Maşallah benimki de yanına kadar gelebiliyor ancaTeyzeler bizim kız bugün gerçek manada tam döndü, tarihe not düşülsün. 105 günlüğüz
Benimkini yuz ustu koyuyorum sirt egzersizisi icin agliyor durmak istemiyor hic. Siz yaptirmismiyd8nizMaşallah benimki de yanına kadar gelebiliyor anca2 haftaya döner o zaman
Çok keyfi yerindeyse duruyorBenimkini yuz ustu koyuyorum sirt egzersizisi icin agliyor durmak istemiyor hic. Siz yaptirmismiyd8niz
Bendede oluyor canım hatta oladar acıttıki bar mı diye kontrol ettim dişini bar gibi ısırdı ,dişleride kaşınıyor şimdiden bayagı erken cıkarcak sanırımKizlar gunaydin, oglum 2 gundur memi damagiyla disi varmis gibi acitircasina isiriyor. Nasil aciyorvar mi benzer durumda olan? Damagi sertlesiyor diye dusunuyorum...
Kac aya kadar gider bu sizce bende alsammi file cok zorluyor beniminseo senin kızın miydi, banyo sırasında fileden korkan , şöyle bir şey gördüm de belki işine yarar Eki Görüntüle 3259344
O zaman monitörsuz daha mantıklı ki zaten monitörlu olanlar daha pahalıBen de hala monitörlü mü monitörsüz mü karar veremedim.Mesela Xiaomi de ev dışındayken de odayi görebiliyorsun ya da eşin de bağlanıp görebiliyor. Ama monitörlü de sadece monitörden görebiliyorsun ev dışında baglanamiyorsun
Biz de bugün alini beşiğinde dönmüş şekilde bulduk yüzüstü bir şekilde kolunu emiyordu öyle görünce ödüm koptu artık çok dikkat edicemTeyzeler bizim kız bugün gerçek manada tam döndü, tarihe not düşülsün. 105 günlüğüz
Bu önden açılan modeli mi bir arkadaşım bu markadan almış önden acilmiyormus banyoda çok zor oluyor demişti hem koyması hem çıkarmasıDesteksiz oturana kadar gider bence, oturmaya başlayınca ben şu sandalyeden alacağım banyo için
Eki Görüntüle 3259380
Evet canim Ekine de 90 cc yi zorla bitirtiyorum biberonu eliyle ittirip bağırıyorBizimkinde iştahsızlık başladı kızlar. Atak haftası mıdır damakları mı ağrıyor çözemedim. Eskiden 1 buçuk saati bulmadan acıkıp ağlıyordu 90 90 içiyordu gündüz hep. Şimdi 3 saati buluyor istemesi yine 90 ml içiyor. Hasta da değil daha yeni doktor kontrolüne götürdük. Sizde böyle bir durum var mı? Mama reddi yaşayan biri olmuştu burada acaba bizde de mi başladı?
Biliyorum kuzum ama çözdük ağlama işini fileyi asmadan yıkıyorum bi de kafasina su gelmesin diye takilan zimbirtilardan aldım yüzüne su gelince nefessiz kalıp çok ağlıyordu bu baya işimize yaradiminseo senin kızın miydi, banyo sırasında fileden korkan , şöyle bir şey gördüm de belki işine yarar Eki Görüntüle 3259344
Ne var şu ellerde kollarda çok merak ediyorum Ekin de boğazına kadar sokuyorBiz de bugün alini beşiğinde dönmüş şekilde bulduk yüzüstü bir şekilde kolunu emiyordu öyle görünce ödüm koptu artık çok dikkat edicem
Cnm ben motoroladan çok memnunum ama şimdi uçmuş fiyatları.Merhaba bebek kamerası kullanıp memnun olduğunuz bir marka var mı acaba
Bende philips avent vardı cnm lansnohu hiç bilmiyorum ama aventin masaj modu vardı ona benzer bir ayar varsa süt gelmeyi kestiğinde vakumu az hızı yüksek ayara alın çek bırak şeklinde bir dk kadar hazırlayın memeyi sonra tekrar hızı yavaş vakumu yüksek bir moda getirin süt kesildikçe tekrarlayın.Galiba ben lansinohu kullanamadım yani sağıyorum bi süre sonra gelmiyor sonra elimle sıkıyorum stüm geliyor. Lansinohu nasıl kullanıyorsunuz hızını vs. Nasıl ayarlıyosunuz
Kızlar ben monitörsüz çok zorlandım ya başta xiaomi aldım ama sürekli tlfndan bakmak zor geldi,zaten bebek uyuduğunda tlfna bakıyorum ekranda başka işlerim oluyor o yüzden motorola monitörlüyü alınca daha rahat ettim. Monitörlüye de istersen tlfndan da bakılıyor dışardayken internet bağlantısı da var. Ama xiaomiden çok memnun olanlar da var tabi fiyat performans ürünü gerçekten, bana uymadı sadece. Bir de internet çok hızlı değil bizde xiomi 6-7 snye geç iletiyordu sesleri, motorola evdeyken kendi bağlantısını kullanıyor internetsiz dolayısıyla saniyesinde iletiyor bişey olunca.Ben de hala monitörlü mü monitörsüz mü karar veremedim.Mesela Xiaomi de ev dışındayken de odayi görebiliyorsun ya da eşin de bağlanıp görebiliyor. Ama monitörlü de sadece monitörden görebiliyorsun ev dışında baglanamiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?