- 24 Kasım 2021
- 5.226
- 6.429
- 148
- 32
Ya kendi kendine uyuyan bebekler falan varmışBende ayakta sallamicam diyordum asla suanda ayaklarimda salliyorum:)))
Ya üzüldüm bi git bence de canım. Bizim hemen etki etti bu sabah uyandı gözünde hiç çapak yok direk açıktı gözü deBes gün kullandım günde dört kez geçmedi bugün tekrar gidecem ya çocuğun gozunkucucuk kaldi
Yüksek ihtimalle canım. Ama yine de calpol verdikten 4 saat sonra ateşi yoksa hemen verme. 6saat ara koy. Calpolle ilgili arkadaşımın çocuğu bir sorun yaşamıştı anlatmıştım burda. O yüzden ben temkinliyim bu konuda.Menenjit aşısı sonrası doktorumuz 4 saatte bir dedi canım daha önceki aşılarda 6 saatte bir verdik galiba 2 menenjit birden olunca ve ağır bir asi olunca çıkmasın diye öyle verdirdi
Yürüyerek ve duşta emzirmeyi denedin mi canım? Üçüncü ay da ben de yaşadım bu durumu yürüyerek emzirdim hep su an daha iyiyiz şükür. Su an algıları açıldığı için çok normal.Kızlar merhaba sanırım meme reddi yaşıyorum atak döneminden sonra biter umarım sadece uykudan uyanınca emiyor bebeğim onda da ses olursa falan kafasını o yöne çeviriyor sonra başka da aldıramıyorum memeyi eşim öğretmen şuan o bakıyor yaz olunca bende çalışmaya başladım sütümü sağıp bırakıyorum o veriyor ama ben yanında olunca da emsin istiyorum ondada uykudan uyanınca alıyor işte tek ne yapmam gerekir acaba ya üzüyor bu durum beni
Hayır denemedim yürüyerek emzirdiğimde öyle alışır mı ki sonra?Yürüyerek ve duşta emzirmeyi denedin mi canım? Üçüncü ay da ben de yaşadım bu durumu yürüyerek emzirdim hep su an daha iyiyiz şükür. Su an algıları açıldığı için çok normal.
Şuan ayağımda sallıyorum bende sallamam demiştim halbukiKızlar annelikte yapmam dediğim herşeyi yapıyorum, sallamaya alıştırmayacam ayakta dedim , önce battaniyede sallamaya başladım durmayınca ama artık taa omuzlarım ağrıyor, şimdi ise ayağa aldım en azından oturabiliyorum, sallanmadan uyumuyor kızlar ya kendi kendine uyumuyor, başaramadım
Valla onu bilemiyorum ama hiç emmemesinden iyidir doktorum bebek nasil istiyorsa öyle emzir demişti çünkü artık memeden süt akışı da azalmış artı algısı da açıldı huyuna gitmek lazımHayır denemedim yürüyerek emzirdiğimde öyle alışır mı ki sonra?
Uykusu gelince agliyor nasi uyuyacakmis kendi kendine belki 6 aydan sonra denenebilir ama suanda imkansiz:)))Ya kendi kendine uyuyan bebekler falan varmışbenim ki uyku gelip dalamayınca basıyor çığlığı
3250 gr 52 cm dogduktan 2 gün sonra 2950gr düştü sonra toparladık cok sukurMaşallah canım kaç cm doğmuştu senin bebiş?
800 tl hiç bir şey, markete gitsen aylık alışveriş yapamıyorsun.
İner canım, inmezse bazen sünnetle beraber hallediyor doktorlar. Basit bir işlem
Ben sma comfort kullandım 2 ay kadar
Çok sağol6 saat canım geçmiş olsun
Benim oğlum kaç kere kendi kendine uyudu bence imkansiz değilUykusu gelince agliyor nasi uyuyacakmis kendi kendine belki 6 aydan sonra denenebilir ama suanda imkansiz:)))
Yani haklısınız deneyeceğimValla onu bilemiyorum ama hiç emmemesinden iyidir doktorum bebek nasil istiyorsa öyle emzir demişti çünkü artık memeden süt akışı da azalmış artı algısı da açıldı huyuna gitmek lazım
meme reddi değilmiş bu salı günü doktorum söyledi ses duyunca kafasını çevirmesi artık algılarının açıklığı ve sosyalleşmek istmeesiyle alakalıymışKızlar merhaba sanırım meme reddi yaşıyorum atak döneminden sonra biter umarım sadece uykudan uyanınca emiyor bebeğim onda da ses olursa falan kafasını o yöne çeviriyor sonra başka da aldıramıyorum memeyi eşim öğretmen şuan o bakıyor yaz olunca bende çalışmaya başladım sütümü sağıp bırakıyorum o veriyor ama ben yanında olunca da emsin istiyorum ondada uykudan uyanınca alıyor işte tek ne yapmam gerekir acaba ya üzüyor bu durum beni
Benimde 3 aylıkken falan birkaç kez uyumuştu kendi kendine ama 4. Ayda her şey çok değişti atak bizi yoruyorBenim oğlum kaç kere kendi kendine uyudu bence imkansiz değil
Benimki kendi kendine uyuyan bir bebektiYa kendi kendine uyuyan bebekler falan varmışbenim ki uyku gelip dalamayınca basıyor çığlığı
Aa öyle mi iyi bari ya bizimde bugün aşımız var o zaman ebeyede danışcaktım ama iyi bari sevindim az emiyor diyede üzülüyordum allahtan kilosu iyimeme reddi değilmiş bu salı günü doktorum söyledi ses duyunca kafasını çevirmesi artık algılarının açıklığı ve sosyalleşmek istmeesiyle alakalıymış
Benim 3 ayliktan sonra böyle oldu. Bazen kendim uyutmaya calisinca sinirleniyor, bir yere koyuyorum böyle yan dönüp kendi kendine uyuyor ama her zaman değil keyfine kalmışBenimde 3 aylıkken falan birkaç kez uyumuştu kendi kendine ama 4. Ayda her şey çok değişti atak bizi yoruyor
Aynı benimki uyku gelince çıldırıyor bebek arabasında gezdiriyorum öyle dalıyorYa kendi kendine uyuyan bebekler falan varmışbenim ki uyku gelip dalamayınca basıyor çığlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?