2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Normal kendimizinkinden kullaniyorum. Onunkini ayri atiyorum. Ben cok strelin olsun istemiyorum yasaminin her yonden ...
Bende sizin gibi düşünüyorum aslında ama sanırım 6 aya kdar böyle devam edicem
Teşekkr ederm canım ben bu mesajı sonradan gördüm soru soruyorum cevaplara bakmaya zamnım olmuyor bu bebeler bizi mafetti bende baby me aldım ne kullandıysam çok memnun kaldım

Kızlar çok zor bi gün daha tarhe geçsin ya. Gündüz 3 uyku yaptı hepsi 20şet dakika uyku gözünden dökülüyor esnemekten ağzı yırtılıcak uyumuyor huzursuz. Arkadaşlarımızla plan yapmıştık anneme götürdüm 8 buçuk gibi uyuttum çıktım annem aradı 9 buçuk da kızım aramıcaktım ama durmuyor ağlamaktan kıpkırmızı oldu dedi neyse çıktık eve geliyoruz annem aradı biraz sakinledi isterseniz gelmeyin dedi ama bizim moraller sıfır döndük döndüğümüz uyumuştu eve getirdik yolda bana resmen sarılıyor ya totisini yediğim neden böyle oldu anlamadım

Bu atağı anlayamazsan sadece yaşanır sana bağımlı hale geliyor resmen ben wc ye gidemedim 25 gün

Kizlar bebeklerin göbek bağını nerelere gömdünüz
Daha gömmedim evde çekmecemde duruyor
Ben ölmüşümmmm
5100 gramdı 3 ay bir haftalıkkem dr az bol emzir dedi geceleri 3 saatte kalkıyorum ama asla 7 olmamıştır daha zaten canım sıkkın üstümüze gelmeyin doktorlar
Defneyi dee napcaz biz yaaa? Dr mama falan tavsiye etti mi? Ben cumartesi gideceğim hastane çantası için golden goat almıştım hiç açmadım başla derse vereceğim sevmezse de herkesin önerdiği sma alacağım
Üzgünüm bütün bebekler 4 aylikken 7 kg olmak zorunda 7 kg olmayan bebrkler 4 aylik olma hakkini kazanamiyor malesef elendik biz
Bizde
Ya ama çok hareketli hiç durmuyor nasıl et tutsun bu cocuk öyle azimli ki geri geri emekliyor yetmiyor sinirleniyor şınav pozisyonuna geçiyor göbek popo havada neler neler offf efkar bastı
Kizlar sok sok!!! Yatagin duvardan tarafina koydum oglumu, ayaklari Ile iterek oteki tarafa kisa surede gitti. Birakip gitsem demekki tepe taklak dusecek Aman dikkat edin sizde, aglasa da yere birakin mecbur kalirsaniz
Ben geçen gün fark edemedim başımıza bir felaket geldi şimdi ya beşiğinde bırakıyorum ya yere asla yanından ayrılmıyorum

Bak sen şu minnoşlaraaaa ya o an daldım anlamadım sonradan fark ettim ya uyku sersemiydim ya da telefona bakıyordum
Canin acimadi mi? Bazen hirsla neresi gelirse hemen basliyor emmeye.. iskaladiysa cok canimi yakiyor...
Yok çok acımadı ama bi hafif morluk oldu emmekten sonra hemen geçti asıl acı memenin ucunuuu ısırıp çekiştirince oluyor o ne acıdır ta Raaaabbim
Bir de eğleniyor canım acıyınca
Evet hemen alıyor memeyi o an çok güzel

Kizlar calpol kac saatte bir verilir

Ya benim oğlumun da inmemiş.çocuk cerrahına götürdünüz mü acaba? Benimki daha bir haftalık çok kafama takıyorum inmezse diye
Canım cerraha götürmedik doktorumuz genellikle 1 yıl içerisinde iner şayet inmezse ufak bir operasyon yapılır dedi. Ultrasonda girdik 2 kez sadece. Ama 2 ablamin çocuklarında da 1 yasına yakın inmiş bakalım inşallah aynı şekilde olur. Inmezse de kendini üzme önemli.olan testisin olması canım

Bizim çocuk doktorumuz cerraha bi gösterin dedi biraz büyüsün de götüreceğim.Testis var mı yok mu onu şuan bilmiyoruz ultrason çektirmemiz lazım o zaman bizim de.

Dogrudan tenine bedenine temas eden urunler ogluma ozgu.. losyon sampuan gibi..

Atak yuzunden. Benimki de bensiz asla uyumuyor. Elinin biriyle ya elimi ya da kiyafetimi sikica tutuyor...

Gunaydin kizlar gece pertimiz cikti esimle benim. Bu menenjit asilari ates yapmadi die sevindiydik gece baya cikmis. Bebek yanimda agliyor ben duymamisim resmen halbuki uykumda hafiftir. Saat basi kalktik havada sicak ateside 37.5 olmus calpol verdik kustu. Sabah 6 gibi dus aldirdim tekrar calpol verdim simdi uyuyor melekler gibi bende yali capkinindaki feritin annesi gibi bi kilikla kahve iciyorum ayilmak icin:))) bacaklarini surekli kaldirip yere vuruyor sanirim agridigi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…