Kökten çözümama ben kocam olmadan uyuyamam
Kaşık demek istemişimSilikon kalıp dediğin nasıl bişey canim
Biz de yeni doğduğunda öyleydik ama şimdi noooalin ilk doğduğunda bir ay ayrı yattık kankiye bağlayacaktık en son
Heee evet o kaşıklar harika ya ben de 4 tane aldim ikisini anneme biraktimKaşık demek istemişim
Yaaa bendee ben hiç uyumadım ayrı. Arya doğduğundan beri anne yanında yatıyor geceleri kusura bakmasın ama babasıyla arama giremez o minik böcekKökten çözümama ben kocam olmadan uyuyamam
Woode Mama Sandalyesi Ayak Koyma Dayama Desteği-ikea Antilop, E Bebek Baby Plus Star, Faros Orzo Uyumlu - Fiyatı, Yorumları
Woode Mama Sandalyesi Ayak Koyma Dayama Desteği-ikea Antilop, E Bebek Baby Plus Star, Faros Orzo Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Faros Mama Sandalyesi Fma180137 - Fiyatı, Yorumları
Faros Mama Sandalyesi Fma180137 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu ikisini alacağım gerçekte gördüm minimal güzel bir sandalye fazla para vermeye hiç gerek yok
Cnm yaptığına değsin bence biraz daha dayan etkisine emin olmak için, gaz durumu değişti mi bu arada?Akilvar Deisa kizlar ben 5 gundur sut diyeti yapiyorum. Oglum 4 gundur kaka yapti. Gene zorlanma ve aglamali tabii ama doktor 3 ay dolunca duzelir demisti. Nedeni hangisi bilmiyorum. Bu surecte gunduz de kisa da olsa uyumaya basladi. Diyorum ki yarindan itibaren diyeti bozayim, degisen bir sey var mi bakayim. Ya da pazartesi mi bozsam?
Galiba ben lansinohu kullanamadım yani sağıyorum bi süre sonra gelmiyor sonra elimle sıkıyorum stüm geliyor. Lansinohu nasıl kullanıyorsunuz hızını vs. Nasıl ayarlıyosunuzKızlar bu hastane tipi süt sağım pompası müthiş bişeymiş süt artırmak için, Bende avent vardı acıtıyordu canımı, şimdi vakumu hızı kendim ayarlayabiliyorum, acıtmadığı için de sık sık sağım yaptım gerçekten artıyor sütüm. Ama açıkçası gece kalk emzir sonra git sağım yap yarım saat ve bunu her emzirme sonrası yapmaya çalışmak da yıpratıcı. Sütünü artırmak isteyen varsa yazayım dedim
Henüz almadim ama arastirmalarima göre bebevo alabilirim canım ama xiaomi nin kameralari da hosuma gidiyor onlarda da telefondan falan disardayken görebiliyorsun. Ya da gece bakmak istedin aç teli bak yattığın yerden daha mi kullanışlı olur kararsız kaldim. Diğerlerinde kendi monitörü var ondan görebiliyorsun sadeceMerhaba bebek kamerası kullanıp memnun olduğunuz bir marka var mı acaba
Ben de Xiaomi düşünüyorum açıkçası bir influecer da görmüştüm gündüz yatak odasına bırakamıyorum salonla arasında mesafe var duymam diye beşik var ayrıca onda uyuyir ama o da küçülmeye başladı kamera şartHenüz almadim ama arastirmalarima göre bebevo alabilirim canım ama xiaomi nin kameralari da hosuma gidiyor onlarda da telefondan falan disardayken görebiliyorsun. Ya da gece bakmak istedin aç teli bak yattığın yerden daha mi kullanışlı olur kararsız kaldim. Diğerlerinde kendi monitörü var ondan görebiliyorsun sadece
Ben de hala monitörlü mü monitörsüz mü karar veremedim.Ben de Xiaomi düşünüyorum açıkçası bir influecer da görmüştüm gündüz yatak odasına bırakamıyorum salonla arasında mesafe var duymam diye beşik var ayrıca onda uyuyir ama o da küçülmeye başladı kamera şart
Gunaydin canim.Benim ki de bir kac gun oncesi oyle yapiyordu canim hatta isirip cekip birakti sanki dis varmis gibi agridi.Kizlar gunaydin, oglum 2 gundur memi damagiyla disi varmis gibi acitircasina isiriyor. Nasil aciyorvar mi benzer durumda olan? Damagi sertlesiyor diye dusunuyorum...
Canim burnu tikali olmasin gecen hafta benim ki oyleydi burnu tikaliymis ememiyormus. Ara ara degisiklik.olabilir ama saatler cok uzayinca sikinti var demek gercekten.Bizimkinde iştahsızlık başladı kızlar. Atak haftası mıdır damakları mı ağrıyor çözemedim. Eskiden 1 buçuk saati bulmadan acıkıp ağlıyordu 90 90 içiyordu gündüz hep. Şimdi 3 saati buluyor istemesi yine 90 ml içiyor. Hasta da değil daha yeni doktor kontrolüne götürdük. Sizde böyle bir durum var mı? Mama reddi yaşayan biri olmuştu burada acaba bizde de mi başladı?
Her gün sabah akşam açıyoruz burnunu aslında ama gün içinde de açmayı deneyeyim bugün canım o zaman. 2 3 gündür başladı bu durum geçer mi diye bekledim de hala aynı. İnşallah burun tıkanıklığı yüzündendir meme reddi yaşadık bir de mama reddi yaşarsak nasıl olur bilmiyorum...Canim burnu tikali olmasin gecen hafta benim ki oyleydi burnu tikaliymis ememiyormus. Ara ara degisiklik.olabilir ama saatler cok uzayinca sikinti var demek gercekten.
Canim nasil aciyorsun. Osman Gonulalan paylasmis ya o sekilde ac yoksa tam acilmiyor. Ben gecen actigimi sanmistim.doktor bakti acilmamis burnu demisti. Ama senin ki 3 saatte bir 90 cc aliyor buyudukce acikma sureleri de uzuyor da ama insan annesi olarak bir degisiklik.oldugunu fark ediyor. Benim ki de 2 saatte bir acikir mesela uzatinca anliyorum sikinti.oldugunu. Gecen bir arkadasin mama reddi olmustu da onun saatleri baya uzundu doktor ara ara olabilecegini soylemisti. Korkma mama reddi degildi yemeyip ne yapacakHer gün sabah akşam açıyoruz burnunu aslında ama gün içinde de açmayı deneyeyim bugün canım o zaman. 2 3 gündür başladı bu durum geçer mi diye bekledim de hala aynı. İnşallah burun tıkanıklığı yüzündendir meme reddi yaşadık bir de mama reddi yaşarsak nasıl olur bilmiyorum...
Ben normalde serum fizyolojikle yıkıyordum canım. Geçen hafta yıkarken burnu kanadı ondan beri aspiratörle çekiyorum sabah akşam.Canim nasil aciyorsun. Osman Gonulalan paylasmis ya o sekilde ac yoksa tam acilmiyor. Ben gecen actigimi sanmistim.doktor bakti acilmamis burnu demisti. Ama senin ki 3 saatte bir 90 cc aliyor buyudukce acikma sureleri de uzuyor da ama insan annesi olarak bir degisiklik.oldugunu fark ediyor. Benim ki de 2 saatte bir acikir mesela uzatinca anliyorum sikinti.oldugunu. Gecen bir arkadasin mama reddi olmustu da onun saatleri baya uzundu doktor ara ara olabilecegini soylemisti. Korkma mama reddi degildi yemeyip ne yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?