Doğumdan 1 hafta öncesinden başlayan uçuk serüvenim hala sürüyor. 80 gündür falan bir yerden sönüp diğer yerden patlıyor. Bebek doğduğunda ağlaya ağlaya maskeyle emzirmiştim uçuk bulaşsa ne olacak diyedikkat edince bir sorun olmuyor.
Ayy çok iyihaber kendim başlamış gibi sevindimOlabilir canım sormak lazım. Ben de dün reformera başladım 3 ayim doldu dikiş yerim acır mi diye tereddüt etmistim ama şükür sorun olmadı
Teşekkürler tatlımannewith KELEBEK_2021
Kızlar uçuk problemi yaşayanlar ya da sürekli ağız içi yarası aftlari olanlar varsa size bir takviye önereceğim. Uçuk ya da aft çıkacağını anladığınızda 2-3 gün kullaniyorsunuz ve çıkmadan yok oluyorlar.
Ben yıllardır yaşadığım aft sorunununda bu takviye ile kurtuldum. Annemin de sürekli uçuk çıkardı o da aynı şekilde uçuk çıkacak gibi olduğunda kullaniyor ve patlamadan geciyor.
Ayrıca hasta olacak gibi hissettiginizde de kullanabilirsiniz hasta olmadan yırtarsınız bağışıklığı müthiş toplayan bir ürün her evde olmali bence.
Dil altından alıyorsunuz bunu. İnşallah faydasını görürsünüz ben çevremdeki herkese aldırdım herkes çok memnun kaldı.
Cnm doğru diyorsun alerji işi zor bir konu, bir arkadaşım diyetisyen o şimdi bir liste hazırlıyor 3günde etkisini görürsün dedi bir hafta denerim eğer olmazsa alerji uzmanına görüneceğim, varsa bildiğiniz iyi doktorlar o zaman yine buradan sorarım online danışmanlık veriyormuş artık bir çok doktor. Ay nolur işe yarasın, bir adak adayayım benSenin için de onun için de zor bir süreç canım. Faydasi olsun da çektiğiniz zorluğa değsin inşallahAlerji alaninda ayrica uzman doktorlar da var dilersen farklı bir görüş için de görüşebilirsin canım. Alerji konusunda farklı yaklaşımlar olabiliyor çünkü
Sağol canım öneri ve tavsiyelerini alırımAyy çok iyihaber kendim başlamış gibi sevindim
Canım çok teşekkürler eşime aldırıcamannewith KELEBEK_2021
Kızlar uçuk problemi yaşayanlar ya da sürekli ağız içi yarası aftlari olanlar varsa size bir takviye önereceğim. Uçuk ya da aft çıkacağını anladığınızda 2-3 gün kullaniyorsunuz ve çıkmadan yok oluyorlar.
Ben yıllardır yaşadığım aft sorunununda bu takviye ile kurtuldum. Annemin de sürekli uçuk çıkardı o da aynı şekilde uçuk çıkacak gibi olduğunda kullaniyor ve patlamadan geciyor.
Ayrıca hasta olacak gibi hissettiginizde de kullanabilirsiniz hasta olmadan yırtarsınız bağışıklığı müthiş toplayan bir ürün her evde olmali bence.
Dil altından alıyorsunuz bunu. İnşallah faydasını görürsünüz ben çevremdeki herkese aldırdım herkes çok memnun kaldı.
Super ya... Cok iyi yaptin ... Darisi bana insallah... Bakalim hizli fark edecek mi! Oncesi sonrasi istiyoruzOlabilir canım sormak lazım. Ben de dün reformera başladım 3 ayim doldu dikiş yerim acır mi diye tereddüt etmistim ama şükür sorun olmadı
Ay inşallah eder yaSuper ya... Cok iyi yaptin ... Darisi bana insallah... Bakalim hizli fark edecek mi! Oncesi sonrasi istiyoruz
Oo ne güzel hayırlı uğurlu bol kaslı olsunOlabilir canım sormak lazım. Ben de dün reformera başladım 3 ayim doldu dikiş yerim acır mi diye tereddüt etmistim ama şükür sorun olmadı
Ben yazmıştım ben de kv den öğrendim sağolsunKizlar daha önce yazan var mı bilmiyorum ama kiyafetlerdeki kaka lekesini ilk önce beyaz sabunla çıktığı kadar yıkayın makineye atın leke falan kalmıyor. Keşke daha önce bilseydim
Bende youtubedan baktim umudum yoktu ama denedim leke falan kalmadi şok oldumBen yazmıştım ben de kv den öğrendim sağolsun
Canım el emmesi 3. Ayda beklenen bir durummuş. Nörolojik gelişme belirtilerindenmişYa benim kızım da tok olsa bile sağ yumruğunu emiyor3. Ay içinde normal bir davranış mı acaba? Aşıya gittiğimizde sıra beklerken tanıştığım anne de aynısından şikayetçiydi.
Aynı bizim kiHerkesin bebegi giderek duzene girer benimki de gunduz uykusunu tamamen birakarak cok duzene girdiresmen Sabah 7den bu yana hic uyumadi saka gibi ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?