Yaa dimiOioi aynı set indirimli hali 750 tl gibi bişey. Yani çok gereksiz ama alasım da var oioi yavşa yavaş ek gıda malzemelerine de başladık geçen sene bugünlerde buraya hamileliğimizi konuşmaya gelmiştk
Benim kızımın genelde boyun katlarında kızarıklık oluyorKızlar bebeğimin koltuk altı pişik gibi olmuş. Sizin de oluyor mu? Bir de sırtında da var. Ne sürüyorsunuz?
Bence çok önemsemediler, çocuk huzursuz vs değildi. Bana direk dene süt ürünlerini kesmeyi sonra tekrar yavaş yavaş hayatına sokarsın dediler.Evet, hatta beni bir rahat bıraksınlar istiyorum kimse arayıp sormasın bir alışayım bebekli hayata sonra sosyalleşeyim… Depresyonda mıyım ben acaba hsjddj
Cnm zaten özel bir mamaya geçiyorsun eğer süt proteinine alerji varsa rapor yazılıyor ve eczaneden reçeteyle ücretsiz alınıyor o mama. Belki ciddi bir boyutta görmemiştir alerjiyi o yüzden sadece sütü kes demiştir bilemiyorum mama ile ilgili bişey söylemedi mi? Ya da sütü kes bir dene sonra gel dediyse duruma göre ilerleyecektir.
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, doktorunla konuş direk, çünkü hamilelikteki salgılanan hormonlarla emzirirken salgınanan hormonların dengelenmesi lazım birbiriyleKızlar bizim uzun süre çocuğumuz olmamıştı sonra rabbim nasip etti oldu masal 3 aylık biz zaten olmuyo bide süt geliyo korur diye korunmadık ben şimdi yine hamileyim çok korkuyorum çevreniz de varmı
Tüm makinelerde uzun sürüyor diye biliyorum canım gece mayalariz sabaha olmuş olurBen vestelin eski bir modelini kullanıyordum uzun sürüyordu mayalamak ama çok güzel mayaliyordu en azından marka olarak bir fikir olabilir
Allah yardımcınız olsun canım. Süt korur diye bir şey yok aslındaKızlar bizim uzun süre çocuğumuz olmamıştı sonra rabbim nasip etti oldu masal 3 aylık biz zaten olmuyo bide süt geliyo korur diye korunmadık ben şimdi yine hamileyim çok korkuyorum çevreniz de varmı
Ben set olarak almadim hiç birini her markanin nesi güzelse onu aldimKızlar Aline şöyle bir set aldım yorumlar çok iyiydi fiyat da mantıklı geldi bana bakmak isterseniz
Ben de bı kaç kişiye sordum hepsi ayni diyorlar a101 de kiwi nin var 350 TL 6 li kavanozu da var kuzenim onu kullanıyor çok memnunmus gece yatarken mayaliyormus sabah taş gibi oluyorlar dedi canimWewell alacağım ben de şundan. Kullanmadım ama yorumları güzel baya bakabilirsin canım Weewell WYM400 Dijital Yoğurt Yapma Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Oioi ben sevmedim bence sirf marka diye pahalı bence canim ben aldiklarimi ekleyim birazdan hepsi çok kullanışlı ürünlerOioi aynı set indirimli hali 750 tl gibi bişey. Yani çok gereksiz ama alasım da var oioi yavşa yavaş ek gıda malzemelerine de başladık geçen sene bugünlerde buraya hamileliğimizi konuşmaya gelmiştk
Oioi yorumlarına bakayım dedim birkaç tane koku yapıyor yorumu gördüm cesaret edemedim canım ve cidden çok pahalı ya gerek var mi bilemedim
Ben de kiwi alcam kuzu fiyati da uygun a101 de 350 tlBen de arzum var canım annemden getirdimyıllardır kullanılır hiç sorun cikmadi
Ay canım onla da ugrasamicam valla yildim sütü kaynat taşsın ocak temizleYoğurt makinasi benim cok iyi yogurt mayalarim
Ben örneğim mesela,annem bana aynı bu şekilde hamile kalmış.Kısmetim varmış demek bu dünyada,aldırmayı çok düşünmüş hatta kapıdan geri dönmüşKızlar bizim uzun süre çocuğumuz olmamıştı sonra rabbim nasip etti oldu masal 3 aylık biz zaten olmuyo bide süt geliyo korur diye korunmadık ben şimdi yine hamileyim çok korkuyorum çevreniz de varmı
S syildizsannewith ben bunları aldım kızlar
Wee Baby Prime Wee Baby 925 Prime Mama Tabağı Matlı Silikon Mor - Fiyatı, Yorumları
Wee Baby Prime Wee Baby 925 Prime Mama Tabağı Matlı Silikon Mor yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Wee Baby 886 2 Hazneli Mama Kabı Seti - Sarı - Fiyatı, Yorumları
Wee Baby 886 2 Hazneli Mama Kabı Seti - Sarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl mycey Mavi Süper Vakumlu Tabak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
mycey Mavi Süper Vakumlu Tabak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Wee Baby Baby Silikon Uçlu Mama Kaşığı (2
Wee Baby Baby Silikon Uçlu Mama Kaşığı (2'li Paket) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sut tasimayi onleyici tas var onu atiyorum icine kaynayinca haber veriyorTüm makinelerde uzun sürüyor diye biliyorum canım gece mayalariz sabaha olmuş olur
