Ben de amway prewash kullanıyorum çıkarıyorKizlar daha önce yazan var mı bilmiyorum ama kiyafetlerdeki kaka lekesini ilk önce beyaz sabunla çıktığı kadar yıkayın makineye atın leke falan kalmıyor. Keşke daha önce bilseydim
Ben başladım hayrolsunEvet sezaryen en erken 3 ay ama tamamen iyileşmesi 6 ayi buluyormuş benim daha 2.5 ay olmadı sadece yürüyüş yapiyorum
Nedefit korse tayt canim. Korse tarzi ne kullanirsan kullan düzenli kullanirsan toparliyor canim bence azim gerekli birazSen hangisini kullanıyorsun canım benim göbüş de gidermi acabaEn azından salmışlığı gitse
Umarim gider ben de onu düşünüyorum, regl olursak belki iner mi acaba ben daha olmadim sen oldun mu ?Benimde ya sanki bi kaç aylık hamileymişim gibi duruyor sinirlerim bozuluyor. Bide görenler göbeğin kalmış falan diyor hadsizler gerçi artık pek sallamıyorumda bende farkındayım ama göbüş duruyor. Biride demiyorki yeni doğum yaptın olabilir zamanla gider
Canım benımkinin rutini bu gunde 5-6 kez kaka yapıyor yalnızca anne sütü ile besleniyor kilo alımı gelişimide ilerde elhamdulillah doktor cok normal oldugunu anormal renk kan asırı sululuk koku olmadıgı sürece sorun yok dediKızlar bizimki bu aralar çok kaka yapıyor ya. Daha yarım saat olmadı üstüne başına çıkarmış değiştim tertemiz yaptım yine yaptı ve yine taştıNormal mi bi sıkıntı mı var anlamıyorum. Sizinkiler ne durumda kaka konusunda İyice hareketlendi ondan mı oluyor acaba
Evet canım oldum ben ya gitmedi ama,Umarim gider ben de onu düşünüyorum, regl olursak belki iner mi acaba ben daha olmadim sen oldun mu ?
Haklısın canım sürekli kullanmakta önemliBen başladım hayrolsunpilates hocasi da 3 ay dedi doktorda inşallah patlamam
Nedefit korse tayt canim. Korse tarzi ne kullanirsan kullan düzenli kullanirsan toparliyor canim bence azim gerekli biraz
Cnm bnm bebeğinin gazlı olmadığı nasıl belli, maşallah sizeKizlar bazi şeyleri çok kafaya takiyorsunuz gibi geliyor bana ya da ben çok rahatim bilmiyorum. Ben ne kadar rahatsam bebeğim de o kadar rahat sorunsuz bir çocuk oldu. Emziksiz takiliyoruz acikmasa sesi çıkmayacak bebeğimin. Ne sütü dert ettim ne yikamasini ne disari tek cikmayi ne hastaliklari vs bu liste uzar gider. Kafama takmadim hiçbir şeyi en başından beri tek başıma hem bebege bakiyorum hem ev işleri hem beraber disarda vakit geciriyoruz. Asla 1 cantayla disari cikmiyorum eskiden çantayi doldurur giderdim disari simdi 1 bez alip cikiyorumbence etrafa yaydigimiz enerji bebegi de etkiliyor, kafaya taktikca bebek de biz de huzursuz oluyoruz. Bazen diyorum bizi nasil büyütmüşler şimdi kafa yoracak çok şey var her şey kusursuz olamaz bunu bir başak burcu olarak söylüyorum bugün oglumla alisverise gittik tek basimiza ogluma kiyafet secerken ona gösteriyorum güldüklerini attik sepete beraber magazada konuşuyoruz kiyafet seçerken deli diyecekler dedim birazdan bize
BİOGAİA®'yı çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız. 2-8°C'de buzdolabında saklayınız. Açıldıktan sonra 4 hafta süresince oda sıcaklığında saklanabilir. Son kullanma tarihiyle uyumlu olarak kullanınız.Kızlar burada olmadığı için biogaia sipraişi verdim türkiyeden yurtıdısına arkdasım getirmiş fakat buz olmadan oda sıcaklıgında beklemıs 2 gun sorun olur mu sizce ?
