Ben kuzu kiyma alip buz dolapi posetine bastirip kare kare ciziler atiyordum oyle cikariyordum canim. Onden haslamaliyi hic denemedim. Ama onden haslama da pratik olur direk atarsin corbalarinin icine.Bence de canım hem de pratik olur porsiyonluk çıkarır kullanirsin kiymalarini da difrizde saklicam ama acaba önden onlari da su da hafif haslasam mi
Ben de avent ve tommee tippiee nin kolay alıştırma bardağı var arkadaşım, biriyle su diğeriyle bitki çayı vs veririm diye düşündümKızlar ek gıdada su içmesi icin ne aldınız bebeklereminseo munchkin almıştı sanırım ben de alayım dedim 329 tl olmuş başka güzel alternatifler var mi
bitki cayi vermeyin diyolar ama seninki farkli bisimi acabaBen de avent ve tommee tippiee nin kolay alıştırma bardağı var arkadaşım, biriyle su diğeriyle bitki çayı vs veririm diye düşündümgüzel gibi ikisi de
Kızlar ek gıdada su içmesi icin ne aldınız bebeklereminseo munchkin almıştı sanırım ben de alayım dedim 329 tl olmuş başka güzel alternatifler var mi
Aradığın arkadaşa ulaşılamadıBebesi 4. Ay atağında olmayan bi arkadaşım gelip benim çamaşırları asabilir mi ya
Çocuğun keyfi yerindeyse elleşme benceKızlar bugün ikinci oldu koyu yeşil ve kötü kokulu kaka yapıyor oğlum. Birinde mukus da vardı sümüksü ve sıvıydı biraz. Dün de sarı koyu yeşil karışık yaptı yine kokuyordu. Pazar günü parka gittik ağaçların altında oturduk biraz uyudu orada rüzgar esiyordu ama sıcak esiyordu yani üşütmüş olabilir mi? Doktora götürmeli miyim sizce? Bayram giriyor araya acile gitsek bakıyorlar mı böyle durumlara?
Çok çok geçmiş olsun. Sadaka verin arkadaşım Rabbim korusun yavrularımızıBugün yaşadığım olay ömrümün sonuna dek gözlerimin önünden gitmeyecek. Kalbim durdu , öldüm sandım.
Kayınvalidem bebeğimi yüzü bize dönük tutarken fayans zeminde ayağı takıldı ve 90 derece düştü. Kolu ve bacağı çok ciddi kanadı. Hemen bebeğe koştum. Ağlıyor tabi, korkmuş ama birşeyi var mı yok mu bilmiyorduk. Dışardan kan falan yoktu şükürler olsun. Koştura koştura hastaneye gittik. Sizde bilin ; bebeği uyutmamak gerekiyor. Kusmuşsa bu iyi değil. Kol ve bacaklarını oynatabilmesi önemli. Gözleri ise kaymayacak. Allah onu bize bağışladı. Tomografi ve röntgen sonrası birşeyi çıkmadı. Ben ondan çok ağladım. Aklım çıktı. 24 saat izle dedi doktor. Bir anormallik sezersen gel dedi. Şükürler olsun birşey yok. Gözümden sakındığım canım kızımı koruyamadım. Şimdi ise içimden korkusu gitmiyor.
Şu yildizli battaniyeden bende de var
Senin ki mama aliyor muydu canim anne sutu mu 2 kaka yapmasi normal canim. Keyfi nasil?Kızlar bugün ikinci oldu koyu yeşil ve kötü kokulu kaka yapıyor oğlum. Birinde mukus da vardı sümüksü ve sıvıydı biraz. Dün de sarı koyu yeşil karışık yaptı yine kokuyordu. Pazar günü parka gittik ağaçların altında oturduk biraz uyudu orada rüzgar esiyordu ama sıcak esiyordu yani üşütmüş olabilir mi? Doktora götürmeli miyim sizce? Bayram giriyor araya acile gitsek bakıyorlar mı böyle durumlara?
Güneş kremi/losyonu peki?Kızlar bi de aklınızda olsun yaz aylarında vücutlarina losyon krem sürmeyin o da ter kanallarını tıkayıp isilige sebep oluyormuş
Çok az beslenmiş canım Dr a bı danissana bnimki yine emiyo 5 dk da olsa. Saldırıyo memeye iştahı var ne oluyorsa bı sure sonra çıldırma geliyo memeyi alıp birakiyo. Az önce tazyikle aktığını gördüm acaba öyle mi oluyo sürekli olur mu onu da bilmiyorum.Ben 2 saatten fazla uyutmuyorum gündüz uykusu 2 saati geçerse uyandırıyorum canım. Yoksa diger uykusuna geçerken zorlanıyor benim oğlum.
Bugün asla mama içiremedim ben de. Sıcaktan mı bir yeri mi ağrıyor anlamadım. Gün boyu geze geze 120 cc anca içmiştir 12 saatte. Kakası biraz koyu yeşil ve kötü kokuluydu 2 kere yaptı bugün. Acaba üşüttü mü ki diye düşünüyorum.
Kuzum linki neydi
Güneş kremi kullanimi da 6 ay öncesi çok önerilmiyor ama mecbur kalırsan eser miktarda abartmadan kullanmalısın dr bu şekilde söyledi canımGüneş kremi/losyonu peki?
Offf allahım kolaylık versin yaaa neymiş bu böyle inanamıyorumHer güne yeni bir umutla başlıyorum acaba bugün biter mi diye yok bitmiyor kızlar. Bugün regl oluyorum enerjim sıfır hava sıcak çıngırak sallattiriyor saatlerdir birakinca ağlıyor ben de uyusun diye dua ediyorum
Neleri var ah bı anlasakAynısıı bazen 5 dk emiyor afedersin pislik iciyormus gibi davranıyor bazen 20 dk falan emiyor
Kuzum linki neydi
Çocuğun keyfi yerindeyse elleşme bence
Evet sadece mamayla besleniyor şuan canım. Keyfî yerinde gülüyor baya her zamanki gibi bir huzursuzluğu yok ama bugün mama içmemek için direndi baya. Mama içmek istemedi akşama kadar 120 cc anca verebildim kızlar. O da beni biraz endişelendirdi açıkçası.Senin ki mama aliyor muydu canim anne sutu mu 2 kaka yapmasi normal canim. Keyfi nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?