Gecmis olsunGunaydin kizlar gece pertimiz cikti esimle benim. Bu menenjit asilari ates yapmadi die sevindiydik gece baya cikmis. Bebek yanimda agliyor ben duymamisim resmen halbuki uykumda hafiftir. Saat basi kalktik havada sicak ateside 37.5 olmus calpol verdik kustu. Sabah 6 gibi dus aldirdim tekrar calpol verdim simdi uyuyor melekler gibi bende yali capkinindaki feritin annesi gibi bi kilikla kahve iciyorum ayilmak icin:))) bacaklarini surekli kaldirip yere vuruyor sanirim agridigi icin.
Evet aynı gerçekten ama ben 6 aydan sonra odasında yatırmayı düşünüyorum gündüzleri odasını görsün tanısın diye hep orda uyutuyorum. Şimdi böyle olunca bazen memede bazen yanımda bazen elimi tutarak uyuyor açıkcası tedirgin oluyorum bu uyumalara alışır diye. Ataktan önce uyku saatinde yerine koyardım ve uyurduAtak yuzunden. Benimki de bensiz asla uyumuyor. Elinin biriyle ya elimi ya da kiyafetimi sikica tutuyor...
Ates degilde agrisi olabilir ya gece boyu kimil kimildi:) cihaz koltukaltindan ölçenlerden var. Sabah kalktim esim bi sag koltukaltindan olcuyor bi sol sonra tekrar sagdan olcuyor ahahahqhq dedim hangisini baz alicaz aritmetik ortalamasini diyo ahahahahahaGecmis olsunaslinda cok yuksek degil neden agladi ki... Cihaz dogru olcuyor degil mi?
Haklisin, her sey olabilir sonundaEvet aynı gerçekten ama ben 6 aydan sonra odasında yatırmayı düşünüyorum gündüzleri odasını görsün tanısın diye hep orda uyutuyorum. Şimdi böyle olunca bazen memede bazen yanımda bazen elimi tutarak uyuyor açıkcası tedirgin oluyorum bu uyumalara alışır diye. Ataktan önce uyku saatinde yerine koyardım ve uyurdu
Ben ates olcer almaktan biktim. Hep sorunlu.. cocugun genel halinden anliyorum. Alnindan operek anliyorum artik... Anne dudagi en iyisiAtes degilde agrisi olabilir ya gece boyu kimil kimildi:) cihaz koltukaltindan ölçenlerden var. Sabah kalktim esim bi sag koltukaltindan olcuyor bi sol sonra tekrar sagdan olcuyor ahahahqhq dedim hangisini baz alicaz aritmetik ortalamasini diyo ahahahahaha
Annem de alin in eşyalarına baby me kullanıyor canım memnun o da güle güle kullan sen deBende sizin gibi düşünüyorum aslında ama sanırım 6 aya kdar böyle devam edicem
Teşekkr ederm canım ben bu mesajı sonradan gördüm soru soruyorum cevaplara bakmaya zamnım olmuyor bu bebeler bizi mafettibende baby me aldım ne kullandıysam çok memnun kaldım
Valla doktor sıkıntı yok diyor hatta mamayı azaltma yanlısıDaha gömmedim evde çekmecemde duruyor
Ben ölmüşümmmm
5100 gramdı 3 ay bir haftalıkkem dr az bol emzir dedi geceleri 3 saatte kalkıyorum ama asla 7 olmamıştır daha zaten canım sıkkın üstümüze gelmeyin doktorlar
Defneyi deenapcaz biz yaaa? Dr mama falan tavsiye etti mi? Ben cumartesi gideceğim hastane çantası için golden goat almıştım hiç açmadım başla derse vereceğim sevmezse de herkesin önerdiği sma alacağım
Bizde
Ya ama çok hareketli hiç durmuyor nasıl et tutsun bu cocuk öyle azimli ki geri geri emekliyor yetmiyor sinirleniyor şınav pozisyonuna geçiyor göbek popo havada neler neler offf efkar bastı
Ben geçen gün fark edemedim başımıza bir felaket geldi şimdi ya beşiğinde bırakıyorum ya yere asla yanından ayrılmıyorum
Ya sana çok gülüyorumAtes degilde agrisi olabilir ya gece boyu kimil kimildi:) cihaz koltukaltindan ölçenlerden var. Sabah kalktim esim bi sag koltukaltindan olcuyor bi sol sonra tekrar sagdan olcuyor ahahahqhq dedim hangisini baz alicaz aritmetik ortalamasini diyo ahahahahaha
Sebzeler pek dokunmuyor sanki acaba sebzeye alerjisi olan oluyor mu ben ilk çocukta çok ince ince yaptım herşeyi çocuk şimdi sebze asla yemiyor:/Iste zarara karsi ilk verirken tek tek vermek mantikli. Zaten ilk tadarken maksat tatsin ve tepkisini gorelim. Sonra guzel seyleri tabii ki karistirabiriz. Mesela cevizi cam rendeden gecirdigimiz icin toz biraz zorluyor. Ceviz sebze ve meyve puresine eklenebilir...
