Oyle bile olsa kolay kolay olmaz rahat olDoktor arkadaşa sordum bir şey olmaz dedi umarım olmaz artık uyku uyumam ben
Dudaktan öpünce mi sıkıntı acaba? Şükür çok sevindim canım
SanırımTam bu donemde oluyor galiba cebelleserek emzirme... Bir haftadir meme gorunce agliyor. Ciglik cigliga... Ac ustelik... Vermedik mama, aglayarak emdi... 2 gundur iyi birakti o huyu... Gazdan oluyor hepsi
Bı sağlık ocağına götür tarttir canim istersen ama bence boy atmıştırHic dikkat etmedim o kadar canim .. demek oyle... Zaten bezi bu hafta cok iyi oluyor. 4e gecmistim ya ben... Zayiflasa bezi buyuk gelir dimi yani. Esim de zayifladi falan dedi supheye dustum, muhtemel boy atti
Çok şükür kendi cıkarıyorBebekleri 3 aya yaklasmis olanlar 3 aylik olanlar gaz durumunlari nasil azalma var mi
Haftaya doktora ve asiya gidicegiz canim, sabredeyim bir hafta daha... Bu hafta kongrem var, 2 tane sunumum var, oglumu da goturcem baya yorucu olacak... Bi de doktora gitmiyeyimSanırımEkin de öyle işte tahammülü yok çocuğun sanki etini sıkıyoruz gibi bağırıyordu memeye
Bı sağlık ocağına götür tarttir canim istersen ama bence boy atmıştır
Benimki de cikariyor ama.yine de yetmiyor demek. Umudumuz 3. AydaBen makinede hassas yıkamaya attım bir şey olmadı canım öyle deneyebilirsin.
Benim her gaz damlasını deneyip hiçbirinin ise yaramayan bir bebegim vardı. Çok gazlıydı ama şimdi mama içerken alttan kendi kendine çıkarıyor üstten de 1 2 sırta vuruşta hemen çıkıyor. Çok rahatladık canım çok şükür hiç gaz sorunumuz kalmadı.
Canim iste o huy bir gelip bir gidiyor demek cok sancili gunler oyle yapiyorlar.Tam bu donemde oluyor galiba cebelleserek emzirme... Bir haftadir meme gorunce agliyor. Ciglik cigliga... Ac ustelik... Vermedik mama, aglayarak emdi... 2 gundur iyi birakti o huyu... Gazdan oluyor hepsi
Benim de bugün 5 kere yaptı. Uzun zamandır bu kadar çok yapmıyordu ben de tedirgin oldum.Kızlar bizimki bu aralar çok kaka yapıyor ya. Daha yarım saat olmadı üstüne başına çıkarmış değiştim tertemiz yaptım yine yaptı ve yine taştıNormal mi bi sıkıntı mı var anlamıyorum. Sizinkiler ne durumda kaka konusunda İyice hareketlendi ondan mı oluyor acaba
Evet bizimki de genelde bi sabah bi de akşam yapardıBenim de bugün 5 kere yaptı. Uzun zamandır bu kadar çok yapmıyordu ben de tedirgin oldum.
Öyle yap canım acil bir durum değil nasıl olsa. Uykulariniz ne alemde hala ayni miHaftaya doktora ve asiya gidicegiz canim, sabredeyim bir hafta daha... Bu hafta kongrem var, 2 tane sunumum var, oglumu da goturcem baya yorucu olacak... Bi de doktora gitmiyeyim
Ekin günde maksimum 2 defa yapiyor canim ama o da bugün 3 defa yaptı. Çok mu emiyor acaba minnoş? Belki de ekstra gazi olduysa ondan daha fazla yapmış olabilir canım. Yarın da takip et bakalımKızlar bizimki bu aralar çok kaka yapıyor ya. Daha yarım saat olmadı üstüne başına çıkarmış değiştim tertemiz yaptım yine yaptı ve yine taştıNormal mi bi sıkıntı mı var anlamıyorum. Sizinkiler ne durumda kaka konusunda İyice hareketlendi ondan mı oluyor acaba
Kızlar eşim uçuk çıkartmış alini hiç öpmedi ama kucağına falan aldı bir şey olur mu? Çok korkuyorum
Emmesi normal aslında her zamanki gibi canım. Dediğin gibi yarın da bi gözlemleyeyim bakalımÖyle yap canım acil bir durum değil nasıl olsa. Uykulariniz ne alemde hala ayni mi
Ekin günde maksimum 2 defa yapiyor canim ama o da bugün 3 defa yaptı. Çok mu emiyor acaba minnoş? Belki de ekstra gazi olduysa ondan daha fazla yapmış olabilir canım. Yarın da takip et bakalım
Kızlar sanırım 6 aylık olana kadar her ay dr görmesi gerekiyor di mi? Gitmek şart mı? 2. Ay için gideceğim ama öncesinde asm gördü boy kilo va ölçtü değişik bir rutin mi var acaba
Bazen biriktirip yapıyor gibilerEmmesi normal aslında her zamanki gibi canım. Dediğin gibi yarın da bi gözlemleyeyim bakalım
Acaba farkında olmadan dudağı falan değmiş midir diyorum şimdi de. Çünkü o uyutuyorduBenim 2 hafta arayla dudağımın iki tarafında 2 kere uçuk çıktıbi bir yanından bi bir yanından her çıktığında 1 hafta neredeyse öpmedim yavrucuğumu. Elini ayağını bile ilk günler öpmedim. Doktora sordum, geçene kadar öpmeyin kucağa alabilirsin demişti
Ben annesi olarak, en çok ilgilenen, sakinleştiren sarılan kişiyim. Pek tabi, dudağım da değdiği anlar oldu. Tükürüğe değmemek ya da kişinin tükrüğünün değmemesi daha önemli sanki.Acaba farkında olmadan dudağı falan değmiş midir diyorum şimdi de. Çünkü o uyutuyordu
Doğru diyorsun canım bebeklerimiz sağlıkla büyüsünler inşallah Allah onların sağlığıyla sınamasın bizleriBen annesi olarak, en çok ilgilenen, sakinleştiren sarılan kişiyim. Pek tabi, dudağım da değdiği anlar oldu. Tükürüğe değmemek ya da kişinin tükrüğünün değmemesi daha önemli sanki.
Bir şey olmamıştır inşallah sen gönlünü ferah tut. Diyorum ya benim 2 kere çıktı; ne yapalım hayatta her şey bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?