2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet sezaryen en erken 3 ay ama tamamen iyileşmesi 6 ayi buluyormuş benim daha 2.5 ay olmadı sadece yürüyüş yapiyorum
Ben başladım hayrolsun pilates hocasi da 3 ay dedi doktorda inşallah patlamam
Sen hangisini kullanıyorsun canım benim göbüş de gidermi acaba En azından salmışlığı gitse
Nedefit korse tayt canim. Korse tarzi ne kullanirsan kullan düzenli kullanirsan toparliyor canim bence azim gerekli biraz

Umarim gider ben de onu düşünüyorum, regl olursak belki iner mi acaba ben daha olmadim sen oldun mu ?

Kızlar burada olmadığı için biogaia sipraişi verdim türkiyeden yurtıdısına arkdasım getirmiş fakat buz olmadan oda sıcaklıgında beklemıs 2 gun sorun olur mu sizce ?

Canım benımkinin rutini bu gunde 5-6 kez kaka yapıyor yalnızca anne sütü ile besleniyor kilo alımı gelişimide ilerde elhamdulillah doktor cok normal oldugunu anormal renk kan asırı sululuk koku olmadıgı sürece sorun yok dedi

Nedefit korse tayt canim. Korse tarzi ne kullanirsan kullan düzenli kullanirsan toparliyor canim bence azim gerekli biraz
Haklısın canım sürekli kullanmakta önemli

Cnm bnm bebeğinin gazlı olmadığı nasıl belli, maşallah size Ben de serinkanlı sakin pozitif bir insanımdır enerji olarak ama mesela bebeğimle geçen güzelce giyindik çıktık kahve içmeye bir kafeye, krizi tuttu ne emzirme ne sallama işe yaramadı hiç bir şekilde oturtmadı beni, herkes de bakıyor tabi çığlıklar atan bir bebeğe apar topar panikle çıktık oradan, dönerken de yol boyunca ben ağladım. Bu pek enerji işi değil yani gazımız bitince biz de rahat kafa bir anne bebek hayatı süreceğiz umarım

Kızlar burada olmadığı için biogaia sipraişi verdim türkiyeden yurtıdısına arkdasım getirmiş fakat buz olmadan oda sıcaklıgında beklemıs 2 gun sorun olur mu sizce ?
BİOGAİA®'yı çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız. 2-8°C'de buzdolabında saklayınız. Açıldıktan sonra 4 hafta süresince oda sıcaklığında saklanabilir. Son kullanma tarihiyle uyumlu olarak kullanınız.

Sanırım etkisi geçmesin diye acilmadan buzdolabında muhafaza edin diyor. Bı zarari olacağını sanmam.

Bizimkinin kakası kokuyor

Fh2512 canım bnde onu kullanıyorum. O hamurumsu görüntü gitti bnim hamilelik öncesi de mini göbeğim vardı şimdi de var biraz daha sertleşmesi lazım azcik daha yumuşaklığı var

Teşekkürler canım valla zaman bulup takip edememistim. Baktım şimdi sorun yok bizde.

Herkesin bebegi giderek duzene girer benimki de gunduz uykusunu tamamen birakarak cok duzene girdi resmen Sabah 7den bu yana hic uyumadi saka gibi ya...
Bnce de şaka olmalı bizde uyumuyoruz artık akşama doğru basiyo bni bide evin cephesi batı güneş sıcak derken mahvoluyorum

Siz yine iyisiniz benim kaynanam doğumdan bir saat sonra bana aaaa ne kadar büyük göbeğin kalmış ben böyle bişey görmedim dediğinden beri kalan minnoş göbeğimi takmıyorum :))) spor yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Hiç gitmezse bölgesel incelmeyle hoppp geri yollarız göbüşleri :)) anayız biz ana hepten de çiroz olmaya gerek yok :)))

Canim senin bebegin kolay o yuzden... Benimki gibi olsa asla yapamazsin dediklerini... Insallah zor bir bebegin olmaz, sinirlerimi yipranmasi cok zor . Ornegin dun gunduz hic uyumadi. Cok da gazliydi. Gokgurultusu gibiydi cikardigi gazlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…