2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Gecmis olsun aslinda cok yuksek degil neden agladi ki... Cihaz dogru olcuyor degil mi?

Atak yuzunden. Benimki de bensiz asla uyumuyor. Elinin biriyle ya elimi ya da kiyafetimi sikica tutuyor...
Evet aynı gerçekten ama ben 6 aydan sonra odasında yatırmayı düşünüyorum gündüzleri odasını görsün tanısın diye hep orda uyutuyorum. Şimdi böyle olunca bazen memede bazen yanımda bazen elimi tutarak uyuyor açıkcası tedirgin oluyorum bu uyumalara alışır diye. Ataktan önce uyku saatinde yerine koyardım ve uyurdu

Gecmis olsun aslinda cok yuksek degil neden agladi ki... Cihaz dogru olcuyor degil mi?
Ates degilde agrisi olabilir ya gece boyu kimil kimildi:) cihaz koltukaltindan ölçenlerden var. Sabah kalktim esim bi sag koltukaltindan olcuyor bi sol sonra tekrar sagdan olcuyor ahahahqhq dedim hangisini baz alicaz aritmetik ortalamasini diyo ahahahahaha

Haklisin, her sey olabilir sonunda

Ben ates olcer almaktan biktim. Hep sorunlu.. cocugun genel halinden anliyorum. Alnindan operek anliyorum artik... Anne dudagi en iyisi

Annem de alin in eşyalarına baby me kullanıyor canım memnun o da güle güle kullan sen de
Valla doktor sıkıntı yok diyor hatta mamayı azaltma yanlısı ben de sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ayda ortalama 800 gr almış bu da normal araştırmalarıma göre. Zaten küçük doğdu

Ya sana çok gülüyorum

Sebzeler pek dokunmuyor sanki acaba sebzeye alerjisi olan oluyor mu ben ilk çocukta çok ince ince yaptım herşeyi çocuk şimdi sebze asla yemiyor:/

Sağlık ocağına gittim canım doktor damla verdi bana da ismi oftamycin. Günde 4 kere bir damla şeklinde kullanılıyormuş. Bebeklerde çok sık görüyoruz endişelenme düzenli kullan 3-4 güne geçer dedi
Bes gün kullandım günde dört kez geçmedi bugün tekrar gidecem ya çocuğun gozunkucucuk kaldi

Ateslenince daha çok sakinlesiyorlar sesleri çıkmıyor ama galiba ağrısı oldu ondan ağladı canım menenjit asisindan ben de tırsıyorum. Ben de şuan Gülgün gibiyim o kadar uykum var ki Ekin ilk uykusunu yapsa hemen uyucam
Bebegini oturtan anneler, yere sert zemine oturunca bebeginiz nasil tepki veriyor?
Yere derken canim ben kucağıma, minderine ya da koltukta yastıkla destekleyip oturtuyorum. Oturmayi seviyor bakınıyor başka tepki vermiyor

Bu atağı anlayamazsan sadece yaşanır sana bağımlı hale geliyor resmen ben wc ye gidemedim 25 gün
Son 19 gün dayan diye kendime moral veriyorum ama yooookk ....
meme ucu ısırılmasi... allahim içim çekildi şu an aklıma gelince. Nasıl bir acıdır o ya. Dislerin çıkmasının en kötü tarafı emerken isirilmak herhalde kızımda doktora demiştim emerken ısırıyor diye , cok büyük tepki verirsen anlık oyun yaptığını sanıp hoşuna gider daha fazla ısırir. Tepkisiz kalmaya çalış demisti. Bende adama sizin hiç emzirirken memeniz isirildi mi acısını bilir misiniz diye sormuştum
Kizlar calpol kac saatte bir verilir
Minimum 6 saat 1 canım.
Bize doktorumuz 4 saatte bir yarim ölçü demişti 3. Ay aşıları olduğumuzda
Yüksek ateş durumunda eğer ateş düşmezse 4 saatte 1 verilebilir sınırlı sayıda doktor kontrolünde ama minimum 6 saatte 1. Calpol karaciğeri çok yoruyor canım aman dikkat.
Atak yuzunden. Benimki de bensiz asla uyumuyor. Elinin biriyle ya elimi ya da kiyafetimi sikica tutuyor...
Ben emzirirken yanımda yedek tshirt bulunduruyorum. Tutmak isterse onu tutturuyorum çünkü emerken uyuyor ve kendimden elini ayırırken uyanıyor
Ben ates olcer almaktan biktim. Hep sorunlu.. cocugun genel halinden anliyorum. Alnindan operek anliyorum artik... Anne dudagi en iyisi
En iyi ateş ölçer anne dudağı

Sebzeler pek dokunmuyor sanki acaba sebzeye alerjisi olan oluyor mu ben ilk çocukta çok ince ince yaptım herşeyi çocuk şimdi sebze asla yemiyor:/
Ben de ilk aydan sonra karistirdim 8 aydan sonra her seyi verdim. Suan kizim patlican dahil her seyi yer. Hic secmez cok sukur...

Canim halinin uzerine dun denedim sinirlendi istemedi... Gucunu de vermemistim. Benimki de dedigin gibi oturuyor. Basini da gayet guzel tutuyor ceviriyor...

Kızlar e bebekte beslenme ürünlerinde indirim var şu siyah mama termosunu çok öneriyorlar haberiniz olsun geçen indirimde almıştım ben de

Eklentiler

• IMG_8580.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 59
Bizim çocuk doktorumuz cerraha bi gösterin dedi biraz büyüsün de götüreceğim.Testis var mı yok mu onu şuan bilmiyoruz ultrason çektirmemiz lazım o zaman bizim de.
Aynen canım 2 kez ultrasonla bakıldı cerrah ile ilgli bişey demedi doktorumuz 1 yasina kadar bekleriz olmazsa indirilir dedi canım sünnetle birlikte

Menenjit aşısı sonrası doktorumuz 4 saatte bir dedi canım daha önceki aşılarda 6 saatte bir verdik galiba 2 menenjit birden olunca ve ağır bir asi olunca çıkmasın diye öyle verdirdi

Maşallah canım kaç cm doğmuştu senin bebiş?
Her sey o kadar pahali ki 800tl seans ucretini cok goruyor insanlar! Hem psikoloji onemli diyorlar hem tedavisine gelince cok goruyorlar. Oysaki egitimleri ne kadar pahali, servet ya!
800 tl hiç bir şey, markete gitsen aylık alışveriş yapamıyorsun.
Ya benim oğlumun da inmemiş.çocuk cerrahına götürdünüz mü acaba? Benimki daha bir haftalık çok kafama takıyorum inmezse diye
İner canım, inmezse bazen sünnetle beraber hallediyor doktorlar. Basit bir işlem
Kızlar mama alcağım birazdan,sma olarak ne kullanıyorsunuz başka temiz içerikli neler var
Ben sma comfort kullandım 2 ay kadar

Kızlar annelikte yapmam dediğim herşeyi yapıyorum, sallamaya alıştırmayacam ayakta dedim , önce battaniyede sallamaya başladım durmayınca ama artık taa omuzlarım ağrıyor, şimdi ise ayağa aldım en azından oturabiliyorum, sallanmadan uyumuyor kızlar ya kendi kendine uyumuyor, başaramadım

Bende ayakta sallamicam diyordum asla suanda ayaklarimda salliyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…