyor acaba minnoş? Belki de ekstra gazi olduysa ondan daha fazla yapmış olabilir canım. Yarın da takip et bakalım

Kızlar eşim uçuk çıkartmış alini hiç öpmedi ama kucağına falan aldı bir şey olur mu? Çok korkuyorum

Benim 2 hafta arayla dudağımın iki tarafında 2 kere uçuk çıktı bi bir yanından bi bir yanından her çıktığında 1 hafta neredeyse öpmedim yavrucuğumu. Elini ayağını bile ilk günler öpmedim. Doktora sordum, geçene kadar öpmeyin kucağa alabilirsin demişti

Emmesi normal aslında her zamanki gibi canım. Dediğin gibi yarın da bi gözlemleyeyim bakalım

Kızlar sanırım 6 aylık olana kadar her ay dr görmesi gerekiyor di mi? Gitmek şart mı? 2. Ay için gideceğim ama öncesinde asm gördü boy kilo va ölçtü değişik bir rutin mi var acaba

Ben de bunu hiç anlamadım canım, diğer çocuklarımda hiç rutin doktora götürmedik. Aşılar ve kontroller asm’de idi hep. Şimdi ne oldu bilmiyorum; doktorlar daha ulaşılır mı oldu farkındalık mı arttı ne olduysa biz de herkes gibi ilk 2 ay doktora götürdük. 3. Ay sadece kontrol olduğu için sağlık ocağına gideceğiz inşallah

Acaba farkında olmadan dudağı falan değmiş midir diyorum şimdi de. Çünkü o uyutuyordu

Acaba farkında olmadan dudağı falan değmiş midir diyorum şimdi de. Çünkü o uyutuyordu
Ben annesi olarak, en çok ilgilenen, sakinleştiren sarılan kişiyim. Pek tabi, dudağım da değdiği anlar oldu. Tükürüğe değmemek ya da kişinin tükrüğünün değmemesi daha önemli sanki.

Bir şey olmamıştır inşallah sen gönlünü ferah tut. Diyorum ya benim 2 kere çıktı; ne yapalım hayatta her şey bizim için

Doğru diyorsun canım bebeklerimiz sağlıkla büyüsünler inşallah Allah onların sağlığıyla sınamasın bizleri

Kalça ultrasonu için hangi bölüme gitmemiz gerekiyor kızlar?

Of o kadar zor bir gün geçirdim ki bebeğimin gaz sancıları genelde akşam başlar ama bugün sabah başladı, tüm gün ağladı çatlayacak gibi ağlıyor nefessiz kalana kadar, mahvoluyorum o anlarda çaresizlikten ben de ağlıyorum. Şimdi uyudu ben bitik haldeyim çok zor kızlar çok. Kolik bebekler kaç aya kadar böyle devam ediyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…