2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bence de canım hem de pratik olur porsiyonluk çıkarır kullanirsin kiymalarini da difrizde saklicam ama acaba önden onlari da su da hafif haslasam mi
Ben kuzu kiyma alip buz dolapi posetine bastirip kare kare ciziler atiyordum oyle cikariyordum canim. Onden haslamaliyi hic denemedim. Ama onden haslama da pratik olur direk atarsin corbalarinin icine.

Kızlar ek gıdada su içmesi icin ne aldınız bebeklere minseo munchkin almıştı sanırım ben de alayım dedim 329 tl olmuş başka güzel alternatifler var mi
Ben de avent ve tommee tippiee nin kolay alıştırma bardağı var arkadaşım, biriyle su diğeriyle bitki çayı vs veririm diye düşündüm güzel gibi ikisi de

Kızlar bugün ikinci oldu koyu yeşil ve kötü kokulu kaka yapıyor oğlum. Birinde mukus da vardı sümüksü ve sıvıydı biraz. Dün de sarı koyu yeşil karışık yaptı yine kokuyordu. Pazar günü parka gittik ağaçların altında oturduk biraz uyudu orada rüzgar esiyordu ama sıcak esiyordu yani üşütmüş olabilir mi? Doktora götürmeli miyim sizce? Bayram giriyor araya acile gitsek bakıyorlar mı böyle durumlara?

Çocuğun keyfi yerindeyse elleşme bence

Çok çok geçmiş olsun. Sadaka verin arkadaşım Rabbim korusun yavrularımızı

Senin ki mama aliyor muydu canim anne sutu mu 2 kaka yapmasi normal canim. Keyfi nasil?

Çok az beslenmiş canım Dr a bı danissana bnimki yine emiyo 5 dk da olsa. Saldırıyo memeye iştahı var ne oluyorsa bı sure sonra çıldırma geliyo memeyi alıp birakiyo. Az önce tazyikle aktığını gördüm acaba öyle mi oluyo sürekli olur mu onu da bilmiyorum.

Offf allahım kolaylık versin yaaa neymiş bu böyle inanamıyorum

Çocuğun keyfi yerindeyse elleşme bence

Senin ki mama aliyor muydu canim anne sutu mu 2 kaka yapmasi normal canim. Keyfi nasil?
Evet sadece mamayla besleniyor şuan canım. Keyfî yerinde gülüyor baya her zamanki gibi bir huzursuzluğu yok ama bugün mama içmemek için direndi baya. Mama içmek istemedi akşama kadar 120 cc anca verebildim kızlar. O da beni biraz endişelendirdi açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…