2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar süpersiniz sayenizde bi sürü şeyi kalplemiş oldum bende sadece we baybin silikon kalıplarını almıştım çok kullanışlı bilginiz olsun

Kızlar bizim uzun süre çocuğumuz olmamıştı sonra rabbim nasip etti oldu masal 3 aylık biz zaten olmuyo bide süt geliyo korur diye korunmadık ben şimdi yine hamileyim çok korkuyorum çevreniz de varmı

Ay ne güzel tebrikler hamilelik ardından hormonlar çok hazır denir, ondan gebelik çabuk oluyor. Olsun, ek gıdaydı emekleme yürüme derken siz gebeliğin sonuna gelmiş olursunuz. Tandem emzirme diye bir şey var, büyüğü ve küçüğü bir arada emzirme. Onu deneyebilirsiniz. Zaten hamileyken emzirmeye sorun yok diyor doktorlar.

İki doğum arası 1yıl olacak, şimdiki sezaryen dikişleri çok başarılı. Yine karnınız büyüyene kadar bir 6 ay geçer..oo oldu bitti etrafı hiç düşünmeyin ve kimseye açıklama yapma gereği duymayın. Rabbim nasip etti deyin yeter. İnşallah gönlünüze göre anlayışlı bir doktor denk gelir. Sağlıkla ilerlesin sağlıkla doğsun inşallah

Kızlar İKEA’nın mama sandalyesi şuan satılmıyormuş, ayakları sallanıyor diye satışı durdurulmuş.(haftasonu ikeadaydık eleman söyledi) olsa da zaten 1400 lira gibi bir fiyat duymuştum sanırım buradan. Bizim acilen bir mama sandalyesi keşfetmemiz gerekiyor

Çocuklarda prego marka kullanmıştık çok güzel konforluydu ama taşınmalara dayanamadı. Yeriniz varsa tavsiye ederim gayet güzeller. Şimdi mutfağımız dar, o nedenle ikea tarzı bir şey bulmalıyız

Benim de mutfak kucuk katlanir bisey dusunuyorum o yuzden. Pat diye daldim muhabbete epeydir yine kayboldum. Aile boyu hasta olduk. Bebisim de hasta cok dikkat edin maskesiz gezmeyin fena bir virus var ortalikta neyin nesiyse. Kiza hava falan veriyoruz evde kac gundur.

Bu ikisini alacağım gerçekte gördüm minimal güzel bir sandalye fazla para vermeye hiç gerek yok

Sağol arkadaşım tamamdır

Geçmiş olsun canım

Valla yuzdeyuz koruma soyliyimmi size yapmamak:))) yataklari bile ayirdik biz ben oglusumla yatiom o salonda hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…