Canım bi sleepy kullandım faciaydı resmen sonra molfix kullandım onda da az da olsa geçiyordu kıyafete çok tazyikli yaptığı içinÖncesinde ne kullaniyordun canim ? Ben de molfixten çok memnun kaldım hiç taşma yaşamadım3 no dayım şuan 1 aya 4 e geçeriz gibi
Sleepy kullanan kimseden memnuniyet duymadımCanım bi sleepy kullandım faciaydı resmen sonra molfix kullandım onda da az da olsa geçiyordu kıyafete çok tazyikli yaptığı içinama bu baya iyi geldi indirimde bulursan bi deneyebilirsin
3 noları bitirebilecek misinSleepy kullanan kimseden memnuniyet duymadımMolfix bize çok iyi geldi canım ne kakalar yapıyor tasirma olmuyor hiç indirimde stokladik hep pişikte olmadı değiştirmem artik bunla devam ederim
Kesinlikle ben de molfix püre and softtan memnunum, prima hala ilk sırada ama molfix i severek kullanıyoruzSleepy kullanan kimseden memnuniyet duymadımMolfix bize çok iyi geldi canım ne kakalar yapıyor tasirma olmuyor hiç indirimde stokladik hep pişikte olmadı değiştirmem artik bunla devam ederim
Evet evet taşınabilir olarak iş gören bir model ben memnunum.Fiyatida uygun siparis verdim:) bakalim
Hemen koşuyorumHepsiburadada sincap kitap indirimde yine kızlar üç tane kitap kaptım sever inşallah bebiş de
Yarın bizim de aşı günü, bakalım ne olacak bize.Kizlar bugun asi olduk, asiya ragmen uyumayan bir oglum var :) yani Bana cekmis ne yapayiminsallah bakalim ates yapmaz...
Bu arada rota Ile menenjiti bizim doktor da 3.ay yapalim dedi. Asi yok diye ... Bir de gene zam gelmis ya hastanelere, dun Ben de gorundum resmen 3 bini biraktik test mest saka gibi ya... Allah gucu olmayana yardimci olsun, cok zor vallahi
Bizim de tedavi limiti dolmasin diye sadece kendi çocuk doktor kontrolüne götürüyorum.Cnm o mavi yerden mi parmağına takıyorsun elinde duruyor mu?
Biz de sağlık sigortası yaptırmıştık 2.ayımızda tedavi limitimiz dolmuş bile, fiyatlar uçuk çünkü. Gerçekten durumu olmayan ne yapar çok üzücü.
Sen izmirdeydin dimiEmin ol farki yok. Burda kiralar İstanbul a göre bi tık ucuz olabilir fakat kazanç açısından bakinca da İstanbul ve İzmir'de aynı işi yapan iki kişi İzmir'de daha az kazanıyor o yüzden değişen bir şey yok
Oluyor arkadaşım o korkma, ben hemen omzuma alıp pat pat gaz çıkarıyorum.Annler merhaba benim 2 aylık oğlum var emzirdimten sonra sanki nefes alamıyor hıhhh hıhhh diye bı ses çıkarıyor sanki hava yutuyor ve tıkanıyor gibi ama keyfi yerinde sonrasında
Ben öyle bir durumda kucağıma alıp evde piş piş yaparak dolaştırıyorum arkadaşım. Sanırım kokumla rahatlıyor. Ama zor yani Allah kolaylık versin. Bunu yaparken kollar pert oluyor onu söyleyeyim deKızlar bugün perişan oldum ya. Atak haftası mıdır huysuzluğu mu tuttu anlamadım. Asla uykuya dalamıyor. Uykusu da var dalamadığı için çok ağlıyor. Uyutuyorum 2 dakika sonra geri uyanıyor. Uyandıktan sonra biraz durunca ağlamaya başlıyor. Ayağımda bile salladım yine aynı. Ne yapacağımı şaşırdım. Kolay uyutma yönteminiz var mı daha iyi dalması için? Her türlü ninni beyaz gürültü pış pış açtım bir işe yaramadi.
Ben simdiden asilara on bini atayim kenara o zamanYarın bizim de aşı günü, bakalım ne olacak bize.
Biz bu zamanlar yüzünden tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştık. Gerçekten çok iyi bir şey. Dediğin gibi maddi durumu olmayan için kaliteli bir sağlık hizmeti alması çok sıkıntılı. Rota ve menenjit aşısına da her ay zam geliyor neredeyse 7 Haziranda biz yaptıracağız kaç oldu bakalım arkadaşım en son 2300 e yaptırmıştı 2 aşıyı
Kızlar sizin bebişlerin damağında da böyle beyaz çıkıntı var mı? Diş mi bu neyin nesi anlamadım
Ateş max 37.2 ye çıktı canım altı saatte bir calpol verdim ertesi gün normale döndü huzursuzluk falan kalmadıKızlar verem aşısı yaptıran var mi? Neler yaşadınız?
Bi sorayım canım şok oldum bi an dedim dur ne dişiiAfta benzettim canım, bi doktoruna sor istersen.
Diş uzunlamasına ve saydam bir beyazlıkta olur.
12. Hafta atağını 4 gün yaşadık aynı dediğin gibiydi. Malesef bir çözümü yokKızlar bugün perişan oldum ya. Atak haftası mıdır huysuzluğu mu tuttu anlamadım. Asla uykuya dalamıyor. Uykusu da var dalamadığı için çok ağlıyor. Uyutuyorum 2 dakika sonra geri uyanıyor. Uyandıktan sonra biraz durunca ağlamaya başlıyor. Ayağımda bile salladım yine aynı. Ne yapacağımı şaşırdım. Kolay uyutma yönteminiz var mı daha iyi dalması için? Her türlü ninni beyaz gürültü pış pış açtım bir işe yaramadi.
Bugun oldu oglum. Cok mizmiz, kucakta uyuyor. Hic hali yok gazini bile cikaramiyor. Ates yok o yuzden carpol vermedim. Sabah 9 da olmustu. Insallah gece ateslenmez.Kızlar verem aşısı yaptıran var mi? Neler yaşadınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?