Zombi nine ya kucağıma alıyorum hemen koluma sarılıyor şapır şupurNe var şu ellerde kollarda çok merak ediyorum Ekin de boğazına kadar sokuyor
Ben bunu aldim memnunum su ana kadar bir sorun yasamadim.Merhaba bebek kamerası kullanıp memnun olduğunuz bir marka var mı acaba
Baska bir doktora mi goturdun canim nasil.anladi sindirim ve bosaltim sisteminin olgunlasmadigini. Benim ki de ilk etapta fiskiriyorKizlar benim oglumun gaz sorunun nedeni aslinda 2 taneymis: Onemli nedeni fiskirarak sut geldigi icin cok gaz yutmaktan oluyormus. Digeri de daha bosaltim ve sindirim sistemi olgunlasmamis. Buna bir de benim oglumun oburlugu eklenince sonuc ortada... Sutum var ama bizde de bu soruna nedeni olmus iste
Kizimda da boyleydi. Diyorum bebeklerim neden boyle... 2 gundur depresyon kapida zile basiyordu. Diyet falan nokta ise yaramadi. Biz 2 gundur geceleri eskiye donduk... 3-4 ay arasinda duzelirmis. Bir ay daha sikariz insallah disimizi
Tetagil canim kesinlikle tavsiyem icerigi temiz ve de baya faydasini gordukDiş çıkarma dönemi için TR den alabileceğim öneriniz var mı kızlar ona göre sipariş vereyım bende diş kasıyıcı ve iyi gelen jel vb önerisi?
Ben ebebekten pupuflu file almsitim asiri rahat canim senin file.nasil kiKac aya kadar gider bu sizce bende alsammi file cok zorluyor beni
Burnunu Osman gonulalan gibi ac canim. Gecen doktor bana aspiratorle guzel alamazsin demisti. Hatta Osman gonulalan gibi temizle aspratorun agizla cekilenden mi onunla da cek acilsin iyice bugun oyle yap bence anlattiklarina bakilirsa tikali burnuKizlar bebeklerinizin burnunun tikali oldugunu nasil anliyorsunuz? Bazen aglarken burnundan bi ses geliyor sanki geniz eti olurya hani horlarken cikan sese benziyor aspiratorle sadece ucundaki sümük alinabiliyor. Osman gonulalin gösterdiği gibi 5ml siringayla serum fizyolojik yapsammi acaba? Uyurkende burnundan sanki tikali gibi ses geliyor baktim simdi burnunda yine sumuk var hergun sumuk olmasida normalmi ya sol delikte yok sag delikte var:))
Canım tıkanıklık olunca ses değişiyor ben hergün serum fizyolojik ile açıyorum bazen günde 3 kez tıkalı olunca beslenmesini de etkiliyor çünkü bence serum fizyolojik ile ac yoksa sadece ucundaki sümük alinirKizlar bebeklerinizin burnunun tikali oldugunu nasil anliyorsunuz? Bazen aglarken burnundan bi ses geliyor sanki geniz eti olurya hani horlarken cikan sese benziyor aspiratorle sadece ucundaki sümük alinabiliyor. Osman gonulalin gösterdiği gibi 5ml siringayla serum fizyolojik yapsammi acaba? Uyurkende burnundan sanki tikali gibi ses geliyor baktim simdi burnunda yine sumuk var hergun sumuk olmasida normalmi ya sol delikte yok sag delikte var:))
Normal file olurya oyle kuvete takilanlardan beyaz renkli kuvet cok dolunca kulaklarina kadar su geliyo kulagina su kacirmamaya calisiyorum isteBen ebebekten pupuflu file almsitim asiri rahat canim senin file.nasil ki
Yaptim ama pek bisi cikmadi sankim:)) tam tatmin olamadim yarin bidaha denerim:))Burnunu Osman gonulalan gibi ac canim. Gecen doktor bana aspiratorle guzel alamazsin demisti. Hatta Osman gonulalan gibi temizle aspratorun agizla cekilenden mi onunla da cek acilsin iyice bugun oyle yap bence anlattiklarina bakilirsa tikali burnu
Ben önden acılan modelden aldım kullanışlı gözüküyor bakalım inşallah sever bebisteBu önden açılan modeli mi bir arkadaşım bu markadan almış önden acilmiyormus banyoda çok zor oluyor demişti hem koyması hem çıkarması
Benim bu cok memnunumNormal file olurya oyle kuvete takilanlardan beyaz renkli kuvet cok dolunca kulaklarina kadar su geliyo kulagina su kacirmamaya calisiyorum iste
Yaptim ama pek bisi cikmadi sankim:)) tam tatmin olamadim yarin bidaha denerim:))
Canim doktor norolojik olarak gelisuyor daha demisti ya. Ne demekmis diye dun gece yayinlari okudum. Neden bebek uyumaz diye yapilan bilimsel calismalara baktim. Kendi oglumun durumu ile mukayese edince bu sonuca vardim. Sonra bi de siz hep diosunuz diye osnman gonulal videolari izledim. O da boyle dediBaska bir doktora mi goturdun canim nasil.anladi sindirim ve bosaltim sisteminin olgunlasmadigini. Benim ki de ilk etapta fiskiriyor
Ya ben de hep zombi nine diyorum çocuğa aynısı gerçektenZombi nine ya kucağıma alıyorum hemen koluma sarılıyor şapır şupur
Cnm bize de doktor öyle demişti zaten, sindirim sistemi olgunlaşmadığı için süt proteinini sindiremiyor bağırsaklar ve gaz yapıyor diye.Canim doktor norolojik olarak gelisuyor daha demisti ya. Ne demekmis diye dun gece yayinlari okudum. Neden bebek uyumaz diye yapilan bilimsel calismalara baktim. Kendi oglumun durumu ile mukayese edince bu sonuca vardim. Sonra bi de siz hep diosunuz diye osnman gonulal videolari izledim. O da boyle dedibosuna o kadar yayini okudum neyse adamin YouTuber olma kaygisiyla video cekmedigini anlamis olduk. Dogru konusuyor
Canim aslinda bu sekilde bagirsaklar olgunlasiyor. Sonrasi icin hazirlaniyor. Iste bizler dayanamiyoruz... Ek gida doneminde rahat edecegiz aslinda. Ben sut urunleri tuketiyorum ama normalde gunde 2 bardak sut icerdim biskuvi ile, onu yapmicam. Sadece kahveme eklerim. Sabah abartmadan peynir yerim yeterli. Sifirlamicam ve abartmicam. Surda kaldi bir ay daha insallah... Belki yarin son ... Bu bebeklerin yarini belli olmuyorCnm bize de doktor öyle demişti zaten, sindirim sistemi olgunlaşmadığı için süt proteinini sindiremiyor bağırsaklar ve gaz yapıyor diye.