Bes gün kullandım günde dört kez geçmedi bugün tekrar gidecem ya çocuğun gozunkucucuk kaldiSağlık ocağına gittim canım doktor damla verdi bana da ismi oftamycin. Günde 4 kere bir damla şeklinde kullanılıyormuş. Bebeklerde çok sık görüyoruz endişelenme düzenli kullan 3-4 güne geçer dedi
Ateslenince daha çok sakinlesiyorlar sesleri çıkmıyor ama galiba ağrısı oldu ondan ağladı canım menenjit asisindan ben de tırsıyorum. Ben de şuan Gülgün gibiyim o kadar uykum var ki Ekin ilk uykusunu yapsa hemen uyucamGunaydin kizlar gece pertimiz cikti esimle benim. Bu menenjit asilari ates yapmadi die sevindiydik gece baya cikmis. Bebek yanimda agliyor ben duymamisim resmen halbuki uykumda hafiftir. Saat basi kalktik havada sicak ateside 37.5 olmus calpol verdik kustu. Sabah 6 gibi dus aldirdim tekrar calpol verdim simdi uyuyor melekler gibi bende yali capkinindaki feritin annesi gibi bi kilikla kahve iciyorum ayilmak icin:))) bacaklarini surekli kaldirip yere vuruyor sanirim agridigi icin.
Yere derken canim ben kucağıma, minderine ya da koltukta yastıkla destekleyip oturtuyorum. Oturmayi seviyor bakınıyor başka tepki vermiyorBebegini oturtan anneler, yere sert zemine oturunca bebeginiz nasil tepki veriyor?
Son 19 gün dayan diye kendime moral veriyorum ama yooookk ....Bu atağı anlayamazsan sadece yaşanırsana bağımlı hale geliyor resmen ben wc ye gidemedim 25 gün
meme ucu ısırılmasi... allahim içim çekildi şu an aklıma gelince. Nasıl bir acıdır o ya. Dislerin çıkmasının en kötü tarafı emerken isirilmak herhaldeYok çok acımadı ama bi hafif morluk oldu emmekten sonra hemen geçti asıl acı memenin ucunuuu ısırıp çekiştirince oluyor o ne acıdır ta Raaaabbim
Bir de eğleniyor canım acıyınca
Evet hemen alıyor memeyi o an çok güzel
Minimum 6 saat 1 canım.Kizlar calpol kac saatte bir verilir
Yüksek ateş durumunda eğer ateş düşmezse 4 saatte 1 verilebilir sınırlı sayıda doktor kontrolünde ama minimum 6 saatte 1. Calpol karaciğeri çok yoruyor canım aman dikkat.Bize doktorumuz 4 saatte bir yarim ölçü demişti 3. Ay aşıları olduğumuzda
Ben emzirirken yanımda yedek tshirt bulunduruyorum. Tutmak isterse onu tutturuyorum çünkü emerken uyuyor ve kendimden elini ayırırken uyanıyorAtak yuzunden. Benimki de bensiz asla uyumuyor. Elinin biriyle ya elimi ya da kiyafetimi sikica tutuyor...
