2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
annewith KELEBEK_2021

Kızlar uçuk problemi yaşayanlar ya da sürekli ağız içi yarası aftlari olanlar varsa size bir takviye önereceğim. Uçuk ya da aft çıkacağını anladığınızda 2-3 gün kullaniyorsunuz ve çıkmadan yok oluyorlar.

Ben yıllardır yaşadığım aft sorunununda bu takviye ile kurtuldum. Annemin de sürekli uçuk çıkardı o da aynı şekilde uçuk çıkacak gibi olduğunda kullaniyor ve patlamadan geciyor.

Ayrıca hasta olacak gibi hissettiginizde de kullanabilirsiniz hasta olmadan yırtarsınız bağışıklığı müthiş toplayan bir ürün her evde olmali bence.

Dil altından alıyorsunuz bunu. İnşallah faydasını görürsünüz ben çevremdeki herkese aldırdım herkes çok memnun kaldı.

Eklentiler

• new-life-b12-methyl-plus-30-tablet-4368.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 59
Teşekkürler tatlım

Cnm doğru diyorsun alerji işi zor bir konu, bir arkadaşım diyetisyen o şimdi bir liste hazırlıyor 3günde etkisini görürsün dedi bir hafta denerim eğer olmazsa alerji uzmanına görüneceğim, varsa bildiğiniz iyi doktorlar o zaman yine buradan sorarım online danışmanlık veriyormuş artık bir çok doktor. Ay nolur işe yarasın, bir adak adayayım ben

Canım çok teşekkürler eşime aldırıcam

Kızlar ben bugün bebeğin yattığı odaya Wi-Fi koyduğumuzu farkettim bir sıkıntı olur mu aynı odada devamlı tuz lambası da yakıyorum alin uyurken. Bugün farkedince wifinin yerini değiştirdim.

Olabilir canım sormak lazım. Ben de dün reformera başladım 3 ayim doldu dikiş yerim acır mi diye tereddüt etmistim ama şükür sorun olmadı
Super ya... Cok iyi yaptin ... Darisi bana insallah... Bakalim hizli fark edecek mi! Oncesi sonrasi istiyoruz

Olabilir canım sormak lazım. Ben de dün reformera başladım 3 ayim doldu dikiş yerim acır mi diye tereddüt etmistim ama şükür sorun olmadı
Oo ne güzel hayırlı uğurlu bol kaslı olsun en çok özlediğim şeylerden biri spor yapmak Ekin’i napıyorsun? Benim pilates hocası bebeği de getir demişti tabi sakin bişey zannediyor benim zılgıtçıyı, bebem sakinlerse bir ay sonra belki denerim ben de

Kizlar daha önce yazan var mı bilmiyorum ama kiyafetlerdeki kaka lekesini ilk önce beyaz sabunla çıktığı kadar yıkayın makineye atın leke falan kalmıyor. Keşke daha önce bilseydim

Herkesin bebegi giderek duzene girer benimki de gunduz uykusunu tamamen birakarak cok duzene girdi resmen Sabah 7den bu yana hic uyumadi saka gibi ya...

Kizlar bazi şeyleri çok kafaya takiyorsunuz gibi geliyor bana ya da ben çok rahatim bilmiyorum. Ben ne kadar rahatsam bebeğim de o kadar rahat sorunsuz bir çocuk oldu. Emziksiz takiliyoruz acikmasa sesi çıkmayacak bebeğimin. Ne sütü dert ettim ne yikamasini ne disari tek cikmayi ne hastaliklari vs bu liste uzar gider. Kafama takmadim hiçbir şeyi en başından beri tek başıma hem bebege bakiyorum hem ev işleri hem beraber disarda vakit geciriyoruz. Asla 1 cantayla disari cikmiyorum eskiden çantayi doldurur giderdim disari simdi 1 bez alip cikiyorum bence etrafa yaydigimiz enerji bebegi de etkiliyor, kafaya taktikca bebek de biz de huzursuz oluyoruz. Bazen diyorum bizi nasil büyütmüşler şimdi kafa yoracak çok şey var her şey kusursuz olamaz bunu bir başak burcu olarak söylüyorum bugün oglumla alisverise gittik tek basimiza ogluma kiyafet secerken ona gösteriyorum güldüklerini attik sepete beraber magazada konuşuyoruz kiyafet seçerken deli diyecekler dedim birazdan bize

Herkesin bebegi giderek duzene girer benimki de gunduz uykusunu tamamen birakarak cok duzene girdi resmen Sabah 7den bu yana hic uyumadi saka gibi ya...
Aynı bizim ki sabah 7 de uyandı henüz uyku yok olacak gibi de gözükmüyor

Kızlar benim kızım 2 buçuk aylık 60 cc içiyo doktor 75 cc verin 15 gün sonra 90 cc ye geçin 60 çok az dedi fakat içmiyo yarım bırakıyo kaç saatte bir beslenmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…