2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Öncesinde ne kullaniyordun canim ? Ben de molfixten çok memnun kaldım hiç taşma yaşamadım 3 no dayım şuan 1 aya 4 e geçeriz gibi
Canım bi sleepy kullandım faciaydı resmen sonra molfix kullandım onda da az da olsa geçiyordu kıyafete çok tazyikli yaptığı için ama bu baya iyi geldi indirimde bulursan bi deneyebilirsin

Canım bi sleepy kullandım faciaydı resmen sonra molfix kullandım onda da az da olsa geçiyordu kıyafete çok tazyikli yaptığı için ama bu baya iyi geldi indirimde bulursan bi deneyebilirsin
Sleepy kullanan kimseden memnuniyet duymadım Molfix bize çok iyi geldi canım ne kakalar yapıyor tasirma olmuyor hiç indirimde stokladik hep pişikte olmadı değiştirmem artik bunla devam ederim

Kızlar bugün perişan oldum ya. Atak haftası mıdır huysuzluğu mu tuttu anlamadım. Asla uykuya dalamıyor. Uykusu da var dalamadığı için çok ağlıyor. Uyutuyorum 2 dakika sonra geri uyanıyor. Uyandıktan sonra biraz durunca ağlamaya başlıyor. Ayağımda bile salladım yine aynı. Ne yapacağımı şaşırdım. Kolay uyutma yönteminiz var mı daha iyi dalması için? Her türlü ninni beyaz gürültü pış pış açtım bir işe yaramadi.

Sleepy kullanan kimseden memnuniyet duymadım Molfix bize çok iyi geldi canım ne kakalar yapıyor tasirma olmuyor hiç indirimde stokladik hep pişikte olmadı değiştirmem artik bunla devam ederim
3 noları bitirebilecek misin alin 4880 su an üc paket daha üç no var stokta biter inş

Kesinlikle ben de molfix püre and softtan memnunum, prima hala ilk sırada ama molfix i severek kullanıyoruz

Yarın bizim de aşı günü, bakalım ne olacak bize.
Biz bu zamanlar yüzünden tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştık. Gerçekten çok iyi bir şey. Dediğin gibi maddi durumu olmayan için kaliteli bir sağlık hizmeti alması çok sıkıntılı. Rota ve menenjit aşısına da her ay zam geliyor neredeyse 7 Haziranda biz yaptıracağız kaç oldu bakalım arkadaşım en son 2300 e yaptırmıştı 2 aşıyı

Bizim de tedavi limiti dolmasin diye sadece kendi çocuk doktor kontrolüne götürüyorum.

Sen izmirdeydin dimi biz de 8 sene eşimin işi sebebiyle Gaziemirdeydik. Eğer emekli olursa tekrar yaşamak istediğim teo şehir izmir. Kesinlikle medeniyet var, çok seviyorum ben izmiri . Çok şanslısın

Kızlar sizin bebişlerin damağında da böyle beyaz çıkıntı var mı? Diş mi bu neyin nesi anlamadım

Eklentiler

• 91EFE443-A0DA-48CC-80D3-A2D207F28265.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 60
Annler merhaba benim 2 aylık oğlum var emzirdimten sonra sanki nefes alamıyor hıhhh hıhhh diye bı ses çıkarıyor sanki hava yutuyor ve tıkanıyor gibi ama keyfi yerinde sonrasında
Oluyor arkadaşım o korkma, ben hemen omzuma alıp pat pat gaz çıkarıyorum.
Ben öyle bir durumda kucağıma alıp evde piş piş yaparak dolaştırıyorum arkadaşım. Sanırım kokumla rahatlıyor. Ama zor yani Allah kolaylık versin. Bunu yaparken kollar pert oluyor onu söyleyeyim de

Ben simdiden asilara on bini atayim kenara o zaman devletin karsilamasi lazim ozellikle menenjiti ... Yarin yazar misin canim ne kadar olmus merak ettim.. biz asi diye kosuyoruz su asi karsitlari da ayri

12. Hafta atağını 4 gün yaşadık aynı dediğin gibiydi. Malesef bir çözümü yok Uyku öncesi sakinlestirici müzikler ya da sevdiği oyunlari oynayarak ilgisini dağıtmaya çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…