En iyi ateş ölçer anne dudağıBen ates olcer almaktan biktim. Hep sorunlu.. cocugun genel halinden anliyorum. Alnindan operek anliyorum artik... Anne dudagi en iyisi
Ben de ilk aydan sonra karistirdim 8 aydan sonra her seyi verdim. Suan kizim patlican dahil her seyi yer. Hic secmez cok sukur...Sebzeler pek dokunmuyor sanki acaba sebzeye alerjisi olan oluyor mu ben ilk çocukta çok ince ince yaptım herşeyi çocuk şimdi sebze asla yemiyor:/
Canim halinin uzerine dun denedim sinirlendi istemedi... Gucunu de vermemistim. Benimki de dedigin gibi oturuyor. Basini da gayet guzel tutuyor ceviriyor...Ateslenince daha çok sakinlesiyorlar sesleri çıkmıyor ama galiba ağrısı oldu ondan ağladı canım menenjit asisindan ben de tırsıyorum. Ben de şuan Gülgün gibiyim o kadar uykum var ki Ekin ilk uykusunu yapsa hemen uyucam
Yere derken canim ben kucağıma, minderine ya da koltukta yastıkla destekleyip oturtuyorum. Oturmayi seviyor bakınıyor başka tepki vermiyor
Aynen canım 2 kez ultrasonla bakıldı cerrah ile ilgli bişey demedi doktorumuz 1 yasina kadar bekleriz olmazsa indirilir dedi canım sünnetle birlikteBizim çocuk doktorumuz cerraha bi gösterin dedi biraz büyüsün de götüreceğim.Testis var mı yok mu onu şuan bilmiyoruz ultrason çektirmemiz lazım o zaman bizim de.
Menenjit aşısı sonrası doktorumuz 4 saatte bir dedi canım daha önceki aşılarda 6 saatte bir verdik galiba 2 menenjit birden olunca ve ağır bir asi olunca çıkmasın diye öyle verdirdiSon 19 gün dayan diye kendime moral veriyorum ama yooookk ....
meme ucu ısırılmasi... allahim içim çekildi şu an aklıma gelince. Nasıl bir acıdır o ya. Dislerin çıkmasının en kötü tarafı emerken isirilmak herhaldekızımda doktora demiştim emerken ısırıyor diye , cok büyük tepki verirsen anlık oyun yaptığını sanıp hoşuna gider daha fazla ısırir. Tepkisiz kalmaya çalış demisti. Bende adama sizin hiç emzirirken memeniz isirildi mi acısını bilir misiniz diye sormuştum
Minimum 6 saat 1 canım.
Yüksek ateş durumunda eğer ateş düşmezse 4 saatte 1 verilebilir sınırlı sayıda doktor kontrolünde ama minimum 6 saatte 1. Calpol karaciğeri çok yoruyor canım aman dikkat.
Ben emzirirken yanımda yedek tshirt bulunduruyorum. Tutmak isterse onu tutturuyorum çünkü emerken uyuyor ve kendimden elini ayırırken uyanıyor
En iyi ateş ölçer anne dudağı
Maşallah canım kaç cm doğmuştu senin bebiş?Kızlar doktora gittik asımızı olduk gercekten aşıları devletin karsılaması muhtesem cunku 1 aşıya 2000-3000 tl arası verıyoruz daha sonra faturalandırdıgımız için devlet ödüyor bize fakat 2 ay sonra felan ödeme cıkıyor. Doktor dişi için jel verdi hazırlık asamasında dedi yalnızca anne sütğ verıyordum buranın cok sıcak olması nedeniyle 1-2 kaşık su verebılırsın dedi denize soktugumu soyledım sokabılırsın devam et dedi , dönmeme olayını sordum olabılır dedi kalca ultrasonunada cektirdik her sey normal cok sukurkilomuz 8700 gr boyumuz 70 cm olmus
800 tl hiç bir şey, markete gitsen aylık alışveriş yapamıyorsun.Her sey o kadar pahali ki 800tl seans ucretini cok goruyor insanlar! Hem psikoloji onemli diyorlar hem tedavisine gelince cok goruyorlar. Oysaki egitimleri ne kadar pahali, servet ya!
İner canım, inmezse bazen sünnetle beraber hallediyor doktorlar. Basit bir işlemYa benim oğlumun da inmemiş.çocuk cerrahına götürdünüz mü acaba? Benimki daha bir haftalık çok kafama takıyorum inmezse diye
Ben sma comfort kullandım 2 ay kadarKızlar mama alcağım birazdan,sma olarak ne kullanıyorsunuz başka temiz içerikli neler var
Bende ayakta sallamicam diyordum asla suanda ayaklarimda salliyorum:)))Kızlar annelikte yapmam dediğim herşeyi yapıyorum, sallamaya alıştırmayacam ayakta dedim , önce battaniyede sallamaya başladım durmayınca ama artık taa omuzlarım ağrıyor, şimdi ise ayağa aldım en azından oturabiliyorum, sallanmadan uyumuyor kızlar ya kendi kendine uyumuyor, başaramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?