Bnce doğumdan 1 yıl sonra falan olmalıyız ya bebelerle işimiz zorRegl perileri geliyor hissediyorum, bu yazı regl derdi olmadan geçireyim diye dua ediyordum tüh ya.
Bizimkinin kakası kokuyorCanım benımkinin rutini bu gunde 5-6 kez kaka yapıyor yalnızca anne sütü ile besleniyor kilo alımı gelişimide ilerde elhamdulillah doktor cok normal oldugunu anormal renk kan asırı sululuk koku olmadıgı sürece sorun yok dedi
Ben başladım hayrolsunpilates hocasi da 3 ay dedi doktorda inşallah patlamam
Nedefit korse tayt canim. Korse tarzi ne kullanirsan kullan düzenli kullanirsan toparliyor canim bence azim gerekli biraz
Ekin in de kokuyorBizimkinin kakası kokuyor
Teşekkürler canım valla zaman bulup takip edememistim. Baktım şimdi sorun yok bizde.Konudan bağımsız hepimizin vatandaşlık görevi olduğunu düşünüyorum. Cocuklarimizin geleceği için lütfen oy kullandığınız sandiktaki islak imzali tutanaklar ile ysk verilerini karşılaştırın kızlar.
Eki Görüntüle 3248406
Biz 2 ayligiz açliktan olduğunu dusunucem artık böyle bı emme yokCanım el emmesi 3. Ayda beklenen bir durummuş. Nörolojik gelişme belirtilerindenmiş
Bnce de şaka olmalı bizde uyumuyoruz artık akşama doğru basiyo bni bide evin cephesi batı güneş sıcak derken mahvoluyorumHerkesin bebegi giderek duzene girer benimki de gunduz uykusunu tamamen birakarak cok duzene girdiresmen Sabah 7den bu yana hic uyumadi saka gibi ya...
Tamam canım o zaman bende bir bakayım,Fh2512 canım bnde onu kullanıyorum. O hamurumsu görüntü gitti bnim hamilelik öncesi de mini göbeğim vardı şimdi de var biraz daha sertleşmesi lazım azcik daha yumuşaklığı var
Canim senin bebegin kolay o yuzden... Benimki gibi olsa asla yapamazsin dediklerini... Insallah zor bir bebegin olmaz, sinirlerimi yipranmasi cok zor . Ornegin dun gunduz hic uyumadi. Cok da gazliydi. Gokgurultusu gibiydi cikardigi gazlar!Kizlar bazi şeyleri çok kafaya takiyorsunuz gibi geliyor bana ya da ben çok rahatim bilmiyorum. Ben ne kadar rahatsam bebeğim de o kadar rahat sorunsuz bir çocuk oldu. Emziksiz takiliyoruz acikmasa sesi çıkmayacak bebeğimin. Ne sütü dert ettim ne yikamasini ne disari tek cikmayi ne hastaliklari vs bu liste uzar gider. Kafama takmadim hiçbir şeyi en başından beri tek başıma hem bebege bakiyorum hem ev işleri hem beraber disarda vakit geciriyoruz. Asla 1 cantayla disari cikmiyorum eskiden çantayi doldurur giderdim disari simdi 1 bez alip cikiyorumbence etrafa yaydigimiz enerji bebegi de etkiliyor, kafaya taktikca bebek de biz de huzursuz oluyoruz. Bazen diyorum bizi nasil büyütmüşler şimdi kafa yoracak çok şey var her şey kusursuz olamaz bunu bir başak burcu olarak söylüyorum bugün oglumla alisverise gittik tek basimiza ogluma kiyafet secerken ona gösteriyorum güldüklerini attik sepete beraber magazada konuşuyoruz kiyafet seçerken deli diyecekler dedim birazdan bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?