2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar Aline şöyle bir set aldım yorumlar çok iyiydi fiyat da mantıklı geldi bana bakmak isterseniz
Oioi aynı set indirimli hali 750 tl gibi bişey. Yani çok gereksiz ama alasım da var oioi yavşa yavaş ek gıda malzemelerine de başladık geçen sene bugünlerde buraya hamileliğimizi konuşmaya gelmiştk

Kızlar bizim uzun süre çocuğumuz olmamıştı sonra rabbim nasip etti oldu masal 3 aylık biz zaten olmuyo bide süt geliyo korur diye korunmadık ben şimdi yine hamileyim çok korkuyorum çevreniz de varmı
Süt koruma diye bir sey yok canim onu ozellikle bana Ebemiz soyledi dikkat et diye.Artik cevrede var mi falan diye bakma canim olan olmus yani icini karartma her bebek farkli sana kolay olur baskasina zor olur. Saglicakla buyut canim hayirlisi olsun insallah.

Oioi aynı set indirimli hali 750 tl gibi bişey. Yani çok gereksiz ama alasım da var oioi yavşa yavaş ek gıda malzemelerine de başladık geçen sene bugünlerde buraya hamileliğimizi konuşmaya gelmiştk
Oioi yorumlarına bakayım dedim birkaç tane koku yapıyor yorumu gördüm cesaret edemedim canım ve cidden çok pahalı ya gerek var mi bilemedim

Mama sandalyesi alacak arkadaşlar şu ürün güzelmiş sonradan aktivite masası olarak da kullanılabilir

Eklentiler

• IMG_7828.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 57
Teşekkür ederim içim biraz olsa rahatladı aslında buraya yazarken de çok çekindim linç yermiyim diye çevreye bile ne der onu düşünüyorum ne çabuk daha büyüseydi hemen 2.niye yaptınız niye korunmadınız der diye çekiniyorum

Çevre der canim cevre her seyi soyluyor onlara gore yasayacak degiliz. Genelde cocuklari hemen olmayanlar ikinciyi erken dusunurler sizin biraz istemsizce erken olmus ama ailenizden yardim edecek birileri de varsa işiniz kolaylasir. Hem ikiz ucuz doguranlar var bir sekilde bakip buyutuyor.Demek bebeginizin zamani da buymus.

Kızlar bizim uzun süre çocuğumuz olmamıştı sonra rabbim nasip etti oldu masal 3 aylık biz zaten olmuyo bide süt geliyo korur diye korunmadık ben şimdi yine hamileyim çok korkuyorum çevreniz de varmı
Yaş araları yakın olmasi bir bakıma iyi, benimkilerin arasında 10 yaş var. İnan o kadar yoruluyorum ki. Sağlıkla gelsin inşallah
Kızlar Aline şöyle bir set aldım yorumlar çok iyiydi fiyat da mantıklı geldi bana bakmak isterseniz
Yaa çok güzel. Ben de hemen almak istiyorum. Oioi marka fazlaca pahalı geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…