2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
3 noları bitirebilecek misin alin 4880 su an üc paket daha üç no var stokta biter inş
Biter heralde kuzum 2 paket kaldı 5500 dük bizden 6500 kg da 4 e geçerim heralde
Kesinlikle ben de molfix püre and softtan memnunum, prima hala ilk sırada ama molfix i severek kullanıyoruz
Evet canım anneleri üzmeyen bir bez markası
Sen izmirdeydin dimi biz de 8 sene eşimin işi sebebiyle Gaziemirdeydik. Eğer emekli olursa tekrar yaşamak istediğim teo şehir izmir. Kesinlikle medeniyet var, çok seviyorum ben izmiri . Çok şanslısın
Gaziemire çok yakınım Bir gün yolunuz düşerse mutlaka görüşelim Ben doğma büyüme İzmirli'yim eşim Bursalı onu da İzmir'e aldım
Kızlar sizin bebişlerin damağında da böyle beyaz çıkıntı var mı? Diş mi bu neyin nesi anlamadım
Aft kuzum bu

Kızlar verem aşısı yaptıran var mi? Neler yaşadınız?
Sağlık ocağı ve doktorunuz bize verem aşısı ateş yapmaz ateş ve huysuzluk yapan karma asilar dedi hepsi aynı anda vurulduğu için karisiyormus 4. Ayda karma aşı tek olacak mesela o zaman da ateş vs olur dedi hemsire

Hic duymadim hep verem ates yapar derler... Kizimda da sadece veremde olmustu.

37.2 ateş riskli mi acaba? Geçenlerde benim kızım 37.4 oldu ama vermedim bi korktum şimdi
Ben kızıma bebekken 38.5 olmadan hic vermedim. 3 ay once ateslendi. 41 idi masallah hic etkilemedi. Bunyesi artik guclu. Ama kizim 7 yasinda. Bebek farkli... Simdi oglumda da mumkun mertebe vermicem...

Yaa ne yapmak lazım acaba ağrı sızı yapar mı :/ niye çıktı ki bu şimdi yaa

Kollarım artık bardak bile tutamıyor durumda zaten . Çok şükür uyudu bakalım şimdi ne zaman uyanacak.
12. Hafta atağını 4 gün yaşadık aynı dediğin gibiydi. Malesef bir çözümü yok Uyku öncesi sakinlestirici müzikler ya da sevdiği oyunlari oynayarak ilgisini dağıtmaya çalış canım
Elinden tutup oturur pozisyona getirmemi çok seviyor bu aralar. Bugün sadece öyle sustu. Ama sünnetli diye de çok yapamadım. 4 gün böyle olduğunu düşününce şimdiden fenalık geldi içime

Hic duymadim hep verem ates yapar derler... Kizimda da sadece veremde olmustu.
Benim de burdan okuduklarim hep öyleydi o yüzden ayrı yaptırdım aşıları 3 gün arayla karma asida hep uyudu hafif ateş oldu ama verem de hiçbir şey olmadı kizimda

Acır canım emerken zorlanabilir biraz. Bebekler için herhangi bi ilaci var mi bilmiyorum ek gidada olsa karadut özü ver derdim Şuan tek çözüm karbonatli su sanirim

Kızlar sizin bebişlerin damağında da böyle beyaz çıkıntı var mı? Diş mi bu neyin nesi anlamadım
Canim benim oglumda da dogdu dogali var hatta oglum gordu aa disi cikmis dediUnutuyorum doktora sormayi neyin nesi ben de anlamadim

Canim arkadaslar afd diyorda ben hastaneden cikardim eve getirdim vardi agzinda anne karninda da mi cikiyor ki anlamadim simdi kafama takildi. Hem afd boyle degil ki benimki sert bir sey duruyor afdin gorsellerine baktim beyaz yara seklinde bence afd degil

Son düzenleme:
Kizlar bayramda köye gidicemde onerebileceginiz portatif rahat tasinabilir besik varmi acaba cibinlikli olanlardan sinek bocek girmeyecek sekilde
Canım annem kendi evine bebek için park yatak almıştı kanz ın bir modelini üstüne takıyosun sinekliği var ve katlanıyor kılıfına koyuyosun çok güzel minicik oluyor

Öncesinde ne kullaniyordun canim ? Ben de molfixten çok memnun kaldım hiç taşma yaşamadım 3 no dayım şuan 1 aya 4 e geçeriz gibi
Canım ben son zamanlarda çok taşma yaşadım ama mavi pakete geçmiştim üç numarada şimdi sarı paketten devam edeceğim
Yaşlılar hep diyor ya siz rahat büyüttünüz boklu bez mi yıkadınız vallahi ben bu hafta 3.4kere sabunla yıkadım makineye attım
Canım bi sleepy kullandım faciaydı resmen sonra molfix kullandım onda da az da olsa geçiyordu kıyafete çok tazyikli yaptığı için ama bu baya iyi geldi indirimde bulursan bi deneyebilirsin
Sanırım bizim de öyle tazyikli yapıyor bşrden çaart diye
ondan sırtına çıkıyor biraz ben sarı paket pure& softa geri döneceğim
Kızlar verem aşısı yaptıran var mi? Neler yaşadınız?
bizim üç aşı aynı gün oldu, hangisi yaptı bilmiyorum ama ateş 37.3 oldu. o gün ilaç vermedim ama ertesi gün huysuzluğu ve ağlaması vardı çok az calpol verdim sonra iyileşti geçti bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…