Oioi aynı set indirimli hali 750 tl gibi bişey. Yani çok gereksiz ama alasım da var oioi yavşa yavaş ek gıda malzemelerine de başladık geçen sene bugünlerde buraya hamileliğimizi konuşmaya gelmiştkKızlar Aline şöyle bir set aldım yorumlar çok iyiydi fiyat da mantıklı geldi bana bakmak isterseniz
Süt koruma diye bir sey yok canim onu ozellikle bana Ebemiz soyledi dikkat et diye.Artik cevrede var mi falan diye bakma canim olan olmus yani icini karartma her bebek farkli sana kolay olur baskasina zor olur. Saglicakla buyut canim hayirlisi olsun insallah.Kızlar bizim uzun süre çocuğumuz olmamıştı sonra rabbim nasip etti oldu masal 3 aylık biz zaten olmuyo bide süt geliyo korur diye korunmadık ben şimdi yine hamileyim çok korkuyorum çevreniz de varmı
Yakinda tarif sorariz birbirimizeOioi aynı set indirimli hali 750 tl gibi bişey. Yani çok gereksiz ama alasım da var oioi yavşa yavaş ek gıda malzemelerine de başladık geçen sene bugünlerde buraya hamileliğimizi konuşmaya gelmiştk
tabagini cokca kullanacaksin canim guzel gayet cok para vermeye gerek yok bence deKızlar Aline şöyle bir set aldım yorumlar çok iyiydi fiyat da mantıklı geldi bana bakmak isterseniz
Oioi yorumlarına bakayım dedim birkaç tane koku yapıyor yorumu gördüm cesaret edemedim canım ve cidden çok pahalı ya gerek var mi bilemedimOioi aynı set indirimli hali 750 tl gibi bişey. Yani çok gereksiz ama alasım da var oioi yavşa yavaş ek gıda malzemelerine de başladık geçen sene bugünlerde buraya hamileliğimizi konuşmaya gelmiştk
Ben de öyle düşündüm canımcımtabagini cokca kullanacaksin canim guzel gayet cok para vermeye gerek yok bence de
Ben de arzum var canım annemden getirdimKızlar ek gıdadan konusmusken yoğurt yapma makinesi alacağım. Manuel olarak yapmaya ne vaktim ne enerjim varKullanıp memnun kaldığınız var mı?
Evet kuzenimde aynı şeyi söyledi biz burdan devam o zamanOioi yorumlarına bakayım dedim birkaç tane koku yapıyor yorumu gördüm cesaret edemedim canım ve cidden çok pahalı ya gerek var mi bilemedim
Yaaaaa kesinlikle çok duygusallaştım şuannnYakinda tarif sorariz birbirimize
Yoğurt makinasi benim cok iyi yogurt mayalarimKızlar ek gıdadan konusmusken yoğurt yapma makinesi alacağım. Manuel olarak yapmaya ne vaktim ne enerjim varKullanıp memnun kaldığınız var mı?
Az da kaldi ama 5. Ayda tadimliklara baslayacagiz. Insallah istahli bebeklerimiz olur yoksa ek gida işi işgenceye donusuyorYaaaaa kesinlikle çok duygusallaştım şuannn
Valla ben de çok iyi mayalarım bir yoğurt iki köpüklü kahve yapmada çok iyiyimYoğurt makinasi benim cok iyi yogurt mayalarim
Ay inşallah yaaAz da kaldi ama 5. Ayda tadimliklara baslayacagiz. Insallah istahli bebeklerimiz olur yoksa ek gida işi işgenceye donusuyor
İşe başlayacağımı düşününce anksiyetem tetikleniyor sırf bunun için tayin isteyip annemin olduğu şehre gidebilirim ciddi ciddi düşünüyorumAklıma ekimde işe başlıcağım geliyor kızımdan nasıl ayrılıcam bu kadar uzun saatler bilemiyorum
Teşekkür ederim içim biraz olsa rahatladı aslında buraya yazarken de çok çekindim linç yermiyim diye çevreye bile ne der onu düşünüyorum ne çabuk daha büyüseydi hemen 2.niye yaptınız niye korunmadınız der diye çekiniyorumSüt koruma diye bir sey yok canim onu ozellikle bana Ebemiz soyledi dikkat et diye.Artik cevrede var mi falan diye bakma canim olan olmus yani icini karartma her bebek farkli sana kolay olur baskasina zor olur. Saglicakla buyut canim hayirlisi olsun insallah.
Çevre der canim cevre her seyi soyluyor onlara gore yasayacak degiliz. Genelde cocuklari hemen olmayanlar ikinciyi erken dusunurler sizin biraz istemsizce erken olmus ama ailenizden yardim edecek birileri de varsa işiniz kolaylasir. Hem ikiz ucuz doguranlar var bir sekilde bakip buyutuyor.Demek bebeginizin zamani da buymus.Teşekkür ederim içim biraz olsa rahatladı aslında buraya yazarken de çok çekindim linç yermiyim diye çevreye bile ne der onu düşünüyorum ne çabuk daha büyüseydi hemen 2.niye yaptınız niye korunmadınız der diye çekiniyorum
vallahi çok mantıklıİşe başlayacağımı düşününce anksiyetem tetikleniyor sırf bunun için tayin isteyip annemin olduğu şehre gidebilirim ciddi ciddi düşünüyorum
Yaş araları yakın olmasi bir bakıma iyi, benimkilerin arasında 10 yaş var. İnan o kadar yoruluyorum ki. Sağlıkla gelsin inşallahKızlar bizim uzun süre çocuğumuz olmamıştı sonra rabbim nasip etti oldu masal 3 aylık biz zaten olmuyo bide süt geliyo korur diye korunmadık ben şimdi yine hamileyim çok korkuyorum çevreniz de varmı
Yaa çok güzel. Ben de hemen almak istiyorum. Oioi marka fazlaca pahalı geldi bana.Kızlar Aline şöyle bir set aldım yorumlar çok iyiydi fiyat da mantıklı geldi bana bakmak isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?