Bunu al kuzum avent alanlar sonra bunu alıyorBen de bunu soracaktım tam avent mi alayım bunu mu diye
Cam rende ben de alicam ay ne eğlenceli şu ek gıdaEvet bebiş bu süzgeci de aldım bir de babyjem in cam rendesini aldım diğer attıklarına da bakıyorum şimdi
Ya kesinlikleCam rende ben de alicam ay ne eğlenceli şu ek gıda
Tam şimdi onu yazdim ikeadan alcam canimYa kesinliklebir de buharda pişirme aparatı al almışken evde vardı ben almadım da çok iş görüyormuş ek gıdada
Kızlar bizim uzun süre çocuğumuz olmamıştı sonra rabbim nasip etti oldu masal 3 aylık biz zaten olmuyo bide süt geliyo korur diye korunmadık ben şimdi yine hamileyim çok korkuyorum çevreniz de varmı
Benim de mutfak kucuk katlanir bisey dusunuyorum o yuzden. Pat diye daldim muhabbete epeydir yine kayboldum. Aile boyu hasta olduk. Bebisim de hastaKızlar İKEA’nın mama sandalyesi şuan satılmıyormuş, ayakları sallanıyor diye satışı durdurulmuş.(haftasonu ikeadaydık eleman söyledi) olsa da zaten 1400 lira gibi bir fiyat duymuştum sanırım buradan. Bizim acilen bir mama sandalyesi keşfetmemiz gerekiyor
Çocuklarda prego marka kullanmıştık çok güzel konforluydu ama taşınmalara dayanamadı. Yeriniz varsa tavsiye ederim gayet güzeller. Şimdi mutfağımız dar, o nedenle ikea tarzı bir şey bulmalıyız
Silikon kalıp dediğin nasıl bişey canimKızlar süpersinizsayenizde bi sürü şeyi kalplemiş oldum bende sadece we baybin silikon kalıplarını almıştım çok kullanışlı bilginiz olsun
Kızlar İKEA’nın mama sandalyesi şuan satılmıyormuş, ayakları sallanıyor diye satışı durdurulmuş.(haftasonu ikeadaydık eleman söyledi) olsa da zaten 1400 lira gibi bir fiyat duymuştum sanırım buradan. Bizim acilen bir mama sandalyesi keşfetmemiz gerekiyor
Çocuklarda prego marka kullanmıştık çok güzel konforluydu ama taşınmalara dayanamadı. Yeriniz varsa tavsiye ederim gayet güzeller. Şimdi mutfağımız dar, o nedenle ikea tarzı bir şey bulmalıyız
Sağol arkadaşım tamamdırS syildizsannewith ben bunları aldım kızlar
Wee Baby Prime Wee Baby 925 Prime Mama Tabağı Matlı Silikon Mor - Fiyatı, Yorumları
Wee Baby Prime Wee Baby 925 Prime Mama Tabağı Matlı Silikon Mor yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Wee Baby 886 2 Hazneli Mama Kabı Seti - Sarı - Fiyatı, Yorumları
Wee Baby 886 2 Hazneli Mama Kabı Seti - Sarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl mycey Mavi Süper Vakumlu Tabak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
mycey Mavi Süper Vakumlu Tabak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Wee Baby Baby Silikon Uçlu Mama Kaşığı (2
Wee Baby Baby Silikon Uçlu Mama Kaşığı (2'li Paket) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benim de mutfak kucuk katlanir bisey dusunuyorum o yuzden. Pat diye daldim muhabbete epeydir yine kayboldum. Aile boyu hasta olduk. Bebisim de hastacok dikkat edin maskesiz gezmeyin fena bir virus var ortalikta neyin nesiyse. Kiza hava falan veriyoruz evde kac gundur.
Valla yuzdeyuz koruma soyliyimmi size yapmamak:))) yataklari bile ayirdik biz ben oglusumla yatiom o salonda heheheheSüt koruma diye bir sey yok canim onu ozellikle bana Ebemiz soyledi dikkat et diye.Artik cevrede var mi falan diye bakma canim olan olmus yani icini karartma her bebek farkli sana kolay olur baskasina zor olur. Saglicakla buyut canim hayirlisi olsun insallah.
Kökten çözümValla yuzdeyuz koruma soyliyimmi size yapmamak:))) yataklari bile ayirdik biz ben oglusumla yatiom o salonda hehehehe
Allah seni ben de bu ne diyor diyorumValla yuzdeyuz koruma soyliyimmi size yapmamak:))) yataklari bile ayirdik biz ben oglusumla yatiom o salonda hehehehe
Icebilirsin canim. Neyin varKızlar parol icebiliyoruz değil mi emzirirken
Başım catlıyor sabahtan beri canım bebiş de aksi gibi uyumadı hiçIcebilirsin canim. Neyin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?