Bildigim karbonatli su ile silinmeli agziBi sorayım canım şok oldum bi an dedim dur ne dişiibi de bu aralar eli hep ağzında acaba mı dedim
Biter heralde kuzum 2 paket kaldı3 noları bitirebilecek misinalin 4880 su an üc paket daha üç no var stokta biter inş
Evet canım anneleri üzmeyen bir bez markasıKesinlikle ben de molfix püre and softtan memnunum, prima hala ilk sırada ama molfix i severek kullanıyoruz
Gaziemire çok yakınımSen izmirdeydin dimibiz de 8 sene eşimin işi sebebiyle Gaziemirdeydik. Eğer emekli olursa tekrar yaşamak istediğim teo şehir izmir. Kesinlikle medeniyet var, çok seviyorum ben izmiri . Çok şanslısın
Aft kuzum buKızlar sizin bebişlerin damağında da böyle beyaz çıkıntı var mı? Diş mi bu neyin nesi anlamadım
Huysuzlukkkk... Bir de kolu ağrıdı sanırım ağladı baya calpol vermiştim ben öyle rahatlayıp uyumuştuKızlar verem aşısı yaptıran var mi? Neler yaşadınız?
37.2 ateş riskli mi acaba? Geçenlerde benim kızım 37.4 oldu ama vermedim bi korktum şimdiAteş max 37.2 ye çıktı canım altı saatte bir calpol verdim ertesi gün normale döndü huzursuzluk falan kalmadı
Sağlık ocağı ve doktorunuz bize verem aşısı ateş yapmaz ateş ve huysuzluk yapan karma asilar dedi hepsi aynı anda vurulduğu için karisiyormus 4. Ayda karma aşı tek olacak mesela o zaman da ateş vs olur dedi hemsireKızlar verem aşısı yaptıran var mi? Neler yaşadınız?
Hic duymadim hep verem ates yapar derler... Kizimda da sadece veremde olmustu.Sağlık ocağı ve doktorunuz bize verem aşısı ateş yapmaz ateş ve huysuzluk yapan karma asilar dedi hepsi aynı anda vurulduğu için karisiyormus 4. Ayda karma aşı tek olacak mesela o zaman da ateş vs olur dedi hemsire
Ben kızıma bebekken 38.5 olmadan hic vermedim. 3 ay once ateslendi. 41 idi masallah hic etkilemedi. Bunyesi artik guclu. Ama kizim 7 yasinda. Bebek farkli... Simdi oglumda da mumkun mertebe vermicem...37.2 ateş riskli mi acaba? Geçenlerde benim kızım 37.4 oldu ama vermedim bi korktum şimdi
Yok riskli değil ben calpol düzenli verdiğim için daha dazla yükselmemiş olabilir37.2 ateş riskli mi acaba? Geçenlerde benim kızım 37.4 oldu ama vermedim bi korktum şimdi
Yaa ne yapmak lazım acaba ağrı sızı yapar mı :/ niye çıktı ki bu şimdi yaaBiter heralde kuzum 2 paket kaldı5500 dük bizden 6500 kg da 4 e geçerim heralde
Evet canım anneleri üzmeyen bir bez markası
Gaziemire çok yakınımBir gün yolunuz düşerse mutlaka görüşelim Ben doğma büyüme İzmirli'yim eşim Bursalı onu da İzmir'e aldım
Aft kuzum bu
Kollarım artık bardak bile tutamıyor durumda zatenOluyor arkadaşım o korkma, ben hemen omzuma alıp pat pat gaz çıkarıyorum.
Ben öyle bir durumda kucağıma alıp evde piş piş yaparak dolaştırıyorum arkadaşım. Sanırım kokumla rahatlıyor. Ama zor yani Allah kolaylık versin. Bunu yaparken kollar pert oluyor onu söyleyeyim de
Elinden tutup oturur pozisyona getirmemi çok seviyor bu aralar. Bugün sadece öyle sustu. Ama sünnetli diye de çok yapamadım. 4 gün böyle olduğunu düşününce şimdiden fenalık geldi içime12. Hafta atağını 4 gün yaşadık aynı dediğin gibiydi. Malesef bir çözümü yokUyku öncesi sakinlestirici müzikler ya da sevdiği oyunlari oynayarak ilgisini dağıtmaya çalış canım
Benim de burdan okuduklarim hep öyleydi o yüzden ayrı yaptırdım aşıları 3 gün arayla karma asida hep uyudu hafif ateş oldu ama verem de hiçbir şey olmadı kizimdaHic duymadim hep verem ates yapar derler... Kizimda da sadece veremde olmustu.
Acır canım emerken zorlanabilir biraz. Bebekler için herhangi bi ilaci var mi bilmiyorum ek gidada olsa karadut özü ver derdimYaa ne yapmak lazım acaba ağrı sızı yapar mı :/ niye çıktı ki bu şimdi yaa
Canim benim oglumda da dogdu dogali var hatta oglum gordu aa disi cikmis dediKızlar sizin bebişlerin damağında da böyle beyaz çıkıntı var mı? Diş mi bu neyin nesi anlamadım
Canim arkadaslar afd diyorda ben hastaneden cikardim eve getirdim vardi agzinda anne karninda da mi cikiyor ki anlamadim simdi kafama takildi. Hem afd boyle degil ki benimki sert bir sey duruyor afdin gorsellerine baktim beyaz yara seklinde bence afd degilYaa ne yapmak lazım acaba ağrı sızı yapar mı :/ niye çıktı ki bu şimdi yaa
Eşimin arkadaşı hediye getirmiş bundan merak ediyorum ben deKızlar şu destekli oturma minderleri var onlardan alsam mi almasam mi kararsiz kaldim. Kullanışlı mı işe yarıyor mu ne dersiniz tecrübeli anneler?
Canım annem kendi evine bebek için park yatak almıştı kanz ın bir modelini üstüne takıyosun sinekliği var ve katlanıyor kılıfına koyuyosun çok güzel minicik oluyorKizlar bayramda köye gidicemde onerebileceginiz portatif rahat tasinabilir besik varmi acaba cibinlikli olanlardan sinek bocek girmeyecek sekilde
Canım ben son zamanlarda çok taşma yaşadım ama mavi pakete geçmiştim üç numarada şimdi sarı paketten devam edeceğimÖncesinde ne kullaniyordun canim ? Ben de molfixten çok memnun kaldım hiç taşma yaşamadım3 no dayım şuan 1 aya 4 e geçeriz gibi
Sanırım bizim de öyle tazyikli yapıyor bşrden çaart diyeCanım bi sleepy kullandım faciaydı resmen sonra molfix kullandım onda da az da olsa geçiyordu kıyafete çok tazyikli yaptığı içinama bu baya iyi geldi indirimde bulursan bi deneyebilirsin
bizim üç aşı aynı gün oldu, hangisi yaptı bilmiyorum ama ateş 37.3 oldu. o gün ilaç vermedim ama ertesi gün huysuzluğu ve ağlaması vardı çok az calpol verdim sonra iyileşti geçti bittiKızlar verem aşısı yaptıran var mi? Neler yaşadınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?