Alnima ANAM SAĞOLSUN yazdirmama şu kadarOo ne güzel hayırlı uğurlu bol kaslı olsunen çok özlediğim şeylerden biri spor yapmak Ekin’i napıyorsun? Benim pilates hocası bebeği de getir demişti tabi sakin bişey zannediyor benim zılgıtçıyı, bebem sakinlerse bir ay sonra belki denerim ben de
2,5-3 saatte bir 90 cc veriyorum 2,5 ayliktan beri bugün 3 aylık olduk. Bebekten bebeğe değişir bu bence ama kilo alımı az ise yavaş yavaş arttirmayi dene birden 75 cc ye cikarsan zorlanabilirKızlar benim kızım 2 buçuk aylık 60 cc içiyo doktor 75 cc verin 15 gün sonra 90 cc ye geçin 60 çok az dedi fakat içmiyo yarım bırakıyo kaç saatte bir beslenmesi lazım
Sadece mama mi veriyorsun canım. Anne sütü+mama devam ediyorum ben doktor 90 cc dedi ama en fazla 60 cc içiyor hatta son 3 gündür 30 cc geçmiyor içtiği emzirme sonrası mama veriyorumKızlar benim kızım 2 buçuk aylık 60 cc içiyo doktor 75 cc verin 15 gün sonra 90 cc ye geçin 60 çok az dedi fakat içmiyo yarım bırakıyo kaç saatte bir beslenmesi lazım
Ah canım ne güzel diyorsun ama şanslı annelerdensin. Enerjiye kalaydiiiiKizlar bazi şeyleri çok kafaya takiyorsunuz gibi geliyor bana ya da ben çok rahatim bilmiyorum. Ben ne kadar rahatsam bebeğim de o kadar rahat sorunsuz bir çocuk oldu. Emziksiz takiliyoruz acikmasa sesi çıkmayacak bebeğimin. Ne sütü dert ettim ne yikamasini ne disari tek cikmayi ne hastaliklari vs bu liste uzar gider. Kafama takmadim hiçbir şeyi en başından beri tek başıma hem bebege bakiyorum hem ev işleri hem beraber disarda vakit geciriyoruz. Asla 1 cantayla disari cikmiyorum eskiden çantayi doldurur giderdim disari simdi 1 bez alip cikiyorumbence etrafa yaydigimiz enerji bebegi de etkiliyor, kafaya taktikca bebek de biz de huzursuz oluyoruz. Bazen diyorum bizi nasil büyütmüşler şimdi kafa yoracak çok şey var her şey kusursuz olamaz bunu bir başak burcu olarak söylüyorum bugün oglumla alisverise gittik tek basimiza ogluma kiyafet secerken ona gösteriyorum güldüklerini attik sepete beraber magazada konuşuyoruz kiyafet seçerken deli diyecekler dedim birazdan bize
Ben de korse tayt giyiyorum cidden iyi toparlıyor bunlar o hamurumsu hali gitti göbeğimin. Ama doğum göbegi 1 yılda toparliyormusKizlar bu arada göbeğinden rahatsiz olan varsa Penti Yüksek Bel Miracle Pop Up Tayt Fiyatı, Yorumları - Trendyol şu tayti kesinlikle alsin bana dua edeceksiniz, karnimi dümdüz yapti şaka gibi ama gerçek
Benim sanki 6 aylik hamileymişim gibi bir şişlik var sinirlerimi bozuyor o görüntüBen de korse tayt giyiyorum cidden iyi toparlıyor bunlar o hamurumsu hali gitti göbeğimin. Ama doğum göbegi 1 yılda toparliyormus
Tabi gaz konusunda yorum yapamicam bebeği gaz sancisi çeken annelere allah yardim etsin biz de 1 hafta kadar yaşamıştık çok zordu ama geçiyor. Benim de tek sorunum uykusuzluk ah 1 gün deliksiz uyumak için neler vermezdimAh canım ne güzel diyorsun ama şanslı annelerdensin. Enerjiye kalaydiiiiBebeğin mizacı annenin enerjisini belirliyor. Alerjik, aşırı gazlı, kolik, uyumayan bi beben olaydi görürdüm ben seni Ekin mesela daha yeni normale döndü ama ben en başında nasılsam şuan da öyleyim. Bu konuda sana katilamiyciiim
Ee işte sana çekmiş bebenTabi gaz konusunda yorum yapamicam bebeği gaz sancisi çeken annelere allah yardim etsin biz de 1 hafta kadar yaşamıştık çok zordu ama geçiyor. Benim de tek sorunum uykusuzluk ah 1 gün deliksiz uyumak için neler vermezdimbelki diyorum ek gidaya geçerse bu hayalim gerçek olabilie inş bu arada ben de bebekken çok sessizmişim, annem hep diyor uykun gelince gidip kafani yataga koyardin kensi kendine uyurdun, sesin çıksın diye millet seni cimcikliyordu demek ki bana çekmiş
Beden olarak ne almıştın canım? Gerçi şu an bedenim ne oldu bilmiyorum. Uzun zamandır birşey almıyorum ve vücudum çok bozuldu. Orantısız ve kiloluyumKizlar bu arada göbeğinden rahatsiz olan varsa Penti Yüksek Bel Miracle Pop Up Tayt Fiyatı, Yorumları - Trendyol şu tayti kesinlikle alsin bana dua edeceksiniz, karnimi dümdüz yapti şaka gibi ama gerçek