Senin oglun geceleri agliyor mu canim rahat uyuyamiyor mu nasilCanim aslinda bu sekilde bagirsaklar olgunlasiyor. Sonrasi icin hazirlaniyor. Iste bizler dayanamiyoruz... Ek gida doneminde rahat edecegiz aslinda. Ben sut urunleri tuketiyorum ama normalde gunde 2 bardak sut icerdim biskuvi ile, onu yapmicam. Sadece kahveme eklerim. Sabah abartmadan peynir yerim yeterli. Sifirlamicam ve abartmicam. Surda kaldi bir ay daha insallah... Belki yarin son ... Bu bebeklerin yarini belli olmuyor
Gece uykusuna 20.30 da gidiyor, ilk uyuturken kiyamet kopariyor. Gece yanimda ise 3-4 defa emmek icin uyaniyor. Sabah 6-7 gibi uyaniyor. Yanimda degilse inan sabaha kadar uyutuyoruz 5 dk sonra kalkiyor. Gunduz gene boyle 5dk lik max 15 dk lik uykular... Bazen 2 saat uyudugu oluyor. Bir sey oldu zannediyorum. O kadar alistim ki uyumamasina... Yani bilmiyorum burada sizleri okudukca anliyorum aslinda zor geciyor gunlerim ama Ben alistim sanirim uyumamasina... Saglikli Olsun, sukur gececek bu gunler...Senin oglun geceleri agliyor mu canim rahat uyuyamiyor mu nasil
Herkes kendi yatağında yatsınYaaa bendee ben hiç uyumadım ayrı. Arya doğduğundan beri anne yanında yatıyor geceleri kusura bakmasın ama babasıyla arama giremez o minik böcek
Canim bak hem telefon hem monitör özelliği süpermiş öyle alırım o zaman ben bi arastirayim. Benim derdim dışardayken de görebilmekKızlar ben monitörsüz çok zorlandım ya başta xiaomi aldım ama sürekli tlfndan bakmak zor geldi,zaten bebek uyuduğunda tlfna bakıyorum ekranda başka işlerim oluyor o yüzden motorola monitörlüyü alınca daha rahat ettim. Monitörlüye de istersen tlfndan da bakılıyor dışardayken internet bağlantısı da var. Ama xiaomiden çok memnun olanlar da var tabi fiyat performans ürünü gerçekten, bana uymadı sadece. Bir de internet çok hızlı değil bizde xiomi 6-7 snye geç iletiyordu sesleri, motorola evdeyken kendi bağlantısını kullanıyor internetsiz dolayısıyla saniyesinde iletiyor bişey olunca
Bunda sadece telefondan mi bakiyorsun canim?Ben bunu aldim memnunum su ana kadar bir sorun yasamadim.
Aynen canim ya gececek senin oglun arkadasimin ogluna cok benziyor suan 3.5 aylikken.bana gelmislerdi baya rahatlamisti oncesi cok zor gunler yasamislardi. Senin de az kaldi canim az daha sabirGece uykusuna 20.30 da gidiyor, ilk uyuturken kiyamet kopariyor. Gece yanimda ise 3-4 defa emmek icin uyaniyor. Sabah 6-7 gibi uyaniyor. Yanimda degilse inan sabaha kadar uyutuyoruz 5 dk sonra kalkiyor. Gunduz gene boyle 5dk lik max 15 dk lik uykular... Bazen 2 saat uyudugu oluyor. Bir sey oldu zannediyorum. O kadar alistim ki uyumamasina... Yani bilmiyorum burada sizleri okudukca anliyorum aslinda zor geciyor gunlerim ama Ben alistim sanirim uyumamasina... Saglikli Olsun, sukur gececek bu gunler...
Canım bnde çisem hanıma gidiyordum snn onerinle çünkü diğer Dr dan hiç memnun değildim. Mehmet Ali ydi adı. Geçen yeğenim söyledi bana da Dr un ayrıldığını bnde arayistayim.Sunrseee kuzu merhaba lokman hekim de erkek çocuk dr gidiyordun ya memnun musun? Benim dr ayrılmış hastaneden de memnunsan ona geçeceğim bir de ismini rica etsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?