2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar benim oglumun gaz sorunun nedeni aslinda 2 taneymis: Onemli nedeni fiskirarak sut geldigi icin cok gaz yutmaktan oluyormus. Digeri de daha bosaltim ve sindirim sistemi olgunlasmamis. Buna bir de benim oglumun oburlugu eklenince sonuc ortada... Sutum var ama bizde de bu soruna nedeni olmus iste

Kizimda da boyleydi. Diyorum bebeklerim neden boyle... 2 gundur depresyon kapida zile basiyordu. Diyet falan nokta ise yaramadi. Biz 2 gundur geceleri eskiye donduk... 3-4 ay arasinda duzelirmis. Bir ay daha sikariz insallah disimizi

Kizlar bebeklerinizin burnunun tikali oldugunu nasil anliyorsunuz? Bazen aglarken burnundan bi ses geliyor sanki geniz eti olurya hani horlarken cikan sese benziyor aspiratorle sadece ucundaki sümük alinabiliyor. Osman gonulalin gösterdiği gibi 5ml siringayla serum fizyolojik yapsammi acaba? Uyurkende burnundan sanki tikali gibi ses geliyor baktim simdi burnunda yine sumuk var hergun sumuk olmasida normalmi ya sol delikte yok sag delikte var:))

minseo senin kızın miydi, banyo sırasında fileden korkan , şöyle bir şey gördüm de belki işine yarar

Kızlar selam yurtdısındayım arkdasım gelirken tr den bunları getirecek bende bunları aldım fiyatlarıda uygun geldi

Eklentiler

• IMG_4021.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_4022.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_4023.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 39
Diş çıkarma dönemi için TR den alabileceğim öneriniz var mı kızlar ona göre sipariş vereyım bende diş kasıyıcı ve iyi gelen jel vb önerisi?

Kizlar gunaydin, oglum 2 gundur memi damagiyla disi varmis gibi acitircasina isiriyor. Nasil aciyor var mi benzer durumda olan? Damagi sertlesiyor diye dusunuyorum...
Bendede oluyor canım hatta oladar acıttıki bar mı diye kontrol ettim dişini bar gibi ısırdı ,dişleride kaşınıyor şimdiden bayagı erken cıkarcak sanırım

Sunrseee kuzu merhaba lokman hekim de erkek çocuk dr gidiyordun ya memnun musun? Benim dr ayrılmış hastaneden de memnunsan ona geçeceğim bir de ismini rica etsem?

Ya kızlar kanguru sevmeyen bebişi olan var mı? Ben daha ilk defa bugün denedim oğlumda. Sevmedi sanki, acıkmıştı biraz da ondan da olabilir. Çok istiyorum sevsin kollarım koptu yaaa

O zaman monitörsuz daha mantıklı ki zaten monitörlu olanlar daha pahalı

Evet canim Ekine de 90 cc yi zorla bitirtiyorum biberonu eliyle ittirip bağırıyor 4. Ay atağına girdik sanirim biz gece uykusuna geçerken deliriyor üstüme yapışıp kalıyor 3 gündür çok zorlaniyoruz bu mama yememe olayininda atak kaynakli olduğunu düşünüyorum. Ben şey yaptım yemiyor ya önce bi 60 cc veriyorum yarim saat sonra 30 cc veriyorum öyle yiyor

minseo senin kızın miydi, banyo sırasında fileden korkan , şöyle bir şey gördüm de belki işine yarar Eki Görüntüle 3259344
Biliyorum kuzum ama çözdük ağlama işini fileyi asmadan yıkıyorum bi de kafasina su gelmesin diye takilan zimbirtilardan aldım yüzüne su gelince nefessiz kalıp çok ağlıyordu bu baya işimize yaradi

Merhaba bebek kamerası kullanıp memnun olduğunuz bir marka var mı acaba
Cnm ben motoroladan çok memnunum ama şimdi uçmuş fiyatları.
Galiba ben lansinohu kullanamadım yani sağıyorum bi süre sonra gelmiyor sonra elimle sıkıyorum stüm geliyor. Lansinohu nasıl kullanıyorsunuz hızını vs. Nasıl ayarlıyosunuz
Bende philips avent vardı cnm lansnohu hiç bilmiyorum ama aventin masaj modu vardı ona benzer bir ayar varsa süt gelmeyi kestiğinde vakumu az hızı yüksek ayara alın çek bırak şeklinde bir dk kadar hazırlayın memeyi sonra tekrar hızı yavaş vakumu yüksek bir moda getirin süt kesildikçe tekrarlayın.
Kızlar ben monitörsüz çok zorlandım ya başta xiaomi aldım ama sürekli tlfndan bakmak zor geldi,zaten bebek uyuduğunda tlfna bakıyorum ekranda başka işlerim oluyor o yüzden motorola monitörlüyü alınca daha rahat ettim. Monitörlüye de istersen tlfndan da bakılıyor dışardayken internet bağlantısı da var. Ama xiaomiden çok memnun olanlar da var tabi fiyat performans ürünü gerçekten, bana uymadı sadece. Bir de internet çok hızlı değil bizde xiomi 6-7 snye geç iletiyordu sesleri, motorola evdeyken kendi bağlantısını kullanıyor internetsiz dolayısıyla saniyesinde iletiyor bişey olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…