Valla zaman zaman benim de oluyor o ama gluten yediğimde oluyor benim sen de dikkat et bakalim hep mi öyle yoksa hamurisi yediğinde mi öyle. Onun dışında yumuşak çok sinirimi o bozuyor benim deBenim sanki 6 aylik hamileymişim gibi bir şişlik var sinirlerimi bozuyor o görüntü
Hamur işi sadece ekmek yiyorum benValla zaman zaman benim de oluyor o ama gluten yediğimde oluyor benim sen de dikkat et bakalim hep mi öyle yoksa hamurisi yediğinde mi öyle. Onun dışında yumuşak çok sinirimi o bozuyor benim de
Ben s beden aldim normalde m bedene zor giriyorum şuan ama küçük almak istedim işe yaramasi için. S bedene zor girdim ama giyince üstünde yokmus gibi hiç rahatsiz etmiyorBeden olarak ne almıştın canım? Gerçi şu an bedenim ne oldu bilmiyorum. Uzun zamandır birşey almıyorum ve vücudum çok bozuldu. Orantısız ve kiloluyum
Niye 6 ay kii sen Sezeryan mi yapmıştın? 3 ay dedi bana doktor reformera basladim pazartesiHamur işi sadece ekmek yiyorum benbenim de hiç yumuşak değil sarkma falan olmadı gergin ama şiş işte karın egzersizi yalmak istiyorum ama 6 ay gecmesi lazimmis
Evet sezaryen en erken 3 ay ama tamamen iyileşmesi 6 ayi buluyormuş benim daha 2.5 ay olmadı sadece yürüyüş yapiyorumNiye 6 ay kii sen Sezeryan mi yapmıştın? 3 ay dedi bana doktor reformera basladim pazartesi
Canım ondan bişey olmaz herşeyi sorun etme bu kadar kendineKızlar ben bugün bebeğin yattığı odaya Wi-Fi koyduğumuzu farkettim bir sıkıntı olur mu aynı odada devamlı tuz lambası da yakıyorum alin uyurken. Bugün farkedince wifinin yerini değiştirdim.
Bende annemden gördüm canımBende youtubedan baktim umudum yoktu ama denedim leke falan kalmadi şok oldum
Kız benim göbeğide düzler mi ne dersin ya çok ihtiyacım varKizlar bu arada göbeğinden rahatsiz olan varsa Penti Yüksek Bel Miracle Pop Up Tayt Fiyatı, Yorumları - Trendyol şu tayti kesinlikle alsin bana dua edeceksiniz, karnimi dümdüz yapti şaka gibi ama gerçek
Valla bende çoğu şeyi takmamaya başladım canım biz stres olunca bebeklerede yansıyor dediğin gibi valla. Bizde geziyoruz misafirliğede gidiyoruz piknik bile yaptık akışına bırakınca bebemde bende rahat oluyoruz. Bol bol vakit geçiriyoruzKizlar bazi şeyleri çok kafaya takiyorsunuz gibi geliyor bana ya da ben çok rahatim bilmiyorum. Ben ne kadar rahatsam bebeğim de o kadar rahat sorunsuz bir çocuk oldu. Emziksiz takiliyoruz acikmasa sesi çıkmayacak bebeğimin. Ne sütü dert ettim ne yikamasini ne disari tek cikmayi ne hastaliklari vs bu liste uzar gider. Kafama takmadim hiçbir şeyi en başından beri tek başıma hem bebege bakiyorum hem ev işleri hem beraber disarda vakit geciriyoruz. Asla 1 cantayla disari cikmiyorum eskiden çantayi doldurur giderdim disari simdi 1 bez alip cikiyorumbence etrafa yaydigimiz enerji bebegi de etkiliyor, kafaya taktikca bebek de biz de huzursuz oluyoruz. Bazen diyorum bizi nasil büyütmüşler şimdi kafa yoracak çok şey var her şey kusursuz olamaz bunu bir başak burcu olarak söylüyorum bugün oglumla alisverise gittik tek basimiza ogluma kiyafet secerken ona gösteriyorum güldüklerini attik sepete beraber magazada konuşuyoruz kiyafet seçerken deli diyecekler dedim birazdan bize
Sen hangisini kullanıyorsun canım benim göbüş de gidermi acabaBen de korse tayt giyiyorum cidden iyi toparlıyor bunlar o hamurumsu hali gitti göbeğimin. Ama doğum göbegi 1 yılda toparliyormus
Benimde ya sanki bi kaç aylık hamileymişim gibi duruyor sinirlerim bozuluyor. Bide görenler göbeğin kalmış falan diyor hadsizler gerçi artık pek sallamıyorumda bende farkındayım ama göbüş duruyor. Biride demiyorki yeni doğum yaptın olabilir zamanla giderBenim sanki 6 aylik hamileymişim gibi bir şişlik var sinirlerimi bozuyor o görüntü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?