Hippte palm yağı var canımBugün asla meme içmedi yaeşim hipp diye bir markada diretiyor araştırmış çok iyi diye bi fikrin var mı ??
Kızlar yalnızca anne sütü anneler sizede doktor su verebilirsin dedi mi
Demedi aksine istemiyorlarKızlar yalnızca anne sütü anneler sizede doktor su verebilirsin dedi mi
Bende sizin gibi düşünüyorum aslında ama sanırım 6 aya kdar böyle devam edicemNormal kendimizinkinden kullaniyorum. Onunkini ayri atiyorum. Ben cok strelin olsun istemiyorum yasaminin her yonden ...
Teşekkr ederm canım ben bu mesajı sonradan gördüm soru soruyorum cevaplara bakmaya zamnım olmuyor bu bebeler bizi mafettiEyüp Sabri tuncerin bebekler için olan sıvı deterjanını aldım canım güzel baya beğendim. Onun dışında just green kullanmıştım o da baya güzeldi
Canım Çınar ağacının altına gömmek iyiymiş diye duydum ben haftasonu gömücez hatta
Bu atağı anlayamazsan sadece yaşanırKızlar çok zor bi gün daha tarhe geçsin ya. Gündüz 3 uyku yaptı hepsi 20şet dakika uyku gözünden dökülüyor esnemekten ağzı yırtılıcak uyumuyor huzursuz. Arkadaşlarımızla plan yapmıştık anneme götürdüm 8 buçuk gibi uyuttum çıktım annem aradı 9 buçuk da kızım aramıcaktım ama durmuyor ağlamaktan kıpkırmızı oldu dedi neyse çıktık eve geliyoruz annem aradı biraz sakinledi isterseniz gelmeyin dedi ama bizim moraller sıfır döndük döndüğümüz uyumuştu eve getirdik yolda bana resmen sarılıyor ya totisini yediğim neden böyle oldu anlamadım
Daha gömmedim evde çekmecemde duruyorKizlar bebeklerin göbek bağını nerelere gömdünüz
Ben ölmüşümmmmDün doktora gittim 4 aylik olunca kilosu şuan 6900 doktor kilosunu az buldu ondan acaba yetmiyor mu diye düşünmeye başladım. Çok mama vermiyordum veriyordum ama 1 günde toplasan 6 ölçek gerisini hep emziriyordum. 2600dü ama doktor bakarsak iyi kilo almış ama en az 7 kg olmasini isterdim dedi
Defneyi deeSenin doktor alini görse diplomayı yırtarçocuğum max 6 kilo gelir su an napiyim anası minyon kızı minyon doktorlara bakacak olursak çocuğa pirinç ununu dayamam lazım
minseo cum yolladı canım teşekkür ederim
BizdeÜzgünüm bütün bebekler 4 aylikken 7 kg olmak zorunda 7 kg olmayan bebrkler 4 aylik olma hakkini kazanamiyor malesef elendik biz
Ben geçen gün fark edemedim başımıza bir felaket geldi şimdi ya beşiğinde bırakıyorum ya yere asla yanından ayrılmıyorumKizlar sok sok!!! Yatagin duvardan tarafina koydum oglumu, ayaklari Ile iterek oteki tarafa kisa surede gitti. Birakip gitsem demekki tepe taklak dusecekAman dikkat edin sizde, aglasa da yere birakin mecbur kalirsaniz
Bak sen şu minnoşlaraaaaBen de sütüm azaldi saniyorum ya moralim bozuluyordu cocugu mamaya mi alistirdim acaba diyeöyle bir anlattin ki cocuklarimiz ortak mi acaba dedim ayni seyleri yapiyor benim oğlum da ama farkli bir yeri emince aşırı aciyor ben anliyorum sen nasil hissetmiyosun
Yok çok acımadı ama bi hafif morluk oldu emmekten sonra hemen geçti asıl acı memenin ucunuuu ısırıp çekiştirince oluyor o ne acıdır ta RaaaabbimCanin acimadi mi? Bazen hirsla neresi gelirse hemen basliyor emmeye.. iskaladiysa cok canimi yakiyor...
Merhaba nasıl oldu bebeğiniz? Bizde de aynı durum varDoktorlar bebeğimin hidrosefali olabileceğinden şüpheleniyor. Çok üzgünüm kızlar nolur dua edin bize.
6 saat canım geçmiş olsunKizlar calpol kac saatte bir verilir
Canım cerraha götürmedik doktorumuz genellikle 1 yıl içerisinde iner şayet inmezse ufak bir operasyon yapılır dedi. Ultrasonda girdik 2 kez sadece. Ama 2 ablamin çocuklarında da 1 yasına yakın inmiş bakalım inşallah aynı şekilde olur. Inmezse de kendini üzme önemli.olan testisin olması canımYa benim oğlumun da inmemiş.çocuk cerrahına götürdünüz mü acaba? Benimki daha bir haftalık çok kafama takıyorum inmezse diye
Bize doktorumuz 4 saatte bir yarim ölçü demişti 3. Ay aşıları olduğumuzdaKizlar calpol kac saatte bir verilir
Gerçekten yıprandık yaaaBu atağı anlayamazsan sadece yaşanırsana bağımlı hale geliyor resmen ben wc ye gidemedim 25 gün
Bizim çocuk doktorumuz cerraha bi gösterin dedi biraz büyüsün de götüreceğim.Testis var mı yok mu onu şuan bilmiyoruz ultrason çektirmemiz lazım o zaman bizim de.Canım cerraha götürmedik doktorumuz genellikle 1 yıl içerisinde iner şayet inmezse ufak bir operasyon yapılır dedi. Ultrasonda girdik 2 kez sadece. Ama 2 ablamin çocuklarında da 1 yasına yakın inmiş bakalım inşallah aynı şekilde olur. Inmezse de kendini üzme önemli.olan testisin olması canım
Dogrudan tenine bedenine temas eden urunler ogluma ozgu.. losyon sampuan gibi..Bende sizin gibi düşünüyorum aslında ama sanırım 6 aya kdar böyle devam edicem
Teşekkr ederm canım ben bu mesajı sonradan gördüm soru soruyorum cevaplara bakmaya zamnım olmuyor bu bebeler bizi mafettibende baby me aldım ne kullandıysam çok memnun kaldım
Atak yuzunden. Benimki de bensiz asla uyumuyor. Elinin biriyle ya elimi ya da kiyafetimi sikica tutuyor...Kızlar çok zor bi gün daha tarhe geçsin ya. Gündüz 3 uyku yaptı hepsi 20şet dakika uyku gözünden dökülüyor esnemekten ağzı yırtılıcak uyumuyor huzursuz. Arkadaşlarımızla plan yapmıştık anneme götürdüm 8 buçuk gibi uyuttum çıktım annem aradı 9 buçuk da kızım aramıcaktım ama durmuyor ağlamaktan kıpkırmızı oldu dedi neyse çıktık eve geliyoruz annem aradı biraz sakinledi isterseniz gelmeyin dedi ama bizim moraller sıfır döndük döndüğümüz uyumuştu eve getirdik yolda bana resmen sarılıyor ya totisini yediğim neden böyle oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?