2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Menenjit aşısı sonrası doktorumuz 4 saatte bir dedi canım daha önceki aşılarda 6 saatte bir verdik galiba 2 menenjit birden olunca ve ağır bir asi olunca çıkmasın diye öyle verdirdi
Yüksek ihtimalle canım. Ama yine de calpol verdikten 4 saat sonra ateşi yoksa hemen verme. 6saat ara koy. Calpolle ilgili arkadaşımın çocuğu bir sorun yaşamıştı anlatmıştım burda. O yüzden ben temkinliyim bu konuda.

Kızlar merhaba sanırım meme reddi yaşıyorum atak döneminden sonra biter umarım sadece uykudan uyanınca emiyor bebeğim onda da ses olursa falan kafasını o yöne çeviriyor sonra başka da aldıramıyorum memeyi eşim öğretmen şuan o bakıyor yaz olunca bende çalışmaya başladım sütümü sağıp bırakıyorum o veriyor ama ben yanında olunca da emsin istiyorum ondada uykudan uyanınca alıyor işte tek ne yapmam gerekir acaba ya üzüyor bu durum beni

Yürüyerek ve duşta emzirmeyi denedin mi canım? Üçüncü ay da ben de yaşadım bu durumu yürüyerek emzirdim hep su an daha iyiyiz şükür. Su an algıları açıldığı için çok normal.

Şuan ayağımda sallıyorum bende sallamam demiştim halbuki

3250 gr 52 cm dogduktan 2 gün sonra 2950gr düştü sonra toparladık cok sukur

Uykusu gelince agliyor nasi uyuyacakmis kendi kendine belki 6 aydan sonra denenebilir ama suanda imkansiz:)))
Benim oğlum kaç kere kendi kendine uyudu bence imkansiz değil

Eklentiler

• Screenshot_20230706_115419_Gallery.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 72
meme reddi değilmiş bu salı günü doktorum söyledi ses duyunca kafasını çevirmesi artık algılarının açıklığı ve sosyalleşmek istmeesiyle alakalıymış

meme reddi değilmiş bu salı günü doktorum söyledi ses duyunca kafasını çevirmesi artık algılarının açıklığı ve sosyalleşmek istmeesiyle alakalıymış
Aa öyle mi iyi bari ya bizimde bugün aşımız var o zaman ebeyede danışcaktım ama iyi bari sevindim az emiyor diyede üzülüyordum allahtan kilosu iyi

Kizlar ben 39+1 de dogum yaptim. 37ye kadar calistim. Ise baslamama hastane 27 haziran yazmis. Sizce yanlis degil mi?

Benimde 3 aylıkken falan birkaç kez uyumuştu kendi kendine ama 4. Ayda her şey çok değişti atak bizi yoruyor
Benim 3 ayliktan sonra böyle oldu. Bazen kendim uyutmaya calisinca sinirleniyor, bir yere koyuyorum böyle yan dönüp kendi kendine uyuyor ama her zaman değil keyfine kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…