Allah yardımcınız olsun canım. Süt korur diye bir şey yok aslındaBiraz zor ve yıpratıcı bir süreç olabilir sizin için ama artik ikiz doğurmuş gibi büyütürsünüz
Ben set olarak almadim hiç birini her markanin nesi güzelse onu aldimWee baby nin silikon tabağı çok iyi mesela onu wee baby den aldim silikon kaşıkları da harika onlari da wee baby den aldım. Mycey in vakumlu kasesi var o da çok iyi kase olarak onu aldim. Oioi den kaşık almıştım indirimde ama hiç beğenmedim çok kaba ve büyük bebek ağzı için uygun değil bence
Ben de bı kaç kişiye sordum hepsi ayni diyorlar a101 de kiwi nin var 350 TL 6 li kavanozu da var kuzenim onu kullanıyor çok memnunmus gece yatarken mayaliyormus sabah taş gibi oluyorlar dedi canim
Oioi ben sevmedim bence sirf marka diye pahalı bence canim ben aldiklarimi ekleyim birazdan hepsi çok kullanışlı ürünler
Ben de kiwi alcam kuzu fiyati da uygun a101 de 350 tl
Ay canım onla da ugrasamicam valla yildim sütü kaynat taşsın ocak temizleteknolojinin nimetlerinden faydalanalim biraz da
Yok canim erken daha bozma en az 1 hafta denemelisin o da en az canim. Buyuk oglumda doktor.bana 1 hafta dene sonra gel konusalim demisti.Akilvar Deisa kizlar ben 5 gundur sut diyeti yapiyorum. Oglum 4 gundur kaka yapti. Gene zorlanma ve aglamali tabii ama doktor 3 ay dolunca duzelir demisti. Nedeni hangisi bilmiyorum. Bu surecte gunduz de kisa da olsa uyumaya basladi. Diyorum ki yarindan itibaren diyeti bozayim, degisen bir sey var mi bakayim. Ya da pazartesi mi bozsam?
Hemen kap o zaman bende kiwinin mama hazirlayicisindan alcam pratik olsun diyeTüm makinelerde uzun sürüyor diye biliyorum canım gece mayalariz sabaha olmuş olur
Allah yardımcınız olsun canım. Süt korur diye bir şey yok aslındaBiraz zor ve yıpratıcı bir süreç olabilir sizin için ama artik ikiz doğurmuş gibi büyütürsünüz
Ben set olarak almadim hiç birini her markanin nesi güzelse onu aldimWee baby nin silikon tabağı çok iyi mesela onu wee baby den aldim silikon kaşıkları da harika onlari da wee baby den aldım. Mycey in vakumlu kasesi var o da çok iyi kase olarak onu aldim. Oioi den kaşık almıştım indirimde ama hiç beğenmedim çok kaba ve büyük bebek ağzı için uygun değil bence
Ben de bı kaç kişiye sordum hepsi ayni diyorlar a101 de kiwi nin var 350 TL 6 li kavanozu da var kuzenim onu kullanıyor çok memnunmus gece yatarken mayaliyormus sabah taş gibi oluyorlar dedi canim
Oioi ben sevmedim bence sirf marka diye pahalı bence canim ben aldiklarimi ekleyim birazdan hepsi çok kullanışlı ürünler
Ben de kiwi alcam kuzu fiyati da uygun a101 de 350 tl
Ay canım onla da ugrasamicam valla yildim sütü kaynat taşsın ocak temizleteknolojinin nimetlerinden faydalanalim biraz da
Canim evet onu parka cikarken içine meyve, meyve püresi, kuruyemiş falan koyarim diye aldim çok güzel wee baby nin kaşığı da dahil. Bu silikon tabagi da tasarimindan dolayi tutup kaldiramiyolarmis ama diğer vakumlu tarzda olanlari cekip firlatiyolarmisWee Baby Prime Wee Baby 926 Prime Kulplu Silikon Bardak Pembe Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Wee Baby Prime Wee Baby 926 Prime Kulplu Silikon Bardak Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Kuzu ben de bunları ve oioi tabağı aldım meleni baby i iptal ettim şimdi madem böyle bir takım yapayımWee Baby Baby Silikon Uçlu Mama Kaşığı (2'li Paket) - Fiyatı, Yorumları
Wee Baby Baby Silikon Uçlu Mama Kaşığı (2'li Paket) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şu aldığın mama kabı plastik mi
Ben de bunu soracaktım tam avent mi alayım bunu mu diyeannewith suluk aldin mi canim ben munchkin aldim sulugu memnuniyet orani en yüksek ürün oydu
Munchkin Alıştırma Bardağı 6 Ay+ 207 ml Pembe Yorumları - Trendyol
Munchkin Tıklama Kilitli Uçlu Pipetli Alıştırma Bardağı, 6ay , 207ml, Pembe, 1 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet bebiş bu süzgeci de aldım bir de babyjem in cam rendesini aldım diğer attıklarına da bakıyorum şimdiannewith şimdi şunları da aldim canım indirime girmisken bu meyve süzgeci en iyisiymis oioi den daha iyi diyor kullananlar
Wee Baby Meyve Süzgeci 207 - Fiyatı, Yorumları
Wee Baby Meyve Süzgeci 207 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Wee Baby Prime Silikon Kulplu Bardak (KOD:926) - Mor - Fiyatı, Yorumları
Wee Baby Prime Silikon Kulplu Bardak (KOD:926) - Mor yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Wee Baby Mor Renk Wee Baby Prime 2’li Pipet - Fiyatı, Yorumları
Wee Baby Mor Renk Wee Baby Prime 2’li Pipet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?