Çok sağol canım bilgilerin için elimde ateş olcerle gezdim asi zamanı hepYüksek ihtimalle canım. Ama yine de calpol verdikten 4 saat sonra ateşi yoksa hemen verme. 6saat ara koy. Calpolle ilgili arkadaşımın çocuğu bir sorun yaşamıştı anlatmıştım burda. O yüzden ben temkinliyim bu konuda.
Bende aynı durum vardı yürüyerek emzirdim şu an uyumuyorsa hep yürüyerek emmek istiyorHayır denemedim yürüyerek emzirdiğimde öyle alışır mı ki sonra?
Ne güzel maşallahBenim 3 ayliktan sonra böyle oldu. Bazen kendim uyutmaya calisinca sinirleniyor, bir yere koyuyorum böyle yan dönüp kendi kendine uyuyor ama her zaman değil keyfine kalmış
Yandık desene benimkide alışır kesinBende aynı durum vardı yürüyerek emzirdim şu an uyumuyorsa hep yürüyerek emmek istiyorhızlı alışıyorlar
Cok zor ya. Allah sabir ve guc versinBende aynı durum vardı yürüyerek emzirdim şu an uyumuyorsa hep yürüyerek emmek istiyorhızlı alışıyorlar
Internette dogum.izni hesaplama siteleri var canım. Oradan da hesaplayabilirsin.Kizlar ben 39+1 de dogum yaptim. 37ye kadar calistim. Ise baslamama hastane 27 haziran yazmis. Sizce yanlis degil mi?
Aa ben bilmiom ozet geçebilirmisin banada:)Yüksek ihtimalle canım. Ama yine de calpol verdikten 4 saat sonra ateşi yoksa hemen verme. 6saat ara koy. Calpolle ilgili arkadaşımın çocuğu bir sorun yaşamıştı anlatmıştım burda. O yüzden ben temkinliyim bu konuda.
Tesekkur ederim bakayim biInternette dogum.izni hesaplama siteleri var canım. Oradan da hesaplayabilirsin.
1 hafta erken dogdu ya onu aktarmamislar. Ben akratiliyor diye biliyordum...Internette dogum.izni hesaplama siteleri var canım. Oradan da hesaplayabilirsin.
Bide ise baslama tarihini hafta hafta degilde gun gun seklinde hesapla mesela ben 32ci haftada ayrıldım izne 38+6 da dogum yaptim 6 gun dogum sonrasina aktarilmisti yani gun gun hesapliyorlar bazi aylar 31 falan cekiyor ya ordan da eksik cikabilir. Biraz karisik :))Tesekkur ederim bakayim bi
Hastane degilde personel servisi onu ayarlar aslinda benimkini aktarmislardi1 hafta erken dogdu ya onu aktarmamislar. Ben akratiliyor diye biliyordum...
Hiç emmemesinden iyi diyorsunYandık desene benimkide alışır kesin
Neyse bir süre de olsa o mucizeyi yaşamışsın canımBenimki kendi kendine uyuyan bir bebekti
O malum şey bütün dengelerimizi bozdu
Nasıl oldunuz canımDoktorlar bebeğimin hidrosefali olabileceğinden şüpheleniyor. Çok üzgünüm kızlar nolur dua edin bize.
Benim büyük oğlumun bile göbek bağı hâlâ evde 10 senedir. Nereye gömsem hiç bilemedimKizlar bebeklerin göbek bağını nerelere gömdünüz
Hiç bahsetmedi ama ben günde 1-2 çay kaşığı veriyorumKızlar yalnızca anne sütü anneler sizede doktor su verebilirsin dedi mi
Benim de şuan ayağımdaBende ayakta sallamicam diyordum asla suanda ayaklarimda salliyorum:)))
Ah o bebeklerden olsa keske benim de oğlumYa kendi kendine uyuyan bebekler falan varmışbenim ki uyku gelip dalamayınca basıyor çığlığı
Benim ki her zaman kendi kendine uyuyor kucakta uyutmaya calisirsam daha cok agliyorBenim oğlum kaç kere kendi kendine uyudu bence imkansiz değil
Eşimin is arkadaşının esi oğluna sık calpol veriyor. Doktorun dediğini yanlış anlamış sanrım donusumlu kullanmamış.. Çocukta uzun süre kullanıma bağlı karaciğer yetmezliği oluştu yogunbakima girdi.Aa ben bilmiom ozet geçebilirmisin banada:)
Ayağım su topladı resme ayakta uyutmaktanBu atağı anlayamazsan sadece yaşanırsana bağımlı hale geliyor resmen ben wc ye gidemedim 25 gün
Menenjit dışında inatçı ateş olmuyor canım ama insan hep temkinli davranıyorÇok sağol canım bilgilerin için elimde ateş olcerle gezdim asi zamanı hep
10 senedir bulurdun bir yer ya aslındaNasıl oldunuz canım
Benim büyük oğlumun bile göbek bağı hâlâ evde 10 senedir. Nereye gömsem hiç bilemedim
Hiç bahsetmedi ama ben günde 1-2 çay kaşığı veriyorum
Benim de şuan ayağımda
Ah o bebeklerden olsa keske benim de oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?